72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #63359
    amik most eszembe jutnak es gyakran néztem őket. Excel op/ed, gintama DOES donten és Wo ai ni, watamote, valvrave bár ezt leszedtem, soul eater, giant killing és Aria the natural
  • DasIsFuck
    Hagure Yuusha no Estetica
    most jutott eszembe, annó ennek is tetszett az openingje, olyan jó kis power metalos érzete volt:D
  • efti
    Minden alkalommal azert egyet sem neztem/hallgattam vegig, kiveve a Kare Kano endinget, mert az mindig mas volt
  • PetruZ
    Nálam csakis a Joshiraku OP/ED volt ilyen: minden alkalommal végignézve és könnyesre röhögve. :)
  • efti
    Vegiggondolva, azert akadt jo par anime, ahol az openinget vagy az endinget a dal miatt vegighallgattam tobbszor is: Haibane Renmei, Lain, Beck, Darker than black, NGE, Working, Kodomo no jikan, Paradise Kiss, To love ru, Kare Kano, Usagi drop, Fractale, Gunslinger girl, Clannad

Biztos volt meg par, de igy vegiggondolva joval tobb mint hittem volna.
  • Lelouch
    Kaiji
  • efti
    Ha komolyra vagysz: Lain, Haibane renmei, now and then here and there.
  • efti
    Ez a leiras alapjan tiszta Ranma half
  • Lelouch
    Olyan jó a Railgun rendezője, hogy a második évadot inkább a mangában fogom elolvasni, a jelentéktelen fillerek és szétnyújtás nélkül.
  • xblades
    Mégis jelentős eltérés van a készítők közt és ez adhatja hogy kissé összeszedettebb a Railgun, nem csak annyira a látványvilágra építetek. Tudtommal a rendező is más és ő aztán beleszólhat mi hogyan legyen kivitelezve. Én erre gondoltam eltérésben. Más dolog hogy nálam a Blood-C sokkal rosszabb míg a Little Busters! sokkal jobb nála.
  • DasIsFuck
    hát ha vicces lesz és a hülyeség nem fog az agyamra menni akkor olyan nagy baj nem érhet, bár azt várni hogy ezen felül érdekes legyen badarság lenne, inkább remélem h egy nagy pozitív csalódás fog majd érni ezzel kapcsolatba:)
  • PetruZ
    A WCW nekem nagyon bejött, de csak olyasvalakinek ajánlható, aki bírja a vicces mahou shoujo sztorikat (bár most már vannak benne nem annyira vicces részek és utalások is).
  • PetruZ
    Inari, Konkon, Koi Iroha (AniDB): Erről még nem írtam, pedig már ez is elindult. Szerelmi háromszög romkom olyan csavarral, hogy a főszereplő lány egy kérés (illetve későbbi alku) következtében képes alakot váltani, bár ez sem igazán segíti abban, hogy kiöntse a szívét a fiúnak, sőt, általában galibát okoz vele. Jópofa, vicces, aranyos, semmi "veszélyes" tartalom nincs benne és az istenségek is poénosra vannak véve. Kicsit emlékeztet a tavaly év végi Gingitsune-ra, akinek az tetszett, ez is biztosan be fog jönni. 6/10
  • IMYke2.0.0.0
    Ránézek :)
  • DasIsFuck
    Na belekezdek a Witch Craft Works-be, érdekesnek hangzik, aztán majd elválik, hogy az is lesz-e:D
  • PetruZ
    Ott az ajánlatok között ne feledkezz meg az Ichigo Mashimaru-ról sem akkor. :)
  • IMYke2.0.0.0
    OFF:

A "Mitsudomoe"-k (első évad, második évad) halálosak :)
    Azt hiszem, a "daily life" sorozatokat jobban kedvelem minden másnál.
  • EnxTheOne
    Ha érdekel valakit:

yu gi oh fegbruár 7.-én kezdődik 18.30-kor, dupla rész.
    Ismétlés meg közvetlenül az új rész előtt lesz 18 óra körül
  • IMYke2.0.0.0
    Azért egy "Ergo Proxy" - még nem néztem végig - lazán lehet a legjobb a teljes felsorolásból is.
  • EnxTheOne
    probáld meg az alchemist brotherhoodot, az sokkal jobb :D

azok közül amiket adyn ajánlott, és amiket láttam közülük (psyho, shin sekai, steins) toronymagasan a steins gate a legjobb :D

De még ajánlanám a gundam seedet (destiny a 2. évad jelölése), meg a mahou shoujo madoka is nagyon jó
  • Count Adyn
    Én most épp Mushishi-t nézek, lassan csordogáló de nagyon hangulatosan misztikus dráma, az ending meg x aktás zene feelingjét kelti.
    Esetleg Black Lagoon, Eden of the East,Ergo Proxy, Shin Sekai Yori, Psycho-Pass, Steins;Gate, amik komolyabb cuccok vagy Higurashi (ha agybaj kell:D)
  • Anonymusx
    Valaki tudna ajánlani egy pár komolyabb animét? Amik tetszenek:
    Gantz, Death note, Welcome to nhk, Code geass

Már nem is tudom hogy hány olyat kezdtem el nézni mostanában amit nem tudtam befejezni, legutóbb a Fullmetal Alchemist bírtam 12 részig...
  • Lelouch
    Az volt a Yugioh DM. A magyarul leadott részekben még nem is a szabályok szerint játszottak abban... Az nem a legjobb támpont a GX-hez. :D
  • EnxTheOne
    a+-t nem nagyon néztem. Rtlen ment nagyon régen egy yu gi oh, azt néztem.
    Sokkal jobban tetszett mint a pokemon, de az inuyashánál gyengébb volt :D:D
  • Lelouch
    Nem láttál egy részt se a Yugioh GX-ből, mikor ment az A+-on? Ha kicsit is bejön a kártyajáték, akkor simán jó. Szerintem jobb, mintha a DM-et vették volna meg.
  • EnxTheOne
    lucky star openingje a legjobb :D

yu gioh gx milyen?

Las, kérdezted hogy mi van most a fairy tail mangában

nem tudom hogy meddig nézted de az utolsó 2-3 fejezet nagyon durva volt :D
    pl.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    bdsm (szado mazo), meg csápok is :D
  • BEAST #63333
    Ugyan ez megy nálam is mostanában.
  • Fresh Duke
    Mármint, amúgy se láttam túl sok animét.
  • Fresh Duke
    Nekem eddig a Steins;Gate OP jött be legjobban. (Bár lehet elfogult vagyok azzal az animével, és amúgy se láttam túl sokat. (~10))
    A Death Note 2. OP-je például pont, hogy nem jött be.
    OP zenék terén az egyik kedvencem meg a "We Gotta Power".
  • LasDen #63330
    egy időben az első és utolsó rész op/ed részét is végignéztem. mára ott tartok hogyha a kezdés első taktusai nem tetszenek, atporgetenlm. chapterezes miatt már csak egy gomb nyomás at egész
  • PetruZ
    Én is csak a tetszetősebb darabokat nézem végig újra, vagy ha a sorozat olyan hosszú, hogy évad közben op/ed váltás történik.
  • Prof William
    Ha új a sorozat akkor első alkalommal mindenképpen megnézem az OP-ED -et. Utána már csak akkor ha nevezett OP/ED elnyerte a tetszésemet.

A jelenlegi felhozatalból a Log Horizon OP -ja és a Witchcraft Work ED-je jön be nagyon...
  • efti
    En minden sorozat op-ed parosat 1x megnezem, utanna mar skippelem
  • DasIsFuck
    Nálam automatice skip az opening:D

fejből tudok kb 2-t mondani(elfen lied,dusk maiden amnesia) amiknek tetszett az op-ja és nem tekergettem alapból át.

egyébként 235 látott cuccom van, persze ezekben benne vannak az ova,moviek.
    meg vagy 20 amit nem bírtam idegekkel a végéig és abbahagytam:D
  • Lelouch
    Egyszer se? Egyáltalán a látott anime sorozatok száma eléri nálad a 10-et?
    Hát ha ez azt jelenti, hogy minden rész elején végignézed az openinget a zene miatt, akkor ez is szempont.
  • DasIsFuck
    Hát én pl nem tudnék, mert nincs 10 db anime opening amit végig tudnék nézni

det pl az Elfen Liedet szokás e tekintetben kiemelni, de az kb csak a zenéje miatt jó.
    Ez is egy szempont hogy akkor ha tetszik a zene az automatikusan jónak számít?
  • LasDen #63323
    az író tekinteteben kicsit félek hogy több lesz a melodráma mint kéne és elszarja az egészet
    de az egész előzetes hatásvadász nekem
  • Prof William
    Dráma-Horror?

Mellesleg éljenek a random anime címek!
  • Count Adyn
    Ez télleg jófajta volt:) Mai napig megvan a gépemen egy 13gigás gintama könyvtár kedvenc részeimmel, több órányi sírvaröhögésre bármikor elővehető:D
    A mozi is jól hozta a filinget szerintem:)
  • efti
    A video annyira nem gyozott meg, de a nevek jol hangzanak. PTWre felveve