72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Jah az az opening nagyon állat, én mindig végignéztem, pedig 99% ban tekerem már másodjára, eddig ez meg a gintama OP volt csak igy:) -
Már kijött angolul? Én nem látom sehol. -
Most újranéztem az első 2 részt.
Az opening minden képkockája egyszerűen és még mindig frenetikus!
Pedig, a metál zenét és hangzást alapvetően kerülöm, mint a véres rongyot.
A legjobban azt szeretem, amikor a mély hangon beszélt szövegre Ő is beszél:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
"Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui!" - beszarás-mennyire-jó-volt!/10
Egy NHK-vel kontrasztban (ami halál komolyan vette magát) itt majd' minden humoros.
A seiyuu hatalmasat alkotott [Kitta Izumi]!
Imádtam! -
Sora Oto 77
Hát ez nagyon átlagon aluli befejezés volt. Semmi extra csak úgy véget ért. Nemtom mit vártam de nem ezt...
Még egy okorkodos bónusz aztán tényleg vége. -
A mangaka nagyon jó karakterdesignokat csinál. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval Tsukune Moka amnéziás anyjába volt szerelmes, aki a lánya testében lakott. Végül is leírva nem tűnik olyan furcsának, mint a fejemben hangzott. -
Bár még április 19-én jön majd ki egy epilógus, de lényegében véget ért a Rosario+Vampire Season II manga is.
A külső MokaSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a "belső" Moka anyjának egy emlékek és erő nélküli klónja volt, LOL. :D Na mindegy, szerencsére végleg az enyészeté lett itt a végén.
8/10 -
Magazinfüggő a dolog. -
Köszönöm
Még az érdekelne hogy a manga eladásnál lehet tudni mik a mérvadó eladási számok?
Mi ami jónak számít és mi a komoly siker?
Vagy ennél ez nem annyira mérvadó ha már pozitív az eladás. -
Még szép, hogy számít. -
Itt sok össze van gyűjtve. -
Azt nézem hogy az angol oldalon a friss eladásoknál megkülönböztetik a Blu-ray és a Dvd eladást, vajon ezek együttes száma számít?
Bár régebbi anime leadást még mindig nem találtam. -
Oké, és olyan ami angol nyelvű.
Régebbi animék adatai is érdekelnének.
Kösz -
Asszem Oriconrol nézik az adatokat.
5-6000-és fejezetenkenti eladás már adhat okot a folytatásra. De van példa hogy kevesebb ellenére is folytatták. Sok múlhat a stúdion vagy a tvn, lásd Chihayafuru. Am 10000+ az a szám ami már komoly sikernek számít. -
Hol lehet megnézni hogy egy anime kiadás milyen eladást produkál?
És hogy általában mi számít jónak ami esélyt ad agy folytatásra?
Kösz -
top 10 DB Z pillanat -
Erdemes a mangat is elolvasni, nekem nagyon bejott. Igaz a vegefele kisse sok a filler -
Minden év február 2.:
-
Már egy ideje terveztem, de az előző héten végre "ledaráltam" a teljes Bakuman sorozatot. Sokkal jobb, mint az eddig hallottak alapján gondoltam.
Eleinte azt hittem, csak egy sorozat amiben kicsit tisztább képet kapok majd a mangaka világról, de ehelyett még a végén én is elkezdek mangákat olvasni. Arról nem is beszélve, hogy a sorozatnak köszönhetően az utóbbi idők "legaranyosabb" szerelmi történetét nézhettem végig! :D
Hazafele majd el kell gondolkodnom, hogy a MAL kedvencek közül melyikre cseréljem le. :) -
Amikor neztem, be se jott a "hulyeBT" oldal. Majd holnap. Tragedia nem tortent van mit nezzek :) -
A Bakan fent van -
Ugy tunik Kaiji S2-t nem nezek egy darabig. Nem talalok :-P -
Hát 3 rész után majdnem dobtam a fenébe az egészet...
a főszereplő srác az agyamra ment úgy 5 perc után.
a hangja sem tetszik..
a harcok modnjuk látványosak,szép a grafika és animáció, egészen addig amíg a bűnronda cgi bele nem zavar a látványba
ja és az endig kivételesen tök jó:D
egyszer végignézhető kategória(bár én minden animé csak egyszer szoktam végignézni
)
-
-
tényleg hó volt, de néha kínzóan lassú -
Kaiji S1 befejezve. A megrajzolas ellenere is huha es tyu es aztak@@#$%&! Ugyhogy 10/10 -
múltkor láttam a Fate Zero első részét angol dubbal és igazából nem volt rossz. néhány perc után megszoktam a hangokat és élvezhető volt. csak kár hogy.a.többi.részt.nem találom angolul -
99,999%-ban utóbbi. -
Amihez ez van oda írva az angol szinkronos vagy csak angol feliratos anime?
English-translated Anime
Kösz
-
"NHK ni Youkoso!" (Welcome to the NHK) - 6/10
Csak azért írom most ezt le (és nem tettem a korábban nézettekkel), mert rohadtul-eszméletlenül idegesítő volt a főszereplő srác! Úgy pofán basztam volna egy szívlapáttal, hogy attól koldul!
Persze, a szokásos animés faszság megint, hogy nem mutatunk és mondunk ki érzelmeket. Ettől mindig a falnak megyek.
-
sajnálatos :D -
Bocs de a Monogatari sorozat és a Kill la Kill esetében számomra nem túl mérvadóak a véleményeid. :D -
nem -
Kill la Kill OP2: OP of the year? -
EnxTheOne #63365 Köszi :D
-
AA-ról nem lehet beilleszteni így avatarokat.
Egyébként első Rozen Maiden, második meg Ikkitousen. -
ezt spoilerbe akartam...XD -
-
EnxTheOne #63361 Nem tudjátok hogy ezek melyik animéböl vannak?
[spoiler]
/spoiler] -
Kut eszembe DMC introt is tobb mint egyszer neztem vegig