72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Count Adyn
    Jah az az opening nagyon állat, én mindig végignéztem, pedig 99% ban tekerem már másodjára, eddig ez meg a gintama OP volt csak igy:)
  • Lelouch
    Már kijött angolul? Én nem látom sehol.
  • IMYke2.0.0.0
    Most újranéztem az első 2 részt.

Az opening minden képkockája egyszerűen és még mindig frenetikus!
    Pedig, a metál zenét és hangzást alapvetően kerülöm, mint a véres rongyot.

A legjobban azt szeretem, amikor a mély hangon beszélt szövegre Ő is beszél:

• IMYke2.0.0.0
    "Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui!" - beszarás-mennyire-jó-volt!/10

Egy NHK-vel kontrasztban (ami halál komolyan vette magát) itt majd' minden humoros.
    A seiyuu hatalmasat alkotott [Kitta Izumi]!
    Imádtam!
  • LasDen #63396
    Sora Oto 77
    Hát ez nagyon átlagon aluli befejezés volt. Semmi extra csak úgy véget ért. Nemtom mit vártam de nem ezt...
    Még egy okorkodos bónusz aztán tényleg vége.
  • armageddon666
    A mangaka nagyon jó karakterdesignokat csinál. :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szóval Tsukune Moka amnéziás anyjába volt szerelmes, aki a lánya testében lakott. Végül is leírva nem tűnik olyan furcsának, mint a fejemben hangzott.
  • Lelouch
    Bár még április 19-én jön majd ki egy epilógus, de lényegében véget ért a Rosario+Vampire Season II manga is.
    A külső Moka
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a "belső" Moka anyjának egy emlékek és erő nélküli klónja volt, LOL. :D Na mindegy, szerencsére végleg az enyészeté lett itt a végén.

8/10
  • Lelouch
    Magazinfüggő a dolog.
  • xblades
    Köszönöm

Még az érdekelne hogy a manga eladásnál lehet tudni mik a mérvadó eladási számok?
    Mi ami jónak számít és mi a komoly siker?
    Vagy ennél ez nem annyira mérvadó ha már pozitív az eladás.
  • IMYke2.0.0.0
    Még szép, hogy számít.
  • Lelouch
    Itt sok össze van gyűjtve.
  • xblades
    Azt nézem hogy az angol oldalon a friss eladásoknál megkülönböztetik a Blu-ray és a Dvd eladást, vajon ezek együttes száma számít?

Bár régebbi anime leadást még mindig nem találtam.
  • xblades
    Oké, és olyan ami angol nyelvű.
    Régebbi animék adatai is érdekelnének.

Kösz
  • LasDen #63387
    Asszem Oriconrol nézik az adatokat.
    5-6000-és fejezetenkenti eladás már adhat okot a folytatásra. De van példa hogy kevesebb ellenére is folytatták. Sok múlhat a stúdion vagy a tvn, lásd Chihayafuru. Am 10000+ az a szám ami már komoly sikernek számít.
  • xblades
    Hol lehet megnézni hogy egy anime kiadás milyen eladást produkál?
    És hogy általában mi számít jónak ami esélyt ad agy folytatásra?

Kösz
  • LasDen #63385
    top 10 DB Z pillanat
  • efti
    Erdemes a mangat is elolvasni, nekem nagyon bejott. Igaz a vegefele kisse sok a filler
  • IMYke2.0.0.0
    Minden év február 2.:

• BEAST #63382
    Már egy ideje terveztem, de az előző héten végre "ledaráltam" a teljes Bakuman sorozatot. Sokkal jobb, mint az eddig hallottak alapján gondoltam.

Eleinte azt hittem, csak egy sorozat amiben kicsit tisztább képet kapok majd a mangaka világról, de ehelyett még a végén én is elkezdek mangákat olvasni. Arról nem is beszélve, hogy a sorozatnak köszönhetően az utóbbi idők "legaranyosabb" szerelmi történetét nézhettem végig! :D

Hazafele majd el kell gondolkodnom, hogy a MAL kedvencek közül melyikre cseréljem le. :)
  • efti
    Amikor neztem, be se jott a "hulyeBT" oldal. Majd holnap. Tragedia nem tortent van mit nezzek :)
  • LasDen #63380
    A Bakan fent van
  • efti
    Ugy tunik Kaiji S2-t nem nezek egy darabig. Nem talalok :-P
  • DasIsFuck
    Hát 3 rész után majdnem dobtam a fenébe az egészet...
    a főszereplő srác az agyamra ment úgy 5 perc után.
    a hangja sem tetszik..

a harcok modnjuk látványosak,szép a grafika és animáció, egészen addig amíg a bűnronda cgi bele nem zavar a látványba

ja és az endig kivételesen tök jó:D
    egyszer végignézhető kategória(bár én minden animé csak egyszer szoktam végignézni)
  • Lelouch
  • LasDen #63376
    tényleg hó volt, de néha kínzóan lassú
  • efti
    Kaiji S1 befejezve. A megrajzolas ellenere is huha es tyu es aztak@@#$%&! Ugyhogy 10/10
  • LasDen #63373
    múltkor láttam a Fate Zero első részét angol dubbal és igazából nem volt rossz. néhány perc után megszoktam a hangokat és élvezhető volt. csak kár hogy.a.többi.részt.nem találom angolul
  • IMYke2.0.0.0
    99,999%-ban utóbbi.
  • xblades
    Amihez ez van oda írva az angol szinkronos vagy csak angol feliratos anime?

English-translated Anime

Kösz
  • IMYke2.0.0.0
    "NHK ni Youkoso!" (Welcome to the NHK) - 6/10

Csak azért írom most ezt le (és nem tettem a korábban nézettekkel), mert rohadtul-eszméletlenül idegesítő volt a főszereplő srác! Úgy pofán basztam volna egy szívlapáttal, hogy attól koldul!
    Persze, a szokásos animés faszság megint, hogy nem mutatunk és mondunk ki érzelmeket. Ettől mindig a falnak megyek.
  • LasDen #63369
    sajnálatos :D
  • Lelouch
    Bocs de a Monogatari sorozat és a Kill la Kill esetében számomra nem túl mérvadóak a véleményeid. :D
  • LasDen #63367
    nem
  • Lelouch
    Kill la Kill OP2: OP of the year?
  • EnxTheOne
    Köszi :D
  • Malakai
    AA-ról nem lehet beilleszteni így avatarokat.

Egyébként első Rozen Maiden, második meg Ikkitousen.
  • DasIsFuck
    ezt spoilerbe akartam...XD
  • DasIsFuck
  • EnxTheOne
    Nem tudjátok hogy ezek melyik animéböl vannak?

[spoiler]

/spoiler]
  • efti
    Kut eszembe DMC introt is tobb mint egyszer neztem vegig