72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • EnxTheOne
    A legfontosabb az hogy tünjenek el a várazskörök :D
  • Lelouch
    [URL=http://www.crunchyroll.com/anime-news/2014/02/05/latest-character-art-preview-for-new-fairy-tail-anime]Latest Character Art Preview for New "Fairy Tail" Anime[/URL]

Na így már jobban tetszik a karakterek kinézete. Ha más dolgokban is lesz javulás az animében, akkor a végén még lehet hogy nézni fogom.
  • EnxTheOne
    Ha érdekel valakit akkor ma kezdődik a yu gi oh 18.25 körül a viasaton.
  • IMYke2.0.0.0
    Eljutott valahová.
    Csak nem a látványos happy end-es, vagy cliffhangeres harem animék szintű véget kapta.
  • Count Adyn
    Engem annyi zavart hogy nem igazán jutott sehova a szezon végére a kiscsaj, de egyedi sorozat volt az biztos:)
  • IMYke2.0.0.0
    A "Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui!"-hoz - nyugodtan állíthatom - hangulat kell.
    Ha eksönt vársz, vagy extra történéseket, vagy nem szereted a lány főszereplőket, akkor nem érdemes végignézned.
    Ha viszont sokkal-sokkal humorosabb NHK-re vágysz, bírod a lány főszereplőket, és az abszurd helyzetekbe keveredő főszereplő miatti humort, akkor érdemes esélyt adnod neki.
    Én remekül szórakoztam.
    8 és fél pont helyből a 10-ből.
  • efti
    Mivel neked ennyire bejott, belekezdtem a Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui!-ba. Masfel epizodra jutott ma reggel ido BKV-n, egyenlore nem ajultam el, de hat ez meg nagyon az eleje..
  • armageddon666
    Hatsukoi tök jó volt. Amagami le is van töltve, nem tudom miért nem kezdtem még el. Kaichou wa Maid-sama nagyon jó volt. Néznék belőle folytatást. :D
  • efti
    Lehet, bar akkor se ismerek hasonlot. Talan meg tobbe kevesbe a Kare Kano ilyesmi, de azert jelentosen elternek.
  • Malakai
    Köze lehet ahhoz is, hogy ez shoujo, azoknál sokkal jellemzőbb, hogy konkrétan a párkapcsolatról szólnak és nem arról, hogy bután esdekelve (romkom) eljutnak odáig. :)
  • efti
    Nem arrol szol hogyan nem jon ossze 24 reszen keresztul egy par, majd utolso epizodban csoda tortenik.

De nincs benne se ufo, se deus ex machina, se semmi 180 fokos fordulat. Egyszeruen hiheto a sztori.
  • BEAST #63429
    A Maken-Ki első évada sem volt túl jó, de a második eddig kifejezetten szánalmas. :( Másról sem szól csak "véletlen" kioldódó melltartókról, meg egyéb lenge öltözetről. Pedig az első évad végével azt hittem egy picit komolyabbra veszik. :/
  • BEAST #63428
    Könnyed romcomnak tudom ajánlani a Tonari no Kaibutsu-t vagy a nagyon kicsit "komolyabb" Sukitte Ii na yo-t.

A nem túl romantikus, de hihetetlen aranyos Hyouka-t. Ezeket láttam mostanában.

Esetleg a "klasszikusok" közül valamelyik: Hatsukoi Limited, Kimikiss Pure Rouge, Amagami SS.

Komolyabb témában Kimi ni Todoke, Bokura ga Ita, vagy Kaichou wa Maid-sama.
  • Lelouch
    Az nem nagy veszteség. :D
  • armageddon666
    Rendben. Most nézem, hogy Railgun S-t sem láttam még elvileg.
  • Lelouch
    Másik démoncsaj volt az S2-ben, Haqua. Elsie nővére nem volt még.
  • xblades
    Nem tudom hol hibáztam, de bocs.
    SPOILER-t is tartalmazhat de megerősíteni nem tudom ezt a tényt:)
  • xblades
    Ez a legesélyesebb:

[/spoiler] Vagy pedig jön a "klasszikus" befejezés, mikor mindenki marad a friendzone-ban.[/spoiler]

Kár hogy nem csinálnak egy manga hű animét folytatásnak. Szívesen megnézném, bár így a vége egy kissé fura. Bár a japánok szeretik az ilyen "perverz" elképzeléseket.
  • armageddon666
    Á, újrakezdem majd, úgysem emlékszem. A démoncsaj húga/nővére/másik démoncsaj az első két évadban szerepelt már? :D
  • Lelouch
    Akkor inkább folytasd a mangával, onnantól ahol az S2 abbamaradt. :D
  • armageddon666
    Nem láttam még. Miben nyilvánul meg a komolysága, ha ezt spoiler nélkül el lehet mondani? Egyébként nem tűnik zavarónak a megrajzolása.
  • armageddon666
    KamiNomi S3 jól hangzik, ha a korábbi részek színvonalát hozza akkor jó. De egyébként az is lehet, hogy elkezdem a mangát... :)
  • Lelouch
    Amúgy meg KamiNomi S3, ha már a mangát úgyse olvasod akkor egy megnézést simán megér szerintem.
    Vagy ott a To Love-Ru Darkness.
  • efti
    Ha meg nem lattad, akkor Bokura ga ita. A megrajzolast szokni kell, de nem ismerek masik ennyire komoly szerelmi sorozatot.
  • Lelouch
    Kaiji
  • Lelouch
    Értsd úgy ahogy akarod. :D
  • armageddon666
    Mondjatok valami animét szerelmi bánatra! :| Nem tudom mi lenne jó. Szép romantikus, vicces könnyed, elvont nehéz komoly...
  • armageddon666
    Hát végül is nem mondta, hogy nem... :D
  • LasDen #63412
    Azt mondod igénytelen vagyok? :D
  • Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ja én is azt látom a legesélyesebbnek, hogy összejön a fehér Mokával. Vagy pedig jön a "klasszikus" befejezés, mikor mindenki marad a friendzone-ban.
  • armageddon666
    Hát a megnyílt a tér az nyilván az lesz, hogy

Fehér Mokával fog összejönni... Vagy marad a hárem. De mindkettő butaság, lásd előző post. :)
  • armageddon666
    Ez azt jelenti, hogy

A szerelmes Moka kikerült a képből. A másik Moka esélytelen, hisz a korábbira emlékeztetné, de közben tök más. A kis boszi pedofília lenne, a jégcsaj túl visszahúzódó, a a nagy boszi nagyon szürke, így marad Kurumu a befutó. Kurumu×Tsukune nyert. Éljen!

:D
  • Lelouch
    Nem mondanám hogy véget ért volna ezzel a szerelmi szál, mert így legalább megnyílt a tér a többiek előtt. Mindenesetre majd az epilógusban meglátjuk...
  • xblades
    Ez most azt jelenti, hogy

a rózsaszín hajú kedves lány vagyis Moka anya eltűnt akibe a srác szerelmes volt?
    És maradt itt a lánya fehér Moka, vagyis a szerelmi szál ezzel véget ért?
    Hisz a két személyiség közt elég nagy eltérés volt, mert ha jól emlékszem a srác egyik másik lány közeledését sem fogadta el még a fehér Moka-ét sem.
    Itt volt jó lezárni hisz az egyik főszereplő lett kiírva ezzel.

Na meg pont most lett vége hogy valaki lett a srácból.
  • Lelouch
    Én várok inkább valami igényesebbre.
  • LasDen #63405
    Mangafoxon fenn van
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem kivétel nélkül mindegyik bejött.

#63403 - a 2. rész végén van.

Az 5. rész végén az amorfos hazasétálás alatti zene is hatalmas, igazi remek zene.
    A 6. rész végi tűzijáték alatti is remek.
    A 11. rész végi is kellemes.

A "gajdolós" meg megunhatatlan, az openinggel együtt :)
  • Count Adyn
    Meg ez jött még be:))
  • Count Adyn
    Jah azok is állatok voltak a gajdolásával:D
  • IMYke2.0.0.0
    Én is mindig végignéztem, ahogy az endingeket is.