72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Jo, nem ez az elso a sorozatban, de valahogy mashogy tulzas egy a Hold sugaraval kb azonos porfelho, ami eztan vissza is esik a Holdra, ami fizikailag totalis f....sag, mint pl ufonauta miniszterelnokok az orszagok elen.
Nekem legalabbis elegge mas.
A felsoroltak egyiket sem lattam amugy. Mifelek? Ajanlod barmelyiket is? -
"tulzas volt"
Komolyan? Őszintén, teljesen komolyan mondod? Samurai Flamencoban a Holdas jelenet túlzás volt? Túlzás? Flamencoban? Tényleg?
De tényleg?
:D
Most hogy várnom kellett a részre már nem ütött annyira. Meg néztem közben egy Maou-samát, Kill la Killt, TTGL filmeket. Így kiütközik már a színvonalkülönbség nagyon. A plottwist meg már nem ütött, nagyon leültek a korábbiak míg vártam a részre.
A hátralévő pár részben talán még tud dobbantani. Pl. ha végre megismerjük Gotou barátnőjét. :D -
Samurai Flamenco 18: erdekes kis kozjatek volt, kar a Holdas jelenetert, tulzas volt -
Monopólium. Megalománia. Biznisz. Csinálj új reget és kérdezd meg azzal proxy mögül. Bár szánalmas, hogy ilyenhez kell folyamodni. Még jó, hogy már nagyon régen leszoktam arról az oldalról. Időben észrevettem a jeleket, lol. -
Valami nem kerek az AA háza táján.
Arról volt szó hogy a feltett anime felíratok még elérhetőek lesznek egy darabig majd másik aloldalra költöztetik.
Erre a sajátjukon kívül egy sem letölthető mert nem léteznek! De a másik oldal lehetőségről sem olvastam hírt amit ígértek. Ilyesmit nem találok. Az Issho Tosho meg még készülőben, a régebbi animékhoz lévő felíratok nem is tudom meglesznek-e így.
Az egész tagok által készített szekció nem létezik már.
Eszerint a feliratos animék 95% vagy létezik még a meglévő fanoldalakon vagy elszállt?
Ezzel vajon most direkt szívatják a tagjaikat?
Nem erről volt szó, de ott megkérdezni meg nem merem mert bannolnak érte egy életre.
Ez szemétség, bár az is hogy a tagok tartják el az oldalt de diktatúra van, mert kérdezni nem lehet ha meg más témába veted fel ezt bannolnak. Ez picit egyoldalú dolog. -
Monoton #63675 
-
Mankashoku lemászott a képernyőről!!
Gamagoori nem. :D -
Hataraku Maou-sama nincs két hete hogy megnéztem. Valami hatalmas volt az egész. Várom a folytatást. És igen, a fantasy része is nagyon ütött, nem számítottam volna ilyenre. :D Pláne, hogy nem az van a középpontban. -
-
Én az alapján kezdtem el azt nézni, mikor aztz láttam, gondoltam milyen high fantasy parádét látok majd...és jött a hidegzuhany...:D
de egyébként tetszett, csak sajnáltam h nem volt a szituáció rendesen kihasználva humor szempontjából...animéknél ez elég gyakori hiba úgy vettem eddig észre..kb 80%-ban szexuális tartalmú poónon kell nevetni, vagy hogy aggresszív tsunderék semmiségekért felküldik a főhősünket a holdra... -
Toshokan sensou movie: meglepoen jo volt, azt hittem ugyanugy nem fog semmi tortenni, mint a specialban, de tevedtem. -
-
Monoton #63668 Köszi ez nagyon jó
-
itt peldaul, csak le kell fordítani. De ANN-n is vannak heti rangsorok. A late night animeke meg elég elenyeszo nemtom vane adat róluk... -
Monoton #63666 Anime nezettsegi adatokrol lehet valahol olvasni? -
Prof William #63665 Jaja. Chaika Trabant. :) Milyen szép név. :)
A Hatarakou Maou-sama első 5 percének komolyabb fantasy hangulata van mint az előző pár évadnak kár hogy utána átkerülünk a mi világunkba.
Amitől még hányok... Miért kell a főhősnők mindig ÁTKERÜLNI a mi ivlágunkból fantasyba? Jobb lenn a a már alapból ott élne. -
Az en emlekeimben mint klasszikus fantasy csak a lodoss el. Azota se lattam semmi olyasmit -
Turabanto-chan-ra leszek nagyon kíváncsi. Az a kiejtés... jajj...
-
Prof William #63662 Elméletileg most tavasszal jön a HITSUGIME NO CHAIKA ami normál középkori(szerű) fantasy nulla MMO referenciával.
A mangája jó volt. Kíváncsi leszek rá. -
Ez valamiért nagyon bölcsen hangzott. :D -
a hype és az ízlésem között elég nagy a különbség:D
-
Pedig csak hype miatt nem nézni valamit még nagyobb butaság, mint csak hype miatt nézni. -
akkor azt hiszem a jövőbe bele fogok kezdeni, az ilyen animék sokkal jobban lekötnek már. -
gurren lagan az bizonyos szempontból az eggyik kedvencem, a vége miatt, nagyon korrekt lezárás, elmondott egy történetet felívelt egy életet..viszont egy ponton olyan megalomán lett az egész, hogy összességbe az lerototta nálam az összképet.
mondjuk engem a kill la kill eleve nem érdekel, már csak a hype miatt is, mondom nem nagyon vagyok barátásgba a szezonos animékkel:D
így is elég sok animét (nem)nézek, pedig van egy közte amit már évek óta nézek és már előre kedvencembe helyeztem, de valahogy nem akaródzik befejeznem
-
Az egész sorozat a 12 királyság közti viszályokról és politikáról, valamint a szereplőink ebben alakított sorsáról szól - direkt konkrétumok, és halvány utalások nélkül írok, mert minden spoiler lenne.
Első epizódot megnézed és már érteni fogsz mindent.
A sorozat maga pedig kellően izgalmas, a 45 epizód ellenére is. -
Az idő pénz, :D nem tudok mindennek több resznyi lehetőséget adni. Ha 20 perc alatt nem győz meg hogy folytassam akkor nem fogom. Nincs mese. Nem vagyok olyan mint mások, hogy végig nézem akármilyen szar. Ha szar, mennie kell...:D -
Nem mondom, hogy a Kill la Kill nem őrültség, de messze más kategória, mint mondjuk egy Excel Saga vagy Dokuro-chan. Tengen Toppa Gurren Lagann-t láttad? Na ez úgy őrültség, mint az. Egy abszurd, pörgős környezetbe be van illesztve egy egész mély, fordulatos történet. Ez egy-két rész alatt nem jön át.
Ha a Mayoi Neko jól indult, és gáz lett, akkor ez legfeljebb az ellenkezője lehet. Nem indul annyira csábítóan, de aztán ahogy derülnek ki a dolgok, csak néz az ember. De esélyesebb, hogy egyből megragadja az embert, letépi az állkapcsát, és a földhöz dobálja. :P -
Furcsa...
Ryuuko tök jó arc tomboy csaj.
Satsuki és Ragyou közül nehezen tudok dönteni, hogy melyik ragyog jobban a képernyőn. ;)
Gamagouri, Inumuta és Sanageyama is tök jó karakterek. Nonont nem bírom.
Mako a mindig oda nem illő abszurditásával (számomra) meglepő módon tök szerethető.
Aztán amikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ő is kap Ultima egyenruhát, az valami hatalmas. :D Egy ilyen karakterből kemény arcot varázsolni. Grat.
Aikurou is érdekes karakter. Nehéz eldönteni, hogy a világító mellbimbó az cenzúra akar lenni, vagy effekt. :D
És szinte ki is fogytunk szereplőkből. Az epizódszereplőket nem igazán bírtam mondjuk, de hogy a főszereplők nem szimpik?! Fura. -
hát nekem volt már olyan hogy első részek után egy érdekes és jónak tűnő tendenciát mutatott aztán kezdett csak bele a rosszabbnál rosszabb epizódokba...(Mayoi Neko Overrun!)
Én azt hiszem ezután döntöttem el, hogy az ilyen őrültséges dolgokat kapásból kerüljük, mert súlyosan az ember idegeire megy amit egy-egy ilyen sorozatba szükséges elviselni... -
mennyire van szerepe a politikai intrikáknak és hasonló dolgoknak benne?
mert ez pl még annó az utawarerudono-ban is tetszett, hogy volt benne kurázsi és nem csak ilyen jók a gonoszak ellen féle anyag volt.
egyébként az én nagy álmom egy spice & wolf befejező évad lenne, de sajnos azt már soha nem kapjuk meg:( -
Nyilván, nem erőszak a disznótor, csak a malackának... arra akartam utalni, hogy nem is olyan fekete-fehér eldönteni egy sorozatról egyetlen rész alapján, hogy jó-e vagy se.
Három alapján is nehéz, de egy után...
Ha nem szimpi, akkor persze nem szabad erőltetni. -
Röviden: jó anyag, elhiheted.
-
nálam az ilyen történetek alapból buknak.
Egy jó fantasy téma szerintem pont attól lesz jó, hogyha beszippant,magával ragad és nem ilyen touchpoadak,mmo slengek meg egyéb holgarrmos kielzők törik meg a világot.
Főleg ha vmi véresen komoly storyt próbálnak előadni mint pl a soa is tette, akkor meg aztán végképp nem tudom mire vélni.
bár ilyen fantasyban is csalódtam már hatalmasat(Densetsu no Yuusha no Densetsu)
Csak kár hogy 3 évente ha 1 ilyen sorozat készül...
-
De láttam a főszereplőket, és rohadtul idegesített mindenki. Nem fogok olyan sorozatot nézni ahol minden egyes szereplő irritál. Nem vicc... -
Ez teljesen kimaradt, nem is halottam még róla:D
..bár így elolvasva a szinopszisát nem tudom hogy, mennyire jönne be. -
Én az első pár "ruhás" harcig jutottam, de nekem is sok volt az eszetlenkedésből. :/ -
Akkor ténylegesen semmit sem láttál még. Nem vicc. -
Lehet, hogy az első rész végére nem lett jobb, de az csak az egyhuszad része az eddigieknek... :D -
1 részt. És jobb lett a végére? Nem. Na ugye...:D -
A Juuni Kokuki (The Twelve Kingdoms) gondolom már megvolt...
Nálam: 7/10 volt.