72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • efti
    Noragami ep. 10: szerencsere hamar tulleptek a konnyeken es haladt tovabb a sztori. Az idenybol eddig talan ez a legjobb sorozat (legalabbis azok kozul amit nezek)
  • DasIsFuck
    Témájától eltekint teljesen átlagos anime, vannak jobb és rosszabb pillanatai, de semmi extra szerintem.
    Se a cselekmény,se a szereplők nem elég érdekesek.
    Tényleg a boszi téma iránt érdeklődőknek ajánlott:D
  • efti
    Ez valahogy megsem tunik a megnezesre batorito velemenynek
  • DasIsFuck
    Ez a Witch craft works elég érdekes anime, egyszer a fejem fogom, máskor meg teljesen szórakoztató:D
    a főhős mondjuk már véglegesen a legidegesítőbb személyiség, míg a többi legalább komolytalan idióta addig a főhős valamennyire közelít a normálisabbhoz ezen a téren, de olyan idióta felfogással meg mondatokat mond amik hosszútávon elég idegesítő.
  • efti
    Samurai Flamenco 19: nem is volt ez a resz annyira filler mint ahogy azt gondoltam.
  • Malakai
    Gundam 00-t nézem, hát jáj.. Egyrészről nem emlékszek, hogy ilyen mennyiségben lett volna korábbi Gundamekben, hogy lényegében minden egyes szereplőnek vannak ezek béna, giccses szövegű monológjai, ha egy Mobil Suitban ül, többnyire mindenféle indok nélkül. Nagyon gáz szövegek. Másik, 13-as résznél járok és még nem teljesen tudom eldönteni, hogy a nézőket nézi hülyének a sorozat, vagy csak Setsuna ennyire segg hülye. Gyanítom sajnos az első, de ha csak utóbbi, az se túl jó.

Aztán lehet csak megint nem vagyok ráhangolódva a stílusra...
  • LasDen #63714
    megnéztem Steins;Gate és Gintama moviekat.
    a Steins Gate movie nem volt rossz, de igazából annyira nem volt erős, mint a sorozat. Korrekt története volt, de picit sok volt a lámúr. De főleg a közepe táján lévő üres járatok zökkentettek ki, mintha próbálták volna széthúzni a filmet...10/6
    a Gintama film pöppet jobb volt, de azért ennek is megvoltak a hibái. Az eleje fergetegesre sikerült, jókat derültem rajta, de később a sztori nem lett olyan jó. Olyan so-so lett. De azért a vége kárpótolt. 10/7
  • Lelouch
    Üdv!
  • chhaya #63712
    Hali. ^_^

• Lelouch
    Nem lenne rossz. :)
  • Prof William
    Remélem egyszer majd valaki megcsinálja a Iwahara Yuji-s DARKER THAN BLACK: SHIKKOKU NO HANA - mangát animében. Abból remek kis sorozatot lehetne csinálni...
  • DasIsFuck
    Nehezen tudja markolászni, mikor jóval arrébb van a keze, mellesleg tényleg ökölbe van szorítva.
  • Lelouch
    Új Darker than Black projekt a láthatáron? :)
  • LasDen #63707
    akkor markolássza a másik faszát...most jobb???
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, végül is így akarod látni.
    Te tudod.
  • LasDen #63705
    ökölbe van szorítva...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem is benne - kívülről teszi. Hátrafordított tenyér (béna rajz)
  • LasDen #63703
    azt szerintem rosszul látod, mer nem matat a másik gatyájában :D
  • IMYke2.0.0.0
    És a 11-es matatására (4-es gatyója) milyen magyarázatot tudsz?
  • LasDen #63701
    gondolom nnincs zsebe a nadrágnak, de hogy valahova rakja, ezé fogja a faszát...:D
  • EnxTheOne
    Ne megvannak :_D
    BB.Hell
    Ganbaru Stalker!
    Carrier:

Shoukanjuu ni Naru!
    Shuukan Shounen Girl
  • efti
    A 7es mezu srac mit keres a gatyajaban?
  • Lelouch
    Próbáltál már rájuk keresni magazin alapján?
  • EnxTheOne
    ismeri valaki ezeket a mangákat?

első
    A lap alján a boszorkány sapkás lány a sráccal, meg a jobb oldalon a school girl

Itt meg a jobb felső sarokban a 3 kis kép
  • LasDen #63696
    unatkozom.....:D
  • Lelouch
    Valami apropója van annak, hogy ezt beraktad? :D
  • LasDen #63694
  • armageddon666
    Yandere gyűjtemény...
  • LasDen #63692
    7 horrible girlfriends(bójleres)

7. Nakahara Misaki (Welcome to the NHK)
    6. Amane Misa (Death Note)
    5. Sonozaki Mion/Shion (Higurashi no Naku Koro ni)
    4. Fuyou Kaede (Shuffle!)
    3. Katsura Kotonoha (School Days)
    2. Saeki Nanako (Flowers of Evil)
    1. Gasai Yuno (Future Diary)
  • Lelouch
    Nozoki Ana Risqué Romance Manga Gets Live-Action Film

Érdekes... :D
  • LasDen #63690
    én szeretem a történelmi cuccokat, de valahogy ezek a kínai történelemmel foglalkozók nem tudtak a képernyő elé kötni. Úgy látszik a kínai történelem nem érdekel...:D
  • PetruZ
    Kingdom 2x39 END: A történelmi események köré szőtt sztori tovább folytatódott. Főként a Qin - Wei háború történései és a Shanyang körüli harcok voltak fókuszban, a főszereplő, Xin tettei és ezredesi rangig emelkedése, meg persze Zheng (a leendő nagy Huang-Ti császár) és az udvar (elsősorban Lü Buwei) ármánykodásai. Kína egyesítése még messze van, de a manga megy tovább és igen sikeres, szóval minden bizonnyal következik majd a 3. évad ebből is (eddig mindkét évad nyáron indult, a harmadikról még nincs bejelentés). Jobb volt, mint az első évad, az animáció és a rajzolás is jelentősen feljavult. 8/10
  • BEAST #63688
    Nagyjából erről van szó. :D
  • LasDen #63687
    Nekem a mecha az egyik kedvenc műfajom, de szerintem pont ezért nem néztem még meg a ttglt. És valószínű ne is fogom...
  • armageddon666
    Nem tudom miről beszélsz. Hol túlzás hogy

Ultimate Galactical Super Heaven-Piercing Spoiler
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Galaxisokat dobál egy robot, amit egy robot vezet, amit egy robot vezet, aminek a tetejébe egy robot van belefúrva?
  • armageddon666
    De i2k, ezt én nem ma, hanem ~6 éve láttam. :D és egy szóval nem mondtam hogy volt vele gond, hanem szokatlan volt.
  • BEAST #63684
    A rajzolásával nem is volt gondom, de az értelmetlen túlzásokat nem bírtam. Főleg ezért nem vagyok képes elviselni a Kill la Killt sem.
  • IMYke2.0.0.0
    mi = mai
  • IMYke2.0.0.0
    Ezzel a grafikával semmi gond nincs. Elsőre sem.
    Szerintem, túlságosan hozzászoktál a mi (moe) stílushoz :)
  • armageddon666
    Hataraku Maou-sama az egy fantasy háttérrel megtoldott, humoros, könnyed slice-of-life anime, szerethető karakterekkel. Az a fantasy háttér meg említésre is került itt nem is olyan rég, mert elég jó. :D

Kill la Kill egy most futó sorozat. Humorát nem igazán tudnám mihez hasonlítani. Eléggé elborult világa van, vad animációkkal, és szuper zenével. Pörgős, minden részre jut valami, és a történet mélyebb, mint az elsőre látszik.

Tengen Toppa Gurren Lagann. Anno szkeptikusan álltam hozzá ehhez a "fúrós animéhez". Komikus ellenfelek, rinyáló főhős, szokatlan grafika. De aztán szépen minden megváltozott. Ami eddig komikus volt, az most iszonyatosan menő lett. A rinyáló főhős a férfiasság mintaképe. A grafika pedig színes, vad, látványos. Ez is egy olyan anime, ami több, mint aminek elsőre látszik. Volt benne talán két elég komoly fordulat. A monológok pedig nagyszerűek. :)