72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    The World God Only Knows Manga to End in Next Volume
    Szóhoz se jutok.
  • Lelouch
    HunterxHunter, ha valaki nem tudná véletlenül. :D
  • Lelouch
    Kiváncsi vagyok hogy Togashi mikor fog már végre visszatérni... Pár nap híján már két éve hogy elment szünetre. Közben már az anime is kb. 20 rész múlva beéri a mangát...
  • LasDen #63757
    azer tud tuzet is fujni. meg ooo...ooo...
  • DasIsFuck
    ok ezt elfogadom, hogy így van...(ezért is nem szeretem ezt a műfajt), de akkor lehetne már vmi érdekesebb ereje és nem csak az hogy leboxolja az ellent, hogy most épp tüzes ököllel az mindegy.
    Az alatt a 70 rész alatt is amit láttam sokkal több érdekesebb varázserővel futottak össze mint ami neki van.
  • Lelouch
    Igen, nem elhanyagolható szempont, hogy hogyan lesz megoldva a fanservice... :D
  • LasDen #63754
    hu ez annyira tipikus volt hogy lehet kimarad....bar legalabb mar jol nenznek ki a szereplok. fan service miatt azert figyelemmel kovetem. megis csak Lucyrol van szo :DD
  • xblades
    Azért van neki több is :)
    De ennek a műfajnak ez a lényege, nem lehet Power Up, a barátaival közösen kell harcolniuk és ezt kell megtanulniuk.
    Vagyis az erők együttes használatát és így kapott kombót használják.
    Naruto, Bleach, Dragon Ball mind erre épít, az elején az ellenfél hihetetlen erős egyszer leveri őket, majd egy gyenge pontján támadva legyőzik. És mindezt hosszú-hosszú részeken át.
  • DasIsFuck
    Csak azt nem értem, hogy miért mindig a főszereplő karakter kapja a legbénább erőt?
    Én csak 70 részig néztem ugyan, de addig a 70 részig is bőven voltak olyan ellenfelek akiknek fasza kis erejük volt, Natsunak meg a szétverek mindent az öklömmel elég béna...
  • xblades
    Majd meglátjuk.
    Vannak benne érdekesnek tűnő jelenetek mint a végén Lucy keze, mivel tudható lesz benne drámai jelenet is.

Amúgy van már infó mennyi részre lehet számítani?
  • Lelouch
  • LasDen #63749
    Code Geass. Akito 2. Rész
    Oké, az első meh rész után ez kurva jó volt. Az eleje, a vége, minden jó volt. Egyedül a harc elején volt egy kisebb visszaesés, de így is fasza volt. És az ismerős arcok nem hiányoztak már annyira.
    Érdekes ez a geass command...
    10/8
  • IMYke2.0.0.0
    Az egész voltaképp egy alternatív reboot - most van alakulóban az (ügy)osztály (a 2. rész végére azért még emlékszel, gondolom, amikor Batou-val beszél a tudjuk-hol...), teljes önállósággal, függetlenséggel - az akciócsoport élén Motokóval.

• Inquisitor
    Kérdeznék valamit az itt lévő nagyérdeműtől.

A Ghost in The Shell Arise (02) - Border 2 Ghost Whisper megnézése csak nálam jelentett erős logikai töredezettséget?
    Eddig ugye voltak a sorozatok meg a mozifilmek (nyilván a Manga alapot nem is említve) amik között elég nagy eltérések voltak, amiket általában "alternatív univerzum" témával meg a szereplőket érő emlék módosító és törlő vírusokkal, meg ha jól tévedek néha akció utáni emléktörlésekkel magyarázták.
    Viszont nekem az Arise 01 után sehogyan se klappol ez a második rész. Kezdve azzal, hogy még nincs is ügyosztály, de van Logikoma ...
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm - igyekszem nem elfelejteni és szemmel követni :)
  • Lelouch
    Durarara Gets New TV Anime Series
  • DasIsFuck
    Látom ez a szezon sem fog jobban érdekelni mint a jelenlegi:D
    Mind úgyi baromi lassan haladok olyan sorozatokkal amiket már réges-rég kiníztem magamnak:D
  • Lelouch
    Nálam már az anime és a manga is megbukott.
  • Lelouch
    Még az Akagi-t se, a mahjong nálam nem nyerő.
  • PetruZ
    A Hayate az valami önálló sztori lesz megint (3 részes), sz'al egy esélyt még megér. :)
  • Count Adyn
    Mushishi o/
  • LasDen #63739
    Nem lesz egy kaiji azt látatlanban ismegmondom. Sakit nem próbáltad?
  • Lelouch
    A Fairy Tail-be bele fogok nézni én is, aztán ha nem lesz olyan csalódást keltő mint az elődje, akkor egynek jó lesz.
    Amiken komolyan filózok még az a Kindaichi, bár úgy hallottam nincs olyan jó mint a Detective Conan... Meg a No Game No Life, jó lenne már valami jó játékos anime a Kaiji után, de nem tudom mennyire reális elvárás ez. :D
  • Lelouch
    Iminek mindenesetre ajánlom figyelmébe a Brynhildr in the Darkness-t, az Elfen Lied mangakájának műve... :D
  • efti
    Koszi.

Sajna eleg szomoru lista, de sebaj, van mit behozni korabbi evekbol...
  • LasDen #63735
    Ez alapján nem úgy tűnik hogy túl sok jó sorozat lesz.
    FT, Gjbu, Date alive 2. Ezek érdekelnének a többi kérdéses lenne...
  • BEAST #63734
    Ahogy nézem a Fairy Tailen kívül nem lesz túl sok (számomra is) érdekes sorozat a következő hónapokban. :(
  • LasDen #63733
    Valsz semmit...nincs min
  • Lelouch
    A Hayate ezen a ponton még érdekel valakit? :D A SAO folytatás érintene még engem, de már nem érdekel az egész.
  • Lelouch
    Tessék. :)
  • efti
    Hu tenyleg, mindjart kov szezon. Van valakinek osszefoglalo kepe rola?
  • PetruZ
    Én is bele fogok nézni jópár dologba, aztán majd írok róluk szokás szerint, de most elég sok az elmaradásom korábbról is. Ahogy nézem, nyáron/ősszel azért lesz pár visszatérő is: június - Hayate Gotoku OVA (3 rész); július - Girls und Panzer OVA, K film, SAO 2. évad (a Phantom Bullet-sztori), Witch Craft Works OVA, Non Non Biyori OVA; augusztus - Space Brothers film; október - Watamote OVA.
  • Máté94
    Ez csak a kezdés, aztán, ha nem bírom nézni őket hétről-hétre, úgy is leforgácsolódik a nagy része. :)
  • Lelouch
    Annyit tervezel nézni? Jó sok szabadidőd van. :D
  • Máté94
    20+ :D
  • Lelouch
    Ki mit tervez nézni a tavaszi szezonból? Most hogy kifut majd nálam a Kuroko és a Kill la Kill, jó lenne legalább egy sorozatba belekezdeni, de még nem tudom mire essen a választásom... :D
  • DasIsFuck
    jah, azt én is majdnem minden rész végén végig nézem, ami nálam kb világszámba megy hogy end/op-ot nem tekerek át:D
  • efti
    Hamatora ep. 10: ez a sorozat egyre rosszabb es rosszabb. Kar erte, jol indult
  • BEAST #63722
    Én az endinget bírom a legjobban az egészben. :D
  • armageddon666
    Kill la Kill 22
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kár, hogy Satsuki nem tud beszélni Senketsuval. Meg hogy Junketsu sem beszél.
    Mako!! :D Kaphatott volna mondjuk updatelt háromcsillagos ruhát.