72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nirz
    haha nézős xD
  • Lelouch
    Egyébként ki naprakész még a mangájával? Vélemény a Darkness cselekményszál legújabb fejleményeivel kapcsolatban? :D
  • xblades
    Mármint ez?

Ha a pálca sem látszana már peverzebb lenne a cenzurás változat.
  • Lelouch
    A cenzúrázott változat még ennél is jobb... :D
  • xblades
    És már azért jó :)

• Prof William
    Azon már inkább csak röhögök. Tulajdonképpen az már egy hentai csak nincs benne szex. :) Az a jelenet amikor meg Momovel jégrémet etetnek a valami zseniális! Sírva röhögtem tőle.

• Lelouch
    Semmi. :D
  • LasDen #63833
    Nem, de ő jól van megirva, kedvelheto karakter...:D
  • Malakai
    Yanderékre buksz? :)
  • LasDen #63831
    Cuki csaj. Mi a baj vele? :D
  • Lelouch
    ...

Harley Quinn avatar? :D
  • LasDen #63829
    [URL=http://isshotosho.info/forum/viewtopic.php?f=26&t=106&start=430]Issho "Toszó" vs. AA[/URL]

Jó olvasást...:D megy rendesen a dobalozas
  • Lelouch
    De amúgy kimondottan hárem cuccba már én se szívesen kezdek bele.
  • Lelouch
    A To Love-Ru már szándékosan annyira túlzásba viszi ezt, hogy attól már jóvá válik. :D
  • xblades
    "humor csúcsának tartott "Jáhájjj véletlenül meglestelek pucéran erre te leütsz" és a "LOLdevicces már megint úgy estem el hogy lerántottam a bugyidat!"

Ebből azért nem annyi van mint pl a To Love Ru-ban, de a félreértésekből fakadó humor és az arra reagáló lányokból annál több.

De a Shana-beli Yuji ezt a "vakságot" és ostobaságot simán übereli.
  • efti
    Nerawareta Gakuen: ez....ez hibatlan volt. Jo sztori, gyonyoruen megrajzolt. Azt hittem ilyet csak Shinkai tud :)

10/10
  • Inquisitor
    Psycho-Pass 2 októberben

Ráadásként a második évadhoz, az eredeti Psycho Pass című sorozat, kap egy újravágott verziót a nyáron, majd egy movie-t is, utóbbit a következő télen.

Yes, yes, yes!
  • IMYke2.0.0.0
    "Denpa Onna to Seishun Otoko" - 6/10
  • IMYke2.0.0.0
    ÉS kábé 7865 animére ráillik ez... SAJNOS.
  • armageddon666
    Ááá, így valamivel tisztább, köszönöm
  • Prof William
    UTÓIRAT: Tudom hogy költői volt a kérdés, de olyan szépen megképződött ez az agyamban. :)
  • Prof William
    Ichika az Infinite Stratos főhőse. Nyakig van jobbnál-jobb muffokkal, akik titkon mind pénisze után epekednek, de természetesen ő túl balfxsz ahhoz hogy ezt észrevegye ezért aztán kétszer 12 részen át SEMMI se mtörténik a sorozatban.

A sorozat egyedi és üdítő stílusa a készítők által a humor csúcsának tartott "Jáhájjj véletlenül meglestelek pucéran erre te leütsz" és a "LOLdevicces már megint úgy estem el hogy lerántottam a bugyidat!" valamint "Hehehe retardált vagyok ezért nem esik le nekem hogy szerelmes belém a csaj és félreértem 251-re is azt amit mond." típusú jelenetekbe csúcsosodik ki.
  • Nirz
    na ez nagyon találó xD
  • armageddon666
    Nem értem, mi a vicc? Ez valami insider poén? Ki az az Ichika? Csaj miért beszél rébuszokban?
  • DasIsFuck
    Az átlagos hárem hősők inkább rettegnek a gondolattól meg a pucér női test látványától is
  • Prof William
    Átlagos hárem-anime főhős reakció de az Ichikara hatványozottan igaz. :)
  • LasDen #63814
  • Lelouch
    Hanamonogatari PV
  • Count Adyn
    Azt nem tudom a padon ücsörgés hogy nem zökkenti ki a full koncentrált "zónából", nah mind1:)
  • efti
    Nekem elegge ugy tunik, hogy a space bros veget ert, legalabbis ami az animet illeti. Nem volt a vegen semmi next episode-os resz, meg ugy valahogy le is zartak, bar eleg cold axe modra, hogy kisse bakumanosan fogalmazzak
  • LasDen #63810
    A mangaban egészen jó meccs volt a yosen elleni. De eddig a második touou meccs volt a legjobb...:D
  • Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Murasakibara a zónában?!
  • BEAST #63808
    De ajjaj, előkerült a hajgumi, ebből mi lesz?!
  • LasDen #63807
    Naná
  • Lelouch
    Kuroko S2 24. rész
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kagami mostmár minden meccsen be fog lépni a zónába? :D Mindenesetre most hogy nem volt ellene másik zónás, alázott rendesen.

Sakuga szempontból se érheti most panasz az epizódot.
  • IMYke2.0.0.0
    Hogy fölkapták a krími [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Natalia_PoklonskayaNatalia Poklonskaya[/url] főügyészt az anime-rajongók és rajzolók :)
  • Nirz
    Komolyan pokémon első szériájának csak 1-38 ig van felirata?
    Dub kizárt,nem tudom elviselni a vágásokat és amerikazált stílust.
  • LasDen #63803
    Folytatódik az Ano Natsu de Matteru. Még nem tudom hogy ennek most oruljek vagy ne....
  • IMYke2.0.0.0
    4 lesz? - A sorozatot nemrég kezdtem el, de félretettem, mert Lelouch (a karakter) egy féreg, és gyűlöltem nézni. Rájöttem, hogy utálom az ilyen helyi-menő-csávó stílusú animéket [a Death Note-ban L volt számomra ilyen].
  • Lelouch
    Code Geass: Akito the Exiled #3 Delayed Until Further Notice
    Jól van, akkor majd megnézem egyben a négyet ha már kijött az egész, mert már most nem emlékszem arra se, hogy mi volt az első részben. :D A másodikat meg még úgyse láttam.