72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nirz #63840 haha nézős xD -
Egyébként ki naprakész még a mangájával? Vélemény a Darkness cselekményszál legújabb fejleményeivel kapcsolatban? :D -
Mármint ez?
Ha a pálca sem látszana már peverzebb lenne a cenzurás változat. -
A cenzúrázott változat még ennél is jobb... :D -
És már azért jó :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Prof William #63835 Azon már inkább csak röhögök. Tulajdonképpen az már egy hentai csak nincs benne szex. :) Az a jelenet amikor meg Momovel jégrémet etetnek a valami zseniális! Sírva röhögtem tőle.
-
Semmi. :D -
Nem, de ő jól van megirva, kedvelheto karakter...:D -
Yanderékre buksz? :) -
Cuki csaj. Mi a baj vele? :D -
...
Harley Quinn avatar? :D -
[URL=http://isshotosho.info/forum/viewtopic.php?f=26&t=106&start=430]Issho "Toszó" vs. AA[/URL]
Jó olvasást...:D megy rendesen a dobalozas -
De amúgy kimondottan hárem cuccba már én se szívesen kezdek bele. -
A To Love-Ru már szándékosan annyira túlzásba viszi ezt, hogy attól már jóvá válik. :D -
"humor csúcsának tartott "Jáhájjj véletlenül meglestelek pucéran erre te leütsz" és a "LOLdevicces már megint úgy estem el hogy lerántottam a bugyidat!"
Ebből azért nem annyi van mint pl a To Love Ru-ban, de a félreértésekből fakadó humor és az arra reagáló lányokból annál több.
De a Shana-beli Yuji ezt a "vakságot" és ostobaságot simán übereli. -
Nerawareta Gakuen: ez....ez hibatlan volt. Jo sztori, gyonyoruen megrajzolt. Azt hittem ilyet csak Shinkai tud :)
10/10 -
Inquisitor #63824 Psycho-Pass 2 októberben
Ráadásként a második évadhoz, az eredeti Psycho Pass című sorozat, kap egy újravágott verziót a nyáron, majd egy movie-t is, utóbbit a következő télen.
Yes, yes, yes! -
"Denpa Onna to Seishun Otoko" - 6/10 -
ÉS kábé 7865 animére ráillik ez... SAJNOS. -
Ááá, így valamivel tisztább, köszönöm
-
Prof William #63820 UTÓIRAT: Tudom hogy költői volt a kérdés, de olyan szépen megképződött ez az agyamban. :) -
Prof William #63819 Ichika az Infinite Stratos főhőse. Nyakig van jobbnál-jobb muffokkal, akik titkon mind pénisze után epekednek, de természetesen ő túl balfxsz ahhoz hogy ezt észrevegye ezért aztán kétszer 12 részen át SEMMI se mtörténik a sorozatban.
A sorozat egyedi és üdítő stílusa a készítők által a humor csúcsának tartott "Jáhájjj véletlenül meglestelek pucéran erre te leütsz" és a "LOLdevicces már megint úgy estem el hogy lerántottam a bugyidat!" valamint "Hehehe retardált vagyok ezért nem esik le nekem hogy szerelmes belém a csaj és félreértem 251-re is azt amit mond." típusú jelenetekbe csúcsosodik ki. -
Nirz #63818 na ez nagyon találó xD -
Nem értem, mi a vicc?
Ez valami insider poén? Ki az az Ichika? Csaj miért beszél rébuszokban? 

-
Az átlagos hárem hősők inkább rettegnek a gondolattól meg a pucér női test látványától is
-
Prof William #63815 Átlagos hárem-anime főhős reakció de az Ichikara hatványozottan igaz. :) -
-
Hanamonogatari PV
-
Azt nem tudom a padon ücsörgés hogy nem zökkenti ki a full koncentrált "zónából", nah mind1:) -
Nekem elegge ugy tunik, hogy a space bros veget ert, legalabbis ami az animet illeti. Nem volt a vegen semmi next episode-os resz, meg ugy valahogy le is zartak, bar eleg cold axe modra, hogy kisse bakumanosan fogalmazzak -
A mangaban egészen jó meccs volt a yosen elleni. De eddig a második touou meccs volt a legjobb...:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Murasakibara a zónában?! -
De ajjaj, előkerült a hajgumi, ebből mi lesz?!
-
Naná -
Kuroko S2 24. rész SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kagami mostmár minden meccsen be fog lépni a zónába? :D Mindenesetre most hogy nem volt ellene másik zónás, alázott rendesen.
Sakuga szempontból se érheti most panasz az epizódot. -
Hogy fölkapták a krími [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Natalia_PoklonskayaNatalia Poklonskaya[/url] főügyészt az anime-rajongók és rajzolók :) -
Nirz #63804 Komolyan pokémon első szériájának csak 1-38 ig van felirata?
Dub kizárt,nem tudom elviselni a vágásokat és amerikazált stílust. -
Folytatódik az Ano Natsu de Matteru. Még nem tudom hogy ennek most oruljek vagy ne.... -
4 lesz?
- A sorozatot nemrég kezdtem el, de félretettem, mert Lelouch (a karakter) egy féreg, és gyűlöltem nézni. Rájöttem, hogy utálom az ilyen helyi-menő-csávó stílusú animéket [a Death Note-ban L volt számomra ilyen].
-
Code Geass: Akito the Exiled #3 Delayed Until Further Notice
Jól van, akkor majd megnézem egyben a négyet ha már kijött az egész, mert már most nem emlékszem arra se, hogy mi volt az első részben. :D A másodikat meg még úgyse láttam.