72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ha van must read képregény, akkor szerintem az a Hotel és a Batman: Death of the Family.
A Hotel leírhatatlanul jó volt. Melankólikus hangulatával egyből 10/10 lett. Jokert meg nem kell bemutatni, de ilyen sötétnek, pszichopatának még soha nem láthattad...:D
(Bónusznak meg Aquaman - Death of a King) -
ha jobb, akkor az csak a karakterek miatt van... -
Fényévekkel jobb, mint a Naruto. :p -
Sajnos én is így vagyok vele. No meg mozgóképen felül nagyon sokat számít a hang is. De emiatt nagyon sok jó dolgot kihagyok, mert sajnos az adaptációk messze nem szoktak olyan jók lenni, mint az eredeti. Meg van hogy félbemaradnak a történetek. -
tehát semmivel sem jobb a narutonál :D -
Nem vagyok a mangák nagy barátja:D
Az anime annó azért tetszett meg mert stílusosabb volt az ilyen naruto féle shounenektől és érdekes "világa" volt csak beleuntam, hogy állandóan ugyanazokat a köröket futják:D
-
ezekrol lemaradtam. de tetszetosek, mint mindig :D -
Ezt láttad már amúgy? Mashima szettjének utolsó két darabja... :D -
tegnap belenezegettem. Tartaros tudja hogy kell lancraverni a jo noket :D -
Szerintem most nem olyan rossz. :D Ha meg mégis, akkor a fanservice kiegyenlíti... :D -
olvasd hangosan :D -
Nirz #64189 Engem elsősorban a hang hiánya zavar... -
egyes esetekben a kepregeny is lehet jobb. Pl. olvasom a Tora Kiss mangat, ami tobbnyire az atlagot hozza. De mivel nem kell percekig hallgatnom azt a tsundere picsat, hanem gyorsan atfutom, maris sokkal elviselhetobb. Animeben tuti halalra idegesitenenek egyes karakterek, de igy olvasva egy elfogadhato elmeny.
Az amerikaiaknal meg a legszembetunobb nekem az volt, hogy filmen klisesnek hato jelenetek mukodnek. Legalabbis nalam... -
Tuti, hogy velem van baj, de én a képregényeket és így a mangákat nem szeretem - én a mozgóképes dolgokért rajongok.
Pedig, fantáziám az van. Ezek a rajzolt anyagok nem tudják kielégíteni az érdeklődésemet. -
szerintem mar a manga is unalmas.... -
A mangával igen. -
akkor lattal mindent, amit a sorozat kinalni tud :D -
Én még a 70.résznél hagytam abba, megéri onnan folytatni egyébként? -
Erdemes pedig az erofeszitesre. Az ilyesmik miatt szenvedtem mar vegig par igazan rossz darabot, bizva benne csak a felvezeto resz nem oke es aztan osszeszedi magat. Talan a legjobb pelda erre a Haibane Renmei. Annak is az elso fele is leginkabb uncsi, pedig az egyik legjobb anime amit valaha is lattam. -
Én sajnos még az elején dobtam. :( -
Witch hunter Robin befejezve. Az elso fele kisse vontatott volt, de onnantol hogy a sztori igazan beindult, mar nagyon tetszett. Osszessegeben jo tortenet, szeoen kidolgozott vilag, jo karakterek. Nalam 9/10 -
Egyébként azt kell mondanom, hogy érdemes követni... :D -
Igen. Meg a karakterfejlődés, és a dráma miatt. A borítóról le tudok olvasni minden jót. -
A történet miatt? 

-
Hát ez nem sok... :D -
Lehet, hogy olvasnom kéne a mangát, vagy folytatni az animét. A történet miatt. -
Nem tudom, nem nézem. Csak a Za warudo az meme. Ennyit tudok a Jojoról. :D -
Lucy szoknyaja ennel rovidebb lassan nem nagyon lehet...:D -
A part1-ben már benne lesz? :D -
Mikor majd jön a ZA WAAAARUDO! -
Nézem ezt a Jojo-t, de eddig nem túlságosan jön be. Valaki nem tudja, mikor válik jóvá? :D -
Ez egyáltalán nem hátrány. Szerintem. -
Amúgy végre talán eljött most Lucy ideje is a mangában? :D -
Prof William #64167 Majdnem ugyanúgy néznek ki. -
Az új Sailor Moon reboot karakterei (jók a kommentek is :) ). -
Lucy color cover lol:D -
Húúú! Köszönöm! 
-
hátha IMYkét érdekli :) -
Ha hentai lenne értenie sem kellene, mert a lány leteperné.
-
Hát ha hentai szintre emelnénk ezt a képet akkor ha a lány meztelen lenne és nagy villogó nyilak mutatnának a két lába közé ezzel a felirattal akkor sem értené.