72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
lesz Ikaros, a többi nem számít :D -
Hát ha te így érzed... :D -
Nem érdekel??? :D -
és a fele megint recap lesz. de engem nem érdekel :D -
Igen, és szerintem nem is kicsivel... -
Azaz: majd ráhajtok, ha lesz forrás :) -
Köszi - ráhajtok :) -
Igen, van újabb. -
Ennél van újabb?:
"Gekijouban Sora no Otoshimono - Tokei Jikake no Angeloid"
Lemaradtam valamiről? -
Az új SnO movie tényleg csak 50 perces lett? :D Azért ennél kicsivel többre számítottam... :D -
de talán más is foglalkozott vele. de passz akkor. talán nem is baj :D -
*náluk
Szerintem akkor majd nézem inkább angolul. -
Néztem nálunk, de a tervezett projekteknél nincs ott, meg az előző kettővel se foglalkoztak. -
Az Urahara projektje a Madoka, szóval náluk kell nézelődni, de feltételezem csinálják.... -
Nem tudja valaki, hogy az utolsó Madoka mozit fordítja-e valaki magyarra? Ha nem, akkor nem várok feleslegesen és nézem angolul... -
Na az elsőt megtaláltam! :D
Angol cím: Space Transformers Magyar cím: Transformerek háborúja
Kicsit utánajártam a történetének. Valójában egy észak koreai - japán -kínai transformer egyvelegről van szó (Ázsia belendült) Egyébként sok ehhez nagyon hasonló rajzfilmet találtam még, talán folyatások lehetnek.
Ezt a linket találtam ahol átfogóbb elemzése van a filmnek, azt írják a korai 80' években készült:
http://teleport-city.com/2013/04/23/space-transformers/
Aki nem látta annak ajánlom!
Diatron 5 bosszúra szomjazik!
A másik is kommunista rajzfilm lehet, azt még nem sikerült megtalálnom.
-
23 éves vagyok, itt a fórumon kamu adatokat adtam meg. még videón volt meg nekünk olyan 7-8 éves lehettem akkor, de ez nem számít mondom mert 70-80' évek körüli lehet mind a kettő, azért köszi, hogy utánajártál! -
"80-as évek retro", efölött elsiklottam, elnézést. :) -
25-30 között, milyen kort határozol meg gyerekkorodként? Mikor és hol láttad ezeket? A másodikra rákérdeztem egy vietnami barátomnál, de szerintem nem ismeri. -
Sziasztok,
Két filmnek szeretném megtudni a címét, mindkettő robotos, transzformeres 80-as évek retro:
1. IVE-t (ájvi) a világ vezetőjét, otthonában megtámadja egy terrorista. Injekcióval befecskendezi a testébe a miniatürizált parazita robotokat és némi humán állományt, akiknek a szerepük, hogy tönkretegyék a szervezetét. A gonosz agresszió leverése érdekében egy professzor két robotot tervez. Amiket szintén miniatürizált antitestként juttatnak a szervezetbe. Az egyik fehér színű transzformer amit egy kis piros zöld izé szintén valami robotféle pilóta irányít. azt küldik elsőnek és a parazita robotok simán leverik. Aztán az ötös robotot küldik be, de valamiért szétesik és egy fiatal srác szereli össze vagy mi. aztán győz és happyend, a csaj meggyógyul.
2. Ez valami vietnami mese, még régebben láttam. Itt a valóságot keverik az animációval. Rendes filmként kezdődik egy osztályteremben ahol valami kirándulást szerveznek, táborozgatást. Amikor elindulnak kirándulni bujkálniuk kell mert terroristák bóklásznak a közelben. Az egyik éjjel elalszanak és azt álmodják, hogy transzformerek és harcba szállnak a terroristákkal (az álom a rajzfilm rész) mindegyik gyerek más képességekkel bír, és ha jól emlékszem a végén az összes robot egybetraszformálódik valami mega robottá.
Tudom, hogy zavaros de biztos lesz itt akinek beugrik :) Gyerekkorom nagy kedvencei, de a címüket elfelejtettem.
Köszi előre is!
-
azzá :D -
jobbabbá -
Az elején bevallottan rémgagyi a rajzolása, később jobbabbá válik. -
Te folyton meg vagy áldva a rajzolással... :D -
Banner wins :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lehet, hogy elolvasnám, bár úgy rémlik nem túl jó a rajzolása. De amit felvázoltál érdekelne. Ha nem gond, kérlek tedd. :) -
Már régen volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ami biztos:
Az anime Mariko halála előtt kezd el rettenetesen eltérni a mangától. Mariko halála a történetnek kb a fele, fél évvel később jönnek újabb borzalmak: másik ellenség, több diclonius, a cég egyéb sötét oldalai :)
A végén meg Nyuu annyit használja a diclonius képességeit, hogy a teste gyakorlatilag elolvad emiatt.
Meg az egyik fejezetben az írónak eléggé elgurult a gyógyszere, szinte hentai lett :D
Rakjam fel dropboxra? :) -
"Nichijou" - 7/10
26 rész + OVA.
Az a szarvas vs. igazgató jelenetsor beleégett a retinámba :)
Alapvetően jól szórakoztam - rengetegszer felnevettem, kuncogtam. Bár, voltak "poénok", amiket nem értettem, de azt a sajátságos japán humor (illetve az általam nem ismert kultúra elemek) számlájára írtam. -
Elfen Lied manga-anime különbséget spoilerben áruld el kérlek! :) -
anime - manga
Nem sok ilyen párosítással találkoztam:
Mahou Sensei Negima
Elfen Lied
Midori no Hibi
Kodomo no Jikan
Aishiteruze Baby
meg belekezdtem az Inuyashába
Valahogy a képregény mindig jobb volt. Kereken lezárt történet pl (Negima, Midori, Aishiteruze), de volt mindfuck is :D (Negima, Elfen Lied) -
Fairy Tail S2 4. rész: Gyanús volt, hogy Gray kb. semmi sérülést nem szenved el a csapásoktól amiket bekapott, így belenéztem a mangába és bizony a Gray harc nagy része filler volt, meg is látszott... :D Az a sok elcsépelt duma is, eh... Az is mind filler volt, amit Lucy-ék levágtak a föld alatt... :D Az is még a FT-hez képest is túl bárgyú volt... :D De legalább azt vágják, hogy a fanservice az egyik nagy fegyvere a sorozatnak. :) -
Volt egy recap epizód, amit nem fordítottak le, szerintem az lesz az. Kihagyható. -
Lehetseges hogy a hulyebt fele Kaiji s2 csomagban nincs meg az ep14? Nutbladderek kihagytak? -
Miért, szerinted a Naruto jobb? -
Több Fairy Tail vagy Naruto van? Mert szerintem nem ugyanarra gondolunk. -
jó, de a naruto egy ömletes baromság volt, ennek meg volt stílusa:)
mint fantasy elég jó szerintem, csak egy pont után már kibukik... -
Én már megtanultam csak azt elfogadni, amit valódi mozgóképen kapok - nem agyalok azon, hogy miről maradtam/dok le, mert abba bele lehetne őrülni.
-
Meg az art és a fanservice miatt. :D De amúgy jelen pillanatban kb. minden tekintetben jobb, mint a Naruto. -
*És sikerült elhagyni olyan dolgokat, amik a régiben kifejezetten bosszantottak... :D -
Én az animét a manga után nem bírtam tovább nézni néhány résznél... :D Az új anime se hibátlan, de közelebb áll a mangához így egyelőre nálam az már a nézhető kategórába esik még.