72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Miért tagadnád le? :D -
Dennou Coil tenyleg nagyon jo, en valahogy tok veletlenul akadtam bele es szinte egy ultomben neztem vegig. Nem is ertekeltem alul, 9/10et adtam neki. Vicces, hogy par even belul google glass es tarsainak koszonhetoen felig meg is valosithato..
A fam the silver winget most nezem, meg nem tudott igazan behuzni, a 6dik epizodnal jarok. Ugyanakkor azt nem allitanam, hogy fanservice mentes -
#Dennou Coil nagyon a végéig lehetett jó, ha kétszer is leírtam a vége szót:) -
Hosszabb átmenet után végre ismét két kellemes animét fejeztem be.
Last Exile két évada egy érdekes sci fi történet bemutató, szerethető karakterekkel és folyamatos magával ragadó történetvezetéssel rendelkezik. Érdekes görbe tükör a világkép bemutatással és mondanivalójával.
Dennou Coil pedig egy nagy jól felépített történet világgal rendelkező érdekes és egyedi karaktereket felsorakoztató, szerintem kissé alulértékelt anime.
A történetvezetése pedig végig fenntartotta a történet érdekességét és misztikumát egész a végéig. Ha egy kicsit beleéli magát az ember a történetbe még néha paráztató és elgondolkodtató is tud lenni. Főleg a filozófiai tartalmával.
Mindkét anime teljes kerek történettel rendelkezik és rendes lezárást kapott, plusz mentes a felesleges ismétlődő Fanservice elemektől. -
Tényleg nincs. Nem is tudnám hova rakni. :( Ha vennék, egyet vennék, egyet választani meg nehéz. :D -
ez már haj :D
nekem nincs, de egy ilyet elfogadnék...
ilyet -
tehát, akkor van :D -
Nincs, ha lenne letagadnám. :| -
Powered Up Figure of Hunter x Hunter's Gon Has Almost 1 Ft of Hair
Egyébként itt a topikban van valakinek bármilyen animés figurája? -
Akkor mar kulon izgat, hogy juniusban a Toldi moziban hogyan is adjak.. -
én a szőke srácra gondoltam, aki a főszereplő helyen ül főszereplő testartásban :D -
Ó, totál ki van takarva. :| -
And the winner is:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Középen elől a szemüveges? Lehetne a szőke is, vagy a kék hajú csaj jobb oldalt, vagy középen a barna hajú srác, akinek csak a fele látszik. Hmm... Jó kép. :D Miből van? -
Kamigami az kínai. BR júni 18 ha minden igaz. -
Kaze tachinu-bol van mar angol felirat? MAL szerint a Kamigami csinalt, de nyaa-n nem talalok -
-
Sakasama no Patema: jol eltalalt tortenet, szep megrajzolas. Jobb mar csak akkor lehetett volna ha a "fogonosz" egy ertelmes de cinikus valaki lett volna. 8/10
Selector Infected Wixoss ep. 8: micsoda plot leap, erre igazan nem szamitottam ettol a sorozattol.
@Armageddon: Shinsekai Yori tenyleg jo, mindenkepp ajanlom -
Shinsekai nekem is nagyon tetszett, főleg ahogy felépítették a világot és a gyerekek szemén keresztül lépésről lépésre ismertél meg te is minden apró titkot. -
Nekem legnagyobb kedvenc volt Shinsekai, főleg timeskip után:) -
mire elindul talán addigra talán véget ér a döntő :D -
Kuroko's Basketball Anime Gets 3rd Season
Remélem ősszel már indul is majd. -
Köszönöm az ajánlásokat.
@RelakS: Ezekből az Aishiteruze Baby és a Nodame Cantabile amiket még nem láttam. Nodamét lehet, hogy meg fogom nézni, jókat hallottam róla.
@Inquisitor: És egyébként jó is a Shinsekai yori? Elég jó értékelést kapott, de anno mégis mást választottam a párhuzamosan futó sorozatok közül, már nem emlékszem miért, lehet hogy itteni vélemények alapján.
@többiek: Akkor mondjuk egy 52 részes limitet vezessünk be. :D Ha belegondolok Eureka Sevenben is volt változás. :) Meg Fullmetal Alchemyben. -
Még a Narutóban is felnőnek, hosszu lista lenne ez:D -
nagyon nagy kár:S
egyébként ez a rókás cucc egész érdekesnek néz ki, nem annak a szokásos magyar shit vígjátéknak néz ki -
Spoilerbe rakom :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Full Metal Panic
Sagarának levágják a haját, meg a Kanamével szembeni viszonya is megváltozik, illetve Kaname is másként viselkedik Sousukéval a végére. :)
Dragon Ball Z
Son Gohan haján majdnem elröhögtem magam, mikor Chichi levágta a nameki utazás előtt. Meg azért ugye ott hosszú az idő, sok minden változik. Gohan felnő :D
Clannad
Még nem láttam, de elvileg itt is kéne, hogy legyen egy felnövés.
Aishiteruze Baby
A felelőtlen nőcsábász srác képessé válik egy kislány nevelésére, és tartós kapcsolatra.
Azumanga Daioh
3. év elejére Tomo levágatja a haját, Chiyo másképp viseli a copfját :)
Karin
A végén mondja is Kenta, hogy Karin harapásának azért nem volt hatása, mert már előtte a tetteivel megváltoztatta őt. Karin húga is "felnő", rendes vámpír lesz belőle
Lovely Complex
A párocska szép lassan egymásba szeret
Midori no Hibi
Az elején Seijinek az idegeire megy Midori, de a végére megszereti
Nodame Cantabile
Itt is a végére összejönnek a főszereplők, habár Noda nem az a kimondott álomcsaj.
Hirtelen ennyi jut eszembe a MAL-os listám alapján -
Inquisitor #64415 From the new world?
Sokat változnak a karakterek kívül és belül is ... -
Dragon Ball -
Inquisitor #64413 Állítólag ez nem hivatalos trailer, lesz olyan is és a film szeptemberben jön. Viszont meglepve olvasom, hogy 2010-ben forgatták. -
Inquisitor #64412 OFF: Viszont a Thelomeris c. steampunk film úgy látszik így 6-7 év után se készül el ... -
igen, én is akkoriban olvastam róla. már akkor is egy hülyeségnek tűnt. a Vajna féle filmalap első támogatott filmjei közt van. Lassan, de elkészül :D -
Inquisitor #64410 Mondjuk érdekes, hogy a trailer március 20-én jött ki, de több filmes oldal most találta meg. Viszont az énekest alakító dán-japán srác 2012-ben adott interjút róla, milyen jó kis kihívás volt neki a szerep. Szóval jó sokat ültek rajta. -
nem 'ha'. ezt be fogják mutatni... -
De csakis imaxra:D -
Szerintem ha moziba kerül, lehetne menni csapatostul :D -
Ha ez eljut moziba, vagy elkészül és beszerezhető lesz, valami közös filmezés topic-lakókkal? :DDD -
Rájöttem mi zavar. Hogy minden elveszett, amit tetszett az eredetiben. Hogy az eredetiben volt egy kis változás szele, valami folyamat, ezzel szemben a második évad nemhogy visszaállt a startmezőre, hanem kettővel hátrébb lépett, és áll, nem mozdul. :(
És kikristályosodott egy igény: változás. Mondjatok olyan animét, amiben van változás. Akár csak olyan apróság, mint hogy a srácnak levágták a haját. Vagy mikor felnőnek karakterek. Vagy csak simán, hogy változnak a kapcsolatok, fejlődnek. De lehet nagyobb vonalakban is gondolkozni, mint TTGL timeskip, vagy a Ga-Rei Zero "flashforward" történetmesélése. -
WTFucking hell ? -
Olyan szar hogy már jó:D -
Húha...