72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • efti
    Hmmm, pedig tenyleg rakerestem. Mindenesetre koszonom a linket
  • LasDen #64760
    Én is remélem. Bár tegyük hozzá, hogy Tomino már 72 éves, ki tudja mennyire borult el...:D
    A másik meg hogy a SEED-hez, 00-hoz, AGE-hez, Unicornhoz neki semmi köze nem volt. A Turn A óta ez lesz az első animéja. Mondjuk anno azt mondta, hogy nem lesz annyira Gundam a sorozat.
  • LasDen #64759
    Ami Gundam az minden Sunrise :D
  • BEAST #64758
    Pont ilyen, de ami a 00-ban kicsit gagyi hatást kelt, azt a SEED sorozatokban szerintem nagyon jól adták elő. A SEED OST pedig még mindig az egyik nagy kedvenc. :)
  • armageddon666
    Meg kéne már néznem ezt a SEED-et. Az is Sunrise? Szóval ha meghal valaki akkor kiderül, hogy mégse, mert túlélte, meg cyborg lett, és különben is van ikertestvére, meg klónja, meg hasonmása?

Steins;Gate is tervbe van véve, csak távol tart, hogy elvileg a Chaos;Headdel egy világban játszódik.

Nisekoiból beértem Evetakut.

No Game No Lifeból már rég beértem EveTaku+Hiryuut. Kicsit le vannak maradva, pedig már majdnem vége. :(
  • BEAST #64756
    Nagyon remélem, hogy minőségben inkább SEED lesz, talán estleg 00, de semmiképp sem Age. :/
  • Lelouch
    Hátha ez már tényleg valami értelmes mecha cucc lesz.
  • LasDen #64754
    holy crap, Tomino új Gundammal jön?! Mikor maradtam én le erről??! IDE VELE
  • Malakai
    24765
  • efti
    Erdekesen hangzik. Ha MALon mar lenne mint anime, ratennem a PTWt, igy hogy nincs, sajna jo eselye van, hogy elfelejtem..
  • Prof William
    Még egy manga amiről soha nem gondoltam volna hogy anime lesz...

Bejelentették a Gakkou Gurasi animét.

Pár lány + a tanárnőjük egy iskolában lakik (kempingeznek) már hetek óta. Órákra és klubtevékenységekre járnak és igyekeznek jól érezni magukat.

A kedvükbe mindössze csak az odakint hetek óta tomboló zombi apokalipszis rondít bele néha-néha.

Bővebb infó. Gakkou Gurashi anime bejelentve.

A mangája nagyon érdekes volt és mivel a Steins Gate írói is benne vannak sejthető hogy nem éppen az "Aranyos kislányok aranyos dolgokat csinálnak zombi apokalipszis közben" vonalra mennek rá.

Elég komoly pszihológiai töltete is van ahogy a lányok mind másképpen próbálják feldolgozni a feldolgozhatatlant miközben egyre többet tudunk meg arról, hogy mi maradt a külvilágból.

Érdeklődve várom, hogy mit hoznak ki belőle.
  • efti
    Selector innfested wixoss: eloszor azt hittem trading card game reklam lesz az egesz, de kiderult, hogy egyfajta madoka magica light a sorozat, csak kicsit mas csavarral. Osszessegeben pozitiv csalodas volt. Nalam 8/10
  • Lelouch
    Szóval ha csak a Whitefox nem úgy akar lemezeladásokat generálni, hogy szándékosan elsötíti majd a jeleneteket a tévés vetítésnél, akkor ezzel szerintem nem nagyon lesz probléma...
  • Lelouch
    Mondjuk amikor ilyeneket képesek mutatni már a vasárnap délelőtti "matinéidőben" is... Amióta meg áttértek a kimérahangya szálnál a késő esti sávba, azóta meg minden durvább jelenetet teljesen mangahűen adnak elő, mindenféle cenzúra és "emészthetőbbé tevő" változtatás nélkül.
  • armageddon666
    8:52
    never forget :(
  • LasDen #64746
    akkor az nem late night volt :D
  • Lelouch
    Tehát?
  • armageddon666
    Utoljára a TTGL-nél szerepelt jobb felső sarokban az óra, és nem a timeslottal szokták reklámozni az animéket. :)
  • Lelouch
    Hány késő esti animét láttál mostanában tévés változattal?
  • LasDen #64742
    csak tudnám mire fel. éjfél, egy órakor úgyis csak az nézi, aki nézni akarja...:D
  • armageddon666
    Nekem pedig az volt az első gondolatom, hogy a trailer jó véres, de a TV-ben ezt sötét árnyak fogják majd takarni.
  • Prof William
    Úgy tűnik legalább a véres jelenetek nem lesznek kicenzúrázva a ártatlan nézők lelki védelme érdekében. :)

A grafika is nagyon szépnek és részletesnek tűnik. Remélem sikerül 24/26 részen át tartani ezt a színvonalat.
  • Lelouch
    Mondjuk akinek úgy tetszik, akár moziban is nézheti most...
  • efti
    Miyazakirol jut eszembe, ha jol lattam van vegre kaze tachinu angol sub
  • IMYke2.0.0.0
    "Ichigo Mashimaro" - 7/10
    TV-sorozat, Special, OVA, Encore

Köszönöm az ajánlását! Jól szórakoztam.
    A rajzolás [kifejezetten a TV-sorozaté] valami fenomenálisan moe! S tetszett. Aztán jött egy kisebb, árnyalatnyi dizájnváltás, de az is megszokható, és továbbra is moe.

All female protagonists forever.
  • LasDen #64736
    éljenek a kurva flashbackek.
  • armageddon666
    Ez már végigment? Hű, Evetaku nem sieti el a fordítást.
  • Count Adyn
    Nekem az volt a bajom hogy elkezdik ugyanazokat a köröket futni egy idő után, és nem jutnak előre a végére se. De azért megéri végignézni egyszer:)
  • armageddon666
    Most hogy már jobban benne vagyok:
    Nem mondanám hogy hiába SHAFT. A stílusuk, a rendezésük sokat dob rajta. Bár volt megint egy rész, ahol kimaradtak jelenetek, de el van nézve. A mangát természetesen nem olvasom, viszont gondolom az a bajod vele, hogy klisé klisé hátán. Ennek ellenére én kellemesnek találom. És kellemes meglepetés, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    van valami haladás. Nem kell várni az utolsó részig, hogy beszéljenek egymással a szerelmesek. Bár azért így is eléggé értetlenek a karakterek, de az átlagosnál több a haladás. :)

Valószínűleg ha más stúdió munkája lenne, akkor kevésbé élvezném. A nagyon jó értékelését mindenesetre így sem értem. Lehet, hogy silány volt a szezonban a felhozatal?
  • DasIsFuck
    Szerintem olyan kellemes hangulatuk van,a rajzolás is ezerrel rátesz erre.

Hiába régiek, egyszerűen jobb élményt nyújt a mai animék nagy részétől.

Mondjuk sok régebbi sorozat is jobb mint a maiak, nyújtott hangulat terén.
  • LasDen #64731
    1-2 kivétellel engem soha nem fogtak meg a Miyazaki filmek...
  • DasIsFuck
    Egy-egy Miyazaki film és egy mai anime között ég és föld a különbség.
    Felüdülés a sok fanservizes szar után egy ilyet megnézni.
  • RelakS
    jesszusúristen...
  • LasDen #64728
    Nájto réjdo
    Nagyon epic...akar lenni, de kb ugyanazok a jelenetek, mint mindig :D
  • Lelouch
  • Count Adyn
    pf:D
  • DasIsFuck
    jaja ott egész jó volt a felvezetése, legalábbis nekem abban sikerült megkedvelnem a karakterét.

"Én személy szerint Green Lanternért nem voltam oda, meg Hawkgirlért, míg le nem került a maszkja. :D Bár a Thanagaros részek megint jók "

Én JL sorozatba bírtam őket, elég jó jeleneteket tudtak batmennel vagy flashel összehozni:D
    Meg a karaktereik is jók voltak, Green LLanternél inkább a lámpás univerzum ami idegen és érdektelen a számomra.
  • DasIsFuck
    nem szeretem, ha mitológiára építenek hősöket, nekem az atlantiszos háttértörténet már sok, WW-t én sem szeretem, JL-be elnézegettem meg ott jó volt, de csak úgy simán önmagába nem tudna érdekelni.
  • Lelouch
    Hiába a SHAFT, ha az alapanyag vacak. :D Az én gyomrom már nem veszi be az ilyeneket, de ha neked tetszik akkor jó szórakozást hozzá. :D
  • LasDen #64722
    Aquaman a legkúlabb karakter