72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Valóban. Ennek ellenére én merem ajánlani. :) Bár ez csak ilyen másodkézből vett infók alapján. -
Mégse kezdtél bele te se, úgyhogy mindegy ha ezzel lezárjuk ezt a témát... :D -
Fura olyantól hallani, hogy mi olyan érdekes X animében, mikor bírja Y ugyanolyan stílusú animét. Pláne, hogy eléggé előítéletesnek tűntél vele. Vagy láttál belőle bármit is?
Én nem láttam. Egy jóbarátom nézte, egyik kedvence. MAL-on is igen nagyra tartják. Engem nem érdekel a box, szóval felejtős, ahogy a Kuroko is, mert nem érdekel a kosárlabda (bár utóbbin gondolkozom, jó az opening, pörgősnek tűnik, akár jó is lehet). De annak ellenére, hogy nem érdekel a box, még azt mondták nekem, hogy így is megéri elkezdeni, mert majd beszippant, mert a box csak egy setting, a karaktereken van a hangsúly. -
De már fened a fogad, pedig még csak rossz szóra való utalásra tett utalást sem gondoltam, nemhogy írtam volna valami hasonlót... -
Én csak arra voltam kiváncsi, hogy mi olyan érdekes az Ippo-ban, te meg írtad hogy fura ezt hallani olyantól, aki Kurokót néz. Akkor most mivan? -
Annyira, mint te a Hajime no Ippoval? -
Ennyi? A Kuroko-val kapcsolatosan mennyire vagy képben? -
Mindkettő sport tematikájú anime. -
Tokyo Godfathers [2003] - 8/10
Jól szórakoztam. Hamisíthatatlan Satoshi Kon (rest in peace, 47-esen ment el) karakter-dizájn
A credits alatt meg: Moonriders...No. 9 - zseniális! -
Ha nem vagy egy nagy box rajongó, akkor nem biztos hogy érdemes belekezdened. Nálam ez a végszó. -
A nyomozás, mint téma azért jóval érdekesebb... -
Mondjuk, engem csak az anime része érdekelne, az talán nincs meg 1000 rész... :D -
ez olyan, mint a nyomozós sorozatok álá NCIS vagy Law & Order. Van egy szint, amit tartanak, vannak jól eltalált karakterek, és egy idő után nem kell más csak a megszokás. Az emberek olvassák, mert mindig is olvasták. A napi/heti/havi rutin része lett. -
De egy idő után mi újat tud mutatni? -
sok embert kell megverni :D -
Eleve, hogy lehet ennyire nyújtani a témát? Már több mint 1000 fejezet jött ki belőle. -
a zóna mindenhova elér :D -
Hogy jön ide a Kuroko? -
Én is. :D Bár fura ezt olyantól hallani, aki Kurokot néz... -
egyszer elkezdtem, de annyira nem fogott meg. ez a box téma nem túl érdekes nekem. -
Kiváncsi lennék rá, hogy mi olyan érdekes benne. -
Egyik haverom kedvence, és elég jó értékelései voltak. Vágj bele. -
Nem. -
Hajime no Ippo-t meri ajánlani valaki? -
Persze, ezt tudom, de itt a Tenchi Muyou univerzumra gondoltam, ahol a nagyobbak galaxisokkal dobálóznak, hozzájuk képest mindkét sorozat főszereplője legjobb esetben is csak hétköznapi, mégis minden összejön nekik. :D -
Igen de ezzel a kritériummal elég hosszú listát írhatnánk hogy még melyik anime világához kapcsolódik
-
Sztoriban pedig nagyon közel áll a GXP-hez. Egy egyszerű srác, aki csak önmagát adva eléri azt, hogy a fél világ a háreméhez szeretne tartozni.
-
Ezért van ott a "Same setting" - mint az Index-ek esetében például... -
Hát szereplőkben és történetben sem láttam hasonlóságot, az már igaz:) -
Annyiban kapcsolódik a Tenchi Muyou univerzumhoz, hogy a főszereplő srác valószínűleg onnan került át egy másik "világba". -
"Isekai no Seikishi Monogatari" - AniDB szerint:
Directly Related Anime:
* Tenchi Muyou! GXP - Same setting - TV Series, 2002, 26 eps
* Tenchi Muyou! Ryououki - Same setting - OVA, 1992-1993, 6 eps -
Az Isekai no Seikishi Monogatari -t aki látta vagy ismeri, az megmondaná hogy kapcsolódik-e más animékhez valamilyen modon?
Mert 13 részes teljes sorozatnak tűnik. -
Szívesen.
A "Dead Can Dance...Host Of Seraphim" nagyon üt a filmben. [URL=http://www.youtube.com/watch?v=S1J6TFHCevg]Itt a "Baraka" c. filmben van benne.[/URL] -
Az lesz az! Köszi mindkettőtöknek.
-
Vexille - nézz bele! -
Vexille lesz az szerintem. -
Már az animéket is kezdik megfertőzni ezek a zombik?:(
-
Hali!
Keresek egy filmet, hátha itt valaki tud segíteni. Nem 100% anime, kb olyasmi mint az "Appleseed".
Van egy város a pusztaságban fallal körülvéve. Kívül pedig ilyen törmelékből és gépalkatrészekből álló "lények" vannak, amik a föld alatt közlekednek. Ezek ellen megy a hirig, a bentlévők mindenféle homokfutókkal meg buggy-kal harcolnak ellenük.
Tudja esetleg valaki, hogy melyik lehet ez?
Köszi. -
Köszi szépen, a Sidoniát már darálom,nagyon bejön :D
Szuper ötletek vannak benne pl. az a "bőrruha" vagy a fotoszintézis -
az egész sorozat átment egy nagy bullshitbe. Mindkét csapat már csak úgy a seggéből húzogatja elő a nagyobb nagyobb random baromságokat....aztán valahol a 270. fejezetnél már talán véget ér a meccs. De lehet, hogy egy újabb asspull-lal hosszabbításra ment valamelyik :D