72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    not_this_shit_again.jpg
  • DasIsFuck
    Azt mondjátok már meg nekem, hogy minek kellenek az ilyenek?
    Minek akar valaki ilyet nézni/olvasni, ha meg erre van igénye akkor miért nem az erre "kifejlesztett" műfajban keresgél?

• Lelouch
    A kis kép felett te nem látsz semmit?
  • xblades
    Na ja ott meg egy kis kép takarja el :)
    Yaminál meg a belső szervek(szépen fogalmazva) azért nem látszanak mert összehúzza a bugyi, azért ez már 18-as karikát kapna és így nem is lesz benne az animében sem.
    Vagyis mindig kitalálnak valami kis furfangosságot hogy ne essenek át... :)
  • BEAST #64957
    Itt még akár bármi is lehet! :D Azt nem tudom mennyire lesz jó vagy rossz, de a másik mechás téma (már a címére sem igazán emlékszem) után simán jobban startolt, legalábbis nálam. :)
  • LasDen #64956
    nem tudom. az előzetes nem jött be. valami nem volt kóser a látottakkal, de nem tudom mi. szerintem nem lesz jó az Aldnoah :D
  • BEAST #64955
    Elkezdődött a Sword Art Online, kíváncsi vagyok mit hoznak ki a folytatásból. Eddig eléggé meh érzésem van azzal kapcsolatban, hogy most pisztolykodnak.

Más. Úgy néz ki lesz legalább egy értelmes mecha anime is ebben a szezonban a Aldnoah Zero képében! :)
  • LasDen #64954
    beteg :D
  • Lelouch
    Itt az az egy szál ruha lefedi az egészet.
  • xblades
    De azért már Yamival is volt ilyen nemrég :)
  • xblades
    Hát amit Mea-val csinál most a 27 oldalon Yami az is eléggé ez a szint (többet takar de több történik)
    De ennél pont ez a jó, feszegeti a határokat de nem lépi át :)
  • Lelouch
    Már nagyon feszül az a bizonyos határ a To Love-Ru Darkness-ben... :D (NSFW, 18+, etc...) Ezt már szinte nem is lehet cenzúrának nevezni. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Van itt kavarás rendesen :)
  • LasDen #64948
    a 2. kitétel már sorozatokról szól.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem sorozatot és nem manga-folytatást/feldolgozást kért.
  • xblades
    Igazi mazochista aki ilyeneket néz (mint én) de egyértelműen Key művei ezek közé tartoznak és Elfen Lied, Shuffle!
    Persze amit írtak a többiek azt hiszem az a top (hisz itt kétes a happy end inkább csak bele lehet magyarázni):
    Angel Beats!
    SaishuuHeiki Kanojo
    Clannad ennél a 2. évad After Story lesz az
    Kowarekake no Orgel
  • IMYke2.0.0.0
    Smart Doll Guy
  • Lelouch
    Azt nem is vitatom.
  • bigbigle
    Köszi szépen az ajánlásokat :)
  • LasDen #64942
    viszont szép :D
  • Lelouch
    Egyszer meg lehet nézni, de egyébként tényleg nem a legjobb... :D
  • BEAST #64940
    Most, hogy a Chiyarafuru segítségével megismerkedtem a keleti játékok világával, azt hiszem a következő állomás a go vagy a shogi lesz. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor amiket én írtam, megfelelőek lesznek neked. Szerintem.
  • LasDen #64938
    így már teljesen tiszta. :D
    mondjuk sokat nem tudok ajánlani.
    Film: Night on the galactic railroad
    Sorozat: Saishuu Heiki Kanojo
  • bigbigle
    Úgy néz ki kicsit rosszul fogalmaztam.
    1: Szeretnék olyan movie-t (ami nem élőszereplős, hanem animés rajzolású) ami nem kapcsolódik külön animéhez (sorozathoz), és a hozzákapcsolódó mangát sem kell ismerni hozzá. Tehát egy különálló movie-t amit érdemes megnézni (mint például amit tegnap találtam: Sakasama no Patema)

2: Külön szeretném ha ajánlanátok ezen felül még olyan animét (sorozat) ami dráma kategóriába sorolható.

(Ha így sem tiszta akkor bocsánat.)
  • armageddon666
    Olyan anime filmet keres, ami nem egy sorozat folytatása, mellékszála, hanem original. Pl. Miyazaki filmek.
  • LasDen #64935
    én azért nem mondtam még semmit mert nem értem a kérést. most rendes (live action) filmet keres vagy anime filmet, ami nem kapcsolódik anime sorozathoz....
  • IMYke2.0.0.0
    Aztán még:
    "Sennen Joyuu" (Millenium Actress); "Tenshi_no_Tamago"; "Vexille: 2077 Nihon Sakoku";
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, ezek szerint én is félreértettem.

Akkor movie [-sorozat], dramatikus: "Jin-Roh: The Wolf Brigade"; "Kara no Kyoukai 1-7 + Remix[b]"; "[b]Kyoukasho ni Nai!"; "Mardock Scramble[/b" filmek; "[b]Mimi wo Sumaseba"; "Spriggan"
  • LasDen #64932
    de moviet keres, nem? ezek meg sorozatok...
  • IMYke2.0.0.0
    Banner is rábólintott:

• LasDen #64930
    tehát NEM animét keresel? mert nekem ez kicsit zavaros....
  • IMYke2.0.0.0
    Dráma: "Clannad"; "Nana"; "Angel Beats"; "Gosick";
  • bigbigle
    Sziasztok,

Tudnátok ajánlani pár movie-t ami nem kapcsolódik animéhez, és nem is szükséges hozzá a manga ismerete?
    Valamint néhány drámát is ha tudnátok ajánlani annak örülnék.

A válaszokat előre is köszönöm.
  • IMYke2.0.0.0
    A "Broken Blade" katasztrófa, szerintem.

In medias res az egész - nyilván, van manga (?), de engem az nem érint - és a vége is WTF...
    Ráadásul, a tökös-jóképű-főcsávó-akibe-szerelmes-a-sorozat-legjobb-nője-de-közben-meg-házas és a Robot találkozása itt megvan [a robot, melyet nem lehet legyőzni, mert Ősi, és mert erősebb mindennél]...
    ...de persze, hősünk nem akar gyilkolni... fasz-ki-van...
  • BEAST #64926
    A Broken Blade szerintem nem volt rossz. :)
  • armageddon666
    Nemá'! Én azt meg akartam nézni, de ha tényleg ilyen...
  • BEAST #64924
    Én csak kiskoromban teniszeztem, de ettől függetlenül is tetszene a Baby Steps. Gyengém a "kemény munkával bármit el lehet érni" sablon főszereplő. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Leírásod alapján kísértetiesen hasonlít a "Broken Blade"-re...
  • Count Adyn
    Nah beütött a sport-anime nálunk is:D Asszony Haikyuu!-t néz én meg Baby Steps-et:) Utóbbi meglepően értelmesre sikerült, én sokat teniszezek már vagy 10 éve, lehet ezért de nagyon átjött:)