72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
not_this_shit_again.jpg -
Azt mondjátok már meg nekem, hogy minek kellenek az ilyenek?
Minek akar valaki ilyet nézni/olvasni, ha meg erre van igénye akkor miért nem az erre "kifejlesztett" műfajban keresgél?
-
A kis kép felett te nem látsz semmit?
-
Na ja ott meg egy kis kép takarja el :)
Yaminál meg a belső szervek(szépen fogalmazva
) azért nem látszanak mert összehúzza a bugyi, azért ez már 18-as karikát kapna és így nem is lesz benne az animében sem.
Vagyis mindig kitalálnak valami kis furfangosságot hogy ne essenek át... :) -
Itt még akár bármi is lehet! :D Azt nem tudom mennyire lesz jó vagy rossz, de a másik mechás téma (már a címére sem igazán emlékszem) után simán jobban startolt, legalábbis nálam. :) -
nem tudom. az előzetes nem jött be. valami nem volt kóser a látottakkal, de nem tudom mi. szerintem nem lesz jó az Aldnoah :D -
Elkezdődött a Sword Art Online, kíváncsi vagyok mit hoznak ki a folytatásból. Eddig eléggé meh érzésem van azzal kapcsolatban, hogy most pisztolykodnak.
Más. Úgy néz ki lesz legalább egy értelmes mecha anime is ebben a szezonban a Aldnoah Zero képében! :) -
beteg :D -
Itt az az egy szál ruha lefedi az egészet. -
De azért már Yamival is volt ilyen nemrég :) -
Hát amit Mea-val csinál most a 27 oldalon Yami az is eléggé ez a szint (többet takar de több történik)
De ennél pont ez a jó, feszegeti a határokat de nem lépi át :) -
Már nagyon feszül az a bizonyos határ a To Love-Ru Darkness-ben... :D (NSFW, 18+, etc...) Ezt már szinte nem is lehet cenzúrának nevezni. :D -
Van itt kavarás rendesen :) -
a 2. kitétel már sorozatokról szól. -
Nem sorozatot és nem manga-folytatást/feldolgozást kért. -
Igazi mazochista aki ilyeneket néz (mint én) de egyértelműen Key művei ezek közé tartoznak és Elfen Lied, Shuffle!
Persze amit írtak a többiek azt hiszem az a top (hisz itt kétes a happy end inkább csak bele lehet magyarázni):
Angel Beats!
SaishuuHeiki Kanojo
Clannad ennél a 2. évad After Story lesz az
Kowarekake no Orgel -
Smart Doll Guy -
Azt nem is vitatom. -
bigbigle #64943 Köszi szépen az ajánlásokat :) -
viszont szép :D -
Egyszer meg lehet nézni, de egyébként tényleg nem a legjobb... :D -
Most, hogy a Chiyarafuru segítségével megismerkedtem a keleti játékok világával, azt hiszem a következő állomás a go vagy a shogi lesz. :D -
Akkor amiket én írtam, megfelelőek lesznek neked. Szerintem. -
így már teljesen tiszta. :D
mondjuk sokat nem tudok ajánlani.
Film: Night on the galactic railroad
Sorozat: Saishuu Heiki Kanojo -
bigbigle #64937 Úgy néz ki kicsit rosszul fogalmaztam.
1: Szeretnék olyan movie-t (ami nem élőszereplős, hanem animés rajzolású) ami nem kapcsolódik külön animéhez (sorozathoz), és a hozzákapcsolódó mangát sem kell ismerni hozzá. Tehát egy különálló movie-t amit érdemes megnézni (mint például amit tegnap találtam: Sakasama no Patema)
2: Külön szeretném ha ajánlanátok ezen felül még olyan animét (sorozat) ami dráma kategóriába sorolható.
(Ha így sem tiszta akkor bocsánat.) -
Olyan anime filmet keres, ami nem egy sorozat folytatása, mellékszála, hanem original. Pl. Miyazaki filmek. -
én azért nem mondtam még semmit mert nem értem a kérést. most rendes (live action) filmet keres vagy anime filmet, ami nem kapcsolódik anime sorozathoz.... -
Aztán még:
"Sennen Joyuu" (Millenium Actress); "Tenshi_no_Tamago"; "Vexille: 2077 Nihon Sakoku"; -
Ja, ezek szerint én is félreértettem.
Akkor movie [-sorozat], dramatikus: "Jin-Roh: The Wolf Brigade"; "Kara no Kyoukai 1-7 + Remix[b]"; "[b]Kyoukasho ni Nai!"; "Mardock Scramble[/b" filmek; "[b]Mimi wo Sumaseba"; "Spriggan" -
de moviet keres, nem? ezek meg sorozatok... -
Banner is rábólintott:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
tehát NEM animét keresel? mert nekem ez kicsit zavaros.... -
Dráma: "Clannad"; "Nana"; "Angel Beats"; "Gosick";
-
bigbigle #64928 Sziasztok,
Tudnátok ajánlani pár movie-t ami nem kapcsolódik animéhez, és nem is szükséges hozzá a manga ismerete?
Valamint néhány drámát is ha tudnátok ajánlani annak örülnék.
A válaszokat előre is köszönöm. -
A "Broken Blade" katasztrófa, szerintem.
In medias res az egész - nyilván, van manga (?), de engem az nem érint - és a vége is WTF...
Ráadásul, a tökös-jóképű-főcsávó-akibe-szerelmes-a-sorozat-legjobb-nője-de-közben-meg-házas és a Robot találkozása itt megvan [a robot, melyet nem lehet legyőzni, mert Ősi, és mert erősebb mindennél]...
...de persze, hősünk nem akar gyilkolni... fasz-ki-van...
-
A Broken Blade szerintem nem volt rossz. :) -
Nemá'! Én azt meg akartam nézni, de ha tényleg ilyen... -
Én csak kiskoromban teniszeztem, de ettől függetlenül is tetszene a Baby Steps. Gyengém a "kemény munkával bármit el lehet érni" sablon főszereplő. :D -
Leírásod alapján kísértetiesen hasonlít a "Broken Blade"-re...
-
Nah beütött a sport-anime nálunk is:D Asszony Haikyuu!-t néz én meg Baby Steps-et:) Utóbbi meglepően értelmesre sikerült, én sokat teniszezek már vagy 10 éve, lehet ezért de nagyon átjött:)