72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
több helyen is most az írták, meg rémlik is valami korábbról, hogy teljesen eredeti sztori lesz. Komolyabb lesz, mint amilyen a F/Z volt. -
A régi az eléggé Fate route volt, nem? Aztán volt az UBW movie. Tippre ez eléggé Heaven's Feel lesz.
Fate/Zero nem tudom mennyire volt hű adaptáció, de animének nagyon jó volt. Szóval ha hasonló színvonalat hoznak Fate/Stay Nightban, az király. Bár azért a Zeroban messze jobbak a karakterek. -
ugyanúgy mashup lesz, mint a régi volt. -
Másik route? -
Kiváncsi vagyok miben lesz más a Fate/Stay Night... Néhány részt biztos fogok várni vele, mielőtt majd belekezdenék. -
Én se írtam mást előtte. :D -
Legutolsó részt (asszem recap) asszem meg sem néztem, vagy csak sokáig halogattam. Nagyon sokáig. -
Úgy értettem a Clannadban van hárem, az After Story pedig bemutatja, hogy mi van választás után. Szóval az After Story a "vége" a Clannadnak. -
-
Nekem a vége elrontotta:) -
Nekem nem úgy rémlik.
-
Miért, az After Story-ban is van háremesdi, vagy mi?
Ha az a legjobb, akkor többet már nem is akarok látni inkább... XD -
Evangelion. :D Ott minden hárem elpatkol. -
After Storyra gondoltam "évadként". És Clannad a legjobb romantikus anime. Fact. -
Nem tartom a hárem rész lezárását rossznak, de mivel az író siscont akart a végére a kiadó meg meghátrált így az utolsó részben tudod mi lett belőle.
/Nem emlékszem melyik animéban volt hogy mindenki elpatkolt a végére a háremből, na az tetszett mert végleg le lett zárva :)/ -
Ja le lett zárva, de ahogy hallom rosszul. :D -
Már az After Story előtt lezárult a Clannad hárem része. Mondjuk én ott se voltam elégedett a végeredménnyel. :D
Ha nem láttad, ne is pocsékold vele az idődet szerintem... :D -
Ha jól emlékszem elég rosszak voltak az eladási mutatók. -
Itt mondjuk le lett zárva a hárem lehetőségek.
A szomorú hogy nem tudunk olyan animét mondani ami ennek a kritériumodnak megfelelne. -
Clannad, bár a vége az egy komplett évad volt. :)
Zombie Desukara nem is emlékszem. Lehet, hogy nem is láttam a második évadot? -
Shane Black után most Gus Van Sant fogja rendezni a Death Note filmet. -
99% -
Tuti zicher hogy nem lesz folytatás?
Azé' valami perverz módon érdekelt volna egy 3. évad... -
A második évad valami rémes volt amúgy, a sok gagyi filler rész miatt Chris legyőzése se fért már bele. :) És folytatni már nem is fogják az animét. -
Hát igen - ezért jött ugye a második évad [és ott is maradt a végén minden annyiban] és a folytatás lehetősége...
"The show must go on". -
Az az egyik legrosszabb nálam, mikor még a végén is marad a status quo. -
Nagyon gáz sorozat, de a vége tényleg jó volt. :D -
Hát, hogy nem volt döntés és eleve döntési helyzet sem. Közben meg giga háremről beszélünk. -
Mi is volt a végében olyan jó? :D -
school days :)) -
Én már inkább próbálom kerülni a háremeket, mert valahogy mindig csalódást kelt bennem a befejezésük. :D -
Zombi Desuka? -
Örülök, hogy nálam kimaradt az OreImo. :D
De ha már itt tart a téma, mondjatok bármilyen hárem cuccot, aminek teljes mértékben elégedettek voltatok a végével. Már ha tudtok. :) -
Ayase nekem sok(k) volt nem egyszer.
Kuroneko sokkal-sokkal szimpibb volt. Amúgy is, én a csendes karaktereket jobban bírom az animékben, valamiért. Ritka, amikor egy "hangos" karakter érdekelni tud [ha épp nem a főszereplő az]. -
Ayase > all !!!
De a legreálisabb Kuroneko lett volna. De wtf volt ez a befejezés? -
Na meg Kanako sem, Kuroneko és igazán a többi lány szálat meg nem kellett volna kibontakoztatni ha eleve ilyen véget szánt neki, így elég keserédes lett és bosszantó hárem. Ami alapból értem hogy kell bele mint japán anime kötelező ikon de ne erőltesse és bontakoztassa ki ennyire. -
csak is Manami!!! -
Én bírtam Ayase-t. :( -
A hárem az vérciki volt.
Vagy Kuroneko vagy senki. :)
Erre beerőltették a tsundere másikat is (Ayase), és ugye Manami sem volt teljesen passzív.
-
Azt hiszem akkor nem lennék igazi animés ha nem :)
A siscon nem zavar inkább a hárem részt érzem kissé erőltetettnek.
És gyengébbre sikeredet a vége mint vártam volna.