72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
A Chitogés ütős. :D -
ez nagyon beteg XD -
azért Commienál elég rendesen ráérnek :D
meg és a legdurvább :DDD -
Megszeretném kérdezni, hogy a Kenzen Robo Daimidaler van-e cenzúrázatlan verzió amihez a magyar felirat illeszkedik? -
Kicsit csalódott vagyok. A két számomra legérdekesebb sorozat elég lassan akar beindulni. A Gun Art Online-ban és az Aldnoah Zero-ban is két rész alatt nem történt semmi lenyűgöző.
Az Aldnoah Zero-ban pedig még azt sem tudom, hova mehet ez tovább. Már a második rész megy amiben nem látni mást, csak azt, ahogy az emberiséget alázzák a "marslakók". Ennyi idő alatt már rég meg kellett volna jelennie valakinek, aki a gyengébb technikával is "jól megmutatja". Talán majd a harmadik részekben beindulnak a dolgok. -.- -
Szerintem ne nagyon várj folytatást hozzá. -
Igen, azt akartam kérdezni, hogy folytatódik-e a Guin Saga anime. Valamint Kar Mar a varázsló neve.
Ennek az animének is akkor lett vége, amikor igazából elkezdődött. -
Date A Live II
Nem értem. Nem értem a sorozatot, és nem értem a magamat se. Egyszerre szar ez a sorozat és egyszerre jó. Fa ék sztori, fa ék karakterek. Annyira frusztráló baromságok történnek, meg mondanak, hogy az kiborító. De én mégis végig nézem. Miért? Nem értem. Senki nem csinál v mond semmi jót, de mégis. Teljes homály :D
10/6 -
Hú, ez elég szarul hangzik. -
Ez a Tokyo ESP is érdekesnek tűnik. Esperek mindenféle erőkkel át akarják venni a világ felett az uralmat, mert épp nincs jobb dolguk. Velük szemben pedig egy halom csetlő botló civil és katona, meg egy marék esper akik jófiúskodnak. -
Oké... :D Nálam ez csak akkor válik szarrá, ha nem fog befejeződni a meccs után a manga. De azért az az 1 pont így is nagyon erős lehúzás lenne szvsz. :D -
DE -
LOL, annyira azért nem rossz. :D -
ezzel a fejezettel beverte nálam az utolsó szöget. Innen már teljesen tiszta mi a menet. Soha semmire nem adtam még 1-s értékelést, de ez kiérdemelte. Talán a legnagyobb csalódás a sorozat pályafutása, amivel eddig találkoztam....:( -
Mostmár ezeket az új fejezeteket én is olvasom. :D Jó sokminden történt az aktuálisban. :D -
Kuroko 269.
Nem nem nem nem. áááááááááááááááá. Kurva szar. Béna fos szarkupac. Még 2 kurva perc.... -
Folytatódik??? -
A Guin Saga folytatódik. Most csinált valami Mar Mar Rémusszal, mikor Rémuszt megkoronázták. Semmit se értek. -
Játékmenet is mindig ugyanaz. Bugyután néz ki igazából, és ez zavar. Nem az hogy csúnya. -
Végre egy "normális" fantasy anime?:)
Bár így látatlanba vannak félelmeim tőle, de ez betudható annak, hogy olyan animét amiben nem csalódtam elég rég néztem:D
minap unalmamba megnéztem az első 2 részét a No game, no life-nak, magam sem értem miért tettem ezt:D
Kifejezetten zavar, hogy majdnem minden animébe amibe újonan belekezdek 2-3 rész után már a dobás kategóriában van, sosem szerettem ezt csinálni olyan animékkel amiket már elkezdtem, de mostanában az a kuriózum nálam ha végig nézek egy anime sorozatot:D
de most legalább van "igazi" fantasy anime a talonba ami jónak néz ki:)
-
eggyel nem játszottam még szóval passz... -
Én nem vagyok grafómókus. Csúnya játékkal is elvagyok, ha jó a sztori és a játékmenet. -
Nagyon gagyin néz ki. Mint az összes Dynasty Warriors. 10 éve csináltak egy játékot, aztán szerintem még most is azt az enginet használják, csak mindig átskinezik... -
ilyenkor sajnálom, hogy nincs PS-em :(
-
Az Akame ga Kill első része nekem se okozott csalódást. :) -
Engem kellemesen sokkolt az első rész vége. Én valami olyasmi sablon jelenetet vártam a végére amiben iszonyat mázlival megmenekül a srác meg a úrilányka. Bár igaz, rosszfiúknak túl kidolgozottak voltak az ellenfelek. -
Hát, ha nem változik vele kapcsolatban a véleményem 10-20 rész múlva, akkor megy a 40+ GB a Shift + Delete pokolba... és meglesz életem első dobott anime-sorozata :)
Vélhetően hangulat kell ehhez amúgy. Az egész olyan katyvasz [nem kaotikus, de azért katyvasz], amiben látszik a szándék és a potenciál, de olyan, mintha a mangakának lett volna egyetlen ötlet-felvillanása, és utána csak körbetapogatna a levegőben további ötletekért [és persze gegekért]...
...meglátjuk, mennyire tud megfogni még.
-
Akkor hosszú kínlódás elé nézel, mert nagy változás nem nagyon fog beállni benne. :D -
Bulldog vagyok. Eddig még egyetlen sorozatot sem dobtam, ha már belekezdtem.
Élőszereplősben viszont volt már rá példa. -
Szerintem akkor nem is nagyon érdemes tovább nézned. :D -
Nézem a "Gintamát", de nem tudom eldönteni, hogy 4 pont legyen, vagy 5...
Eddig - 8 rész - nem nagy dobás...
-
Prof William #65050 Akame Ga Kill!
Végre egy főhős(és csapat) aki nem megbocsájtás és a Talk no Jutsu erejében bízik, hanem az edzett acélban és felszabdalja azt aki böki a csőrét.
Ha ezt a szintet tartani tudják és normálisan követik a mangát akkor jó kis anime lehet belőle.
És remélhetőleg nem Freezingesedik el, ahol az első vériszamos rész után hirtelen mindenki pacifista lett és vigyázott nehogy vérontás legyen. -
Szep felutes volt ahogy indult ez a sorozat, egyelore turi nezos, aztan majd meglatjuk hova vezet.. -
Kb semmit sem értek az egészből, de majd csak kiderülnek a dolgok. Viszont a toronyházas robbantgatás elég húzós indulásnak :D -
Zankyou no Terror
Nah, ez már érdekes volt. 2 srác ellop valami cuccot valami jól őrzött helyről. robbantanak meg minden. aztán fél év múlva új suliba kerülnek és egy terror támadást hajtanak végre. Oszt ennyi...
Jó volt? Jó volt. Abból nem derült ki semmi, hogy kik, mik, miért, hogy, hogyan és minek csinálják, de azért jó volt. Csak néhány sejtés a nevekből és hasonlókból. Ez biztos nézős...
Én mondjuk a csajt simán kinyírtam volna. Tuti ő miatta megy majd szét a tervük :D -
Argevollen 2. rész
Húú...Korrekten indult, de aztán közel majdnem tragédiába fulladt a dolog. Az egyik problémám, hogy ránézésre alig lehet tudni, hogy ki-kicsoda és kivel van. A szövegekből jöttem csak rá, hogy ki a rosszfiú itt. Elég zavaró. Aztán mikor a kiscsaj kiugrott a kocsiból, csak fogtam a fejem. Annyira éreztem, hogy faszság lesz belőle, és igazam is lett. Kiugrott, elrohant a géphez, hogy elmondjon valamit a srácnak, amit amúgy is csak azért hallott, mert rádió összekottetésben vannak. Akkor minek kellett oda menni? Teljesen felesleges volt..
Mindegy. Csak kihúzta azért valahogy. Még egy rész.
Az Opening meg egész kellemes. Eddig az a legjobb része :D -
talán jönni fog. Talán...
Ezt nem tudtam, de a Gintama ott van, ahol lennie kell :D -
Nem mondtam, hogy egyedi befejezés. Mondjuk ezek legalább adnak reményt a folytatásra. :) Csak jöjjenek.
Tudtátok, hogy MAL-on csak akkor számolja bele az átlagba a pontozást, ha a teljes epizódszám 20%-át láttátok? És akármennyire is szeretem, Gintama valószínűleg ezért van a toplista elején.
Hosszú sorozatoknak külön listát csinálnék. -
"A kaland még csak most kezdődik."
(Gintama) -
No Game No Life S2, please!
Hogy lehet így abbahagyni? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Let the games begin!