72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nem tudom, Japán számomra olyan mint a nyugati világ és keleti világ torz gyermeke.
Mondjuk Kína is ilyesmi csak ők mástéren teszik magukat tönkre. -
Csak engem zavar az "open" a free helyett...? -
Ezen annyira röhögtem amúgy :DD
-
lehet védeni, de amit az idoloktól elvárnak (meg úgy az egész) egy nagy baromság... -
Azt azé' tegyük hozzá: a hírességekkel szemben vannak ilyen elvárásaik...
Nyilván, vannak kultúrabeli különbségek, kacifántosságok is [tanulmányok is, miszerint a fiatalok elfelejtenek ill. nem mernek szerelmesek lenni], de nem ennyire szélsőségesek, mint az [anime, zene, színész] idolokkal szemben.
Természetesen, nem fél életnyi személyes tapasztalat, hanem olvasmányok, videók sugallják a fenti gondolamenetet. -
Prof William #65156 Aszem pár hónapja volt hogy valami idolt lefényképeztek, ahogy a a fiújával együtt van. Nem szexuálisan, hanem csak ilyen kéz-a-kézben andalgósan.
Felhorgadt a népharag (no pure stb...) majdnem kirugták, aztán meg nyilvánosan bocsánatot kellett kérnie, de a karrierje sztem így is derékba tört.
Szóval igen ez egy (japán szempontból) teljesen reális esemény volt.
-
oh my fucking god :DDD -
Tipikus Japán hozzáállás? :D
Innen a fejezet végéig. -
nekem viszi
Más kérdés, hogy az egyetlen haszna az, hogy az apró részleteket kevésbé nyírja ki a tömörítés :D -
nem viszi a 4k-t :D belehalt a youtube :DDD -
Ezt látnotok kell. -
Csak nem... :D -
Egy kis retro ajánló :D
-
Én sima Narutora v Bleachre tippelnék. Minden tekintetben olcsóbban jönnének ki. -
Na vajon mivel fog előállni legközelebb a Viasat6? :D
Van egy olyan érzésem, hogy a Naruto Shippuuden lesz az.
-
Ez a Fairy Tail Zero lehet nem is rossz. Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle... -
Zenkyou no Terror 2. rész
Jó. Jó ez. Tetszik amerre halad a dolog. Bár a srácokról nem derült ki semmi, de megint csepegtettek egy kis háttér infót pont a megfelelő arányba. Egyedül a kiszuperált detektív zseni meg a visszahívása elég olcsó húzás....
Argevollen 3. rész
Óóó jajj. Egyre rosszabb. Dzsémi Hazárfordó meg a már fogalmam-nincs-hogy-hívják-főszereplő srác a két legnagyobb idióta. Ne hagyd el a bázist! Jó akkor elhagyom... És ez a képzett katona. Amúgy meg tiszta Eva-01 a gép. Várom mikor ébred öntudatra és marcangolja szét a másik gépet. Ja igen, és megjött a másik oldal ügyeletes arrogáns tetve is... -
ez a tokyo ghoul nem is lesz olyan rossz, mint ahogy első érzésre tűnt. kíváncsi vagyok a folytatásra. -
Huh, hat buzulas eddig nem nagyon volt, bar a fiut mar tobbszor is lanynak oltoztettek. De a chibivicces-komolykodos-verbentocsogos jelenetek aranya es jellege hasonlit. Igaz RK-t nem lattam vegig, csak kb az elso 15-20 reszt lattam. -
Az is ennyire homoerotikus? Mármint jó, hogy szamurájok, meg bushido, de azért mégis. -
Ez a Kuroshitsuji hatarozottan Rurouni Kenshines erzetu ami a hangulatat illeti -
Én meg már azt hittem, hogy be van élesítve. -
Van új fórum, meg új fórum link? :D -
Nem feltétlenül muszáj. Még amúgy is csak Házigazdáknak van joga használni és rengeteg bug van benne. Kicsit szokni kell, de nem rossz ez. -
Cool, köszi :)
Ami azt illeti, én a régi fórum linkjét használom ... lehet, hogy át kéne térni az újra? :D -
Csak neked, csak itt, csak most :D
Az új fórum még durván bugzos, szóval előfordulhat bármi... -
Köszönöm mindenkinek a jókívánságot :)
Na, de sehol egy cicalány? Figyelem, nem lánycica! :]
(szmájlik csak nekem tűntek el?) -
Prof William #65134 Boldog Születésnapot! -
Születésed évfordulója alkalmából boldog napot kívánok, RelakS! :P -
Tyu, mar Relaks nap van? Boldog szulinapot! -
Boldog születésnapot, RelakS! -
BSz, HG-san! :) -
Boldog születésnapot Relaks! :) -
RelakS: Háppi Börszdéj. -
Bulldog Születésnapot a HáziGazda úrnak! :D -
áh, esélytelen :D -
Pedig jó a "Cowboy Bebop". -
Dragon Ball Z Gets New 2015 Film by Creator Toriyama
Szuper. :D Hát még ha jobb is lesz majd, mint a Battle of Gods... :D -
Na akkor most már végképp nem tudom mihez kezdjek vele. :D -
Akkor "komoly arcok". Mindenesetre a sok ökörködés után ütős volt.