72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #65198 Tetszik hogy nem a "főhős tökvéletlenül megtalálja/beleül az aktuális szupermechába" klisét vették elő hanem a főhős némi agymunkával győzte le az elméletileg legyőzhetetlennek tűnő ellenséget.
Remélem ezt a stílust követik majd következő részekben is. -
Alnoah zero ep. 03: jo iranyba haladt ez s resz. Talan megse menthetetlen ez a sorozat -
hehe, ez jó :DDD mellesleg néhány cosplay nagyon vicces. elmennék conra egyszer, biztos jókat röhögnék :D -
-
-
Inkább ne... :D -
Goku megküzd a sárkánnyal :D vagy nemtom. -
Igazán sokatmondó... :D -
-
A meccsek milyenek? :D Taktikusak, mint pl. a One Outs-ban, különleges mozdulatokat és képességeket sorakoztatnak fel, mint a Kurokóban, vagy semmi extra? :D -
egyszer régen elkezdtem, de már az első rész sem tetszett, és nem is jutottam tovább :D -
A Haikyuu-t én is elkezdtem nézegetni pár napja, eddig nagyon tetszik. :) -
Valaki latta itt a Kurositsuji sorozatot? A kritikak MALon az egbe emelik, de 10 resz utan egyenlore csak dogunalom. Lesz ez jobb vagy irany a felejtes? -
anno néztem a Mila, a szupersztárt, de ott se jött be annyira a röpi, csak nem nagyon volt más :D -
Úgy érzem nem nekem találták ki. -
Hát kb az ahogy elkezdenek összeszokni mint csapat, a 2 főszereplő a zseni+a fanatikus kombója:) Meg hogy elverik őket mint a rongyot párszor:D Valahogy működik az egész:) Nagyon átjön mikor bevernek egy pontot full erővel:) -
És a meccseket mi teszi érdekessé? -
pl:D
-
Énse szeretem a röplabdát de mégis szórakoztató a sok marháskodás:D -
@RelakS fejlécben nincs valami elcsúszva? Egy <b> nyitva a végén? -
1. kérdeztem, nem mondtam.
2. azért a per jel. népszerű VAGY jó.
#65179 Nem szeretem a röplabdát, szóval sanszos hogy kimarad :D -
Elég jó, és nincs zóna a zónában féle dolog még egyelőre:D -
Nepszeru nem azonos a joval. Az IS is jol szerepelt eladasokban.. -
Blu-ray
*1. 12,196 *12,196 Haikyuu!! Vol.1
wtf, ez a Haikyuu ennyire népszerű/jó? -
250+ animátor kockáról kockára újra animálta az egyik Sailor Moon részt. Mindenki a saját stílusában. Eléggé durva :DDD
-
Eva 4 készítésébe bevonták a VALVE-t. Most már biztos. -
még minimum 2 év. azért nem sietik el a dolgot. És nem is igazán értem mire kell ennyit várni. Kíváncsi vagyok mi lesz a Kharaval az Eva után? Hisz az Eván túl nincs saját alkotásuk. Bezárják, Anno kitalál valami új sorozatot/filmet vagy maradnak más stúdiók alá bedolgozni? -
News Site Clarifies 4th New Evangelion Film's Reported Date
-
Nagyon is kiderül. Ennek ellenére a szinkron marad. -
Már abban a részben kiderül, amiben először szerepel. -
Kiderul rola valahol a sztori soran hogy lany ugye? Meg mintha valami csaladi szal is elokerulne.. -
Cowboy Bebop Ed-je oké hogy fiús, de most tényleg egy fiú adja a magyar hangját?
-
Akame ga Kill 2. - Jaj de hiányzott nekem egy ilyen Mein-féle karakter... 
-
most már megbékéltem a sorozattal. nyugodt vagyok és várom, hogy ez a 40 fejezetes rémálom végetérjen...
hülyeség az egész. MALon meg ámuldoznak, hogy ez igen Fujimaki jól kifundáltam, de közbe ez baromság. és ki más állt volna abban a hülye ajtóban. Űristen, ilyen sokkoló hülyeséget :D -
LasDen, ugye olvastad már az új Kurokót? Rémes... :D -
Hivatalos angol szinkron
-
Nekem tetszett. :) -
Aldnoah Zero 3. rész
Bullshit. Valamiért, nem tudom miért, de ez a rész szar volt... -
But masteeer...:DD
-
nekem is furcsa volt, mikor láttam, de annyira nem ütköztem meg rajta...