72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Emberkék!
    Ez a "Koimonogatari" most mi az isten?
  • Lelouch
    TV-sorozat + OVA is jön belőle, de ez már jóideje be van jelentve.
  • IMYke2.0.0.0
    Tudom, ne keressek logikát a címválasztásaikban, de ez most kiakasztott: "Baby Steps" - gondoltam, valami vicces kiskorúakról szóló egyszerűség... közben meg teniszes anime.
  • Lelouch
    Ez már tuti?
  • Prof William
    Ja már mangában is feltűnt. :) A 4 chanon csak mint "Attack of the Space Niggers" - hivatkoztak már a mangájára is. De arra kíváncsi leszek hogy akkor ez most OVA vagy TV sorozat lesz.
    Mert a mangája azért nem kicsit véres volt.
  • LasDen #65235
    uff. és több film is lesz, nem csak ögy...
  • shaddam
    Ezen felnevettem. Annyira találó
  • Lelouch
    Az őszi FSN anime UBW-route feldolgozás lesz... A Heaven's Feel-route meg majd movie-t kap.
  • Prof William
    A gyilkos űrniggerek éjszakája?
  • Lelouch
  • BEAST #65229
    A Sword Art Online egyre furcsább és furcsább, de az Aldnoah Zero ezen a héten is tetszett... az ending pedig megint zseniális! :D
  • LasDen #65228
  • IMYke2.0.0.0
    A Sankakun látottak alapján tetszik a Rail (totál fanszervíz) Wars!
    Azt hiszem, fel is vésem valahová, hogy ezt majd kiváló minőségben leröppenteni, amint lesz forrás.
  • LasDen #65226
    a béna nyomozáson túl nekem tetszik. tetszik, hogy szép lassan derül ki a motivációjuk, és hogy a lány sincs 0-24 a nyakukon.
  • BEAST #65225
    Nekem eddig nagyon hasonló érzéseim vannak a sorozattal kapcsolatban, mint anno a Death Note-nál voltak. Az sem tetszett, ennek még adok egy pár résznyi esélyt, de rezeg a léc.
  • LasDen #65224
    Zankyou no Terror 3. rész

Az a baj, hogy a rendőrség csak azért tud megoldani bármit is, mert Shibazaki egy kétlábon járó könyvtár. Nem nyomozói kézség alapján, csak az ismeretei miatt. Meg egy kis szerencse. Elég béna....
  • RelakS
    O_o
    jól látom, valami elromlott? Mindenki bolddal ír :D

Nah, jobbabb :]
  • BEAST #65222
    Teljesen egyetértek veled. :)
  • Prof William
    Aldnoah Zero 3-ik rész.

Rég élveztem ennyire animét mint ezt. Ha ezt a színvonalat tartani tudják a továbbiakban is akkor nagyon jó kis anime lesz ez.
  • Fresh Duke
    Állítólag valakit feltámaszt Shenron. Vajon ki lehet az? (Tippem szerint valami új karakter, vélhetőleg valami halott isten.)
  • Lelouch
    3-4 fejezetnél tovább már csak nem húzza...
  • LasDen #65218
    Nah, kérem a tippeket. 41,9 másodperc az órán, 39. Vajon még hány fejezetet lehet kisajtolni a meccsből, mielőtt véget érne?? :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    am ugyanaz lesz a vége, mint az előző 2 seirin meccsnek. 1 ponttal nyerik meg. very clever, mr. fujimaki. very clever....
  • LasDen #65217
    ennél többet kell látni, de az előző után szolidan várom csak...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony, Imi is azt használta, és ő is japán nyelvű oldalon találta meg a megoldást - Translate Google - link bemásol - nyelv felismerése > angol és bumm.
  • Lelouch
    Dragon Ball Z 2015 Film's Extended Teaser Streamed

Érdekes...
  • Lelouch
    Nem ártana kicsit visszább olvasnod.
  • armageddon666
    Vagy gondolom a Madoka egy marha népszerű kultanime, ami nem is túl régi, és tele volt vele a topic, így felismerte. Képkereső nélkül.
  • Lelouch
    Én most azzal mégis meg tudtam találni. És gondolom Imi is azt használta. :)
  • WhiteStar
    ha a google képkereső csak japán oldalakat dobna ki neked is kanjival és semmi mást amin értelmes emberi karakterkészlet fellelhető lehet te is bekérdeznél ide :)
  • Nirz
    Thank you +1
  • Lelouch
    Úgy tűnik még mindig vannak olyanok, akik nem ismerik a google képkeresőt... :D
  • LasDen #65208
    Puella Magi Madoka Magica
  • Nirz
    Tudja vki hogy honnét van(anime),vagy csak vmi art?
  • Lelouch
  • LasDen #65204
    Technológiai áttörés!!!
    19 dollárért mostmár bárki vehet .moe domaint....:D
  • LasDen #65203
    Humiariból :D
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen :)
  • WhiteStar
    köszi szépen!
  • IMYke2.0.0.0
    Inu x Boku SS [
    A képen lévő pedig: [URL=http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=character&charid=49553]Kodomo Soushi
  • WhiteStar
    nem tudja véletlenül valaki hogy az alábbi kép melyik animeből van?