72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #65280
    ha gyor neted van nem tök mindegy?
    és nem kell itt hipsterkedni :D
  • armageddon666
    Torrentről csak noobok töltenek. XDCC a legjobb forrás!!!
  • LasDen #65278
    és arról nem is beszélve, hogy milyen horribilis pénzeket kérnek egy-egy lincencért...
  • Ruley
    Ez így igaz, nem is értem miért pont most veszi őket mindenki ennyire komolyan. Az idő kerekét már senki nem fogja visszaforgatni. Amíg a teljes fejlett világ egy olyan hálózaton csüng ami alapjaiban információ nyilvános megosztásából épül fel, addig esélytelen azt szimulálni hogy a fájlok igazából korlátozottan hozzáférhető bolti termékek.

Az meg külön hülyeség hogy pont az anime ipar próbálkozik ilyennel. Elvégre Japánban már így is a hivatalos üzleti modell arra épül fel hogy a TV-ben mindenki ingyenesen megnézhet minden új animét, a bevétel pedig a néhány ezer blu-ray vásárló szuper-otaku rajongótól jön.

A nyugati torrentezők meg stream-elők nem a blu-ray vásárlást helyettesítik, hanem ennek a tágabb TV nézésnek az önellátó megfelelői. Elvileg nyugodtan hátradőlhetnének annak tudatában hogy a nyugati nézők közül néhány ugyanúgy megrendeli a lemezeket mint a Japánok közül, de ehelyett fennakadnak a formális szabályokon és inkább a teljes közönséget bűnözőként kezelik csak mert törvény szerint megtehetik.
  • armageddon666
    Nekem tetszik ahogy a recycle dolgokat megoldják. :) De megértem, ha valakinek nem. Az összefüggő részeket kiemelkedően magas színvonalúnak tartom, és azok viszik fel a pontozást, de nekem a geg részek is bejönnek.
  • Lelouch
    Számomra igen. :D De én alapból nagyon bírom a Kaiji anime-Zero-One Outs hármashoz hasonló tematikájú és színvonalú cuccokat.
  • LasDen #65274
    ilyen jó?
  • Lelouch
    Elolvasva a 60. fejezetig, ez eddig zseniális. :D Most azon morfondírozok, hogy Akiyama vagy Nao kerüljön be nálam MAL-on a karakter top10-be.
  • LasDen #65272
    Én az első sorozat végét, meg a későbbieket is már a horriblesubbal nézem, ahol nincsenek kommentek. amúgy is, ha el kell magyarázni a poént, utalást, akkor már nem is vicces. Úgy vagyok vele, ha nem értem, akkor azután se nevetnék rajta, ha elolvasnám....
    De még így is a legjobb :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, amúgy a "Gintama"-ból már 89 részt megnéztem :)
    Eddig 7/10 - de sokszor inkább 5 pont.

//Sok a recycle, és az időhúzás, de az összefüggő epizódok jók voltak eddig.
    //A funsub csoport már erősen túlzásba viszi a sok kommentet, és érdekes mód sokról meg is feledkeztek [talán azért, mert egyáltalán nem ismerik, vagy mert túl fiatalok]. Pl. legutóbb a "Casablanca" utalást.
  • LasDen #65270
    ha lenne pénzem, engem is :(
  • BEAST #65269
    "...the operation will launch a new site to guide the fans to a legitimate site offering some 250 titles including

the latest ones at a cost of several hundred yen."

Erre az új oldalra viszont kíváncsi lennék. :o Megfizethető áron simán benne lennék.
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs mitől félni - amíg lesznek peer 2 peer hálózatok, torrent oldalak és önzetlen eredeti DVD/BD-vásárló személyek/csoportok, addig a "visszaosztás" örökké létezni fog.
    Legrosszabb forgatókönyvnek tekintsük: legfeljebb publikus torrent oldalakra [kalózöböl például, vagy asiantorrents] kerülnek fel előbb az anyagok...

Amúgy, ha most leállna a teljes WRZ-anime scene, nekem akkor is 3-4 [ha nem több! - napi 4 órát számolva, mert esténként nézek] évre elegendő néznivalóm van animéből...
  • BEAST #65267
    Nagyon remélem, hogy nem lesz annyira sikeres ez az akció, mint remélik. -.-
  • LasDen #65266
    A Nyaa-n már egyesek megőrültek, mert terjesztik a hírt, hogy megveszik a japók a Nyaa-t :D
  • Prof William
    Majd amikor ránk küldik az eddig titokban fejlesztett mecháikat majd nem nevetünk. :)

Sosem hittem volna hogy a III. világháború kirobbanásának az oka az anime/manga lesz. :)
  • LasDen #65264
    Auguszt 1-gyel átfogó műveletbe kezd a japán kormány több nagy manga és anime stúdióval, kiadóval az illegális streamek, feltöltések ellen. Rengeteg külföldi oldal van a célkeresztjükben, mint a Nyaa, a TokyoTosho vagy a Mangafox.

Kíváncsi vagyok mit érnek majd el. Mindent lehetetlen leszedni....
  • BEAST #65263
    Nem tudom milyen a manga. Az anime első része nagyon tetszett, kellemesen sokkolt a vége, de az utóbbi pár rész sokkal gyengébb lett szerintem. Ettől függetlenül simán nézhető sorozat számomra.
  • Lelouch
    És? Ez csak azt jelenti, hogy a manga se jobb. :D
  • Prof William
    Például? Eddig úgy tűnik, hogy közel 100%-ban adaptálták mangát.
  • LasDen #65260
    akkor csúnya mélységekben járhat :D
  • Lelouch
    Eddig még az első rész volt a legjobb pedig. :D
  • LasDen #65258
    hát, már az első rész is szar volt, szóval én nem vitatkozom :D
  • Lelouch
    Látni erre utaló jeleket... :D
  • LasDen #65256
    nah, mer?
  • Lelouch
    Ez az Akame ga Kill lehet hogy mégse lesz olyan jó... :D
  • efti
    Csak nekem sz@r mobilról a fórum? Egyáltalán nem jön be :(
  • IMYke2.0.0.0
    A "Tenjou Tenge"-ben ugye nem a kegyetlenül irritáló Nagi a főszereplő???

//szerk. Ja, de. Oké, otthon törlöm akkor az eddig letöltötteket a gezzibe...
    A tegnap megnézett első 2 rész után az agyamat kikaparnám, ha 22 további részen át ezt a fütyit kellene néznem.
  • IMYke2.0.0.0
    OFF
    Tokyo Pets
    380-400.000 Ft-os házikedvencek ütnek :)
    ON
  • Lelouch
    Na végre eljutottam odáig hogy nekiálljak a Liar Game mangának. 3 kör játék után, nem kicsit ütős eddig... :D
  • BEAST #65250
    Erre én is kíváncsi leszek. :D
  • armageddon666
    Reális? Nem.
    Rohadt jó anime? Igen.

Nem értelmetlen a vége, ha hazajövök megmagyarázom. :D
  • LasDen #65248
    igen, az az :D én nem tudom mennyire jó, mert nincs az az isten, hogy megnézzem.
  • xblades
    Mintha valaki itt a mecha-s animék kapcsán említette volna a galaxist dobáló mechákat.
    Most belefutottam egy animébe ahol a végén pont ez történik :
    Tengen Toppa Gurren-Lagann
    ő lenne az?
    És biztos elég jó mecha-s anime (valakinek) mert csak 10 pontokat kapott.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De kérdem én biztos reális az hogy robot robotba és robotba kapcsolódik és galaxisokat vágnak egymáshoz?
    És hogy aki mindenkit megment az egy csöves szintjére redukálnak és még a lányokkal is porul jár?

Tisztán nem is értem a végén a szerelme miért tűnik el? A dráma már addig is bőven megvolt, ez olyan műdráma szint volt hogy minden tökéletes de mégis a legjobb pillanatba megszívatjuk.
    Ennek van valami mondanivalója is vagy mi?Mármint te vagy a világmegmentő mindent végig harcoló hős de happy end-nél megszívtad haver ez jár neked. Mert még elvánszorog az oltárig de ott mint végső stádiumban lévő szertefoszlik?

Ezek után kissé olyan érzésem van mint a unreal 2 végén, harcolsz és küzdesz a nagy semmiért. Értem én hogy dráma de ez már nem az. Ezek után tudod ki ásta volna ki magát a föld alól.

Haj nem csodálom hogy depisek ezek a japok.
  • Prof William
    Akame Ga Kill 4-ik rész.

Egész jól megcsinálták a Zank harcot. Semmi fölösleges duma, semmi szájkarate és időhúzás hanem harc harc HARC!

ILYENNEK kellene lennie egy fighting animében harcnak és NAGYON szomorú hogy a legtöbb animében ezt már elfelejtették.

A sorozat eddig tökéletesen hozza a manga hangulatát. Ha mind a 24 részben ezt követik, akkor remek kis anime lesz ebből!
  • Count Adyn
    Nekünk csalóka, de az angol kifejezés egyértelmű:)
  • IMYke2.0.0.0
    Értem, tehát az SS-ben van a Koi, a maga 6 részével.
    Köszi.
  • Lelouch
    Lehet úgy nézni, amilyen sorrendben kiadta ezeket a SHAFT. A Koimonogatari simán csak a Monogatari Series Second Season része.
  • IMYke2.0.0.0
    És most melyik előtt-után vagyunk már?
    Káoszt érzek a levegőben.

Én ugyanis még csak itt tartok:
    * [2009] - Monogatari 01 - Bakemonogatari
    * [2012] - Monogatari 02 - Nekomonogatari (Black)
    * [2012] - Monogatari 03 - Nisemonogatari
  • Lelouch
    Miért? :D A Monogatari Series 2nd Season utolsó feldolgozott könyve.