72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Vannak hajók ja... kábé díszletnek.
    Nem róluk szól az anime, nem rajtuk zajlik a történet.

A katonai vonal adott. Nem vitatható. De kábé ennyiben ki is merül az analógia, azonfelül, hogy a Strike Witches-ben is ilyen-olyan szépségű, és testi adottságú lánykák fanservice-elnek.
  • LasDen #65321
    én azt tudom. de azt mondom, hogy abban is vannak hajók...
    meg a katonai vonal miatt is az összehasonlítás.
  • Lelouch
    Hát biztos... :D Azt látom, hogy nem nekem találták ki ezt se.
  • IMYke2.0.0.0
    Még egyszer: a lányok abban lányok, akik a lábukra húzott (erős túlzással: bakancs szerű) motorokkal repülni tudnak [hajtóanyag: az ő képességük], és emellett használnak lőfegyvereket a Rossz ellen...
    Közük sincs az Upotte-Kantai-féle vonalhoz.

Strike Witches:

Upotte:

Kantai Collection:
  • Nirz
    Japánban jelenleg a legnépszerűbb f2p game,a lényeg az hogy moe,,, military + moe --> win!!!!!
    Rengeteg rajongó úgy tűnik még a touhou őrületnél is nagyobb
  • Lelouch
    Milyen indíttatásból néz ilyet valaki?
  • Nirz
    Enough said

• LasDen #65313
    sankakun is a strike witches-hez hasonlították. Bár én nem láttam, de gondolom azért, mert abban is hajó (hajók?) vannak :D
  • IMYke2.0.0.0
    Az Upottében igen, fegyvereket testesítenek meg - a teljes fanservice erre is épült [besülések, felhevülések, beragadások, olajozás, vízállás stb.]. Ráadásul, nemzetközi fegyverek voltak, az oroszok (fegyverek) voltak pl. a rosszak...

A Strike Witches-ben "normális" lánykák voltak (azaz nem fegyverek, nem hajók, nem repülők), akiknek ugye volt képességük a lábra szerelt / bebújós motorokat energiával irányítani.
    Főhőslánykánknak ugye ott volt a gyógyítás képessége.
    De, amúgy minden újoncnak a sorozatban meg kellett tanulni repülni a motorokkal [seprűs epizód - kikacsintás nyugat felé: a seprűn repkedő boszorkányok...].
  • LasDen #65311
    igen. ott is konkrétan fegyverek a lányok. Bár ott belőlük nem lóg ki semmi :D
  • xblades
    Miért az Upotte-ben mit testesítenek meg? Fegyvereket?
    Én még a Strike Witches-t is szívesen néztem, a szokásos kliséken túl kellemes kikapcsolódás volt.
  • LasDen #65309
    kíváncsi vagyok mi a magyarázat rájuk. ha lesz egyáltalán :D azért belenézek majd persze...
  • IMYke2.0.0.0
    A lányok a hajók.
    S közelebb áll az Upottéhez, mint a Strike Witches-hez - ahol a lányok nem repülők voltak...
  • armageddon666
    Hát a hajók meglovagolják a hullámokat. A lánykák meglovagolják a.... Tökéletes párhuzam. De amúgy WTF? Ez a Kantai Collection nem mascotokból áll, hanem a lányok a hajók?

Ahogy elnézem Strike Witches hajókkal lesz az anime.
  • IMYke2.0.0.0
    Kantai Collection...
    Rohadtul nehéz nekem elfogadni, hogy ezek hajó-lánykák...
    Az Upotte még csak-csak elment, de ez a Kantai - így - nekem már sok kissé.
    Majd meglátjuk, hogy adják elő [rossz sejtéseim vannak].

//Tudom, hogy a lányoknak köszönhetően megnőtt az érdeklődés Japánban a haderő iránt, de ez engem kicsit sem érdekel.
  • LasDen #65305
    azért ez hűű bazmeg...:D
  • LasDen #65304
    van mit :D
  • armageddon666
    :D trolololol. Köszönjük, hogy megosztottad! :)
  • LasDen #65302
  • LasDen #65301
    Original mecha anime a Sunrisetól, ősszel. Sok nem derül ki, de tetszenek a mechák. Érdekes lehet a dragon vs. mecha harc. A problémát a nem túl acélos produkciós csapat okozhatja. Nincsenek nagy nevek vagy kipróbált sok sorozatot az asztalra le tévő rendező v író. Meglátjuk...
  • LasDen #65300
    nekem az egyik kedvencem. a popularity poll és az otsuu fan club után :D
  • armageddon666
    Rég láttam, na. :) Képen csak az OwEe volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem Nintendónak hívták, hanem Bentendónak :)
    Nekem az a "poén epizód" annyira nem tetszett.

• armageddon666
    Köszi, 97. :) Az utána jövő emlékeim szerint jobb. Nintendo Owee! :D
  • LasDen #65296
    Unbreakable machine-doll

Nem lett olyan jó, mint az első 1-2 részből vártam volna. A karaktereket sikerült eltalálni annyira, hogy egyik sem lógott ki. A sztorin csúszott el az egész. Átlagon alulit sikerült összehozni belőle. A harcok jól néztek ki, de Raishin és Yaya hiába adta a keményet, általában elkenték a szájukat és másnak kellett megmentenie őket. Többet vártam volna a világ legjobb automatonjától. Természetesen folytatásra van befejezve, de ebből nem lesz semmi. ANnyira nem is sajnálom...
    5/10
  • IMYke2.0.0.0
    A 201 részes sorozatból a 96-99 között valamelyik [egyszerre 4-et szoktam általában].
  • armageddon666
    epizódszámot kérek szépen! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Gintama - az epizód, amikor Kagura Gintokit utánozta [mert az a futont nyomta], az valami hatalmas volt! :)
  • Count Adyn
    Nekem az mp3 könyvtáram ilyen feneketlen szakadék, 96 óta halmozódik a sok marhaság:D
  • armageddon666
    Át KÉNE nézni... ismerős. :D
  • RelakS
    Nem animére gondolok :)
    Mindenféle egyéb letöltött/csinált kacattal vagyok tele, amit át kéne nézni, majd törölni/megtartani :S
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ha szemétnek tartod azt, amit későbbi megnézésre szánsz, akkor semmiképp se üzemeld be a HDD-t.
  • RelakS
    Az gáz, hogy ha beüzemelném a kihasztnálatlan 1TB-os vinyómat, azzal csak a szemét mennyiségét növelném?

Anno azért vettem, hogy majd hetente biztonságimentek rá ... napersze :S
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is a BD-író esne ki - amit amúgy nem használok jó ideje, csak beolvasásra - , ha tudnék venni még egy nagyobb HDD-t.
    A 3 TB kevés. Egy újabb 3-4 TB-os merevlemez pluszban jó időre megkönnyítené az életemet :)
  • xblades
    Ja jó neked én még csak folyamatában vagyok a beszerzésnek, de ismét bővíteni kell 2 Tb-al viszont így már a dvd meghajtó is kiesik csatlakozási hely hiányában.
  • xblades
    Ez igaz, csak sajna nem mindnél van seed/ leech.
    Vagy csak az angol, spanyol égetett verzió mellett :(

Persze nem a mostani animékből kell kiindulni.
  • armageddon666
    Jó neked. :D
  • BEAST #65283
    Én még nem találkoztam olyasmivel ami nyaa-n, vagy bakabt-n ne lett volna fent. :)
  • LasDen #65282
    ezé van :D
  • armageddon666
    De. Sőt. Torrent általában gyorsabb. De már kétszer előfordult, hogy az általam keresett release torrentben nem létezett.