72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
úúú tényleg. El is felejtettem ezt. Köszi, így már működik minden :D
@Prof William: a Disk wars tipikusan gyerekeknek szól, szóval nem meglepő Rocket gyerekesebb megjelenése. -
Prof William #65606 Te jó ég Rocket hogy néz már ki! -
bigbigle #65605 Régebbi verziójú torrent kliens kell (nekem az Utorrent 3.3.1-el mindent leszed).
De erről elvileg van is egy listájuk valahol. -
Guardians of the Galaxy to Appear in Disk Wars: Avengers Anime -
Nirz #65603 Nekem sem müködik. -
Nektek működik a BBT?? bármikor bármit próbálok letölteni egyik sem indul el csak peert keres. Le vagyok tiltva vagy mi a fasz? -
-
nekem is volt, hogy a főoldal furcsán jött be, de frissítettem egyet rajta és jó volt... -
Prof William #65599 A 4chanon valamiért minden tab-ot catalog nézetben mutat meg nekem. Hogyan lehet ezt visszacsinálni, olyanra mint amilyen volt? -
Nirz #65598 kb -
ez vmi urban legend ? :) -
Kitöröltem, url-eket ne írogassunk már csak úgy be.
Aztán meg megy a csodálkozás, hogy a források elapadnak... -
szerencsére én most Horizonra élvezkedem, szóval olyan rosszul nem érint :D -
Prof William #65594 Akkor előbb utóbb úgyis megírja valaki, hogy mi van... -
amúgy nincs hír. Mindenki csak aggódik, de semmit nem írnak amúgy...
-
A Kenichi manga is véget ér... Jó sok nagy név fejeződött be mostanában. Hamarosan csatlakozik a listához a Naruto is. -
Prof William #65590 A nyaa már megint nem megy. Lehet tudni valamit? Sima leállás, vagy már megint támadják őket? -
Na, a 13 epizódos sorozat (AniDB) eleje tetszett. Máris 7 pont.
Ilyesminek kellett volna lennie SOKKAL TÖBBSZÖR a 252 rész során a Gintamának. -
"Gintama' - 51 epizód is megnézve.
Véleményem:
A 13 részes sorozat és a 2. film van hátra. -
Nirz #65587 Csak kellemetlenek érezte volna megemlíteni :P -
"girl sold to vampires anime" -
Köszönöm szépen, van egy olyan érzésem, hogy nem erre gondolt az illető. :D Wow. Mármint szerintem maradandó infó lett volna, hogy yuri, sex, bondage, torture.
anime vampire parents debt, vagy milyen kulcsszavakat használtál? -
Megnéztem az első Terra Formars OVA-t és a végére már nem győztem takarni az arcom.
Az én hibám, hogy nem néztem utána jobban a témának, én azt hittem, hogy az "űrnégerek" ellen küzdő emberiség valamivel értelmesebb lesz, de nem, inkább génkezelt, mutáns embereket küldözgetnek a Marsra, hogy ott majd jól lebokszolják a nézeteltérést az ottaniakkal.
Zseniális mennyit fejlődik az emberiség a következő ~500 évben.
Nagyon remélem, hogy a sorozat majd valamivel jobb lesz, mert amit eddig láttam, az nagyjából annyi, hogy még a karakterek megjegyzésére sincs ideje az embernek, mert a következő jelenetben már éppen széttépik őket a csotánylények.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2014.09.06. 14:27:34 -
Kiderül, hogy ismét egy hasonmás hal meg? -
Prof William #65582 Az Aldnoah Zeroban ma végre kiderül mi lesz Asselyum sorsa.
Uraim! Tegyék meg tétjeiket! -
Ha minden igaz, akkor ki kell ábrándítsalak - Google és kulcsszavas kereséssel ugyanis ezt találtam:
"Kyuuketsuki" - AniDB
"Vampire. A legendary creature which lives in shadow, and preys on humanity.
Onohara Mikage is an unfortunate girl that sold herself to a clan of Vampires to pay off her parents debt. What has the clan head, Claude, prepared for her? Will she be able to pay herself off and obtain her freedom by serving him?
Categories: 18 Restricted, Anal, BDSM, Bondage, Dating Sim - Visual Novel, Erotic Game, Fantasy, Large Breasts, Nudity, Sex, Torture, Yuri - similar -
jó kérdés. az Eva 3. film tv-s leadása után ez a logó jött és a hivatalos honlapra is ez került...a 4. részhez akar jelenteni valamit :D -
Ez micsoda? -
-
Egy ismerősömnek szeretnék beazonosítani egy animét. Vámpíros, sok szín van benne, de inkább lágyabb színek (alacsony vibrance, pasztell színek, nem tudom ki hogyan azonosítja). A történet meg valami olyasmi, hogy egy lányt eladnak a szülei egy vámpírcsaládnak. Ő ezt nem tudja eleinte. Valami shoujo-hárem lehet a műfaja.
Ilyet nem nagyon néztek gondolom, de talán valakinek az ismerősének a húga rajonghatott iránta. :D -
No, fél nap és Japánban leadják: "Ghost in the Shell: Arise - Border 4: Ghost Stands Alone"
-
Eddig a szezon legjobbja nálam az Aldnoah, bár szerencsére a macskán kívül is elérhető volt már az előző rész is. :) -
Prof William #65574 Akkor le vagyok maradva egy kicsit. :) Pont jókor mert holnap jön az Aldnoah Zero. :) -
már tegnap 11-óra körül óta van :D -
Prof William #65572 ÉÉÉSSS ebben perceb bejött a nyaa!
Bár lehet hogy csak időleges de hátha... -
Engem egyedul a Zakyou no Terror hianya miatt zavar. Minden mast amit kovetek megtalaltam mashol -
Én is így vagyok :) -
Még szerencse hogy én egy ideje többet töltök le mint nézek meg így van tartalékom bőven :)
Az a pár nap hét kihagyás nem zavar mert az újakra meg amúgy sincs időm. -
a twitterük szerint japánba vezettek a nyomok. ACrunchy Funi és a Japán kormány a két vezető elkövető a vélemények szerint -
A DDOS-olást? Törvénytelenség ellen nem léphetsz fel törvénytelenséggel, csak ha hárombetűs szervezet vagy...