72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
>> Anime//TECH - milyen animék vanna itt???!!! a beveztő képen kívül semmit sem mutatnak
Bökj rá a képekre! ;) Info-t meg pl. innen vagy innen. -
Love Hina:
Előszőr a specialokat (X-mas, majd Spring), aztán az Again, mert az zárja le az egész sagát.
Tenchi Muyo!:
a Tenchi in Tokyo-n kívűl nekem mind1ik nagyon bejött. az öva pedig az 5. rész után lesz csak érdekes. addig csak bevezetés az egész, és nem is olyan jó. az 5. rész után viszont halál jó lesz! :))))
Berserk manga sajna nincs meg... :(
Anime//TECH - milyen animék vanna itt???!!! a beveztő képen kívül semmit sem mutatnak. ezek kötül meg 1et sem ismerek... :/ -
Éppen most nézem a Love Hina sorozatot, a 16. résznél tartok. Eleinte nem tetszett, sablonosan viselkedtek a karakterek, de a 8-9. rész táján már kezdett érdekessé válni, mostanra meg már jó nagy a kavarás. Keitaro-t még most is folyton felrúgják, béna, mulya és töketlen, de már mexoktam a többiek meg végre nem annyira kiszámíthatóak.
Szerintetek érdemes utána a Love Hina Again és a Love Hina Specials-t is megnézni?
Annyira ránőttünk az usteam-re, hogy már elvonási tünetek jelentkeznek, ha nem megy :) Tud valaki más forrásokat is? Lehetne publikálni. Pl.: Anime//TECH.cc. Itt epizódok vannak ezekből az animékből: Hikaru No Go, Galaxy Angels, Spiral, .HACK//Dusk.
A torrenteket és DC-ket hagyjuk, maradjuk az egyszerű http és ftp site-oknál, ha lehet.
Sadrun Tryst: szép kis lista. Csak így tovább! A Berserk-hez a mangát is kiírtad? A Tenchi Muyo! Universe TV-n viszont csodálkozom, mert én annyira vacaknak találtam, hogy csak 4 részt voltam képes idáig megnézni belőle. Később jobb lesz? (Az OVA1-2 után nagyon gyenge, rókabőrnek tűnik.) -
Gábor #1703 Még mindig nem megy. -
faszom. ma már 3x áltam neki az 5. résznek... :( -
állitsd infinite-re a reconnectet és akkor addig próbálja míg nem állítod le és a próbálkozások közti időtartamot fél percre
így nem bannolnak tutira -
Én benyomtam a FlashFXP-n hogy próbáljon reconnectelni 100szor és így hagyom majd éjjelre :) -
Gábor #1699 Megint nem megy. -
megint megy :) -
megen nem megy... :( -
jah, jön az 5. rész :) -
Most megint megy. Elég gázos így töltögetni... -
még mindig nem jó... :(
viszont 1 Naruto rész lejött! :))))) -
Gábor #1693 Egyszer van, egyszer nincs, megint van, ismét nincs.....mi a fene van ezzel??!! -
Most meg megint jó... -
Gábor #1691 ÉS MEGINT nem megy!! Brühhühühühhh
-
Hohha, tényleg! -
Gábor #1689 MEgy az usteam! -
a komolyabb animék meg majd csak most jönnek.
lain, boogiepop phantom, gits, rahxephon, noir, trigun -
Kiddy nem biztos, h tetszene. kicsit Saior Moon beütése van :D
bár ez leginkább csak az elején és a főhősök jellemén jön ki néha (mindig) :D
az anime vége viszont tök súlyos lett. meg is lepődtem rajta, h milyen korrekt kis történetet hoztak belőle ki. pedig az első 5 rész után azt mondtam lelövöm magam :D
szal azért egész jó kis anime :)
kép -
Gábor #1686 Kiddyn kívül láttam mindet ezekből:) -
Cowboy, Berserk, Kiddy Grade sem olyan vicces a közepétől, és a Hellsing :) -
Gábor #1684 Van komoly sorozatod? Vagy csak a nevek furcsák számomra? :) -
Ja és az utsó 2 rész:) -
csak a tenchi muyo! OVA-nál és a Samurai X - Betreyal-nál.
a többi OGM-em mind, amihez van SUB. kiv. az NGE... :( az sima AVI, és van alatta angol SUB :( -
Gábor #1681 A magyar felirat bele van dolgozva a filmbe? -
senkinél sem megy az USTEAM... :(
end of eva: nem másképpen feldolgozva, hanem ez 1 teljesen más befejezés :) -
csak nálam halt be az usteam? kene nehany dolog
amugy ugye az end of evangelion az az amikor az utolso par resz maskeppen feldogozva? -
ja meg a Vampire Huntred D - Bloodlust és a Jin-Roh is HUN SUB-os :) -
azt hittem az 1értelmű... :D -
pl?
itt van a listám...
Ai Yori Yoshi TV
Ai Yori Yoshi - Enishi TV
Hellsing TV
GoldenBoy TV
Love Hina TV - HUN SUB
Love Hina - X-mas Special
Love Hina Spring Special
Love Hina Again
Neon Genesis Evangelion TV Remastered - HUN SUB
End of Evangelion - HUN SUB
Berserk TV
Samurai X - Betreyal - HUN SUB
Samurai X - Reflections
Cowboy Bebop TV - HUN SUB
Cowboy Bebop - The Movie - HUN SUB
Kiddy Grade TV
Oh! My Goddess TV
Video Girl Ai TV
Jin-Roh - The Wolf Brigade
Vampire Hunter D - Bloodlust
Tenchi Muyo! OVA TV - HUN SUB
Tenchi Muyo! Universe TV
Tenchi in Tokyo TV
Tenchi Muyo! GXP TV
Tenchi in Love
Tenchi Muyo! - The Daughter of Darkness
FLCL - Furi Kuri TV - HUN SUB
Midori no Hibi
Mononoke Hime
Kite
-
Gábor #1675 Hmm, esetleg úgy, hogy mást küldesz helyette? -
bazz:)))))))) tudtam hogy valami nem lesz jo:)
-
ezeket a kor mizériákat én is bírom... :)
pl.
Love Hina - Aoyama Motoko - 15 éves ---> 20-nak néz ki
Naruto - Naruto (vagy akármelyik más fiatal) - 12 éves ----> 14-16-nak néz ki
Rurouni Kenshin - Kenhsin - nemtom hány éves, de bármynni is, 10 évet mindig letagadhatna... :D -
Értem amit mondassz de ők nem 14 évesek:) ennyi:) Csak szarul vannak megrajzolva:) Itt egyiknek sincs kiírva a kora... -
sajnos még közeli sem... :(
Zala megye elég messze van. de ha gondolod nekem úgy is, h küldök DVD-ket válaszborítékkal :)))) -
Gábor #1670 Elbeszélünk egymás mellett! Tudom, hogy mit mondott, és azt is,hogy miért! SZTEM 14 évesnél ez nem lehet reakció! Erre mondtam, hogy túl komoly lett néhány figura a látszólagos korához képest. Remélem már érted. -
Az pedig azt jelenttte, hogy a meghívás visszautasítva és csak utána mondja a fenyegetést:) De mindegy magán jogod, hogy mi tetszik:) -
Gábor #1668 És nem is a megölésre gondoltam, amikor azt írtam, hogy keménykedik, hanem, hogy széttépte a levelet. -
Gábor #1667 Az okot tudom,h miért akarta megölni, csak a koruk fáj, mert tényleg 14nek néznek ki,ez a reakció pedig nagyon sok lenne egy 14estől.