72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #2066 Van egy olyan, hogy alien9 az usteamen.....csak névben van hasonlóság, vagy tényleg alienekről van szó? -
neeeem:) Igazából egész nap repülök IL-2zök:) -
Gábor #2064 Csak nekem tűnik úgy,hogy mostanában nem nagyon jársz erre? Van,hogy egész nap csak magamnak válaszolgatok
-
jahh akkor a 28-at várom én is veszettül nagyon:( -
Gábor #2062 27ről tudok, legalábbis annyi van az usteamen. -
Berserk mangából kijött már a legutóbbi act?? asszem a 29-esnél tart... -
Gábor #2060 Nekem az első rész elég elrettentő volt, de szeretem én is kínozni magam néha, így lehet letöltöm az egészet :)
Most a .hacksignt nézegetem, mellé olvasom a berserk mangát. -
Gábor #2059 Üdv itt! :)
Nos, az end of evat nagyon rossz húzás volt megnézni, mert az egy sorozat, meglepő módon a neon genesis evangelionnak az alternatív befejezéseit tartalmazza (vagy az a rebirth? ezeket mindig keverem). Tehát bölcs lenne akkor a sorozattal magával újrakezedeni a "karrieredet".
Segítene, ha leírnád, hogy mit preferálsz, pl fantasy, mecha, cyberpunk, ill milyen stílus jön be: szeretsz elgondolkodni, vagy csak akció kell, esetleg horror, vagy kacagnál egy jót?
Ha ezekre választ adsz, tudunk, és fogunk ajánlani! -
Jövök, mert ide lettem invitálva az AvP topicból.
Hát az első anime filmemet már megnéztem, talán nem a legbőlcsebb választás volt, End of Evangelion. Ez ha jól tudom a 25. résztől, és talán ezért lehet, de a sztori második fele nekem egy kicsit értelmetlen volt....vagy nem is jól fejezem ki magam, mert megértettem, de egy kicsit uncsi volt:))) ez se a legjobb meghatározás. Ezért gondolom, hogy nem a legbölcsebb mert talán jobb lett volna ha ismerem az előzményeket.
Ami mangában nagyon tetszett az a Hellsing volt, és fönn volt vinyon a Ghost in the Shell is, mint "még úgyse láttam ilyet tölcsünk hát le egyet" film, csak sajnos véletlenül letöröltem, egy tisztogatás folytán. Film ajánlatokat viszont szivesen fogadok mint 2. első film, csak viszonylag könnyen beszerezhető legyen:)) -
hmm japan nepessege fogy?...eddig azt hittem alig fernek el azon a szigeten
egyebkent Boogiepop Phantom otodik reszenel tartok es en meg ilyen animevel(val?) nem talalkoztam...Kerulje el az aki erzekeny az ilyenekre mert ez nagyon durva...a depresszio melle a felelem es a terror is tarsul...nekem nagyon tetszik, mindig is tetszettek az ilyen dolgok de sztem en ezt pihentetni fogom mert mar kezdem erezni azt a pokot (masodik resz)...nincs nagyon foszereploje de megis osszefonodik..a hangeffetek meg a zene is nagyon jo benne..
erdekes mi mindent bele lehet tenni egy animeba(be??) amit egy filmbe nem.. -
Gábor #2056 ;) -
-
de azért holnap reggel hozd vissza! :) -
köszönjük az infot -
Gábor #2052 Ez vajon miért kellett ide?
-
Cat #2051 http://velvet.hu/szex/japan0817/ -
Gábor #2050 Három epizódot megnéztem a hacksignból. Eddig nem sikerült lenyűgöznie,pedig usteam fórumon nagyon sztárolták. -
Gábor #2049 Ja, tényleg....de akkor miért itt kommunikálunk?! Így lebukunk! 
Cuki kutya, vacsinak elvittem, ha nem bánod
-
különben is ilyen kutyám van, szal nincs mitől tartani :D -
hoztam magammal macskát, hogy legyen mivel foglalkoznia:D MEg engem különben is bírnak a kutyák:) -
és a kutya még evett meg? biztos bent van akkor a lakásban... :) -
már ott vagyunk az ablak alatt:D -
gyertek. legalább nem kell letöltenem
-
Gábor #2043 Így van! 
Mikor indulunk?
-
Nincs megbocsátás!!!! Látnod kell a RahXephont!!!! Betöünk hozzátok elvisszük cd-n éekötözünk a géped elé és betesszük neked a lejűtzódba kipeckeljük a szemed és nézned KELL!!!!!!! 
-
szánom-bánom bűnömet. ígérem, mikor kiírom a Naruto-t, az Excel Sagát és a GITS-et DVD-re (ekkor lesz helyem), és akkor azonnal nekiállok a RahXephonnak :) -
Gábor #2040 
Már ketten állítottuk itt, hogy NAGYON jó, erre eléveszed a GITS-SAC-et?
-
még nem. majd GITS után jön :) -
Gábor #2038 Még mindig nem nézted meg a RahXephont? -
nem, csak most úgy tűnik mindenki elvan :)
pl. én most 3 nap géphiba miatt nem voltam. (winyó majdnem felmondta a szolgálatot, de szerencsére csak a C meghajtó halt meg, az meg megtudtam javítani, így a fontos dolgok, az animeék, mind megmaradtak (30 GB).
na mind1.
Excel Sagát 1re jobban megszerttem. :)
Most már inkább azt mondom, h az nézze meg aki szereti a fárdt és néha nagyon brutál poénokat. :)
GITS pedig most pihen, mert Excel Sagát nézem most végig, amivel a mai napmég végztek is.
majd ezek után asszem jön majd a RahXephon. :) -
Gábor #2036 Ide már csak én járok?
-
Gábor #2035 Ja, nekikezdtem a hacksign-nak. -
Gábor #2034 15gb a korlát....:/ -
Az tényleg jó, olyan kis aranyos, Jubei-chan (Jiyuu Nanohana) tipikusan az a fajta anime-főhős, akire illik a jelző: kawaii. Az elhunyt Jubei-mester évszázadok óta kóválygó segédje (Koinosuke) eszméletlen jeleneteket produkál, amikor víz híjján múmiává aszódik. Az ő küldetése, hogy megtalálja Jubei-mester számára a megfelelő testet, amiben újjászülethet. Na és ez nem más, mint 16 éves iskoláslány lenne.
Egyébként Yagyu Jubei valóban élt, híres-hírhedt kardforgató mester volt, több animében is felbukkan. Pl. a Ninja Scroll sorozat vége felé ő volt Jubei Kibagami
ellenfele, valamint az elég gyenge Ninja Resurrection OVA-ban ő a főszereplő.
Van már season 2 is belőle, de még nem jutottam hozzá. -
Fasza lenne aza csello... csak az a 20G limit.... 
Mikor dsl-el k olyan 100 G-t töltök egy hónapban....
-
tudtommal a bekorlát chellonal ugyanaz maradt... -
Gábor #2030 Első részét néztem a phantomnak..........nagyon beteg, depressziós rohamot hajlamosokból simán kihozza!
Mivel a bővítés óta 768/512-n vagyunk, korlátozáskor mennyire vesznek vissza? Érdemes áthágnom? Tudok még emészthető sebességet elérni letöltésnél, vagy inkább ne kancáskodjak a limittel? A régi korlátozás elég húzós volt, ha jól emléxem; csak egyszer sikerült áthágnom. :) -
ehh..en 9ediken mar atleptem a korlatomat:((
magus en a K-lite codec packot hasznalom es nekem eddig bevalt..
egyebkent Eva utan sztem a Cowboy Bebop/Trigun kifejezetten jol fog esni
Boogiepop Phantomot esetleg latta vki?... -
Gábor #2028 Még egy eszembe jutott: Jubei-chan. -
Gábor #2027 Na most erre mit mondjak?
1.nézd meg a Trigunt
2.ha nem rakod fel az ace-t, akkor én nem tudok segíteni, fordulj a többiekhez.
Úgy érzem a chello korlátom veszélyben van, már 9gb-nál járok