72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ruley
    Van hogy egyikük vitathatóan többe is bele illene, pl. Lancelot, Hercules, Medusa, de még egy ilyen példa nem jut eszembe hogy a párbajban soha részt nem vevő okkult sorozatgyilkost inkább a Három Lovagi Osztály egyikébe sorolnák, mint valahova a berserker/caster/assassin kategóriákba amik pont az ilyen nem nyilvánvalóan harcos legendáknak vannak kitalálva.
  • LasDen #65806
    Azért ezek a kasztok elég szabadon vannak kezelve. Szinte bárki lehet bármilyen kasztba sorolva. Picit random...

#65805: Nem, nem számítottam. A többi karakter is teljesen random módon néz ki, szóval ez is :D
  • BEAST #65805
    Csak nem valami huszárra, vagy karikás ostoros betyárra számítottál? :D
  • Ruley
    Az viszont rejtély hogy miért pont Lancer, amikor a hasonló stílusú történelmi sorozatgyilkosság Gilles de Rais-t még a Fate Zero-ban Caster-ként osztályozta.
  • LasDen #65803
    lol :D igazán magyaros :DDD
  • Lelouch
    Eddig nem is tudtam, hogy van magyar Szolga is a Fate univerzumban... :D
    Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.10.18. 22:58:45
  • Count Adyn
    didn't see that coming:D
  • IMYke2.0.0.0
    Jó lenne...
  • LasDen #65799
    úgyse lesz belőle semmi. Csak kavarog erre-arra az egész, de megvalósulni sosem fog...
  • Lelouch
    Deadline Site: Scarlett Johansson Offered Ghost in the Shell Role
  • LasDen #65797
    Yahari ore no SNAFU 2. évad jövő tavasszal...

még kíváncsi is leszek rá, bár úgysem lesz olyan nagy szám :D
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.10.16. 17:50:46
  • BEAST #65796
    Nekem csak a főszereplő, meg az afro haja nem tetszik eddig. :D
  • LasDen #65795
    tényleg elüt a szokásostól, de 1 rész alatt meglehet szokni...
  • DasIsFuck
    Ez tök jó lenne, de nagyon nem tetszik a karakterek rajzolása:S
  • LasDen #65793
    na tényleg. még a Shingeki no Bahamut. Az is fantasy...:D
  • DasIsFuck
    Remélem azért nem lesz olyan rossz:)
  • Ariakus
    Shingeki no Bahamut.

Megnéztem az első részt belőle és grafikailag gyönyörű és jók a karakterdizájnok, plusz még nincs telepakolva ilyen 8-12 évesnek kinéző idegesítő karakterekkel. Reméljük a történet is olyan színvonalas lesz majd mint a prezentálás.
  • LasDen #65790
    talán ez a Madan no Ou to Vanadis. De ez se igazán jó...
  • DasIsFuck
    Lesz vmi jó kis fantasy az őszi szezonba?
  • efti
    Nekem ebbol az evadbol a Psycho Pass S2, Kiseijuu: sei no kakuritsu es a Shigatsu wa kimo no uso jon be.
  • LasDen #65787
    viszont sokkal ígéretesebb, mint a Titán :D Érdekes a dijázn, de nekem tetszik...
  • Ruley

Ez a Shingeki no Bahamut hogy tudott pont ilyen szerencsétlenül időzítve megjelenni ezzel a címmel?

Az ember azt hinné legalább jó sok hasonló van, elvégre angolul is régi klisé az "Attack of the..." féle címezés, de nem, ez az egyetlen a Shingeki no Kyojin mellett.

Az már csak hab a tortán hogy a "bahamut" ≈ "behemót" is tartalmában ugyanannak hangzik mint a Kyojin ≈Titán.
  • LasDen #65785
    ez a Grúzia v Grízalja elég egy fura show. Szép lassan derülnek ki a dolgok, ez tetszik. A nem tsundere tsundere csaj a legjobb eddig :D
  • Lelouch
    Ez se lesz valami nagy forradalmi alkotás... :D
    Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.10.12. 22:18:55
  • LasDen #65783
    újabb "original" anime jövő tavasszal :D
  • LasDen #65782
    Nemtom, egyik sem jobb a másiknál. Legalábbis engem egyik sem fogott meg. Viszont ez az első rész iszonytatóan vontatott volt. Kb az utolsó 15 perc volt értékelhetően jó a többi unalom...
  • BEAST #65781
    A másik sorozat ami már az első részek alapján kiakasztott az a Terra Formars. Hihetetlen, hogy képesek hosszú percekig felvázolni ki mekkora ász, legyőzhetetlen gyilkológép, csak hogy a következő jelenetben 2 másodperc alatt tépje szét egy mutáns űrnéger. Természetesen ezt egy szép hosszú döbbent és pánikoló arckifejezéseket összesítő sorozat követi.

Én naivan azt hittem, itt valami hadakozás lesz, de odáig a következő pár részben szerintem még nem jutnak el.

Az új sorozatok közül talán a Madan no Ou to Vanadis az egyetlen ami bár a szokásos nagymellű harcos amazonokra épít, még simán élvezhető keretek közt teszi ezt.
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2014.10.12. 14:37:50
  • Lelouch
    Szerintetek melyik a jobb UBW opening? :D

Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.10.12. 14:35:51
  • LasDen #65779
    Persze, csak próbálok valami jót találni benne :D Igazából abban reménykedem, hogy csitul ez a groteszk akármi és a hangsúly a sárkányokra terelődik...
  • Ruley
    Ráfogni a világon bármire rá lehet hogy igazából komoly kritikai tartalma van, de azért van aminek mégis valahogy magától értetődő az alantasabb szándéka.

Vannak olyan művek amikben a sokkoló tartalomnak egyértelmű a kritikus szándéka, és van ahol vitatható, ahol néha úgy tűnik hogy fanservice az egész, de arra is jó érveket lehet felhozni hogy igazából nem.

De aztán van pár olyan is, amiben annyira egyértelmű hogy min időzik legtöbbet a kamera, milyen hangvételt használ a cselekmény, stb, hogy a jelképesen köré szőtt "komolyság" felzabálásához tudatosan kéne játszani a hülyét.
  • LasDen #65777
    az a baj, hogy valsza 12. részre fogja elfogadni, hogy bukta van, és addig folyamat megy majd a műdráma. Amúgy ja, elég beteg a hely. De rá lehet fogni, hogy ezzel is szemléltetik, hogy mennyire degenerált egy világ ez....
  • BEAST #65776
    Nagyon remélem, hogy visszavesznek ebből, már az első részt is egy könnyed anal rape jelenettel zárták...

A másik amit nagyon hiányolok azok a férfi szereplők. Elhiszem, hogy a világot csak a nők tudják megmenteni a szörnyű nagy gonosztól, és hogy ehhez semmi köze a ténynek, miszerint a férfi hősök furán mutatnának hatalmas mellekkel.

A Freezing vagy a Sekirei nem vitték túlzásba, de ezt látva még a Queen's Blade szereplőgárdája is elszégyellné magát.
  • LasDen #65775
    amíg nem borzasztóan szar, addig nekem jó :D
  • BEAST #65774
    Erre a Cross Ange-re tényleg szükség van? Mechák sárkányok ellen, nagyon menő, még akár jó is lehet... de ez a körítés egyszerűen szörnyű.

Egy hercegnőcskét a sárkányok ellen küzdő katonai egységhez száműznek, pontosabban az ott található Ecchi & Fan Service szakaszhoz, ahol a különféle félmeztelen nagymellű női tagok folyamatosan egymást molesztálják és erőszakolják. Azt hiszem túl korán örültem a mecha-sárkányos témának.
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2014.10.12. 11:43:39
  • LasDen #65773
    én nem hiszem, hogy olvasom majd. Én lezártnak tekintem :D
  • Lelouch
    A Jump Next-ben. Szóval egy évben nem sok új fejezet lesz.
  • Lelouch
    Meh... :D Így lehet akkor inkább hanyagolom. :D
  • LasDen #65770
    Decemberben folytatódik a Kurokó manga...:D
  • LasDen #65769
    Ők fordítják. SO-So. Hallottam már róluk jót is, rosszat is...:D
  • Lelouch
    A Nanatsu no Taizai-t fordítja valami megbízható magyar csapat?