72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Jáj...
Anime Addicts-on csinálnak még ferdítéseket?
Nézem, hogy az Utawarerumono (The one being sung) címét sikerült úgy fordítani, hogy: Az, ki énekelt.
-
Igen-igen. Jó zene. -
Secret Base ^^
-
[2011] - "Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai" - 7/10
Moe, könnyek, moe, szerelem, moe... Ghost. -
Nos mindenki csak zaklatta, mindig piszkálták a szerencsétlensége miatt. A húgát mindenki jobban becsüli ... nem csoda hogy ez lett a vége
-
A Last Exile szerintem pontosan ilyen, én nagyon tudom ajánlani. -
ez...:DD
-
bigbigle #65920 Köszi szépen. -
Pedig a Madhouse még mindig az egyik legjobb stúdió... -
a Hotdot nem lehet folytatni. A manga is évek óta parkoló pályán van. A többi meg szerintem szokásos. Minden stúdiónál van ilyen.
Főleg manapság szerintem a committeek döntenek ebben is. Ha gazdaságilag megéri, és hozott annyi pénzt az előző akkor folytatják. -
Volt, amikor jó volt a Madhouse, de a fene tudja miért a számomra legalábbis kedves sorozatokat sose folytatta, mindig ott hagyta őket. Legend of the Galactic Heroes (az első évadot csinálták csak ők), Gunslinger Girl, High School of the Dead.. és persze a Cyber City Oedo 808-el is lehetett volna kezdeni valamit... :\
Egyébként egyszer szeretnék belelátni mélyebben az Anime gyártás bugyraiba. Számomra teljesen érthetettlen döntéseket látni. A GitS:SAC / SAC 2nd GiG is bőven megérte volna a folytatást, erre egyszerűen ott hagyták... és követte az Arise...
Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2014.10.31. 23:18:27 -
Én a FMA Brotherhood, Code Geass, Tengen Toppa Gurren Lagann hármast ajánlanám leginkább a figyelmedbe. -
bigbigle #65915 Ez volna az. (Bár a megnézendő az nálam is csak gyűlytő hely most...) -
én drukkolok, mivel szeretem a Madhouset :D -
linkelj, mivel fogalmunk nincs mit láttál vagy mit nem... -
bigbigle #65912 Sziasztok,
Tudnátok ajánlani nekem olyan animét, aminek a története viszi az egészet, élvezet nézni, és csak úgy telik vele az idő.
Nem tudom mennyire fogalmaztam érthetően, ha semmenyire akkor bocsánat.
(És ha segít bármiben is támpontként akkor linkelhetek egy MAL-et).
-
Egyszer minden pech sorozat megszakad.
Inkább drukkoljunk nekik. -
Nem venném biztosra. -
még mindig többet, mint bármilyen Fukumoto feldolgozással :D -
Szerintem ezzel se nagyon fognak kaszálni... -
szerintem olyasmit akartak csinálni, amiben van pénz ,mert mostanában nem túlságosan veti fel a siker őket :D -
Azért tettem fel a kérdést, mert ennyi erővel nyugodtan nekikezdhettek volna egy újabb Fukumoto mangának, vagy a Liar Game-nek is... :D -
senkivel sincs baj -
Tuti velem van a baj, de én nem lelkesedtem be ettől. -
Death Billiards, which was part of the Anime Mirai Project in 2013, will get a TV anime to air on Nihon TV in 2015 as Death Parade. The key visual and PV were also revealed. More information will be announced later. -
Milyen apropóból jön ebből sorozat? -
Az az egy rész az jó volt, de hogy sorozatként is megállja-e a helyét... Minden esetre jó kis előzetes :D
-
Elkezdtem utánanézni, egész pontosan több Uppote!! Ep9 fordítást is megnéztem. A következőre jutottam:
-A Chusuri-t "középső hármasnak" (Middle-3) fordították a [Kuroi] verzióban. Ezt vette sértésnek (vagyis HK33E ezt úgy veszi, hogy a "középső" ez esetben arra utal, hogy gyengébb G3-nál).
-Később ugye a fürdős jelenetnél is kikel amiatt, mert "Mimi"-nek nevezik, azt meg is említi, hogy a 33-ast lehet Mimi-nek ejteni, de ez akkor sem lelkendezik ezért a becenévéért.
-A Mangákban állítólag HK33E eléggé forrófejű, hirtelen haragú, akár csak Aug hosszú hajjal, szóval valójában inkább az van a háttérben, hogy a személyisége ilyen, minden apróságon megsértődik, felhúzza magát (ugyanakkor viszont nagyon tiszteli a feljebbvalóit, ezt jelezte, hogy sűrűn elnézést kér a tette után).
Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2014.10.31. 10:53:07 -
Szerintem évek óta nem fogyott róla egyetlen cím sem. Csak nőttön nőtt. Korábban minden szutykot beledobáltam, hogy "majd megnézem", de aztán soha többé eszembe nem jutott, hogy létezik :D -
Ezt nekem se artana megtenni.. -
egyik booru oldalról sem lehet linkelni képet. 404ezik meg minden szar... -
már az is zavart, hogy URL-ként nem tudtam berakni ...
És vajon melyik oldal lehetett a ludas? SG, vagy Gelbooru? :D -
Kicsit ki takarítottam a Plan to Watch listámat. 290 sorozat/film/egyéb volt rajta. Szépen egyesével kidobáltam, amit tuti, hogy soha nem fogok már megnézni, meg voltak olyanok is, amiket elkezdtem, de dobtam vagy befejeztem. Szóval a végére 37 maradt a listán. Még hozzá dobtam 10-t a jövő évi várhatókból, amik ténylegesen érdekelhetnek.
Talán újabb 5 év múlva nem lesz megint ennyi szutyok rajta :D -
Klikk ilyenkor a nem látszó területre, "Elements", lenyitod a kis háromszögeket, míg meg nem találod a képet:
Így:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
S íme, a kép:
-
Nekem egy 1x1-es png van a hozzászólásban. Nem működik a kimásolós trükk. + rákattintani alig tudok. -
kimásolod és megnyitod új lapon. Amúgy Haruhiék hófehérkés, alízos, piroskák kosztümökben... -
MELYIKET??? NEM LÁTOK SEMMIT!!! ÁÁÁ, MEGÖL A KÍVÁNCSISÁG!!! :O
De tényleg. :D Képet linkeltél? Nem látom. :( -
Ezt a Haruhi epizódot azért megnézném 
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2014.10.29. 19:55:19 -
Tamako Love Story
A sorozat sem volt nagy szám, de sok szerethető karakter volt. Meg az egész olyan KyoAni-s volt. A film sem volt sokkal rosszabb, de a sztori egy kicsit kevés volt erre 80 percre. Meg hát Dera és Choi nem szerepltek csak 1-2 percet.
5/10 -
Engem is. :)