72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Cat #5645 te se olvastál vissza ;) -
Prof William #5644 A Mai ajánlat.
Mai Hime v. My Hime.
Nagyon jó! Az elején azt hiszed valami poenos kis sorozat de aztán...
Érdemes megnézni. -
dozo ;) -
31910 locally hosted videos ---gwwwwwww :)
ez valszeg jó lesz...kösz -
akkor meg itt van 1 küldföldi oldal ahol nem túlzás, h fent van talán több, mint 1000 AMV.
sok sikert hozzá
-
azt néztem, sokat szedtemm ár onnan, csak nem szeretem ahogy könyvtárakba van szedve készítők szerint.. -
hq/clip
ott elég sok fent van -
Honnan tudok sok amv-t letölteni ? -
nekem is most lesz :((((( -
en mar tul vagyok rajta :P -
FFX #5635 Ja csak kár, hogy mindjárt itt a szóbeli.
-
Vampire Princess Miyu nál előbb az OVAkat kéne megnéznem? Mert belenéztem a sorozatba, de nem értek sokat, igen a közepébe vágtak vele, legalábbis nekem úgy tűnik..... -
Cat #5633 gundam 08th MS team letudva
ez volt az eddigi legjobb, fasza történet -
itt mindenki nagyon elfoglalt ember :D -
Cat #5631 látom mindenki be van táblázva
előttem is szörnyen hosszú lista áll :) -
én most mindenféle love hina szerű sorozatokat nézek, csak kicsit hardosabb formában.
DearS, Girls Bravo, Chobits, Rizelmine + hasonlók :)
kicsit untam már az akció sorozatokat, amiket az utolsó 2 hónapban néztem.
szóval most a GTO mellett ezek mennek. a GTO pedig nagyon király. aki eddig nem látta, nagyon hamar pótolja be. megéri. ^_^
amúgy GTO után jön majd a GUNDAM Wing
Blame mangával is lassan végzek, szóval hamarosan jön a Gantz majd a Berserk. -
aranyos a Chobits, nagyon fog emlékeztetni az Elfen Lied-ra, csak jóval `szoftosabb` kivitelben. -
Harrrgh! [gondolat olvasó] :D Ma én is el kezdem nézni aztán jöhet a Chobits!
Kb 30 GB-nyi amine-ot írattam ki DVD-re... elég lesz ... egy darabig!^_^ -
örülök, hogy nem bántad meg ^^
hú, én most a Berserkbe kezdtem bele és NAGYON tetszik! tudom, hogy alap anime, de edig kimaradt nekem. nem tudom mi fog kikerekedni a sztoriból, de az első néhány rész után igen ígéretesnek látom. -
Hali, megnéztem az Elfen Lied-et.
Azt kell mondjam, nekem tetszik. Ha a néhol túlzott hentes részektől eltekintünk,
igen jó(sztem)! Grafika, az alap story érdekes, meg a sok nyu! ^_^ nekem bejött! -
engedély? :D
ezek szerintem le se szarják, h mi itt az Ő munkájukkal kontárkodunk.
de ha gondolod, akkor nyugodtan írhatsz nekik 1 mailt, h felhasználhatod-e a fordításaikat. szvsz nem éri meg.
amúgy photoshop bőven elég hozzá. én a munka 70%-át paintben csinálom. :) -
Igen de lehet, hogy többb.... majd kiderül:) de ha ilyen lesz én nem bánom.. iszonyatosan jól el van találva minden:) Manga fordításba belekezdek szerintem egy 2 héten belül...
Ugye photoshop elég hozzá?? más nem kell??? meg engedélyt kérni M7-esektől
-
most fejeztem be a 180-at:) Most kcisit pihen a story szerintem jön egy két filler füzet aztán beindul megint a story... Nem hinném, hogy utoljára láttuk őket... (tudod kiket) -
Gábor #5622 Azt akarod mondani, hogy a Bleach anime is cca 200 ep lesz?!
Inkább bele se kezdek!! -
én a mangán vagyok kiakadva. lassna a 182-nek kell jönnie, de a 181-nek még se híre, se hamva... :(
(csak RAW természtesen) -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Miért nincs több????? Miért nem adnak le 5 részt egyszerre?? hagy lássam a 36-37-38-as részt plsplsplsplsplspls..:(
Akarok még Bleach Anime-t....
Bocsánat... csak tök durván lett vége a 35-nek... Ez egy nagyon jó eseményfordító rész volt:)
-
Gábor #5619 Naruto -
szerintem arra még várhatsz. én olyan február-május közé tippelném a sorozat kezdését. -
az tényleg szar volt, főleg az anime-junkies féle. mert ha jól emlékszem ők jöttek ki olyan nevekkel, h azt hittem befonom a hajam. (Sai = Sighh vagy mi)
na mind1. a Bleach-Society féle fordítás is nagyon jó, csak más a stílusa. nekem még jobban tetszik, mint a Lunar féle. -
Én megvárom lunart mert nincs szarabb mikor 3 féle subbertől néz az ember egy sorozatot.. (lásd gundam sead a tudjatok hol...) -
Prof William #5615 Nem tudjátok a Mai Hime köv sorozata a Second Stage már megy? Vagy mikor jön ki? -
Bleach 35 kint van, és teljesen nézhető verzió. Sőt szerintem semmivel sem rosszabb, mint a Lunar.
Szóval aki akrja, töltse: bleach7.com -
gondoltma hogy japcsiban mar megy... -
Howl`s Moving Castle , és egy ideje már van Japánban, csak normális verzióval nem találkoztam még neten -.- -
jon valami uj GHIBLI anime.. legalabbis nem hallottam meg rola es lesz az amcsi mozikban.. valami CASTLE a cime -
kérdés:
nem tudja valaki, h a letöltőhelyen melyik akira verzió van fent?
mert én anno az animevilag-ról töltöttem le, és ott a remake volt.
thx a választ előre is. -
Lain dvd borító by me
honlapom -
Gábor #5608 Most, hogy írogatom ki a naruto 15gb-nyi anyagát, eszembe jutott, hogy nincs olyan messze a kánaán, hisz a blue-ray már itt van a sarkon, amikor majd egy lemezre fel tudom szépen zsúfolni naruto három évadját! :) -
-
Gábor #5606 Destiny ep 33 a Seed-Fansubstól
Érdekes rész....kezd egyre bonyolultabb lenni a politikai helyzet!