72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
-
Nem meglepő, hogy így érzel - valóban megosztó egy sorozat: vagy imádod, vagy gyűlölöd/kerülöd.
Alapvetően egy karakter- és szituáció sablonokkal operáló fanservice-dömping, viszont abban minőségi és ez bizony tud számítani.
Akinek akadnak kedvenc anime-szituációi, karakter típusai, az biztosan talál benne szeretni valót.
Én a csendes, csini és visszahúzódó/hűvös, titokzatos (!) lány/nő karaktereket például szeretem. Yuki szinte azonnal kedvenc lett.
Haruhi nekem túl harsány, túl kaotikus és meggondolatlan.
-
Elore is bocsanatot kerek a flame-ert, de a Haruhi szamomra endless 8 nelkul is egy kb kozepes darab volt. Legalabb akkora rejtely a nepszerusege mint az Infinite Stratosnak.
Nem akarok flame wart inditani, csak azert irom le, hogy megindokoljam, miert nem akartam meg a 8 ugyanolyan resszel szenvedni -
+1
3-4 rész bőven elég lett volna az Endless Eight-ből, aztán még valami újat fel tudtak volna dolgozni a light novel-ből. -
hát akkor bekaphatják a zoknimat
-
Szerintem, igazad is van, meg nem is.
Tehát, széthúzták [minimális energiabefektetés, maximális haszon], és ugyanakkor a végtelenségre is utal(hat)tak a 8-as számjeggyel, amit ha elfektetsz meg is kapod a matematikai jelölését...
-
Akkor már csak azt mondjátok meg, hogy miért 8 részben kellett ezt elmesélni? Kevesebbel nem lehetett volna? Mert így nekem eléggé úgy tűnik, mintha jobb híjján széthúzták.... -
Jogos. -
De végig tapasztalhattad, csak a végén derült rá fény, hogy mit is. -
Hogy ma végignézném-e, azt nem tudom.
Yuki szenvedésére is csak a végén derült fény... -
Én megnézése előtt tudtam, hogy 98%-ban ugyanaz lesz. Ettől függetlenül végignéztem, mai fejjel is megtenném. ÉREZNI KELL NAGATO SZENVEDÉSÉT!!! -
én se tudtam, de kb a 4. rész után tökéleteesen elegem volt az ismétlődésből és az utolsóra ugrottam... -
Utólag könnyű ilyet gondolni. Amikor néztem, én nem tudtam, hogy szinte végig ugyanaz lesz... -
Az hogy néha mást mondanak meg más van rajtuk, azért nem olyan dolog, hogy megéri végigszenvedni... -
Huh lol Legend of Korra-nak érdekes vége lett:DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Mindig vannak változások a 8 epizód során. -
Nem egészen ugyanaz. A strandon pl minden részben más a fürdőruha
-
Én is megnéztem mindet. -
En atleptem. Amugy se jott be annyira az a sorozat, eszem agaban sem volt 8x ugyanazt megnezni.. -
Én is végignéztem. :D De mai fejjel már nem tettem volna meg. -
Szerintem is az egyik legjobb. Shigatsu, psycho pass es a kiseijuu a 3 dobogos nalam -
Én is végignéztem. Egyhuzamban. -
biztos volt még 1-2 őrült :D -
Mindenki köpködi az endless 8-et. Én voltam az egyetlen, aki végignézte mind a 8 részt?
-
Lassan ideje lenne megnéznem a régi évadjait. Néha belebotlok ebbe a műbe de még nem sikerült elkezdenem. -
Most már biztos, hogy számomra a szezon legjobbja a Shigatsu wa Kimi no Uso. Örülök, hogy még csak félúton jár. :) -
fogalmam nincs. Én már csak arra emlékszem, hogy volt bejelentés :D -
-
Nem sorozat lesz?
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.12.18. 18:03:44 -
örültem volna, ha valami remake lett volna, de csak valami random epizód lesz, ugye?
szinte minden rész nézésénél úgy vagyok, hogy ez kurva jó, de aztán a következő részre alig bírom magam rávenni... -
Meglehetősen kevés szereplő 
Maj' eccer megnézem. -
Nem olvastam el - eszemben sem volt belefutni spoilerbe... - ha Yuki, akkor engem érdekel. Ennyi :) -
Én már csak a bejelentett új animét fogom megnézni belőle, de sajna a bejelentés óta nincs semmi hír róla. -
Nem olvastad végig a cikket?
"This spin-off of the Haruhi Suzumiya series takes place in the world of the "Disappearance" arc of the original novels, focusing on the high school life (and romance!) of a tentative and bashful Yuki Nagato quite unlike the one you've come to know and love through the usual exploits of the SOS Brigade... but no less charming!" -
Csak egy pár szereplős hatalmas űropera amit lehet, hogy ideje lenne megnézned :D
Én bevallom derekasan, hogy bár zseniáőlis már az első pillanattól kezdve, nehezen haladok vele. Nekem már egy kicsit túl régi....de gyűröm... -
Miért, te már láttad ezt? -
Én az igazi Yukit kedvelem, nem ezt. :D -
Én viszont várom, és magától értetődő módon meg is nézem. Yuki a favoritom. -
Ezt én se fogom nézni, de egy harmadik évadnak én még most is nagyon tudnék örülni... :D -
Prof William #66128 Az Endless Eight-beli öntökönszúrás után szerintem eléggé leszállóágba került az egész franchise.
Most nem azért de az évek óta a fanok által nyálcsorgatva várt új évad 13 részéből 8 részt elbaxxni erre a mormotanapos utánzatra (amit persze aztán 4 darab BR-en értékesítettek 2-2 részel) nem vall éppen épp elmére.