72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #66167
  • IMYke2.0.0.0
    Nem meglepő, hogy így érzel - valóban megosztó egy sorozat: vagy imádod, vagy gyűlölöd/kerülöd.
    Alapvetően egy karakter- és szituáció sablonokkal operáló fanservice-dömping, viszont abban minőségi és ez bizony tud számítani.
    Akinek akadnak kedvenc anime-szituációi, karakter típusai, az biztosan talál benne szeretni valót.

Én a csendes, csini és visszahúzódó/hűvös, titokzatos (!) lány/nő karaktereket például szeretem. Yuki szinte azonnal kedvenc lett.
    Haruhi nekem túl harsány, túl kaotikus és meggondolatlan.
  • efti
    Elore is bocsanatot kerek a flame-ert, de a Haruhi szamomra endless 8 nelkul is egy kb kozepes darab volt. Legalabb akkora rejtely a nepszerusege mint az Infinite Stratosnak.

Nem akarok flame wart inditani, csak azert irom le, hogy megindokoljam, miert nem akartam meg a 8 ugyanolyan resszel szenvedni
  • Lelouch
    +1

3-4 rész bőven elég lett volna az Endless Eight-ből, aztán még valami újat fel tudtak volna dolgozni a light novel-ből.
  • LasDen #66163
    hát akkor bekaphatják a zoknimat
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, igazad is van, meg nem is.
    Tehát, széthúzták [minimális energiabefektetés, maximális haszon], és ugyanakkor a végtelenségre is utal(hat)tak a 8-as számjeggyel, amit ha elfektetsz meg is kapod a matematikai jelölését...
  • LasDen #66161
    Akkor már csak azt mondjátok meg, hogy miért 8 részben kellett ezt elmesélni? Kevesebbel nem lehetett volna? Mert így nekem eléggé úgy tűnik, mintha jobb híjján széthúzták....
  • IMYke2.0.0.0
    Jogos.
  • armageddon666
    De végig tapasztalhattad, csak a végén derült rá fény, hogy mit is.
  • IMYke2.0.0.0
    Hogy ma végignézném-e, azt nem tudom.
    Yuki szenvedésére is csak a végén derült fény...
  • armageddon666
    Én megnézése előtt tudtam, hogy 98%-ban ugyanaz lesz. Ettől függetlenül végignéztem, mai fejjel is megtenném. ÉREZNI KELL NAGATO SZENVEDÉSÉT!!!
  • LasDen #66156
    én se tudtam, de kb a 4. rész után tökéleteesen elegem volt az ismétlődésből és az utolsóra ugrottam...
  • IMYke2.0.0.0
    Utólag könnyű ilyet gondolni. Amikor néztem, én nem tudtam, hogy szinte végig ugyanaz lesz...
  • LasDen #66154
    Az hogy néha mást mondanak meg más van rajtuk, azért nem olyan dolog, hogy megéri végigszenvedni...
  • Count Adyn
    Huh lol Legend of Korra-nak érdekes vége lett:DD
  • IMYke2.0.0.0
    Mindig vannak változások a 8 epizód során.
  • RelakS
    Nem egészen ugyanaz. A strandon pl minden részben más a fürdőruha
  • IMYke2.0.0.0
    Én is megnéztem mindet.
  • efti
    En atleptem. Amugy se jott be annyira az a sorozat, eszem agaban sem volt 8x ugyanazt megnezni..
  • Lelouch
    Én is végignéztem. :D De mai fejjel már nem tettem volna meg.
  • efti
    Szerintem is az egyik legjobb. Shigatsu, psycho pass es a kiseijuu a 3 dobogos nalam
  • armageddon666
    Én is végignéztem. Egyhuzamban.
  • LasDen #66145
    biztos volt még 1-2 őrült :D
  • RelakS
    Mindenki köpködi az endless 8-et. Én voltam az egyetlen, aki végignézte mind a 8 részt?
  • xblades
    Lassan ideje lenne megnéznem a régi évadjait. Néha belebotlok ebbe a műbe de még nem sikerült elkezdenem.
  • BEAST #66142
    Most már biztos, hogy számomra a szezon legjobbja a Shigatsu wa Kimi no Uso. Örülök, hogy még csak félúton jár. :)
  • LasDen #66141
    fogalmam nincs. Én már csak arra emlékszem, hogy volt bejelentés :D
  • LasDen #66140
  • Lelouch
    Nem sorozat lesz?
    Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.12.18. 18:03:44
  • LasDen #66138
    örültem volna, ha valami remake lett volna, de csak valami random epizód lesz, ugye?
    szinte minden rész nézésénél úgy vagyok, hogy ez kurva jó, de aztán a következő részre alig bírom magam rávenni...
  • IMYke2.0.0.0
    Meglehetősen kevés szereplő
    Maj' eccer megnézem.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem olvastam el - eszemben sem volt belefutni spoilerbe... - ha Yuki, akkor engem érdekel. Ennyi :)
  • Lelouch
    Én már csak a bejelentett új animét fogom megnézni belőle, de sajna a bejelentés óta nincs semmi hír róla.
  • Lelouch
    Nem olvastad végig a cikket?

"This spin-off of the Haruhi Suzumiya series takes place in the world of the "Disappearance" arc of the original novels, focusing on the high school life (and romance!) of a tentative and bashful Yuki Nagato quite unlike the one you've come to know and love through the usual exploits of the SOS Brigade... but no less charming!"
  • LasDen #66133
    Csak egy pár szereplős hatalmas űropera amit lehet, hogy ideje lenne megnézned :D

Én bevallom derekasan, hogy bár zseniáőlis már az első pillanattól kezdve, nehezen haladok vele. Nekem már egy kicsit túl régi....de gyűröm...
  • IMYke2.0.0.0
    Miért, te már láttad ezt?
  • Lelouch
    Én az igazi Yukit kedvelem, nem ezt. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Én viszont várom, és magától értetődő módon meg is nézem. Yuki a favoritom.
  • Lelouch
    Ezt én se fogom nézni, de egy harmadik évadnak én még most is nagyon tudnék örülni... :D
  • Prof William
    Az Endless Eight-beli öntökönszúrás után szerintem eléggé leszállóágba került az egész franchise.

Most nem azért de az évek óta a fanok által nyálcsorgatva várt új évad 13 részéből 8 részt elbaxxni erre a mormotanapos utánzatra (amit persze aztán 4 darab BR-en értékesítettek 2-2 részel) nem vall éppen épp elmére.