72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ottto
    Jah, csak jó, rossz, meg kedvenc ;)

Spectator: Nézd meg a Narutot. Az picit "hasonló" mint a DB, és sztem van olyan híres is.
  • musha
    ja és a másik dolog, hogy ha megnézel pár sorozatot, akkor rá fogsz jönni, hogy nincs olyan, hogy `a legjobb anime`.
  • musha
    InuYasha elbújhat a DB mellett? ilyet csak akkor mond valaki, ha csak rtlklubon/kúlon/a+-on látott IY-t. ha egyszer megnéznéd eredeti szinkronnal, VÁGATLANUL, és mondjuk legalább 20-30 részt (urambocsá` az egészet), és utána is így vélekedsz, akkor oké (bár nem tudom elképzelni, hogy így legyen). mindezt mondom úgy, hogy régen én is nagy DB rajongó voltam, és úgy, hogy az InuYashánál vannak sokkal komolyabb történetű művek.
    szóval lécci, ha már teljesen elvakult vagy, legalább ne fikázz más animéket...
  • CSOCSO
    irassuk a logo ala: NO DBZ PLS!:)
  • SpecTator
    :DDDDDDDDDDD
  • SpecTator
    nem engem nem érdekel más Dragonball för evör
  • Bucser
    Az idővel minden változik:) Nézz meg pár komolyabb alkoást (eredeti szinkronnal és majd utánna eldöntöd:) (ha kellően érett vagy szerintem találsz magadnak nem egy új kedvencet:)

De ez is csak szerény véleményem szerint de tapasztalat... először mindenki azt mondja mikor meglát egy anime-t hogy " ez olyan mint a dragonball" aztán mikor végignéz egy KOMOLYABB sorozatot be kell lássa ez nem dragonball... Ez annál sokkal jobb, sokkal érdekesebb, sokkal szebb, sokkal megragadóbb, és mi több: sokkal emberibb...
  • SpecTator
    ez jó megfogalmazás volt....és igazad van! - nekem ő marad a kedvencem!
  • SpecTator
    kikk!!pl ez az oldal egy dbs oldal az egyik kedvencem (csak most nincs rajta semmi mert új a design)itt szoktak lenni infók meg minden....klépek....stbb...ezene keresztül akármeik animes oldalra elmehetek pl:animestars stb.....bizonyára ismeritek meg azt is amit mutattam......szal akármikor leszedek animet.....(csak erről enm mert ez kizárólag csak DB és ezért jó)
  • Adam5
    Hmm, asszem félre értettük egymást, nem azt mondtam hogy nem ismerem a történetét csak azt hogy mára találtam olyanokat amik jobban bejönnek mint a DBZ, régen én is nagyon oda voltam érte és amint meglett a net leszedtem a maradék Dbz részeket+utánna a GT-t (akkor még nem is tudtam hogy mi azaz anime), nem sokkal késöbb amikor már jobban megismerkettem az internet világával rátaláltam erre a topicra (akkor tudtam meg azt is hogy dbz is anime) és itt indult minden :), láttam a neveket, letöltő helyeket stb és elkeztem töltögetni.

Tehát visszakanyadorva a Dbz-re, tiszteletben tartom hogy neked ez a kedvenced mert még ma is még rengeteg olyan internetező van akinek volt alkalma nézni más animeket de mégis Dbz maradt a kedvence, csak én egyszerüen nem tartozom közéjük :)
  • Bucser
    JA és alap filmek közül kifelejtettem az Akira-t:) (fúú bazz egy csomót fel kéne sorolnom de már annyit láttam, hogy fel sem tudom rendesen sorolni csak néhány napi gondokozás után.... csessze meg hülye amortizáció:)
  • Bucser
    LOL:D

bocs maximum Dragonball a legelterjedtebb a 0-as években ragadt világokon:) a leghíresebb az vitán felül szerintem a Ghost in the Shell vagy a Neon Genesis Evangelion

Az pedig, hogy nézed az A+-t nem jelent semmit... Sok jóról lemaradsz:)
    HA tudsz letölteni és ésszel keresni letöltési források között szedd le ezt a pár sorozatot amit mondtam.. nem bánod meg.. és hidd el sutba fogod vágni a DB-t:)

Ja és vedd hozzá a Ninja Scroll movie-t is.. az kimaradt a felsorolásból:)

Jubei KiBagami ROXXXXX

• SpecTator
    eléggé sokat hidd el.......de a legtöbb anime már már sajnos hentai ami szerintem undorító! és elhiszem h láttad!.....de ha így volt akkor enm értem miért vélekedsz így róla amikor tudod h nem erről szól!
    bucser!
    ezt azért mondom mert a Dragonball a leghíresebb és ezt mindenkt tudja! (és nem véletlenül) jah és szoktam nézni az anime+-ot!
  • Bucser
    Hát majd ha lesz időm végigsírom a DB-t:D De szerintem vannak ezerszer megrázóbb animek:) HA majd megnézted a Grave of The fireflies-t vagy a Berserk-et vagy a Noir-t vagy a BoogiePop Phantomot vagy még sok másikat akkor mond, hogy a DB a legjobb anime a világon:) Nem beszélve a Cowboy Bebopról a Gundam Seedről vagy a Trigunról (WolfWood halála akkor is az animeuniverzum egyik legmegrendítőbb jelenete...)
  • Adam5
    De képzeld láttam az összeset, kb 3X :). A GT-t is beleértve. Figy ezen most ne vesszünk össze, amúgy a Dragonballon kívül eddig hány animet láttál?
  • SpecTator
    ez nem mindig így van és a Dragonball az animek közül a legjobb! inu yasa meg ilyen lófaszok elbújhatnak meleltte! de a sík történetre visszatérve nem mindig a jó győz én láttam az össes részt! és nem mindig így van!...mivel te nem láttad mindet!...pl a GT vége a leg megrázobb amikor Goku örökre elmegy!..... :((((
  • Prof William
    Nem. En a direkt a sorozathoz kiadott mangáról beszélek.

Sajna nem tűnik olyan rodegnek a kép alapján. Gondolni kell azokra is akik a jó nők miatt nézik az ilyet. :)

De a rajzstílus tetszik, szóval érdeklődve várom a folytatást.
  • Ottto
    Ja, bocs. Észre se vettem, kössz.
    Mangából nem sokat láttam, csak egykét képet, de ott Saya ott sem volt ennyire "barátságos képű". Ez szörnyű! Remélem legalább megmarad az a rideg vámpír aki volt. Ja és a véres, nem egyenlő a sötét hangulatúval és egyik sem váltja ki a másikat!
  • Prof William
    Azert a a manga verzió néhány promó képe elég véres, ha nem is sötét hanguatú.

A honapot meg már megadtam. www.blood.tv
  • Adam5
    Sík történet alatt értem hogy megmentik a világot-->megmentik a világot-->megmentik a világot-->megmentik a világot stb.
  • Adam5
    De igen, csak szerintem sokan nem szeretik a hosszan elhúzódó harcok miatt meg a sík történet miatt :S, én anno nagy Dbz rajongó voltam, most is szeretem de amióta van net és megismerkedtem több másik animevel rákelett jönnöm hogy vannak sokkal jobbak
  • SpecTator
    A Dragonball nem is számít animenak?
  • Ottto
    Aranyos? Ha a sorozat elveszti az eredeti film sötét hangulatát, meg se fogom nézni ):
    Képeket linkelnél ha szépen megkérlek?
    [nincs kedve keresni]
  • Prof William
    Tudtátok hogy a Blood: the Last Vampire is készül TV-animesorozat folmályában?

Aki látta az eredetit anak furcsa lehet hogy a főhősnő kissé megváltozott. Coffos kemény arcú karikás szemű és enyhén belőtt fejű, hiróból egy elég aranyos kis csaj lett. Sajna a főoldal japánul van így 1-2 képen illetve néhány concepten kívülnem sokat láttam.

www.blood.tv
  • Adam5
    Mármint majd ha a sorozatot néztem végig

De mostmár télleg befejezem a szpemmelést.
  • Adam5
    Így az első rész után jónak tünik, ha végig néztem jövök ^^
  • Adam5
    Illetve nem gondolkodom hanem már jön is az első rész :D, de attól még szívesen meghallgatnám vkinek a véleményét róla ;)
  • Adam5
    Samurai deeper kyo milyen? Gondolkodom rajta hogy belekezdek de elötte mondana pár mondatot a stílusáról úgy kb?
  • Ottto
    Úgyúgy.
    Ő az én szépségem Ogmet simán viszi. Sajna mkvt már nem, és kicsit bugos a felirat hogyha külön .srv fájlban van, de update lehet javítana rajta. Én is majd updatelem amint lejár a gari szal most még nemtom...
  • magus
    marmint kabel nelkul... most vettunk divx es asztalit, eleg jo, de ugye ogmet nem szeresse
  • Ottto
    én igen, thnx :D
  • magus
    vegulis, de ogm-et akarhogy eroszakolom meg se tudom lejatszani tv-n:)
  • Ottto
    Chrno Crusade
    DVD borító
    a honlapomon
  • Ottto
    Torrenten találtam egy-kettőt, de nemtok róla hogy lenne ilyen oldal. Tulajdonképpen túl sok értelme nincs hogy ilyennel kockáztasson bárki is mert ott vannak a fansubboltak.....
  • magus
    azon elmelkedtem h van e vmi olyan hely ahol anime dvd-r ek vannak fenn? keresgeltem mindenfele de nem nagyon talaltam. legalabbis csak ntsc-t egy asian dvd clubban, de azt nem tudom lejatszik e az itthoni. vagy ne is remenykedjek h palos dvdr-eket talalok...
  • Ottto
    Ragnarok DVD borító nálam
  • Adam5
    Jajj, és itt meg a közvetlen link a torrentekhez.
  • Adam5
    Én itt szoktma lesni minden szerdán és általában az első feliratos verziót leszedem :P, amúgy szerintem is a Lunar a legjobb de általában nem szoktam kivárni :)
  • Bucser
    ne haragudj de melyik?? Lunaros még nincs sajna:(
  • Adam5
    Ez a mai Bleach elég nehez akart felkerülni torrentre O_o, de végre fent van :)