72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Mi ez a logó? :D
  • Lelouch
    Mert a mangához képest mindkettő egy borzalom.
  • RelakS
    Egy kis képzavar
    Már ha látszik: A bolygó neve: Madoka - Mami Ripley akcióban :D
  • IMYke2.0.0.0
    Logóhoz - ez nem kicsit ijesztő volt így hirtelen :()
    Az előző nyugisabb volt.
  • LasDen #66283
    mangához már nem túl sok köze van...
  • Renjike
    miért nem érdemes? :)
  • Lelouch
    A 2 filmet nem érdemes megnézni. A 2 évad meg kb. a manga felét dolgozza fel.
  • Renjike
    Sora no Otoshimonoval valaki felvilágosítana? 2 évad és 2 film mennyit fed le a mangából ?
  • IMYke2.0.0.0
    3.3 TB tárkapacitásom is kevésnek bizonyult egy időben.
    Manapság már van kemény ~70 GB szabad helyem a 3 db HDD-n...
  • xblades
    Én pl 2013 második felében kezdtem el úgy nézni animét hogy nem egy két részre vártam az addig kedvencnek hit hosszabb művekből és azon kívül ami az Animaxon ment.
    Így értem el most a 200-at de Ova-t és hentait sosem számolom bele. Emellett VN. is olvasok folyamatosan.
    Viszont az anime nézést kissé visszafogtam már tavaly év vége felé. Így viszont mivel letöltőm már a 3-dik 2 TB vinyót töltőm és most az űrsorozat ami nemrég fel lett hozva és két hasonszőrű társa már jócskán csökkentette a szabad helyet.
    Így jó látni hogy akad még más is hozzám hasonló megszállott :)
    Utoljára szerkesztette: xblades, 2015.01.05. 16:31:04
  • LasDen #66277
    nem verseny, de mint mindenben, az emberek szeretik méregetni a farkukat :D
  • efti
    Igazabol nem verseny ez, meroben tajekoztato adat a darabszam, elvegre a lentiek alapjan is a masfel perces shitcom 1db es a 100+ reszes LoGH is 1db. Ha nagyon bele akarnank menni, akkor a MAL listan szerepel az osszes anime nezessel toltott ido is, az talan relevansabb. De vegul mind magunknak nezzuk az animet.
  • BEAST #66275
    Az szerintem rendben van, hogy a sorozatok és a filmek is egynek számítanak, de abban teljesen igazad van, hogy például a specialok messze nem teljes értékű művek.
  • IMYke2.0.0.0
    Úgy értem, ahogy a képen bal oldalt látható, a számozás:
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenkinek kevesebb lenne, ha a MAL nem külön számolná az egy sorozathoz tartozó Specialokat, extrákat például, vagy ha szó szoros értelemben egynek vennének mindent, ami az adott sorozat adott évadához tartozik.
    Még jobban elrugaszkodva: ha így fogalmaznánk - láttam az összes X-et, és Y-t.
  • DasIsFuck
    Nemrég néztem meg a Grisaia 13.részét, Amane történetszála lerontotta nálam az összképet.
    Pedig simán kedvenc lett volna.
  • DasIsFuck
    Hát ilyen számok mellett én 252 befejezett sorozattal(ami nem igaz, mert van egy rakás hentai/ova is ezek között) szinte kezdőnek számítok, pedig elég régóta nézek animéket már:D
  • IMYke2.0.0.0
    "nekem a kinézet (rajzstílus) is szempont"

Óriási diszkrimináció. Jókról maradhatsz le emiatt.
    Főképp, ha a K-On-on moeblobra vágysz...
  • IMYke2.0.0.0
    Clannad és a Clannad After Story - ezerrel.
  • BEAST #66268
    A Channelről mindig egy másik anime ugrik be, a Special A, talán még az is belefér a listába. :)
  • LeWyTy
    Huuu ebből a 6-ból 4 tetszik is. Köszi!
    A #66266-t tekintsük semmisnek, mert már nem törölhetem.
  • LeWyTy
    Ha nem gond hozzátenném még hogy nekem a kinézet (rajzstílus) is szempont. De ezt nem tudom mi alapján lehetne meghatározni.
    Talán ha mondok párat ami tetszett... a műfaj mind1 ha tudtok nekem ilyeneket mondani. (pl: Toradora,K-ON,Mitsudomoe,) több nem jut eszembe.
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.01.04. 22:07:39
  • LasDen #66265
    Hamatora, Hyouka, A-Channel, Hatsukoi Limited, Yuru Yuri, Love Lab...ezek biztos le vannak fordítva
  • Lelouch
    Great Teacher Onizuka?
  • BEAST #66263
    Iskolai életesről nekem mindig rögtön a Clannad jut eszembe. Vagy ha a fura suli is megfelel, akkor ott van még a Baka to Test is. Magyar feliratról sajnos nem sokat tudok.
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.01.04. 20:47:37
  • LeWyTy
    Hogy kellene kezdenem: Bocsi, Sumimasen vagy すみません ?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Illő itt megkérdezni mit kéne néznem? Ilyen leginkább iskolai életes mindennapos animét/ket tudna valaki ajánlani , ami befejezett és magyar felirata is van. (amiket ne: K-ON,NIchijou,Toradora,Azumanga Daioh,daily life of highschool boy,Kill la Kill,)

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.01.04. 20:31:44
  • LasDen #66261
    azért úgy látszik 2010 az anime éve volt itt :D
  • BEAST #66260
    2010. júliusa óta vagyok MAL tag, de az első anime amit láttam a 93-as Ninja Scroll volt még VHS-en, bár szerintem azért jó pár évvel később jutott el hozzám. (szerk. utánalestem 95-ben jött ki a VHS verzió, tehát a 90-es évek vége felé kezdtem el tudatosan animeket keresni) A lényeg, hogy jó pár évnyi anyagot utólag vittem fel, igaz sokat újranéztem azóta.
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.01.04. 14:13:04
  • IMYke2.0.0.0
    Mióta?
  • LasDen #66258
    jó, de te már mióta nézed őket :D
  • BEAST #66257
    Nálam 823 a befejezett.
  • LasDen #66256
    és szerintem 150-200 sorozatot dobtam. 89 van hivatalosan a listán, de van egy rakás, amit az első rész után hagytam a fenébe....
  • IMYke2.0.0.0
    Durván nyomod :)
  • LasDen #66254
    2010. január 7.: 578 :P
  • IMYke2.0.0.0
    [345 nálam. Join date: July 17, 2010]
  • efti
    Hmmm, nem is tudom, sok mindent elkezdek, sok mindent meg is nezek, a wind rises tetszett is, gundamot nem lattam, az akirat igen, regen us volt, de akkor se tetszett. Szeretem ha szep egy anime, de zavar ha szar a sztori... Azt hiszem egy the self centered snob tipust kene a listahoz adni es az en lehetnek :-D

Amugy a szezonnal atleptem a 400 befejezett cimet (tada.wav)
  • armageddon666
    lol, You are(not) alone :D
    Vegyes nagyon. You are(not) Hive Mind Casanova.
  • BEAST #66250
    Valahol a Gundam Satan és a Scholar között. :D
  • Nirz
    The Picky Elitist
    Ha első nem tetszik úgy vagyok vele hogy a többi sem fog
  • LasDen #66248
    Melyik vagy?

The No skipper: One who watches from the very beginning to the end, without putting your hand on the keyboard. Of course, you listen to both OP/ED.

The Casual watcher: You skip OP and ED, because who give a shit?(And hell, skip around some boring parts too.)

The Picky Elitist: You watch few minutes of the first episode and decide rather you are gonna watch it or not.

The Picky Art Critic: You only watch anime with "good art". Most likely to end up on shitty anime.(You probably never watched Kaiji. Go watch it)

The God of Hunch: You simply know anime so well that you don't even have to watch first episode to know if it's gonna be good. You most likely knew it by heart that Steins; Gate is going to amazing.

The No Moe Warrior: What the title implies. Only Manime for you.

The Hipster: You liked Akira before. Now it's overrated. You watched all these cool animes before it was cool. Good for you I guess.

The Hive Mind: You watch whatever is popular at the time, and you like it. You think NGNL is amazing.

The Cowboy: You think Cowboy Bebop is the best anime ever made. You happen to "like" every AKIRA posts also.

The 90's kid: You make over 9000 jokes and don't know when to stop. You need to start watching some new anime and never speak again.

The Gundam Heretic: You religiously watch Gundam.

The Gundam Satan : Your favorite Gundam is Gundam SEED(Destiny) and you got kicked out of Gundam haven.

You are(not) alone: You never talk about anime in public, because people might think you are weird. You have good taste in anime, but you are surrounded by Narutards.

The Studio Weehibli: You think EVERY STUDIO GHIBLI films are amazing. Even though The Wind Rises had a lot of flaws, but you choose to ignore them.

Every men are gay in anime: You watch sports anime, where everyone is gay(even when they are not). You used to be a huge Kingdom Hearts nerd(omg Roxas X the red haired dude xoxoxo3)

The Otaku and Proud: You have a fake facebook name and you constantly post anime related posts. You noticed some of your high school friends unfriended you, but that's ok cuz you are(not) Japanese.

The Casanova: I like my anime like my women. You make time for every anime and you quickly have new favorites.
    Give me suggestions! I will(not) watch them!: You have way too many animes to watch, just not enough time.

The Scholar: He/she always has something to say about your favorite anime. He/She thinks it was ok.
    Le 4chan Master 9Kekerino: He/She thinks your favorite anime sucks.

The Loli Master: I am a socially accepted pedophile. Believe it!