72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
van. A stílusa egészen KyoAnis, de ha nem szereted őket, akkor sem kell félni. A humor, a karakterek jók. főszereplő srácot nem kell félteni, nem egy idóta. Szóval ajánlott megnézni....:D -
Én mindenképp megnézem majd. :) -
Az Amagi Brilliant Park-ot van értelme elkezdenem szerintetek?
-
Tudom, még én is kommentáltam a hírt mikor be lett jelentve. :D Éppen azért furcsa... :D
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.01.09. 01:29:01 -
pedig itt is volt már jó párszor szó róla :D -
Fogod olvasni a mangát? :D -
Death Parade
Genres: Game, Psychological
Ez eddig hogy kerülte el a figyelmem? :D
-
Hallgatnom kelett volna rád , végeztem a két évaddal és a két filmel . Az 1. film még élvezhető is volt attól eltekintve hogy több mint a fele recap volt de a második film egy értelmetlen szarhalmaz és még enyhén fogalmaztam. Gyalázat. 
-
Az ünnepek alatt szünetet tartottak, ahogy a többi sorozat is. :) -
A Shigatsu wa Kimi no Uso-val mi tortent? Hetek ota nincs uj resz, de meg RAW se -
Na a Kantai Collection-t valószínűleg dobom is, fájt végignéznem az első részt. :D Viszont a Shinmai Maou no Testament gyengécske kezdés után egész érdekes első epizódot mutatott fel. :) -
Prof William #66316 Nem tudjátok, hogy ez melyik animéből lehet?
Olyan ismerős a rajzolása de nem jut eszembe.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
GITS-nek több esélye van a T5-nél. Láttad azt a trailert? :D -
Az egész első rész egy végtelennek tűnő facepalm volt számomra, de ki tudja, még jó is lehet. :DD -
igaz, helyesbítek. A film ugyanezen szakaszában, mint most a Gits, ugyanannyi esélye volt, hogy jó legyen, minthogy nem.... -
Yuri Kuma Arashi ep. 1: hat ez meg mi volt? Kicsit hasonlit kulsore a mawaru penguindrumra es annak se volt sok ertelme az elejen, de tartok tole ennyi alapjan meg semmi sem biztos -
" Ahogy a Terminator 5-nek..."
Nem, sajnos, annak vajmi kevés esélye van.
Gyakorlatilag MINDENT ami Temrinator seggberúgtak azzal - a trailer alapján. -
Absolute duo
Tudtam, hogy ismerős nekem a sztori valahonnan. Az első percekben rájöttem, hogy én olvastam a mangát. 1-2 fejezetet max. Nem sok jót jelent, hogy a mangát is gyorsan dobtam és el is felejtettem :D -
nem, és (A speed racer éppenséggel jó volt szerintem)? Ez nem azok a filmek. Egy kockát nem forgattak még belőle és még sokáig nem is fognak. Attól, hogy azok elmaradtak a várakozástól, még nem jelenti, hogy ez is el fog. Persze mindenkinek megvannak a prekoncepciói bizonyos filmeknél, de ez még mindig nem jelent semmit. Ahogy a Terminator 5-nek, úgy a Gitsnek is meg van az esélye, hogy egy sikeres/jó film legyen. -
Érzem az iróniát, de tudsz mondani egy olyan amerikai Anime v. Manga feldolgozást, ami jó lett? Fist of the North Star? Speed Racer? Dragon Ball? Kite?
Az Edge of Tomorrow az, amit fel tudnék hozni pozitív példának, csak éppen az 1.: nem Manga, hanem novella alapján készült, 2.: alapjaiban eltértek az ottani történettől, csak az alapkoncepció maradt meg az eredetiből. -
Folytattam az Akame ga Kill! sztoriját a mangával onnantól, ahonnan az anime elkezdett eltérni, és azt kell mondanom, hogy nem is olyan rossz. :D -
jah. még csak el sem készült, de szerintem is hányinger keltő fostenger lett a film.... -
Mondjuk én más szempontból soháztam, de végül is, mindkettő megállja a helyét :) -
Hát elég esélytelen a szerepre, úgyhogy ebben igazat adok. :P -
"Kate Beckinsale" = Sohaaaaaaa! -
Hogy aláz a porba Hollywood egy újabb klasszikus japán franchise-t... :\
Semmi bajom Scarlett-el, de nekem sehogy se jön össze Motoko karakterével. Kate Beckinsale ugrott volna nekem elsőre be a nagyobb nevek közül... -
Szeretem Scarlett játékát (is). Jöhet :) -
majd ha greenlit lesz. Addig nem igazán számít, mégha Johansson mostanában kelendő portéka...
De engem érdekelne. Manapság már 80 millából is (több pénzt nem nézek ki ilyen projektből) lehet jó effekteket összehozni. De egy közepesnél nem jobb próbálkozás látatlanban a tippem.... -
Nagy kár 1. évad 2. felében járok eddig eléggé tetszik. Valamit így elszúrni. -
Sora no Otoshimono/Heaven's Lost Property's New Anime to Play in Theaters in 2014
A második movie váltotta fel a harmadik évadot. -
hol olvastad?
-
Variety: Scarlett Johansson Signs on to Hollywood's Ghost in the Shell -
akkó ez lesz x_X -
hehe, az még viszonylag tűrhető
Később lesznek olyan elborult dolgok, hogy a Monty Python az ő repülő cirkuszukkal vigyázzba állva kérheti az autogramot
Maga a történet viszont emészthető
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.01.05. 20:46:28 -
Nem lesz harmadik évad. -
@Lelouch @Imy
Nekem se tetszik, de nem találtam jobbat. Keresgélni kell még...:D -
Akkor csak remélni lehet 3. évadban.
-
Nem szokásom alkoholt inni :)
Ennyire elborult lenne a sorozat? :)
A kezdő képsorok - rohangálás a Black Rock Shooter-szerű világban - szimpinek tűntek, utána kilőttem, mert majd "eccer"... -
Ha szereted az alkoholt, akkor szerintem igyál előtte :D A boszorkány világot nem tudom, ki álmodta meg, de ideje, hogy leugorjon a gombáról
-
Madokát még nem láttam - de a kép jó :)