72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ez a Mai otome egyre rosszabb. Nagyon Sailor moon az egész D:
(Most néztem meg az ep7-et) -
Prof William #7656 Még a 4chan-ra is beírtam. :) -
Nembaj (dehogyisnembaj), van addig más, tankolom megfelé a vinyómat
-
2006 : ( Pfuu szörnyű... -
és akkor az még csak japán. a fordítás erre 3-4 nappal érkezik. karácsonykor meg nem fognak dolgozni a fordítók, legalábbis hülyék lennének már ilyenkor. szóval úgy szilveszter utánra várom jómagam a köv. fejezetet... :S -
Olyan sokára... : ( -
december 22.-én érkezik japánba a köv. fejezet :D -
Berserk miko' lesz? -
Mai Otome Manga vol01 ch01
töccsed-boncsad!
kicsit fura lesz így a sorozat után mindenkinek, de szerintem érdekes lesz :) -
Hogy miket észre nem veszel..... Én biztos átsiklanék rajta.
Fogadok már minden lapon ezt keresed :D -
Prof William #7647 Az Ai-ren első pár része jött le... nagyon lassan 1-3kb/s-el... :( Éedekes amikor a szélessávú neten 3 mega 1 óra alatt jön le... :)
A többi pedig meg van de ugyebár nem élvezhető nyelven... :( -
Letudtad szedni? Kéne, meg az előző is. [kiskutyaszemek] -
Prof William #7645 Hát igen... Nagyon rákattantam Tanaka Yukata műveire... Kár hogy eddig csak a az Ai-Rent-t találtam meg angolul... azt meg nincs kedvem most olvasni mert oylan szomorúúúúúúúú......
szóval ha bárki tud angol fordítást az jelezze...
Az alábbiakhoz....
Mermaid Kiss
Love Da Mon vagy Damon
First Kiss
First Touch
Love Love
Dream Dream
Virgin Night 1-2
A szerelem témáját (némi szex-el :)) feldolgozó aranyos alkotások.
Bocs hogy ennyiszer beírtam, de mindenüt ezeket keresem. Persze angolul....
Na jóéjt...
-
nagyon megszállott lettél ezzel a mangával kapcsolatban, már "mindenhol" ezt látom :D -
Prof William #7643 Na akkor msot a kiscsaj vagy egy tutkolt eva pilóta, vagy sokat nézte az EVA-t anno...
Még ha doujin lenne ez a manga, de nem... Egy elsimert mangaka rajzolta... Tőlle keresem az ealább leírt mangákat angolul...
Viszont ténleg jók ezek a kis utalások....
Asszem van még egy kép ahol a lányak egy EVA-00-01-02-es kollekció van a szobájában, a sok maci melett. :) Szóval a fan-ok már a mangákban is megjelentek...
A He Is My Master-ben is vannak evas plüssök.... -
GUNDAM Seed Destiny SUMMARY
Zvaqrarxryőgg nmg ryzbaqbz, u fnwaáybz nmg nxv svxámmn n fbebmngbg. Zreg gúy antl ryiáeáfbxxny áyyg arxv. N THAQNZ Frrq Qrfgval rtl sbylgngáf, rtl bylna sbylgngáf nzv xvrtéfmígéfg nq rtl vzáqbgg haviremhzona. Géal, u antlba fbx vqrtrfígő éf syhfmgeáyó eéfm ina oraar, qr rm nqwn zrt n fbebmng sbylnzngbfna srfmüyg unathyngág, n fbx üerfwáeng zryyrgg. :Q
N THAQNZ Frrq Qrfgval zét un arz vf yrgg rtl xynffmvxhf navzr, nm ágyntaáy wóiny srywroo ina, éf antlba vf éyirmrgrf. Arxrz grgfmrgg. Vtnm ibygnx cvyynangbxn nzvxbe nmg zbaqgnz an rm xéfm, raarx arz ítl xéar yraavr. Qr rxxbe zvaqvt rfmrzorwhgbgg, u 1 fbebmng aéun nméeg wó éf éeqrxrf, zreg arz xvfmázígungó, arz bylna nzvylraarx n aémő fmrergaé, zrtyrcrgéfrxrg gnegbtng. Éf rm arz ebffm. N iétxvsrwyrgg vtnm iáeungó ibyg. Ítl zvaqvt zvxbe rtl sbagbf yécéfg, zrtgrggrx, n xöirgxrmőg záe yrurgrgg vf ghqav. Zvag cy. n orsrwrméf. Cbagbfna ghqav yrurgrgg, u Erl sbtwn yryőav Qhyynaqvnag. Neen vf fmázígnav yrurgrgg, u Zvarein xncvgáaln vf sryáyqbmmn zntág n iétéa, éf zét antlba fbxzvaqra záfen. Zvagu nubtl fbxzvaqraer arz.
N fmrzéylífétrxer crqvt naalvg zbaqnaéx, ubtl Fuvaa rtl vqrtrfígő éf rtlora éeqrxrf xnenxgre. Yhanznevn xvfmázígungó ibyg, nxáepfnx Erl. Xven nyvt fmrercryg, n fbebmnggbg n Ngueha éf Fuvaa ivggr, Qhyynaqvnaany.
Xven éf Ynphf fmvagr zryyéxfmrercyő ibyg.
Fmóiny un n fbebmng arz vf yrgg bylna antl xynffmvxhf, zvag ryőqwr, nggóy zét vtravf rtl wó zrpun fbebmng.
Aáynz 10/8
rot13.com -
EVA-01 bucija, érdekes kitüző :) -
Prof William #7640 Na itten a köv kép....
A lány ruhájátt nézzétek... főleg a kitűzőt.... Tanaka Yukata sztetek mit nézett, mielőtt ezt rajzolta? (Ezt kérdezhetném a cigis képnél is...)
-
ok, köszi, akkor mind1ik meglesz. :) -
Én is 50-ig láttam. -
oks. időközben nekem is leesett :D
meg. 50 vagy 51 részes a sorozat? mert én csak 50-ig találtam meg... (SEED-Fansub) -
OMG:
Jah, tényleg a mini. Aszongyák nagyon aranyos.
Gundam:
Torrent. Vagy Funsub-torrent :). Szal torrent. -
kérdés:
gundam seed destiny 51 részes, nemde?
ftp-ken csak 48-is vannak fent. így adódik a kérdés. a maradék hármat nem tudja valaki, h honnan lehetne letölteni?
plusz: vannak GUNDAM Seed movie-k? mert az 1ik ftp-n fent van a 3-as... -
a TV, a movie biztos jó, mert azt többen dícsérik, de az OVA szvsz nagyon béna lett. így szerintem ha megnézed a sorozatot, semmivel sem maradsz szegényebb ha az OVA-t nem látod.
inkább nézd meg helyette a mini-goddess sorozatot :) -
Ok! -
Prof William #7632 Majd este... Most már megyeek előadásra....
De a kérdés... ami minyájunkat (legalábbis engem)foglalkoztat....
Tanaka Yukata ANGOL nyelvű mangákat keresek... (Vannak köztük olyan-ok is szép számmal de ettől még jók...)
Az első szerelem, témákat boncolgata némi hentai-s beütéssel... Ez a kép is az egyikből volt. Kötet: Mermaid Kiss, azonbelül Smokin Love. :)
Ha bárki tud Angol nyelveniylenekről az szóljon (privizzen) rám....
-
Na, hun va' a za motévum? ^^ -
Igen, arról hallottam, hogy lesz series 2.
Ezért akarom végre megnézni. Hát.. úgy tűnik a TV-vel fogom kezdeni, utána muvi. Az OVA meg majd egyszer megnézem. Amit olvasam róla eddig ezt eredményezi. Ugyanis: ha megnézem az OVA-t és úgy a sorozatot (ahogy te is)... szóval jobb ha nem tudom mi lesz hátha "izgibb" lesz a dolog : ) A 2. sorozat meg jöhet : )
Ja és nagyon köszi szépen, balf*sz v'ok és semmi ilyesmi infót nem találtam (időrendről), de tuti van vhol. Szóval
-
Léccives... :9 -
Az OVA és TV sorozat első évadja kb. ugyanarról szól, csak az előbbi 5 részben az utóbbi 24-ben mondja el. A mozifilm utánuk játszódik időben.
Én készülési sorrendben láttam őket: OVA (1993), Movie (2000), TV (2005)
Beszámolómat itt olvashatod róla (nov. 21.): [URL=http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=1505&p=2]#6152[/URL].
Info: Oh My Goddess!
A TV sorozat 2. évadját 2006-ban kezdik majd vetíteni. -
persze (de ha lehet linkelve) :) -
Prof William #7626 A csaj ruháján is vannak érdekes motívumok... Berakjam azt is? -
Nem kizárt... -
nem lepődnék meg ha anno lett volna ilyen cigi japánban :) -
Apró poén, tetszik! : ) -
Oh! My Goddess-re vki? (#7617) -
Prof William #7621 Most mi van?
Ezt a Mangát akarom már rég megszerezni, nemrég meg is találtam sajna még csak japánul, de nem ez a fontos....
A képen a lány cigijét nézzétek... A sztorinak amúhy semmi köze hozzá....
Ingyenreklám? Nyúlás? Vagy csak egy jó poén? -
bizony bizony.
én komolyan mondom szembeállítanám minden hülyeségével, felelőségre vonnám a tetteiért, majd lelőném, mert csak bajt okoz.
meg reyt is utálom már, pedig ő az elején még szimatikus volt.
sebaj, végre Athrunnak megjött az esze, most keresi a Archangelt. juhéé! régi szép idők visszatérnek, az aranycsapat újraalakul! ^_^ -
Shinn egy gyokér, ezt legkomolyabban mondom. Kb ekörül járhatott a sorozat amikor azt mondtam, hogy sziven képen b*sznám úgy igazán izomból, mondjuk nekifutásból... : ) -
GUNDAM Seed Destiny ep32
Bocs, h ezzel traktálok most mindenkit, de ez van, most nézem, és nem bírom ki, h ne írjam le amit gondolok. :)
Spoiler gyanús!
Stellar meghal. Brühühü. Főleg Shinn. Látszik az arcán, nagyon dühös, és Kirát fogja hibáztatni mindezért. De Shinnek nem esik le, h Stellar NAGYON sok embert megölt, még ha "akaraán kívül" is, de megtette. Shinn nem volt képes meghozni a jó döntést, önző volt, a saját boldogságát hajtotta, és Stellarét, nem gondolt bele, h mennyien meg fognak halni a hibája miatt. És lám meg is haltak. De még felelőséget sem érez eziránt. Shinnt már utálom. (kezd olyan lenne ez az egész, mint 1 szappanopera)
A másik, h most a saját hibámat akarom kijavítani. Mivel nem esett le, h Mwu hangja a maszkos férfi, azt hittem, ő Kluze "utódja". Meg ehhez hozzá is tartozott,h teljesen elfelejtettem, h az Alliance oldalán küzdöttek az első sorozatban. De most így minden leesett, bár itt már elég 1értelű volt. xD
Kluze "klónja" Rey, Neo = Mwu.
Ebből kiváncsi vagyok, h mi fog kisülni, de amúgy nálam most éli mélypontját a sorozat Shinn miatt.
Spoiler vége