72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
hmm hmm , már nagyon várom a bleach 63at ^^ -
Srácok nincs meg valakinek a Samurai Champloo OST?
Ha valakinek megvan írjon már(inkább priv.) lécci!
Torrent linkek halottak. :( -
Nyugi, ezt is mára ígérték... : )
-
A Batch torrentre értettem, hogy egyben 1-50-ig.
Utanna megvannak a reszek 50-60-ig nekik is készen (én dattebayot nézek viszont lunart archiválok:) -
Van tovább is :) -
Lunart szedd az a legjobb. az van is Batch torrentben 50-ig. -
Cat #7852 töltsétek le a világfalu 12ik epizodját, fenn van BHn, van benne egy érdekes japános rész. -
/me elkezdi letöltögetni a Bleach epizódokat
"eddig" megvoltam a naruto-Gundam seed destiny párossal ... de már csak a Naruto maradt ... kell valami más is :Ð -
Gábor #7850 Plus és Zero kipipálva! :) -
nehezen:( -
kibírod valahogy...? ^^ -
Waaaaaaaaaaaaa Next Berserk Jan. 13.th:) -
Már kurvára ideje volt:D -
berserk ch266 -
Nem emlékszem mondtad-e: Plus és Zero volt már?:D -
Gábor #7843 Még nem. Sőt, az ova-t sem :)
Egyelőre record of lodoss war és peacmaker van terítéken, habár a legtöbb macross film itt csücsül a vinyón (amennyit megtaláltam a net forgatagában) -
Akkor rosszul emlékeztem:D de mintha a Zentraedi-k Melrtanok gyorsabban öregednének a háborús "termelés" miatt. NA mindegy:)
Egyébként nem tudom Macross 2-t láttad??? Az is egy 14 részes sorozat azt hiszem. -
Gábor #7841 Milene 15. szülinapját ünnepelik a 4x részben, úh ;) -
Prof William #7840 Uhu... Erzéygrz. Oáe ítl ivffmntbaqbyin rqqvt zvaqra Fuvavtnzv pfnx yrféeüyg. N xvpfnyl znwf wóy qrcvf yrffm ovmgbf un srytlótlhy... Uvfm nxv yrqösgr... an qr znwq zvaqr wóóen sbeqhy. :)
Fordítás: www.rot13.com -
Csak NEked SPOILER BLEACH 62!!!!!!!!!!!
Uvanzbev arz unyg zrt. N 4. Tbgrv xncvgáaln zbaqwn znwq zvxbe zrtéexrmvx n unep urylfmíaéer.
Fordítás: www.rot13.com
-
Prof William #7838 Na akkor? Igeen vagy nem? Csak enyit akarok tudni. -
Prof William #7837 Még nem... De nem bírom a várakozást! Tudnom kell az igazságot! Bucser neked meg igazad van. :) Akkor még van remény. -
btw: ahogy észrevettem Bleachben a Hollow-ok kivételével soha senki nem hal meg.... Súlyos a sérülés de mindig felgyógyul... -
LÁttad a 62-es részt? -
Szerintem sokan nem látták:)
A Dynamite-ot megnézted?
Amiben szembeszállok veled: Milene nem 14 éves ha jól tudom. ÉS van egy nővére is. (ő van a Macross 7 Movieban.) Ugye Milene félig ember félig Meltran. Szóval nem hagyományos:D -
Prof William #7833 Spoiler
Egy Shinigami csak időlegesen halhat + nem? A Soul Society-be kerül akkor. (Mint mindenkni) Akkor méG Hinamori visszatérhet nem? Kár lenne érte. Ari volt.
Spoiler end. -
SPOILER:
ha úgy vesszük a hollow-shinigaminak igaza volt. hitsugaya még kölyök (soul societys mércékben mindenképpen). így nem könnyű fenttartania a ban kait. szal, szerintem majd a bleachben is lesz 1 időbeni ugrás (1-2 év biztosan) és akkor majd biztos ő is sokkal keményebb lesz. szerintem a mangában most átvezető részek és tréning jön. nem is kevés.
és aztán jön 1 nagy harcolós saga, mint ami most ment le az animében. -
Gábor #7831 Senki nem fog vitába szálni velem macross 7 ügyben, vagy egyetértés van? 
Esetleg sokan nem látták? -
NA megnéztem 62-es Bleachet szerintem olyan 70 körülre uroléri a mangát... (vagy 75-re) -
Bleach Manga 207 spoiler:
Nem hittem volna hogy Hitsugaya-t ilyen gyorsan lecsapják miközben a Bankai-t használja... -
Ahh újabb hír:)
Bleach7. com szerint 2006 decemberében jön egy Movie Bleachből is... Kíváncsi vagyok mi lesz benne az egyik nagy gond hogy leghamarabb 2007 március körül lesz belőle fansub:/.. -
Vaaaaaaa
Az Assassin in the Kuchiki House Colorful Bleachet olvassátok el!!! nagyon gáz:D -
Dattebayon kint van a Bleach 62!!! -
Gábor #7825 Tudom gáz, hogy ketten nyomtátok be az ötven hozzászólást, de attól még nem lesz népszerűbb az anime, ha toborzol a bannerrel...
Egyébként nekem annyira nem is tetszett az a széria, többet vártam tőle. -
értjük. ha nem mennek emberek, akkor nem mennek emberek. nem kell erőltetni... -
Hellsing topic
-
és az a legborzasztóbb az egészben, h a reggeliről énekel, női ruhéban van és férfi! xD -
FFX #7821 ohá... -
tejóég
-
Cat #7819 Japán popklip :)
nézzétek meg, behaltok