72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
hm. ez az 1 torrent van fent a neten. szal lehet, h csak a tracker van meghalva jelenleg...
szal még semmi sincs veszve.
ha meg más nem, leszek olyan jófej és megosztom majd saját FMA filmem torrenttel :) -
fakk, tényleg nem megy... :S
pics. pedig havernak már megvan, most hozza le ha minden igaz pénteken...
na mind1. azért még megpróbálkozok 1 működő torrent előkeresésével. :) -
FFX #7935 nálam se :S
-
voáhhh takarítás volt:D akkor ezért nem írta ki hogy új üzenet érkezett:D
pakki:) -
Cat #7933 nálam nem indul el, ehhez regisztrálni kell? -
FFX #7932 HTX! -
ma csupa jó és jobbál jobb hírekkel szolgálok :)
kint van már 1 ideje a fullmetal alchemist moive.
de valahogy a nagy hírverést elkerülte.
itt van a torrent link hozzá!
fma movie -
köv. fejezet jan 27 :)
(elég gyorsan itt lesz) -
berserk ch267
endzsoj -
-
Igen, EZ bizony az. A Sci-Fi Channel által készített EarthSea film. Kegyetlenül szidták minden oldalról (külföldön is, bár ott azt hittem ez egy többrészes sorozat), állítólag több helyen is eltér a könyvtől, és eléggé összecsapott lett.
Mellesleg apám könyvtornyai között rátaláltam az első kötetre (A Szigetvilág varázslója) amit nyomban kézbe is vettem és elolvastam. Kalandos történet, fantasztikus világ. Ha ebből a részből lesz a film (ahogy az Aoi írta) akkor egy újabb anime sikerművet láthatunk vissza a képernyőn.
Amúgy ahogy olvastam a könyvet (az eddigi -általam látott- Miyazaki filmek alapján mondom) talán nem véletlen hogy a Ghibi pont ezt választotta (: -
ATW:
"1 éves reklámmentesítés banki utalással
1 évig reklámmentességet biztosítunk oldala számára, amennyiben az alábbi számlaszámra
3990 Ft + 20% ÁFA összeget utal.
Számlaszám: ATW Internet Kft., 11102106-13471868-01000003
Bank: Inter-Európa Bank Rt.
A szolgáltatás díja: 3990 Ft + 20% ÁFA
Kérjük a közlemény részben tüntesse fel oldala azonosítóját (MANGA13). A tranzakciót követően maximum 24 órán belül a reklámmentesítést elvégezzük, ÁFA-s számla igényét az [email protected] jelezheti."
Ez a 20k gyanús volt nekem, nem is csoda. :D -
Bleach 63-64:
És most jönnek a várva várt filer epizódok :)
De örülök, h itt legalább pénzt és energiát fektettek bele, nem úgy mint a Narutoban, ahol egy 5-6 részes történet volt az életmentő Curry. xD
Szal ezek az új részek nagyon királyak lesznek szerintem, meg én nagyon örülök nekik, mert legalább most olyan epizódok jönnek, amikről nem tudok semmit. :) -
Megnéztem Bleach 63-at:) Még mindig Yachiru -chan a legcoolosabb arc az egészben:D -
ja csak FW-n meg UW-n kicsit necces az évi 20K reklámmentességre... akkor inkább veszek tárhelyet "privát helyen":D
Egyébként az oldal designja baromi jó lett:) csak nekem semmit nem szed le hála a csodálatos ATW-nek aminek a szarjait helyből tiltottam a tűzfallal:D -
pedig még mindig jobb, mint a gportal.
mert az atw-n legalább nem klónoldalak vannak :)
de amúgy az utóbbi időben tényleg romlott a minősége. most már az fw és az uw a legjobb.
(na meg az srv ha sima html oldalat akarsz, mert nincs reklám és gyors) -
Látta már közületek valaki a Yumeriát? -
gyűlölöm az atw-t mint kiszolgálót:D inkább csak írd meg a megoldást:D :D :D :P
(hogyisszoktuk mondani??
Ne reklámozz
)
-
blood+ -ra a válasz: torrent @ m13
itt mindent megtaláltok ami csak kell :D -
Nem volt az olyan rossz, mondjuk egy csucsalkotas sem.
Azert kerdeztem mert lattam.
Egy, ket reszes fantasy film volt. -
Prof William #7917 Készült de hogy rendes e... az már más tészta.
Mindenesetre animeben biztos jobb lessz. -
Ezekbol nem volt veletlenul valami rendes mozifilm is Foldtenger cimmel ? -
Nekem is addig van, de a héten még nem néztem... -
én már lassan minden nap nézem pedig tudom, hogy még "nincs itt az idő"
-
NA most néztem utána... a 63-as rész egy egyórás special lett Dattebayoék csinálják holnap elvileg megjelenhet... BAsszus hogy nekem miért kell holnapután vizsgáznom!!!
Apropó Blood+ hogy áll? hanyadik résznél tart? nekem 11-ig van meg azt hiszem. -
holnapután Berserk... [sóhaj] -
nyemtom :((( -
HUNVANMÁÁÁÁ A BLEACH63?????? 

-
Cat #7909 én olvastam vagy egy évtizede, jó könyvek, a sci fi mesterei sorozatban jelent meg.
Egyébként ahogy nézem most is kapható: http://www.bookline.hu/control/bookhome?bookid=600391887:6 -
király, köcc :)
a blogot én is megtaláltam, a többi viszont hasznos info.
és ha a könyveket megtalálod, lécci írd meg, engem is érdekelne. r.a. salvatore sötételf trilógiái óta nem olvastam semmi jót :) -
Ursula K. Le Guin művei alapján, a Tales of Earthsea (Magyarországon a Szigetvilág) könyvsorozatból készül. Az Aoi honlapján az volt írva hogy az 1. könyvből készül (A Wizard of Earthsea), az Odeonon pedig hogy főleg a harmadik ill. negyedik könyvre épül majd (The Farthest Shore, Tehanu). Ez utóbbi valóbbnak látszik hisz a négy könyv együtt kb 440 oldalból áll (mellesleg ezekre a részekre utalás van Goro Miyazaki blogjában is)
Megjelenés:2006/Július
Könyvek:
-A Wizard of Earthsea, 1968
-The Tombs of Atuan, 1971
-The Farthest Shore, 1972
-Tehanu, 1990 (az első három részt lezáró könyv)
-Tales from Earthsea
-The Other Wind
Itt az infok mellett nyomon követhethető Ifj. Miyazaki blogjának fordítása is (nausicaa.net)
Leírás az első négy könyvről MAGYARUL
Leírás az első négy könyvről ANGOLUL + Ellvashatjuk az első fejezetet (angol)
Szal akit érdekel annak összeszedtem. Szerintem igen nagy lesz (Fantasy rulz) A megjelenés előtt lehet utánanézek a könyveknek (nagyon rég olvastam már jó könyvet) -
Gábor #7906 Most kezdtem újra nézni a Kenshint :) -
Gábor #7905 Hóóóó, állatuuul néz ki! Mikor lesz ebből vmi? -
Nemtom olvastátok e a hírt Aoi Animén, de ez az új Ghibli film (Goro Miyazaki rendezésében, Hayao Miyazaki fia), a Gedo Senki - Tales of Earthsea elég érdekesnek tűnik. Így legalábbis a kép alapán azt ítélem meg róla, h egy újabb fantasztikus képvilágú és hangulatú animét kapunk, ahol fatansztikus kalandokat mutatnak be nekünk. :)
pószter -
Thnx Tryst
-
Sziamiújság? Most szedem a kenshin TV-t (végre) nemsokára nézem :) -
Gábor #7901
-
Nálam nincs ilyen gond csak az, hogy ma jöttem dolgozni és a donlód addig állt : (
[Nagy sóhaj] -
Cat #7899 "kapitális SÓHAJ" - nincs időm... -
*óriási SÓHAJ*: nincs otthon netem, a munkahelyen a meg a proxy nem enged torrentezni.