72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
NA tudom mi irritál engem ennyire a Blood+-ban... mindenki a világon japánul beszél.. a vietnamiak az amcsik és még az oroszok is... -
Guts az über Songokut is lenyomja! :P
-
azért ne essünk túlzásokba :D
más:
megnéztem a Berserk első részét :D és :) :D hátőőő már nézem is a következőt mert assze mez nekem való anime :) -
LOL -
dragon ball da king :D -
ha a manga télleg annyira borzaszó akkor inkább nem olvasok el belőle egy részt sem mert a végén kiábrándulok a EL -ből :D
megnéztem a Ghost In The Shell 2. részét... hát... nemvolt rossz... tetszett... jók voltak benne az idézetek :)
most szedem a Berserk -et sokak ajánlására :) aztán hnap bele is kezdek :) :P :)
aztán majd visszanézek, hogy mit is ajánlottak itt nekem a profik :) -
én elfennel úgy vagyok, elolvastam a manga első fejezetét, és azt mondtam ez baromság. aztán lehet az anime tetszene, nem tudom.
de az biztos, h a manga egy borzalom... -
[ég mint a rongy]
Ezt benéztem... annyit Berserkeltem ma, hogy simán azt olvastam a Bleach helyett, gomen... még a chapter száma sem tűnt fel... LOL! -
EL: én is így vagyok vele... -
Az emlegetett "szamár" jón agy kmmm... karddal természetesen :D -
Prof William #8248 Hát igen.
Gats a király!
Én az EL-el kapcsolatban inkább a középmezőnyben vagyok, ha van ilyen. Nem tartom rossznak, de nem is kiáltonm ki az évszázad animeremekművének. -
NA kijött Bleach 215 chapter:) -
jah még valami:
Elfen Lied - Lilium -róm nemtudok leszakadni :D
leszedtem netről a full verziót és mióta végignéztem az Elfen Lied-et azóta minden nap minden órában meghallgatom legalább egyszer :D :) -
a Berserk-ről már sok jót hallottam :)
asszem hamarosan megnézem ;) -
+ chobbits :D de mindenekelőtt Berserk... -

Elfen lied általában 2 részre osztj az embereket.. Utálják vagy oda vannak érte. Nekem nagyon zavarosnak tűnt a vége mert alif magyaráztak meg valamit. Egyébként isteni volt:) Jól meg volt rajzolva meg minden.. csak az a sk paradicsomlé:)
JA javaslom megnézésre a Battle Angel Alita-t. és hogy ne csak komoly anime-t nézz ot t Saber Marionette J, J to X és az Again. Valamint a Vandread. Meg ott a love Hina is imádnivalóak:) -
Üdv!
Az Efen lied alapkoncepcióban nem rossz, csak szok a vér meg a kill (indokolatlanul) Az Openingje isteni, a grafikája jó. Úgy összességében tetszett.
Ha valamivel folytatni akarod Berserk. Ne követsd el az a hibát amit én. Egy percig ne gondolkozz, hogy meg akarod nézni. Megnéztem, ovasom a mangát is, bele vagyok buzulva :P :D -
Majd el felejtettem...
kinek akik látták... azok közül kinek tetszett az Elfen Lied? Engem nem gyengén fogott meg a dolog :)
már beszerző félben van a Bleach meg a Berserk... :P :) -
Gábor: Nem gondoltam volna, hogy a FAQ-ban van letöltési letöltési lehetőségről szó :)
más: Már kaptam priviben segítséget :)
mindent nemfogok visszaolvasni a fórumban mert megőrülni nésem őrültem meg :)
de egy pár oldalt majd biztos visszaolvasok hamár egy pár anime-on túl vagyok :) -
bleachre kitérve.
ez a múlt heti rész volt eddig a legrosszabb megrajzolásban... legalábbis az első 20 percben. az új mini-saga kezdete viszont elég jó volt. kiváncsi vagyok, h mi fog az egészből kisülni. ^^ -
én megnéztem úgy kb 4 részt az elfenből és gondoltam maradok a bleachnél :P -
figy. van egy csomó sorozat amivel nem is foglalkozom, azt lehet h ti igen. meg csomószor van az is, h nem érek rá updatelni ragnarok miatt. :)
szal aki regisztrált és segíteni akar, írjon :)
ha meg már ír, akkor lehetőleg a bevezetett szabvány szerint tegye ^^ -
elfen lied:D jobbal nem is kezdhetted volna:D:D:D
-
Gábor #8235 FAQ-ot olvastad? -
Sziasztok...
mostanában ismerkedek az anime világával...
azt már tudom, hogy mi azaz anime és az http://www.aoianime.hu -t szoktam olvasgatni meg még pár anime oldalt...
ami igazán megfogott az az Elfen Lied volt, de nem egyszerűen...
utána kaptam egyik ismerősmötől két filmet: Ghost In The Shell a másik pedig az Akira volt...
egy kérdésem lenne...
honnan tudok anime-okat beszerezni ? :(
tudtok valami oldalt ajánlani ahonnan nemcsak sorozatokat hanem filmeket is lelehet szedni? :)
valaki segítsen egy kezdő rajongónak :) -
rendben de miért van az az érzésem, hogy egy idő után megint nem lesz dolgunk mert te mindent megcsinálsz?:D -
ehh. így legalább nem kéne 100 helyre menned. :)
tényleg.
ha gondoljátok. regisztárljatok az oldalon, és akkor adok mindenkinek modi jogokat. így ha megjelenik valami cucc, akkor mindig hamarabb kint lesz, mert többen csináljuk.
plusz ha van valami sorozat ami ott nincs kint, akkor azt is ki lehet tenni. :)
na, mit szóltok hozzá? :) -
nem fogom:P Büszke vagyok a saját forrásaimra:D -
eccerűbb lenne ha ezt nézegetnéd :)
-
Régen voltam Shinsen subs oldalán:)
Blood+ 15-16-17-18 kijött 18.án:) -
Donlód! :DD -
tudom. elkezdtem szedni azokat is. Majd beléjük lesem. -
Mikor lesz újra valami bannerünk? Ne akarjátok, hogy én csináljak egyet, mert abban nem biztos, hogy szívesen gyönyörködnétek. Vannak itt nálam jóval ügyesebb ps-virtuózok.
Jók ezek a pdf-ek, de az avi-k megkóstolásával még várok valami visszajelzést mielőtt rájuk vetném magam. Tetszenek ezek a képes szótárak hangos flash animációkkal kiegészítve! Talán mégis van esély, hogy egy kicsit megtanuljak japánul?! -
FFX #8225 arigato az infoért ^^ -
ja, vagy 4 gigányi videó van... -
van benne videó is xD
faxom. asszem akkor meg kell szakítani letöltést én csak elkezdtem tölteni kívülről a könyvtárat :D -
Szintén:D asszem az egyik leg látogatottabb része lesz az FTP-nek egy ideig:D
Csak az AVI-k ne 70 megásak lennének:D -
aham. thx
a japán cuccokat én is épp most szedem :D -
A főoldalon írják, hogy karbantartás van. A másikra meg felkerült egy nagyadag "Tanuljunk japánul" pdf, azokat szedem :D -
a másik ftpvel nem tudjátok, h mi történt? nekem nem jön be, és most nagyon kéne...