72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    NA tudom mi irritál engem ennyire a Blood+-ban... mindenki a világon japánul beszél.. a vietnamiak az amcsik és még az oroszok is...
  • Jagi
    Guts az über Songokut is lenyomja! :P
  • InfectedMann
    azért ne essünk túlzásokba :D

más:
    megnéztem a Berserk első részét :D és :) :D hátőőő már nézem is a következőt mert assze mez nekem való anime :)
  • Jagi
    LOL
  • rágógumi
    dragon ball da king :D
  • InfectedMann
    ha a manga télleg annyira borzaszó akkor inkább nem olvasok el belőle egy részt sem mert a végén kiábrándulok a EL -ből :D

megnéztem a Ghost In The Shell 2. részét... hát... nemvolt rossz... tetszett... jók voltak benne az idézetek :)
    most szedem a Berserk -et sokak ajánlására :) aztán hnap bele is kezdek :) :P :)
    aztán majd visszanézek, hogy mit is ajánlottak itt nekem a profik :)
  • Sadun Tryst
    én elfennel úgy vagyok, elolvastam a manga első fejezetét, és azt mondtam ez baromság. aztán lehet az anime tetszene, nem tudom.
    de az biztos, h a manga egy borzalom...
  • Jagi
    [ég mint a rongy]
    Ezt benéztem... annyit Berserkeltem ma, hogy simán azt olvastam a Bleach helyett, gomen... még a chapter száma sem tűnt fel... LOL!
  • Jagi
    EL: én is így vagyok vele...
  • Jagi
    Az emlegetett "szamár" jón agy kmmm... karddal természetesen :D
  • Prof William
    Hát igen.

Gats a király!

Én az EL-el kapcsolatban inkább a középmezőnyben vagyok, ha van ilyen. Nem tartom rossznak, de nem is kiáltonm ki az évszázad animeremekművének.
  • Bucser
    NA kijött Bleach 215 chapter:)
  • InfectedMann
    jah még valami:
    Elfen Lied - Lilium -róm nemtudok leszakadni :D
    leszedtem netről a full verziót és mióta végignéztem az Elfen Lied-et azóta minden nap minden órában meghallgatom legalább egyszer :D :)
  • InfectedMann
    a Berserk-ről már sok jót hallottam :)
    asszem hamarosan megnézem ;)
  • Jagi
    + chobbits :D de mindenekelőtt Berserk...
  • Bucser

Elfen lied általában 2 részre osztj az embereket.. Utálják vagy oda vannak érte. Nekem nagyon zavarosnak tűnt a vége mert alif magyaráztak meg valamit. Egyébként isteni volt:) Jól meg volt rajzolva meg minden.. csak az a sk paradicsomlé:)

JA javaslom megnézésre a Battle Angel Alita-t. és hogy ne csak komoly anime-t nézz ot t Saber Marionette J, J to X és az Again. Valamint a Vandread. Meg ott a love Hina is imádnivalóak:)
  • Jagi
    Üdv!

Az Efen lied alapkoncepcióban nem rossz, csak szok a vér meg a kill (indokolatlanul) Az Openingje isteni, a grafikája jó. Úgy összességében tetszett.

Ha valamivel folytatni akarod Berserk. Ne követsd el az a hibát amit én. Egy percig ne gondolkozz, hogy meg akarod nézni. Megnéztem, ovasom a mangát is, bele vagyok buzulva :P :D
  • InfectedMann
    Majd el felejtettem...
    kinek akik látták... azok közül kinek tetszett az Elfen Lied? Engem nem gyengén fogott meg a dolog :)

már beszerző félben van a Bleach meg a Berserk... :P :)
  • InfectedMann
    Gábor: Nem gondoltam volna, hogy a FAQ-ban van letöltési letöltési lehetőségről szó :)

más: Már kaptam priviben segítséget :)

mindent nemfogok visszaolvasni a fórumban mert megőrülni nésem őrültem meg :)
    de egy pár oldalt majd biztos visszaolvasok hamár egy pár anime-on túl vagyok :)
  • Sadun Tryst
    bleachre kitérve.
    ez a múlt heti rész volt eddig a legrosszabb megrajzolásban... legalábbis az első 20 percben. az új mini-saga kezdete viszont elég jó volt. kiváncsi vagyok, h mi fog az egészből kisülni. ^^
  • BEAST #8238
    én megnéztem úgy kb 4 részt az elfenből és gondoltam maradok a bleachnél :P
  • Sadun Tryst
    figy. van egy csomó sorozat amivel nem is foglalkozom, azt lehet h ti igen. meg csomószor van az is, h nem érek rá updatelni ragnarok miatt. :)
    szal aki regisztrált és segíteni akar, írjon :)

ha meg már ír, akkor lehetőleg a bevezetett szabvány szerint tegye ^^
  • CSOCSO
    elfen lied:D jobbal nem is kezdhetted volna:D:D:D

• Gábor
    FAQ-ot olvastad?
  • InfectedMann
    Sziasztok...
    mostanában ismerkedek az anime világával...
    azt már tudom, hogy mi azaz anime és az http://www.aoianime.hu -t szoktam olvasgatni meg még pár anime oldalt...
    ami igazán megfogott az az Elfen Lied volt, de nem egyszerűen...
    utána kaptam egyik ismerősmötől két filmet: Ghost In The Shell a másik pedig az Akira volt...
    egy kérdésem lenne...
    honnan tudok anime-okat beszerezni ? :(
    tudtok valami oldalt ajánlani ahonnan nemcsak sorozatokat hanem filmeket is lelehet szedni? :)
    valaki segítsen egy kezdő rajongónak :)
  • Bucser
    rendben de miért van az az érzésem, hogy egy idő után megint nem lesz dolgunk mert te mindent megcsinálsz?:D
  • Sadun Tryst
    ehh. így legalább nem kéne 100 helyre menned. :)
    tényleg.
    ha gondoljátok. regisztárljatok az oldalon, és akkor adok mindenkinek modi jogokat. így ha megjelenik valami cucc, akkor mindig hamarabb kint lesz, mert többen csináljuk.
    plusz ha van valami sorozat ami ott nincs kint, akkor azt is ki lehet tenni. :)
    na, mit szóltok hozzá? :)
  • Bucser
    nem fogom:P Büszke vagyok a saját forrásaimra:D
  • Sadun Tryst
    eccerűbb lenne ha ezt nézegetnéd :)
  • Bucser
    Régen voltam Shinsen subs oldalán:)
    Blood+ 15-16-17-18 kijött 18.án:)
  • Jagi
    Donlód! :DD
  • Bucser
    tudom. elkezdtem szedni azokat is. Majd beléjük lesem.
  • via_mala
    Mikor lesz újra valami bannerünk? Ne akarjátok, hogy én csináljak egyet, mert abban nem biztos, hogy szívesen gyönyörködnétek. Vannak itt nálam jóval ügyesebb ps-virtuózok.

Jók ezek a pdf-ek, de az avi-k megkóstolásával még várok valami visszajelzést mielőtt rájuk vetném magam. Tetszenek ezek a képes szótárak hangos flash animációkkal kiegészítve! Talán mégis van esély, hogy egy kicsit megtanuljak japánul?!
  • FFX
    arigato az infoért ^^
  • Seth
    ja, vagy 4 gigányi videó van...
  • Sadun Tryst
    van benne videó is xD
    faxom. asszem akkor meg kell szakítani letöltést én csak elkezdtem tölteni kívülről a könyvtárat :D
  • Bucser
    Szintén:D asszem az egyik leg látogatottabb része lesz az FTP-nek egy ideig:D

Csak az AVI-k ne 70 megásak lennének:D
  • Sadun Tryst
    aham. thx
    a japán cuccokat én is épp most szedem :D
  • Seth
    A főoldalon írják, hogy karbantartás van. A másikra meg felkerült egy nagyadag "Tanuljunk japánul" pdf, azokat szedem :D
  • Sadun Tryst
    a másik ftpvel nem tudjátok, h mi történt? nekem nem jön be, és most nagyon kéne...