72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #8337 Valahogy az én erziómban világisabb a klép, így jobban látszanak a dolgok. Itt alába is leesik szegény Arcueidnek, a vér kicsit jobban csöpög és a végén befigyel Arc levágott feje. Kissé meglepedten néz. :) -
Na Gantz egyelőre bekerült a queue-ba, Shuffle-ra meg nyomtam egy transfert, ha már ennyire ajánlja valaki, olyan rossz nem lehet :D -
Na f@sza, tegnap szedtem pont le a lunar-t :D Első részt megnéztem ,de ebben mutatták a darabolást. Mondjuk lehet hogy amit te említessz,abban részletesebb, ebben mutatják kicsit messziről a nagy vérkupacot,ahogy nézi,majd később amikor visszaemlékezik egy nagy loccsanás--> vér-->meg egy leszakadó kéz--->véres kupac közelről...... van részletesebben is ??? :D -
Prof William #8334 Kurono az ász! Vele mindenki dugni akar! ÉS az animebean azon röhögtem amikor a hőseink felé rohan az idegen azok meg rémülten rángatják ravaszt majd hirtelen vágás az idegen egyedül áll, hősünk meg elborzadva néz...
Amúgy mióta megszereztem Lunar Legend Tsukihime mkv verzióját azóta tudom hogy az avi amit láttam cenzúrázott volt. Persze az egész sorozatban egyszer volt cenzúra, amikor Acruedid-et megölte Shiki még az elején. Amikor valakit 17 darabra vágnak az nem semmi. :) -
Tény, h a mellek eddig sem voltak kicsik a Gantzban, de animében brutális lett.
Ami viszont az animében igazán zavaró, hogy az első évad, amit be lehet szerzni, az csak cenzúrázott. És ez alapján szinte érthetetlen az anime. 1x így, másszor úgy. Erre a legjobb példa az, amikor a hagyma idegent meglövöldözi a yakuza. Persze mi ebből csak azt létjuk, h az idegen tele van lyukakkal, a yakuza meg tartja a pisztolyt. De a lövéseket nem tudjuk meg, h mikor dörrentek...
Stb...
Alapjába véve az első évad is jó, csak ne lenne cenzúrázott. Ami viszont tényleg borzalmas, az a sorozat befejező mini-története... Kritikán aluli (ahol már a tanárnő is dugni akar Kuronoval, pedig a mangában tanárnőről szó sem volt...)
Szal igen. Aki Gantzal akar foglalkozni, foglalkozzon a mangával. Fényévekkel jobb. :)
(nekem 1 délutén volt az egész anno, amikor még csak 195 rész volt kint) -
Prof William #8332 A manga alég jó, bár korszakalkotónak nem mondanám, de a sorozat egy szégyen... Énm legalábbis nem éreztem az a filinget amit a mangában. + a női szereplők is megváltoznak, és a lengőajtót ,ár úgy is kitudják nyitni hogy nem használják a kezükez. :) Én meg nem szeretem a tejcsárdákat. -
Olyan rossz?? Első részt néztem(mangából szintén csak az első részt olvastam) ,eléggé érdekesnek tűnik, viszont olvastam, hogy elég vegyes érzéseket vált ki a nézőkből. Ki szereti, ki utálja, 1. évad jó, 2. szar..stb.... -
az első évad cenzúrázott, a 2. már normális.
szal az első évadot át kell vészelni, a 2. évad véget pedig le kell szarni :D
szal a budhistáts részért érdemes megnézni a sorozatot, meg a betétdalért :) -
Prof William #8329 Tényleg hanyatt vágtam magam ettől a sorozattól.
Vicces kis kawai kezdés után félelmetes hogy elfajult. A szereplők jelleme it nyeri el igazán a mélységét.
Spoiler
Kaede annyira szétesett, hogy végén már elképzelhetőnek tartotam azt a jelenetet, sőt számítottam is rá, hogy amikor Rin egy nap hazajön Kaedet találja a konyhában, amint épp a csilláról lóg. :)
Spoiler end.
Mindenkiknek ajánlom! Jól teszed ha megnézed Seth!
Hiába olvastad ela spoilert lessz pár dolog ami így is nagyonnagyot fog ütni... -
Most már tudom, hogy ez lesz a következő,amit megnézek :D
csak kár hogy elolvastam.... ^_^ -
Prof William #8327 Shuffle! A Vég...
Spoiler.
Jól megoldották a dolgot a végén. Jobban bejött mintha valami depressziós ending lett volna. Tetszett hogy Asa még a halál küszöbén is bírt vicces fejeket vágni. :)
Rin trükje azért NAGYON durva volt, de hát ti nem tennétek meg ugyanezt a szeretett lány életéért?
Szóval mindeki heppy és hőseink tényleg összejöttek.
Humor dráma, tragédia, szerelem, tökéletes elegye.
Spoiler end.
Shuffle! 10/10 -
Ettől tartottam. Basszus, pedig annyira meg volt csinálva az egész hogy bemutatónak is simán elmehetett volna, már reményeket tápláltam. De úgy látszik az Otome külön történet akar lenni... -
Az FTP-n lévő GANTZ az cenzúrázatlan verzió?? Vagy melyik az, mert többféle csapattól is fenn van -
Prof William #8324 Shuffle!
Spoiler
Anyukájuk!
Már épp rendbejön a Kaede szál erre Asa...
Tudják hogy húzzák az embert...
De ettől csak még jobban tetszik...
Reméllem Heppiend lessz.... -
hm. elképzelek magam előtt egy egy hime-otome múvit. és igen. jó lenne, és monumetális ^^ blokkónám' -
Prof William #8322 Sajna a hejzet roszabb. Hülye poén... Abban az értelemben, hogy NEM lessz Mai Hime movie... Az egész csak a Sunrise + néhány fan projectje... Egy tréfa... Sajna.
Persze ha továbbra issikeres lessz a Hime franchise akkor nem kizárt gey Movie, de ez csak egy vicc... -
20006??? ^^ biztosan elírás -
Van gd gigantic discovery legaláb is tervben -
Mai Otome the Movie:
Aki látta a DVDextrát (aki nem az nézze meg!) az tudja hogy lesz egy film ami a két sorozatot köti majd össze (állítólag lesz valami Mikotohoz kötődő anime is, majd meglátjuk)
Azt írták 20006 körül várható. Na ez most elírás vagy egy hülye poén?
Mindenesetre ígéretes (lesz, ha lesz), végre valami ami értelmet ad az Otomenek. -
A FAQ-ban az FTP.html nem működik... -
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el -
gd?? olyan nincs csak GT... egyébként van Dragonball Topicsku -
Tudom itt kicsit nagyobb igényű emberek vannak de a tud valaki valamit a dragon ball gd-ről?
-
Hi tud valaki mondani ahonan tudok fullmetal alchemist ből és a gundam ből részeket letölteni ingyen jó minőségben?
Előre is kösz -
Shuffle, Spoiler:
Mikor a penge végighasította a szeme felett ott én is megrezzentém. Abban a pillanatban nem is értettem, hogy Rin hogy bírja ezek után is elviselni Kaedet. Aztán végülis világossá vált.... -
Prof William #8312 Beírom ide is mert még hatás alatt vagyok...
Shuffle 18-19...
Gyilkos!
Ahogy
Spoiler
Kaede éveken át gyűlölte Rin-t + az a késes trükk a lépcsőnél... kegyetlen... -
217 Bleach manga kint van és ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍRRRRRRRRRRRRRR:)
Csak egy idézet a végéről amit lehetett már sejteni korábbról SPOILER
"Long time no see"
Aki elolvassa tudni fogja miről van szó:) -
Pfúúúú ezt én is olvastam, nagyon bejön a story asszem megnézem . JAPÓ!!! -
:D en is -
jam, a listán fent van
blue gender után valszeg meg is nézem, azt jöhet a gundam victory :) -
EZT tessék megnézni! Mikor Aoin megláttam, rögtön tudtam hol kell keresni(!!!) El se hiszem, hogy végül végig subbolták. Fél évet vártam erre!!! Szép (hát szerelmi) történet, látványos, érdekes harcokkal, (k*rva) hangulatos zenékkel, tehát mindenképp ajánlott 
A jelszó pedig: NINDZSÁ!!!44 -
érdemes előtte szerintem Death and rebirt (mármint end of eva előtt) én legalább is úgy néztem:) -
megnéztem a Battleg Angel Alita-t meg a Hellsinget :) mind2 nagyon bejött...
köv. sorozat a Neon Genesis Evangelion lesz :P :) aztán az End of EVA movie... -
Az 100 :DDD -
Gábor #8303 Tuti, hogy a japók nem 100-as népség! :) -

de utálom a részeket amiben ő is szerepel :D -
bwahahahaha -
sztem az első képen mindneki király, főleg Kon. :)
de a 3. kép mindent visz :D -
Az első képen Komamura a másodikon pedig Hitsugaya nagyon ott van! -
úgy éreztem, hogy ha ezeket nem osztom meg mindenkivel, akkor az kibaszás lenne. :)
BLEACH KÉP 01
BLEACH KÉP 02
BLEACH KÉP 03