72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    már kijött tegnap.
    oldalamon fent is van. ;)
    manga13-2nd.atw.hu
  • Seth
    Fate 10.részét nem látta még vlaki torrenten??? Késik
  • Bucser
    Én utalom a gót csajokat de a sorozat tetszik:P
  • Sadun Tryst
    én imádom az igényes goth csajokat, szal nekem kész öröm nézni ezt a sorozattot :)

Magus: csak nézd az oldalam és ott mindig megtalálod a legújabb részeket ;)
  • Prof William

Nézd csak továb...

Nekem a Top 10-be bekerült ez a sorozat. Majd kommentáld az észrevételeidet... :)
  • Seth
    Na 8 részt megnéztem a Shuffle-ből, eddíg egy szimpla háremanime, de ahogy olvastam átmegy majd komoly drámába. Primulától miért ilyedtek meg a többiek(még az istenek meg a sötétség ura is)? Tuti valami armageddon varázslattal van felszerelkezve a kicsike:D
    Kaede-n meg már most látszik, hogy nemsoká elpattan benne valami, oszt leossza a jónépet....
  • Ottto
    Hát nemtom. Újabban ez a gótikus stílus annyira nem jön be. A Samurai Champloo (sokkal) jobban tetszett!
  • Bucser
    Csekkold le a Cowboy bebop movie-t (másfél órás remekmű) Azután pedig kezdj el mondjuk EVA-t nézni:)
  • magus
    oh ezer koszonet, sehol sem talaltam meg rendesen es mar varom egy ideje ezt a orozatot
  • gaalgergely
    no nem mintha sokat ertenek az animekhez, csak ugy kozbeszolnek szerenyen
    sajat velemenyemet osztva, nekem az utolso anime ami bejott, az a cowboy
    bebop volt, a sorozat...nem mindegyik resze, de volt par ami remekmu. :D
  • Bucser
    Berserk chapter 270 Az Evil Geniustól Innen Torrent formájában letölthető.
  • Bucser
    Megnéztem ezt a második részt ... Ennek a sorozatnak a hangulatát nagyon elkapták:)
  • Bucser
    Jó sokáig tartott:) Már egy hete leadták TV-ben:D
  • Sadun Tryst
    Ergo Proxy 02
  • Bucser
    még annyian sem mennének el rá....
  • Cat #8362
    félreértesz: japánul kéne, magyar felirattal :)
  • Ottto
    Bizony Magyarországon ez elég nagy hibának számít (fél ország nemtud angolul :p ) Pl: Galaxis útikalauzra elmentem mikor még csak feliratosan volt. Jó ha voltunk 5en a teremben (Miskolc)
  • Cat #8360
    bah, forumban irják: "A kópia egyetlen szépséghibája, hogy angol nyelvű (magyar felirattal)."
  • Cat #8359
    érdemes megnézni port.hu jobb alsó, "Premier előtt vetítik" dobozkáját. Fura.
  • Jagi
    :DDDD
  • Sadun Tryst
    Köszi még 1x ^^

Kicsit off, de ami még nagyon faja az a Prison Break. Remélem hamarosan hozzánk is elér :)
  • Bucser
    Szerintem itt senki
  • 50cent
    Ki látta a Ghost in Shellt( nagyon király kis film marha joo)
  • Prof William
    De sajna ezek nem anime ez meg az anime topic. :) De jó sorozatok ténlyeg.

Kicsit megkése bár de Boldog Születésnapot!
  • Bucser
    Isten éltessen:)

Egyébként én inkább ajánlom mindenkinek a Rome-t vagy a Deadwood-ot ha komoly sorozatot akar nézni:D
  • Prof William
    Spoiler

Az tényleg nem kelett volna bele. Nagyon iritáltak a Kaede majd Sia és Nerine imádókból szerveződő bandák. Azok az arcok. :) Elvakult otakuk mindahány. :) De szerencsére ezek 1-2 részen belül eltüntek.
    Már nekem is hamrabb tetszett, de a 16-18 résztől lett olyan a sztori hogy hűha. :) Ennek fényében már az elejéhez is máshogy álsz hozzá, ahogy Kaede állandóan esztráljaa főhőst.
    Ráadásul a Ygdrassil szó mindig tetszett és mit ad isten eben is volt a Y-project. :)
    Kicsit furcsáltam az elején hogy Asa anyja oylan fiatal ki minha Asa testvére lenne de szerencsére meglett magyarázva.
    Mlelsleg nem is reméltem hogy a főhős Asa-val jön össze. Ő volt a kedvencem, de azt hittem megmarad mellékszereplőnek. Kellems csalódás volt. Persze a vége felé feéltem hogy "kiirják" hogy mégis a másik 3 lány közül jöjjön össze valakivel Rin, de szerencsére letettek erről.

Spoiler

Más.

Hotaruko

Senkinek sem jaánlo Hacsak nem megrögzött pszihopata. Egy céltalan marhaság, (animének van érdekes módon sorolva) sok szekszel, brutális emberáldozatokkal, és nekivadult vérszomjass emberevő próbababákkal.

Wet Summer Days

Hol animeként hol hentaiként hivatkoznak rá. A legjobb besorolással az Animeaddict oldalán találkoztam, ahol a besorolás anime de a műfajban benne van hogy Dráma, Szerlelmi,Hentai.

Három kölönböző, jól felépített sztori a szerlemről, némi drámával. Olvastam egy figyelmeztetést hogy heppyendre ne nagyon számítsak, de szerintem ha nem is heppy a vége de jó end. Az első sztorinak legalábbi, de gyanítom hogy a többi is hasonló lessz.
    A rajzolás jó az hentai rész pedig elhanyagolható, 1-2 akad elvétve de az is beleilleszkedik a cselekménybe. És amikro van az se amolyan szörnyes-kályhacsős-kötözős+füézsirjukat fröcsögtető trollos,:) hanem nomális aranyos jelenetek, ahogy két normális szerelmes ember csinálná.

Ajánlom mindenkinek aki szerti a jó történeteket és nem idegenkedik egy hangyáni erotikától sem.
  • Sadun Tryst
    Köszönöm a jókívánságokat mindnekitől. :)
    (megjegyzés: már én is a 2. x-ben vagyok :D)

Full Metal Panic:
    Igen, a 2. sorozat megértéséhez szükséges az első, sőt nélkülözhetetlen!
    Így aki FMP-zik, az kezdje az első sorozattal, majd folytassa a poén Fumoffu!-val, és aztján jöhet a The Scond Raid, ami szerintem mindneben felülmúlja az első sorozatot. Talán csak egy kicsit az lehet majd benne a furcsa, hogy nincs benne annyi poén, és fele olyan hosszú is. De ezek ellenére is szvsz sokkal jobb a 2. "évad". :)

Stargate:
    Nem baj az, nyáron én is megejtem majd az egész sorozatot. :)
    Plusz mostanában az Invasiont (Rejtélyek városa) és a Lost 2-t is vadászom :D
  • Ottto
    Hátjah, végtéreis egy hentai játék is készült belőle, csak azt nem tudom melyik volt előbb, az anime vagy a játék (valszeg a manga %Ð )
    ep18? Engem már hamarabb megragadott.
    SPOILER: Mondjuk az elején a Kaede féle szerelmi bandák miatt annyira elkékültem, mondom hogy lehet valaki ennyire igénytelen???? Reméltem többet nem látom őket, erre jött a többi D% SPOILER END

btw: Isten éltessen Tryst!
  • Jagi
    Isten éltessen Tryst! : )
  • Gábor
    Jelentem a státuszom még mindig MIA, egyszerűen nem tudok szabadulni a gusztustalan nyugati sorozattól a Stargate-től!
  • via_mala
    Jó kis lista, jó egészséget hozzá!
    Boldog szülinapot!
  • via_mala
    Van egy manga topic, de itt az sg-n eléggé szűk réteg érintett az anime+manga témakörben, így az a topik gyakorlatilag zombi, és ez sem pörög olyan veszedelmesen. :)
    Szóval részemről jöhetnek ide a manga-ajánlások, bár a másik topik is benne van a kedvencekben.

Felteszem a HW-n leírt kérdésemet ide is:
    Elkezdtem nézni a Full Metal Panic! The Second Raid-et, közben az első sorozatot nem is néztem meg, mert arról eléggé megoszlottak a vélemények. Kimaradok valamiből így, lesz valami utalás, ami miatt fontos lenne megnézni az elsőt is?
  • Cat #8345
    már nem azért mintha bele akarnék rondítani bárkinek a lelkébe, de a mangabeszélgetéseket nem lehetne egy mangatopicba áttranszportálni? én nem olvasok, ezért eléggé zavar hogy folyamatosan erről dumáltok...
  • Prof William
    Ugyanmár azt mondják a piros a szerelem és a szeretet szine!

Nyú ezek szerint nagyon szerthetett mindenkit a bázison mert mindent bepirosozott. )
  • Sadun Tryst
    A manga első részét addig olvastam amíg bírtam. Aztán mikor az első 5 oldal már úgy folyik a vér, mint máshol a víz, és még a megrajzolás sem tetszik, meg se eleje se vége, és még misztikumot sem éreztem, h hú vajon ez mi lehetett, úgy dönöttem, hogy h inkább elolvasom a Battle Angel Alitát. Jól dönöttem. :)

Szal akkor azt mondjátok érdemes nézni? Oksa. ^^
    Hány érsznél tart? Hány részesnek tervezik? Stb, általános infok? :)
    (Ja meg mindenek előtt Blue Gender befejezése (már csak 5 rész), plusz Basilisk. De még lehet beiktatok egy Trinity Bloodot és egy Speed Graphert a GUNDAM Victory és Shuffle! elé. :D - csak lenne időm... Ragnarok meg a guild veízrkedés nagyon lefoglal )
  • Prof William
    Nem.
    Kawazás van benne de leszakadó végtagok és hektószámra ömlő vér nincs... A 16-os karika más okok miatt van rajta. De ezt majd úgy is meglátod. Írd majd meg hogy tetszett. Az eleje mint mondtam hárem anime de nézd meg kegalább a 18-ig. Onnantól már nem tudod abbahagyni. Én is egyvégtében néztem onnantól.
  • Bucser
    Miaz táncsak nem nemtetszett az ElfenLied??
  • Sadun Tryst
    Shuffle!-val felkeltettétek az érdeklődésem. :)
    Képek alapján viszont nagyon Elfen Lied szaga van. És igen, szaga. Szal nyugtassatok meg, h nem egyezik a stílus... ^^
  • Prof William
    Ja és csak kiegészítésképpen a Shuffle még Japánban is 16-os karikával ment. :)
    Jó szórakozást... :)
  • Prof William
    Na itt a hiba nélküli verzió. (Ha az ember gyorsan ír valamit....)

Valahogy az én verziómban viágosabb a kép, így jobban látszanak a dolgok. Itt a lába is leesik szegény Arcueidnek, a vér kicsit jobban csöpög és a végén befigyel Arc levágott feje. Kissé meglepedten néz. :)