72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    már én is küldtem:)
  • via_mala
    berlinboy6329 & Carfanatic: privátok mentek
  • Carfanatic
    az usteam létezik
  • berlinboy6329
    Jaja,én is de a legtöbbje amit le akarok szedni(általában mindig a teljes sorozatot szedem le ami 1 torrentben van összeszedve)és azok legtöbbje atom lasúú.FTP is azért kellene mert ott biztos h lejön és max sávszél.
  • BEAST #8573
    /shrug

én torrentről szedem a dolgokat
  • berlinboy6329
    itt a keresőbe beírva az "fdtp" szót kiadott 1 pár HSZ-t és sok helyen láttam, hogy "az ftp".Melyik az az ftp?Mi a címe?
  • Bucser
    Usteam megszünt. rest in peace már elég régóta.
  • berlinboy6329
    Usteam? Én úgy tom h már tavaly megszünt.Most mi van?
  • Carfanatic
    Tud valaki animés ftp-t mondani a usteam-met már használom de van egy pár dolog ami nincs ott
    elöre is kösz
  • Sadun Tryst
    nem csak erre. hanem arra is, hogy ha pl. van 1 sorozat amivel pl. szívesen foglalkoznál, akkor azt is nyugotan vezetheted, senkinek nem fog fájni. :)
    szal ha akarsz segíteni, akkor a segítséget szívesen fogadom. ^^
  • Krezga
    Nem tudjátok, hogy van-e a full metal panichoz felira, és ha van hol, mert az animeaddicton csak szinkront találtam, a magyarul beszélő animokat meg nem kifejezetten kedvelem:D
  • madfist
    mod?! pl. ha hamarabb észreveszek egy torrentet akkor feltolhatom? ilyenekre gondolsz? mert akkor elgondolkodom :)
  • Sadun Tryst
    no problem ;)

regben semmi :D
    max annyi, h ha akarsz kommentelni, akkor nem kell mindig beírnod e-mailed és neved. meg ha akarsz segíteni az oldal frissítésében (plusz sorozatok, stb), akkor kapsz modi jogot. :)
  • madfist
    zsír! köszke! A regisztrálásban mi a poén egyébként?
  • Sadun Tryst
    Már nem aktuális a link és az oldal.
    A Torrent @ Manga13 elköltözött erre a címre.
  • Sadun Tryst
    Manga13 RSS:
    Úgy tűnik még plugin sem kellett, mert a Wordpress alapban támogatta, csak az adot skin nem. De a skint módosítottam, és a belépés és egyéb menüknél már megtalálható a Hírek RSS formában menüpont. :)
    Manga13 on RSS
  • Sadun Tryst
    elvielg valami pluginnel megoldható. szóval utánanézek. :)
    (úgy örülök, h azért van valami érdeklődés :D)
  • magus
    elolvasam a faq-t, de most nezem, hogy Wolf's Rainbol van OAV meg TV is. Mi a kulonbesg koztuk? az OVA (ez OAV nem?) az 20 perces a TV fel oras, akkor az egyikbol csak siman tobb resz van?
  • madfist
    Lenne egy felvetésem, de mivel nem értek hozzá... Nagyon nagy macera lenne a mangaXIII-hoz csinálni egy RSSfeed-et? Mert már egész kezdek hozzászokni...
  • BEAST #8558
    énis végignéztem , nem akartam abban a tudatban élni hogy lehet történt valami izgalmas is vagy kiderült valami amiről lemaradtam volna xD
  • Bucser
    T meg tudtad nézni?? akkor minden tiszteletem a tied:D
  • FFX
    Hát ezt a részt elég nyögvenyelősen néztem meg :/
  • BEAST #8555
    naigen , de Ichigo mindig is ilyen "hülye" volt :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amikor meg már teljesen egyértelmű a dolog jönnek a megszokott "Ichigo rejtélyfeltáró percei" :D amikor már Chad is rég rájött xD ... azis vicces hogy a mod soulok bábuként is milyen erősek , Novának megvannak a képességei , Kon még mindig csak egy béna maci :D
  • Bucser
    Néha elcsodálkozom, hogy Ichigonak lehet-e annyi IQ-ja mint Forest Gumpnak? Mert triviális dolgok kitalálásához is a MOD soulok vagy Ishida kell...
  • BEAST #8553
    persze igazad van :) de így sikerült :DDD ...

mondjuk én már az előző részben behaltam a kupakos kissrácok mint halálos ellenfelek xD
  • Bucser
    Hát hallod inkább nléztem volna még egy olyan Fake-t végig mint ezt a csöpögést...A másik meg hogy

a víz... azt elhiszem hogy Ishidanak nem jó meg Rukianak a gigai-ban nem tesz jót a víz meg Orihimenek meg Sadonak. DE RENJI meg IcHIGO csak mint szellemek vannak ott!!!!! HOGY A PICSÁBA FULLADHATNÁNAK MEG???? meg már egyszer rájöttek, hogy a Fireball hatásos... erre még mindig a Zanpakoutoukkal csapkodják a vizet.... MEg Ichigo lazán felúszik a test felszínére mikor körbezárja a vízszörny de a többiek meg mozdulni sem tudnak.... EZ ANNYIRA SZAR MÁR!!!!!

De nem?
  • BEAST #8551
    nincs neked szíved :D
    pedig végre megtalálja az igazit! egy nőt aki emlékezteti az anyjára xD
  • Bucser
    ja gondolom a múltkor elmaradt 73-at akarták 73-74-el pótolni... de ez valami szörnyű... Már majdnem jobban sajnáltam magamat hogy nézem mint

Ishidát ahogy betegen sétál szegény az esőben... hüpp hüpp na itt kapcsoltam ki:D
  • Sadun Tryst
    ezzel a filler epizóddal az a fő baj, h 40 perces és nem csak 20.
    20at még kibír az ember, de 40et már nem 1huazmban :D
  • Bucser
    Ez nem hinném, hogy túl jó indok:D Attól még szar:D
  • BEAST #8547
    én még mindig azt mondom ezerszer jobbak mint a Naruto nevetségesen szánalmas filler epizódjai :)
  • Bucser
    Nem hittem, hogy elfogok jutni idáig de a Bleachet rész közepén kikakpcsoltam. Ez valami borzalmas:( Szar rajzolás szar történés. Nagyon settenkedően rejtélyes akar lenni és szar az egész... mű rosszabb mint egy 10K-szor elrágott rágógumi... Szóval csalódás.. csak saját felelősségre..
  • Seth
    "rape0329" ?? már meg se nézem :D
  • Bucser
    271-es Berserk Manga is megérkezett:)
  • Prof William
    Az ominózus cikk...

http://index.hu/tech/szoftver/rape0329/
  • Bucser
    Bleach 73 special by Dattebayo
  • Prof William
    Jé most látom milyen remek és a Japán kultúrát pártatlanul árnyaló cikk van az indexen. :(
  • Prof William
    Az a Horn Gyuszi mindig gyanús volt nekem. :)
  • Bucser
    Olvasgatom a FAQ-ot. Lehetne, hogy a feliratokra is kiterjedjenek a hivatkozások? 1600x1200-ban nehéz megtalálni azt a pici X-et:P
  • Sadun Tryst
    Gyula...
    Esztert nevelő hölgyemény pedig Vitéz Laura. :)