72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
már én is küldtem:) -
berlinboy6329 & Carfanatic: privátok mentek -
az usteam létezik
-
Jaja,én is de a legtöbbje amit le akarok szedni(általában mindig a teljes sorozatot szedem le ami 1 torrentben van összeszedve)és azok legtöbbje atom lasúú.FTP is azért kellene mert ott biztos h lejön és max sávszél. -
/shrug
én torrentről szedem a dolgokat -
itt a keresőbe beírva az "fdtp" szót kiadott 1 pár HSZ-t és sok helyen láttam, hogy "az ftp".Melyik az az ftp?Mi a címe? -
Usteam megszünt. rest in peace már elég régóta. -
Usteam? Én úgy tom h már tavaly megszünt.Most mi van? -
Tud valaki animés ftp-t mondani a usteam-met már használom de van egy pár dolog ami nincs ott
elöre is kösz -
nem csak erre. hanem arra is, hogy ha pl. van 1 sorozat amivel pl. szívesen foglalkoznál, akkor azt is nyugotan vezetheted, senkinek nem fog fájni. :)
szal ha akarsz segíteni, akkor a segítséget szívesen fogadom. ^^ -
Nem tudjátok, hogy van-e a full metal panichoz felira, és ha van hol, mert az animeaddicton csak szinkront találtam, a magyarul beszélő animokat meg nem kifejezetten kedvelem:D -
mod?! pl. ha hamarabb észreveszek egy torrentet akkor feltolhatom? ilyenekre gondolsz? mert akkor elgondolkodom :) -
no problem ;)
regben semmi :D
max annyi, h ha akarsz kommentelni, akkor nem kell mindig beírnod e-mailed és neved. meg ha akarsz segíteni az oldal frissítésében (plusz sorozatok, stb), akkor kapsz modi jogot. :) -
zsír! köszke! A regisztrálásban mi a poén egyébként? -
Már nem aktuális a link és az oldal.
A Torrent @ Manga13 elköltözött erre a címre. -
Manga13 RSS:
Úgy tűnik még plugin sem kellett, mert a Wordpress alapban támogatta, csak az adot skin nem. De a skint módosítottam, és a belépés és egyéb menüknél már megtalálható a Hírek RSS formában menüpont. :)
Manga13 on RSS -
elvielg valami pluginnel megoldható. szóval utánanézek. :)
(úgy örülök, h azért van valami érdeklődés :D) -
elolvasam a faq-t, de most nezem, hogy Wolf's Rainbol van OAV meg TV is. Mi a kulonbesg koztuk? az OVA (ez OAV nem?) az 20 perces a TV fel oras, akkor az egyikbol csak siman tobb resz van? -
Lenne egy felvetésem, de mivel nem értek hozzá... Nagyon nagy macera lenne a mangaXIII-hoz csinálni egy RSSfeed-et? Mert már egész kezdek hozzászokni... -
énis végignéztem , nem akartam abban a tudatban élni hogy lehet történt valami izgalmas is vagy kiderült valami amiről lemaradtam volna xD -
T meg tudtad nézni?? akkor minden tiszteletem a tied:D -
FFX #8556 Hát ezt a részt elég nyögvenyelősen néztem meg :/ -
naigen , de Ichigo mindig is ilyen "hülye" volt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor meg már teljesen egyértelmű a dolog jönnek a megszokott "Ichigo rejtélyfeltáró percei" :D amikor már Chad is rég rájött xD ... azis vicces hogy a mod soulok bábuként is milyen erősek , Novának megvannak a képességei , Kon még mindig csak egy béna maci :D -
Néha elcsodálkozom, hogy Ichigonak lehet-e annyi IQ-ja mint Forest Gumpnak? Mert triviális dolgok kitalálásához is a MOD soulok vagy Ishida kell... -
persze igazad van :) de így sikerült :DDD ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk én már az előző részben behaltam a kupakos kissrácok mint halálos ellenfelek xD -
Hát hallod inkább nléztem volna még egy olyan Fake-t végig mint ezt a csöpögést...A másik meg hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a víz... azt elhiszem hogy Ishidanak nem jó meg Rukianak a gigai-ban nem tesz jót a víz meg Orihimenek meg Sadonak. DE RENJI meg IcHIGO csak mint szellemek vannak ott!!!!! HOGY A PICSÁBA FULLADHATNÁNAK MEG???? meg már egyszer rájöttek, hogy a Fireball hatásos... erre még mindig a Zanpakoutoukkal csapkodják a vizet.... MEg Ichigo lazán felúszik a test felszínére mikor körbezárja a vízszörny de a többiek meg mozdulni sem tudnak.... EZ ANNYIRA SZAR MÁR!!!!!
De nem? -
nincs neked szíved :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pedig végre megtalálja az igazit! egy nőt aki emlékezteti az anyjára xD -
ja gondolom a múltkor elmaradt 73-at akarták 73-74-el pótolni... de ez valami szörnyű... Már majdnem jobban sajnáltam magamat hogy nézem mint
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ishidát ahogy betegen sétál szegény az esőben... hüpp hüpp na itt kapcsoltam ki:D -
ezzel a filler epizóddal az a fő baj, h 40 perces és nem csak 20.
20at még kibír az ember, de 40et már nem 1huazmban :D -
Ez nem hinném, hogy túl jó indok:D Attól még szar:D -
én még mindig azt mondom ezerszer jobbak mint a Naruto nevetségesen szánalmas filler epizódjai :) -
Nem hittem, hogy elfogok jutni idáig de a Bleachet rész közepén kikakpcsoltam. Ez valami borzalmas:( Szar rajzolás szar történés. Nagyon settenkedően rejtélyes akar lenni és szar az egész... mű rosszabb mint egy 10K-szor elrágott rágógumi... Szóval csalódás.. csak saját felelősségre.. -
"rape0329" ?? már meg se nézem :D -
271-es Berserk Manga is megérkezett:) -
Prof William #8543 Az ominózus cikk...
http://index.hu/tech/szoftver/rape0329/
-
Bleach 73 special by Dattebayo -
Prof William #8541 Jé most látom milyen remek és a Japán kultúrát pártatlanul árnyaló cikk van az indexen. :( -
Prof William #8540 Az a Horn Gyuszi mindig gyanús volt nekem. :) -
Olvasgatom a FAQ-ot. Lehetne, hogy a feliratokra is kiterjedjenek a hivatkozások? 1600x1200-ban nehéz megtalálni azt a pici X-et:P -
Gyula...
Esztert nevelő hölgyemény pedig Vitéz Laura. :)