72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LeWyTy
    Én is csatlakozom megint van néznivalóm.
  • IMYke2.0.0.0
  • Renjike
  • IMYke2.0.0.0
    oda nobuna no yabou katsuie
  • Renjike
    Ez miből van? :D Mármint az anime neve érdekel
  • Prof William
    Biztos ilyen speciális "egyszerre puha és strapabíró" típusú páncél lehet. :)
  • IMYke2.0.0.0
    AztaQ....
  • BEAST #66440
    Páncél a javából. :)
  • LasDen #66439
  • LasDen #66438
    "Egy unalmas világ ahol a 'piszkos viccek' koncepciója nem létezik' anime a nyárra bejelentve....o_O

2 srác mocskos viccekkel terrorizálja a világot...
  • [NST]Cifu
    Lemrina-t én ugyanúgy a szürke vagy semleges (se nem gonosz, se nem jó) kategóriába sorolom, mint Slain-t. Előbbi a családi körülmények áldozata, utóbbi a származásának áldozata. Ezzel együtt tény, hogy még így is ellenpárjai Inaho-nak és Asseylum-nak, mert ők meg aztán hibátlan és tökéletes egyedek. :)

A szél dolog sehogy sem stimmel. Akár gravitációs (de akkor miért "szél"?), akár napszél az, amiről szó lenne, sehogy sem jön ki, mert az előbbivel nagyon jól lehet számolni, utóbbi viszont túl gyenge ahhoz, hogy mondjuk ilyen rövid távon (pár tíz km a képek alapján) egy lövedéket eltérítsen. Még műholdakat se nagyon tud évek alatt eltéríteni, ehhez hatalmas nap-vitorlákra lenne szükség... Szóval ez így gáz... :(
    Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2015.01.27. 19:52:15
  • BEAST #66436
    Slaint sosem fogom megkedvelni, az új hercegnővel jól megérdemlik egymást.

Ezt a szél dolgot én sem igazán értem, és ami a legbosszantóbb az az, hogy az emberek mindenféle napszelekkel próbálják magyarázni a jelenséget. Én inkább úgy magyaráztam be magamnak, hogy a különféle roncsok, törmelékek, miegymás zavarhatják meg az érzékelőket. Bár az utolsó részben elég komoly "széljárásokkal" kalkuláltak, szóval talán valami gravitációs anomáliák lehetnek, vagy fogalmamsenincs. :D
  • [NST]Cifu
    Igazából amennyire fanyalogtam az elején, most annyira kezdem megint szeretni. Még a végén Slain-t is megkedvelem. :)

Mondjuk a Gundam Seed utánérzés picit zavaró, meg nem értem mi ez a "wind" dolog a fordításban (az űrben miféle szél lenne LEO pályán?!?), de ennyit még elnézek neki. Remélem a WTF terén tudnak alkotni megint, és akkor tényleg ott lesz megint a toppon. :)
  • efti
    Mostani Aldnoah zero epizod meglepoen jo volt.
  • Prof William
    Nem tudjátok, hogy vajon a Gakkou Gurashit melyik időszakra tervezik?

Mert már múlt év júliusában bejelentették, hogy anime készül belőle, de azóta semmi.

Ha jól adaptálják, az érdekes lesz. :)
  • LeWyTy
    Kösz a tippet! :P nekem 10/10... Legyen folytatás!!!!
  • DasIsFuck
    Ez a Junketsu no Maria úgy kellett mint egy falat kenyér:D

Európai helyszínű,történelmi hátterű klasszikus fantasy nem eltúlzott fanservice-el, tíz ujjam megnyalom eddig utána:)

Isuca is egész jól kezdett, sokkal rosszabbat vártam.
    Várom még a Saenai Heroine no Sodatekata-t, remélem az sem lesz csalódás.

Ez a Shinmai Maou no testament egy Higschool DxD 2.0-nak tűnik eddig, elnézegetem de semmi különös.
  • Lelouch
    No Game No Life befejezve. Nagyon remélem, hogy lesz majd folytatása... :D
    8/10
  • DasIsFuck
    Megnéztem az Absolute Duo és a Juuou Mujin no Fafnir első részét és egy az egyben kb mintha ugyan azt látnám...
    Nem lepődnék meg ha az Isuca első része után annál is az lenne az érzésem.
  • IMYke2.0.0.0
    Lánynak minimum művészeti suliban lenne a helye...
    Hogy utána animét/mangát rajzoljon? :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is ez jutott eszembe, mikor olvastam :)))
  • LasDen #66426
    beszarok, hogy ennek külön neve van :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt ide is, mert animében is csinálják: Is "ago-kui" the next "kabe-don?"
  • LasDen #66424
    nekem megys
  • efti
    A MAL minden oldala "403 forbidden" :-(
  • Lelouch
    Na jó, kint van az utolsó Liar Game fejezetből a RAW, és nem tudom eldönteni, hogy ez a fordulat most javít valamit a manga végén, vagy ront... :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Liar Game is reality television with hidden cameras."

Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.01.20. 23:44:40
  • xblades
    Igen ennél az animénél a harmadik évad annyira eltér az elsőktől, hogy ha tetszett akkor esélyes hogy az nem jön be. Ha meg az eleje bosszantott akkor lehet az fog tetszeni.
  • DasIsFuck
    Picit tét nélküli egy rész után, mert már az első részben kiderült, hogy miről van szó maximum csak a karakterek értetlenkednek amit nem tudom mennyire szórakoztató nézni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én azt vártam hogy picit komolyabb cél lesz attól, hogy ki kerül a menybe vagy pokolba.

Arról nem is beszélve, hogy lehet a pokol jobb hely a mennytől:D

Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.01.19. 19:07:09
  • Lelouch
    Nálam az első két évad ért 7 pontot, a harmadik meg csak hármat... :D
    Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.01.19. 16:31:52
  • xblades
    Nekem is jobban tetszett a 2. évadnál a 3., ott kevésbé volt szerencsétlen a srác. Bár teljesen más síkra terelték a történetet de valakinek meg pont ez tetszett.
  • Renjike
    Úgy értem hogy legalább történt valami. Nekem..szerintem a 2. évadnál mindenképp jobb volt. :)

Vagy a sora no otoshimono lezárásánál, ami még most is kisért annyira rossz volt.
  • LasDen #66416
    a 2, évadot 2 résy után dobtam. szörnyű volt... :D
  • BEAST #66415
    Én is mosolyogtam egy jót, már nem tiszták az emlékek, de úgy tudom fogalmam se volt mit akartak az utolsó évaddal. Az első kettő tetszett, főleg a második amiben Yuji már egész használható módba váltott. Viszont nem vagyunk egyformák, lehet neki más tetszett az egészben. :)
  • Lelouch
    "utolsó évaddal nem volt gond"

Ezen most azért nevettem egy jót. :D
  • Renjike
    Helyzetjelentésként: végeztem Shakugan no Shanaval . Az első és utolsó évaddal nem volt gond (azt leszámítva hogy 1-2 információ még kiderülhetett volna) de a másodiknak az első 10-12 része szinte nézhetetlen volt. Összességében kellemes sorozat volt és egy kicsit még érdekel is hogy mi lehetett a "vége" után.
  • Prof William
    Hosszú idő után újra frissült a blogom. Az Earth Girls 4-ik része i felkerült. A többi most már viszonylag hamar követni fogja,

Katt ide!

+ Van kissé lejjebb görgettek a karácsonyi bejegyzésben egy link is ott van a csapatunkkal készült interjúhoz.
  • BEAST #66411
    De te nem is vagy a hercegnő "hős lovagja". :p
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.01.18. 14:38:10
  • LasDen #66410
    értem, hogy nem hatott volna rá, de akkor is. Még ő kér bocsánatot? Ennél nagyobb pöcs nem is lehetne. Leköpném...:D
  • BEAST #66409
    A memóriakatyvasz azért nem zavarta, mert rá amúgy sem hatott volna. A többi pedig a szokásos nyálas love story kezdet. Kezdte megkedvelni őket, csalódott bennük, de az apja megmagyarázta, ennyi. Ebben nincs semmi különleges, n+1 alkalommal láttunk már hasonló kezdést. Az átok már tényleg túlzás volt, vagy legalábbis nagyon korai. Ettől függetlenül nem rosszabb eddig például , mint egy Highschool DxD csak egy oktávval értelmesebb a főszereplő.
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.01.18. 14:00:04
  • LasDen #66408
    mit?