72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Boldog Szülinapot! ^.^ -
HBD! -
a Super seven-t nem tudom, de hogy Super28-as van au biztos. Kőrégi :) -
akkor morcosan fogod várni a 79es részt :D
ugyanis a filler epizódok biztosan nem kecsegtetnek semmi jóval :D -
jah már nekem is Bleach elvonási tüneteim vannak ... ajánlom hogy a köv rész megérje a várakozást ... mert különben morcosan fogom várni a 79. részt :DDD -
ehh...
Holnap vállalati pénzügyekből ZH-t írok én meg tanulás helyett a Bleach 7 oldalát frissítgetem van e új manga vagy kijött e már subbolva a 78...
Nem vagyok bekattanva:D -
animenfon nem talaltam super seven animet..
amugy tobb pontja van az eureka sevennek mint a rahxephonnak... jo az biztos sokan nem ertettek es leszaroztak.. nah mindegy.. -
fogalmam sincs -
Menő #8970 A többi részét is meg tudnád mondani, hogy honnan lehetne letölteni? (Ha tudod) -
ez nem az ősrégi Super Sevennek egy feltámasztása?? -
nah az elso kettot mar megis lestem... tok jo volt... -
Eureka Seven-t lattatok mar? holnap szedem le.. mecha cucc mint a rahxephon vagy az nge -
Hát most valami vidámra vágytam ezután, ezért elkezdtem nézni az FMP? fumoffu-t, és holnap még neki állok az Escel Saga-nak, de megfogom nézni a rahXephont is:) -
nézd meg a rahXephont:) az is igen ütős... -
Air
Hát elég nehezen keltem fel a gép elöl az utolsó rész után. Ez tényleg egy igazi dráma, még nem találkoztam animok között ilyennel. -
Meg még jó torrenteken való kereséshez az isohunt is. -
Egyébként jó ötlet még keresgetni az anidb.net-en. ott fennvannak a fansub-ok címei -> ahonnan bővebb információk is vannak a torrentek fellelhetőségéről. -
Kösz -
Ez jó:D Az Air-t pont ma szedtem le, és a felénél tartok. Priviben küldök linket. -
Melyik torrentről,mert már próbálkoztam a piratebay-yal de ott nincs(pl:Air) -
Főleg torrentekröl, de van még egypár ftp is. -
JAJA -
hümm? Arra gondolsz, hogy honnan töltünk? -
Nem mi találtuk ki ezt a szót... -
Az Anime-t honnan szeditek? -
Aranyos:) -
LOL!
-
Elkezdtem nézni az Air-t. Eddig 4 részt láttam. Grafikailag tetszik, és tényleg igazi szomorkás film. Nagyon tetszik. Az openingje jó, nem tudja valki a címét? -
wááá :D
már azt hittem itt is megy a vita 15 üzi után :D -
Kössz! -
Feliratot főleg az animeaddicton találsz. -
Miért ti honnan szereztek?Én is szoktam keresni,de semmi. -
Igen -
:DD
Nyugi, tudom miről van szó, valszeg (?) mikor az Alvilágba küldik őket a szent szörnyek legyilkolására. -
és nem tudnád egy mondattal megmondani mi volt benne, tuti beugrana neki, nem kéne itt nyomorultnak barkóbáznia
-
Kicsit utánna.
De megvan az a rész is. -
Amikor megismerkedik Kuramával és Hieiel? -
Igen,amikor Yusuke(fsz.)éppen mégcsak tanul,és 1 küldetést kell végrehajtania. -
Ismerem a sorozatot. Azt mondd ebben a részben mi történik, mert ez még nagyon az eleje lehet. -
Amelyik most szokott menni az egyik anime tv-ben.