72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    hajime no ippo mangát olvassa valaki?
    mert ez a 695 fejezet nekem kicsit erősnek tűnik... O_o
  • Jagi
    A ping-pong az zsivány nagyon, de a karate-t nem láttam :)
  • Sadun Tryst
    jam. :)

bár azért hozzá kell tenni, a japán "ki mit tud"-ok nagyon szórakoztatók. én már láttam győztesek videóit, és tényleg marha jók voltak. :)
    (mátrix ping-pong és a karate)
  • Seth
    az innovatív showműsorokat már ne is említsem :D hihetetlen miket ki nem találnak
  • Sadun Tryst
    van 1-2 meredek 18+-as video (pl. a buszos), de a többi tipikusan japán szal nem tudok meglepődni rajta :D
    (mtv fresh video pl :D)
  • madfist
    kössszzz, nem néztem elég sokáig a topiclistát
  • Seth
    ittenvane vakegér :D
  • madfist
    A Japán állatságok topic eltűnt, vagy csak én vagyok vak?
  • Jagi
    :)
  • Bucser
    Óóó te szegény ha majd ráérek sajnállak:D

Eddig a héten 4 vizsgát írtam csinálok holnapra egy prezentációt meg vizsgázok mégegyet aztán még 3 vizga a héten:)

Nekem annyi kikapcsolódás volt a héten hogy megnéztem a Bleachet meg a Bloodot meg az ergo új részeit:) (Bleachre kár az volt időt pazarolni...)
  • Sadun Tryst
    linket lécci priviben, h honnan szedted xD
    most nagyob fáradt vagyok... (6 óra karaktertáp után ragnarok online-ban talán nem is csoda :D)
  • Prof William
    King Of Thorns

Kasumi egy átlagos diáklány. Szemüveges aranyos, mintha az Ichigobol lépett volna ki. De szörnyű betegségben szenved, amely lassan megöli. Utolsó esélyként egy távoli szigeten lévő kutatókomplexumba szállítják ahol pár sorstársával hivernálva várja ki azt az időt, mire lessz gyógymód. 20-30 évre saccolnak.

De Kasumi és társai egy rémálomra ébednek fel. A kutatólaborban valami félresikerült. Minddenki halott különböző génmanipulált szörnyetegek járják az üres folyóskat. Az egész szigetet pedig benőtte a dzsungel.

Még nemigen láttam túlélőhorort mangában de ez nagyon jó! Mintha valami RE klón.
    Adva van 6 különböző ember akiknek gőzük sincs hogy most mi van. Ahogy keresik az utat a szörnyekkel teli kutatólaborban lassnan magányosság és kétségbeesés a felszinre hozza a multjukat és megismerjük őket. Az idő szorít. Nem csak kaja + lények a baj hanem az, hogy mióta kiolvadtak a betegségük újra aktív, és csak pár napjuk van a halálig. Versenyfutás az idővel. A szigetet nem lehet elhagyni és nincs remény. Vagy talán mégis?

Olvassátok el.

Sajna nncs fenn teljesen a FTP-n de jó. Ne várjatok el tőle korszakalkotó művet. Ez csak egy manga. De annak nagyon jó.
  • Prof William
    Kb. az...
  • BEAST #9045
    ugye! ... az a hang! ááá mindig átugrom azt a részt :D ... mellesleg semmi sem maradt meg úgy igazán a 78-ból ... kezd olyan lapos lenni mint a Naruto (volt?) ... tényleg hogy áll a Naruto? még mindig "tésztakészítés ninja módra" szint? :D
  • Bucser
    Nem beszélve az új openingről ami valami borzalmas....
  • Bucser
    Megnéztem Bleach 78-at... erről inkább nem akarok mondani semmit... gáz az egész...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az még erndben hogy Ganju bunyot provokál Ichigoval aztán lelép de hogy ezt milyen hosszan ecsetelgetik....feleslegesnek értzem... "Aztrán a betegek gyógyuláésa nem megy hangzavarban" poén elsőre vicces másodikra már fárasztó... Nem tetszk nekem ez az irány.. az egész évad ilyen lesz mostmár???
  • Krezga
    én megelékszem azzal is, hoyg annakidején letöltöttem:D
  • Jagi
    a movie is megvan "jó" (pff) áron...
  • Sadun Tryst
    jam, az új opening tényleg nagyon ott van. főleg a kezdőkép amikor a kardot fogja Saya :)
  • Ottto
    Szerintem a sorozat első pár része....A történetet olvasva szinte biztos.
  • Krezga
    Ez a movie?
  • Jagi
    Jaja! Kár lrtt volna megállni 26-nál...
    Mondjuk én abbahagytam anno a nézését, mert "kikészültem" a várakozástól egy-két rész vége miatt, de már úton van, hogy foglalja a helyet a vinyón :)
  • Bucser
    A TV 1 évadnak indult. aztán kibővült 2 évadra. de a storynak sem lenne értelme ha 1 évados lenne. Így legalább jól kidolgozottak a karakterek és a motivációk. Az 1. évad elsősorban Saya-ról és az ébredésről szólt. A 2. évad pedig szerintem egy az egyben a Diva vs. Saya küzdelmet fogja felölelni különböző frontokon az immáron teljesen képességei birtokában lévő Saya-val.
  • Jagi
    Na igen... jellemző, hohy nem írják hány részes és a DVD-n mennyi van és mikor jön a kövi...
    Egyébként érekel : ) THX
  • Jagi
    ahhoz képest... mennyinek is indult?
  • Punker
    ezt láttátok?
  • Bucser
    még egy évad. tehat összesen 2*26 rész összesen 52.
  • Jagi
    mennyi lesz még a blood+?
  • Bucser
    MA sikerült megbénzem Blood 24-25-26-27-et.

26-27-ben az új opening nagyon ott van:) (jobban tetszik mint az előző) A történet pedig drámájában zseniális szerintem... (Kai jelleme nagyon jól meg van írva)
  • Sadun Tryst
    Zetman
    Még csak most olvasom a 3. kötet közepét, de már most a rabja vagyok! Sőt! Az első pár fejezet után a rabja lettem! Egyszerűen fenomenális! A megrajzolás nagyon részletgazdag és szép. A történet misztikus és érdekes, egyszóval magávalragadó!
    Aki szereti a kemény főhősöket, nagy harcokat, a JÓ mangákat, akkor ez neki való! :)
    10/10 eddig a sorozat. De nagyon erősen! ^^
  • Prof William
    Higurashi no Naku Koro ni 1-4 rész + 5 rész...

Beteg! (De jó értelemben.) Ne tébvesszenmeg senkit a rajzolás! Aranyos kis iskolai ökörködésből Psycho-Thirrer- Horrorba fordul kb 2 rész alatt.

Egy nyomozós miszikus játék anime adaptációja, és akármilyen furcsak több befejezést készítettek hozzá.
    Az 1-4 az első történetszálat viszi. Úgymond a sima végigjátszás. Amikor valaki végigrohan a gamen és kihagy lehetőségeket, nem kérdez meg mindenkit nem talál bizonyítékot. Ennek fényében ne lepődjetek meg hogy a 4-rész vége olyan amilyen.

Az 5 részben újra minden a régi, semmi sem történet. A történet újra kezdődik, de most hősünk máshoyg dönt. Eyyetlen döntés, egyetlen mozzanat is döntően befolyásolhatja történet végkifejletét. Végül is nem naghy spoiler. Míg hősünk az első "végigjátszásnál" időben kelt most elaludt és ez máshogy lendíti meg a történet menetét.

Ajánlom mindenkinek aki szereti a misztikus sötét történeteket és nem ijednek meg egy kis vértől valamint a testi/lelki terorrtól.

A zernéje, főleg az opoeningja eszméletlenül bejövős. Kicsit olyan mintha az evanescene énekelné.
  • Jagi
    Na jó! Erre hajtok már hónapok óta :)
  • Bucser
    És ha már ekkora az egyetértés Kard és Berserk fül témában mindenki boruljoin össze és "Áldjuk az urat":D
  • Sadun Tryst
    nincs semmi baj xD
    (huh ez má nagyon erőltett vót')
  • via_mala
    Elnézést, ha túlreagáltam. ;)
  • Sadun Tryst
    szerintem ezt ő is tudta, csak poénkodott :)
  • via_mala
    Gatts, mikor "eldeformálódik" a páncél által, akkor farkas formát vesz fel, annak a füleit látni a képen.
  • Prof William
    Lehet hoyg Gats miután felkockázta Grif-bát beált az igazság védőinek a sorába?

Ez az igazi Batman: Begins! :)
  • Sadun Tryst
    a fülek eddig fel sem tűntek, de most h így látom... :D
    brutális xD
  • FFX

Batman-e vagy? :D