72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Bocsi, kicsit elragadott a hév. 
Pedig a legelső kommentemnél direkt figyeltem erre:S -
enyhe spoiler taget használhattál volna :(
-
Nálam az borította ki azt a bilit mikor a 2 gigamega mech galaxisokkat dobál egymáshoz és ezt közben az eggyik környező bolygóról nézik premierplánba XD
Egyébként a végére úgy értem hogy, egy teljes történetet tár elénk, lényegébe 1 teljes generációt ölel át.
Emiatt tetszett a vége, de az nálam is nagy negatívuma, hogy nagyon elszalad egy idő után a ló alattuk és folyamatosan egyre több és többet akartak. -
Egyik legjobb haverom oda meg vissza van tőle . :) Majd meglátom.
-
És emiatt rossz is a vége amit csak átpörgetem, és mielőtt rám dobtak volna egy galaxist dobtam. :)
Pedig a hold incidensig még tetszett. -
Amilyen hülye vége van, ez igaz. -
Na, én is elkezdtem ezt az "Oda Nobuna no Yabou"-t. (4 rész)
A főszereplő fiútól zsigeri alapon hányok, komolyan.
A többi oké. -
én meg mindkettőből láttam 1 részt és annyi elég volt....:D -
Hehe.. Én ez pont a Kill la Kill-el játszottam el, és nem értem miért nem tetszett elsőre. Azóta nagyobb kedvencem mint a Tengen Toppa.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.04. 16:55:01 -
Szerintem meg egyszer simán nézhető. -
GC-ben annyira ne bizakodj. egy kalap szar... -
Szerintem úgy kb 0% sajnos.
-
Szép egész történetet alkot, csak egy idő után elszalad a készítők alatt az a bizonyos ló
-
Belekezdtem másodjára a Tengen Toppa Gurren Lagannba és nem értem ,hogy sok éve hogy dobhattam 2 rész után. Hatalmas élmény. 
Úgy érzem hogy ezek után a másik abbahagyott sorozatot is meg kell újra vizsgálnom. (Guilty Crown) Lehet abban az esetben is egy mesterművel állok szemben .
-
Mennyi esély lehet egy következő évadra?
Már 2x végignéztem, de ...mééég..mééég! -
új Aria anime a láthatáron. Mégha csak egy OVA is lesz, ez akkor is az év híre. Ennél jobb hír csak a Horizon 3. évad lehetne.... -
manga -
MAL nem ismeri, vagy en vagyok bena? -
Prof William #66469 KONO SHIMA NI WA MIDARA DE JAAKU NA MONO GA SUMU
Egy néprajzkutató csoport egy isten háta mögötti kis szigetre látogat, hogy az ottani hagyományokat tanulmányozzák. Pechükre éppen valami fontos szertartás idején érkeznek, így helyiek rövid úton fel is koncolják őket.
Főhősünk viszont olyan természetfeletti képességekről tesz bizonyságot, amit a helyeik már nagyon régen vártak, így nem hogy életben hagyják, hanem egyenesen abban bíznak, hogy majd ő lesz a sziget következő vezetője.
Hősünk próbál együttműködőnek látszani, de közben keresi módját, hogy megszökhessen a szigetről.
Eközben pedig egyre többet megtud erről a titokzatos kultuszról, ami már egy félezer éve űzi a sötét praktikáit a szigeten.
A rajzolás nagyon jó és ahogy lassan egyre több minden derül ki a sziget titkaiból az is érdekfeszítő.
Külön tetszik, hogy a természetfeletti vonulatot nem tolják az arcunkba 2 laponként , hanem amolyan a háttérbe maradva, a mindennapok részeként mutatják be.
A főhős képessége is olyan, hogy nem igazán segíthet neki kijutásban. Más természetű.
Egy misztikus sziget, és egy furcsa kultusz aminek a titkai lassan-lassan kiderülnek.
Mindenkinek ajánlom bár a durvább jelenetek miatt inkább a 16-18- éven felőlieknek. -
Az a filler ami nekem ugy erzodik :) -
Én a mangában nem meglévő dolgokat tartom annak.
Inuyashában jegyzem ezeket, és vannak időnként fél résznyi fillerek is :D Némelyik elég gáz :] (pl mikor Myouga bemegy az ékkövet készítő papnő maradványaihoz ) -
szerintem meg mindegyik filler, amit mondtok :D -
Én meg a "filler" alatt azt értem, hogy egy vagy több anime epizódban szinte semmi, vagy alig történik valami - kitöltik a sorozathoz kapcsolódó adásidőt.
-
Fillerre két külön értelmezést is ismerek. Valaki azt mondja, hogy ami nincs benne a mangában az filler, valaki pedig hogy az a filler, ami nem tartozik hozzá a történeti szálhoz. Én az utóbbi csoportba tartozom. -
Végül megnéztem. Furcsa volt... :D És elég nehéz értékelnem. Legyen mondjuk egy 7/10. -
Hááát... Az Inuyashában egy rakás fillert nem jelöl... -
basztakurva :DDD Aho aho aho -
Azert az a definicio a fillerre nem ugyanaz mint amit en ertek rajta. Szerintem pl a Bakuman mangaban rengeteg filler volt, mig ax anime pont atlepte oket -
fillerlist
Sorozatok és fillerek. A Bleach 45%-a filler :D
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.01.31. 00:09:55 -
Liar Game manga befejezve. Nagy kár azért a csalódást keltő utolsó játékért... Az lett volna az elvárható, hogy az lesz a legjobb az összes közül, erre az lett messze a leggyengébb. A befejezés meg folytatásért kiált, de valószínűleg úgyse lesz belőle semmi.
8/10 -
Én is elfogyasztottam... Úgy! hogy még a Shogun 2 Total Wart is megvettem xD (bárcsak lenne hozzá egy ilyen mod :3 )
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.01.30. 23:17:29 -
Hát én ezek után biztos belenézek :)
Még ha kissé vontatott is. -
szerintem meg olyan kis cukik :D -
Engem az őrületbe szoktak kergetni a harsány tsundere mivoltukkal, de itt pl kedvelhető karakterek voltak a számomra is.
Itt pl nem azok az idegesítő agyatlan maximálisan fanservice-re kihegyezett karakterek voltak amik általában szoktak lenni a lolik.
Itt szerintem megvolt a kémia a loli karakterek és a főkarakter kapcsolatában.
Nem azt éreztem, hogy egy nagy erőlködés az egész. -
Engem nem szoktak a lolik idegesíteni. Ennek ellentmond kicsit, hogy én a csendes, szűkszavú, rejtélyes karakterekért vagyok oda... de a lolik (és ezzel szinte 99%-ban egyenes arányban tsundere is) nem zavarnak. -
Na ki is végeztem.
Ebből speciel tényleg elnéztem volna 24 részt, de annak is örülök, hogy ez is egy ilyen félbehagyott anime ami ordít a folytatásért, de az meg valszeg nem lesz neki soha:(
pl első anime ahol a loli karakterek nem kergettek az őrületbe:D -
nekem 3 rész után elég nehézkes a haladás. Annyira nem érdekes.... -
Köszönöm hogy felhoztátok ezt a témát, mert különben teljesen kimarad ez a fantasztikus mű:) -
Azt hiszem a Shirobako-ba is bele kell majd néznem. :D -
Ennek örülök