72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nekem ilyen kéne e:
-
Itt is van pár bábú, de szerintem akkor is drágák:D -
ez a néni melyik anime-ből van nem tudjátok? Vagy nincs ennek a bábus oldalnak valami érthetőbb változata? Egyébként kapásból legalább tizet meg is vennék, ha lenne rá keret
-
Ezekkel csak az a baj, hogy rohadt drágák... -
[URL=http://sweet-girls.seesaa.net/category/311368.html]Anime bábok
[/URL]
-
és így mennek munkába: :)
system all green!
launch! -
xD -
képecske 8) -
ja. egy egész kis történetet meséltek el 3 videoklippen keresztül. :) -
Én vlami kék csajszira emléxem egy animés klippből, meg egy gitár alakú űrhajóra. Az lenne az? -
Nuki #9328 apropó, lehet hogy 3000üzenettel lejebb már kitárgyaltátok, de Daft Punk klippet ("animéset") láttatok-e már? -
Nuki #9327 szerintem tedd föl nyilvánosan gyöngyszemnek :)
én pl igényt tartanék rá :) -
Nem ,más baki van, már mindent próbáltam. Most úgy sikerült kijavítani, hogy virualdubmod-dal kiiktattam pár felesleges streamet és jó lett. De attól a feliratot még várom:F -
Benne van az, csak néha, ha beleteker az ember mplayer-rel, akkor elfelejti a feliratot. Mindezt csak MKV formátummal csinálja, de ha nem tekergetsz bele, akkor elvileg jó. Máskülönben szedd le a Matroska Codec Pack-ot és nézd meg Media Player Classic-kal. -
Előbb legyen valami normális kana! :D
Lehet, hogy kezdhetem előlről, mert túl kicsik... Ha kell, máris fel tudok prototípust rakni (a magánhangzók készek teljesen) -
Girls Bravo Season 1-hez nincs vkinek angol felirata?? Enyém mkv-ban van meg abban ugye benne van alapba a felirat, de egyik pillanatról a másikra bemondta az unalmast és nem jelenik meg (kivéve a 9-10-11.részt nemtom mi a különbség)
Minden más sorozatnál rendben van,plusz ez is jó volt még amikor megnéztem úgy 2 hónapja. Átvittem haverhoz,mert kölcsönkérte, és ott vettük észre. Mondom nálad van a gond biztos, erre itthol se jó.Nemértem mi történt vele
Szóval kéne egy angol felirat hozzá -
Nekem jó sok kanji kellene :) -
Éppen gyártogatok kana gyakorló kártyákat :) Kell majd a pdf? -
Blood+ 31-32
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!AZTAROHADTKURVAMINDENIT!!!!! Ez valami írtózatosan jó volt!! Nem gondoltam volna, hogy így fog befejeződni a 32-es rész. Diva pedig dúrván tanújelét adta, hogy mennyire tisztában van az erejével... Mindenkinek látnia kell... -
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
XD -
nem tom hogy az anime e szerintem nem de aki jártas a gundam-ban vagy a transformersben az talán tudja.azt szeretném meg kérdezni hogy tud e valaki olyan helyet ahonan a beast wars részeit lehet letölteni -
ÉS a régóta várt Berserk Manga 274 megérkezett:)
ezen torrentel szedhető is:) -
Újraindult a Biomega manga!
Részletek itt! -
Nah a végére értem. Minden jó ha jó a vége :).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár amikor Kaname feltűnt ott Hong Kong-ban én azt hittem hogy az a kínai Kaname "klón" csak rávették hogy öltözzön be és csinálja meg. -
(hál isten mechás mmorpg nincs európában xD) -
Na ma elkezdtem Full Metal Panic TSR-et nézni. Most tartok a 6. résznél és hát eddig nagyon bejövős akár csak az előző kettő csak valahogy más. Szvsz sokkal brutálabbra sikerült mint a sima FMP, ami nem feltétlen baj mert nem zárkozom el egy kis vértől csak mégis más :). Mert pl ott vannak a testvér csajok, a zuhanyzós rész fincsi volt de valahogy érezni lehetett hogy ezt már kicsit más stílusban csinálták mint az előző kettőt.
(Csak zárójelben írom mert tudom hogy OFF:
Pls ha valaki tud olyan mmorpg-t vagy más játékot amiben mechakat kell irányítani/fejleszteni stb az pls feltétlen írja meg akár piriviben is jöhet :D, ez a FMP nagyon meghozta a kedvem egy kis mecházáshoz.) -
Nuki #9312 észrevettem, azért is sajnálom hogy még nem kenem vágom az egészet :] -
Prof William #9311 Sajna nem. De jól néz ki mi? Sajna ez még nincs lefordítva.
Legyen jó képzelőerőtök.
Shion: -Hagyjátok békén Keichit!
Motoros Punkok: Úristen! Megint szemcseppet használt!
-
Van rajta egy rakás, meg a kanji-k felénél ott van hiraganával a kiejtés :D -
Vazz :D -
Had kérdezzek valamit. Te ezt érted is? -
Nuki #9307 a szöveget érted is? :D mert én látok hiraganát is rajt' remélem jól ^^ -
Prof William #9306 Egy másik kedvec képem a Higurashi mangából. Shion bekeményít... A mangában valami hihetlen jó ez a jelenet...
-
Prof William #9305 Legalábbis a jelentésben ez ált... Hogy mi az igazság azt sztem csak a a legvégén tudjuk meg... -
Köszi az Openinget
Én nem megijedek, inkább csak felszisszenek, aztán izgulok hogy mi lesz. Inkább thriller ez mint horror, amolyan misztikus, titokzatosak a dolgokkal. Ezért gondoltam, hogy belenézek a mangába, ahogy látom ott zombiskodnak is (Kössz Will a linket!!!)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Áhh igen. Az ajtós rész. Mikor Rena kezét odacsapta, az nekem fájt! Mondjuk szerintem én se engedtem volna Keiichi helyében. Ezért komoly a dolog, ahogy belegondolok, hogy a saját körmeivel szakította fel a torkát, meg hogy egy tű szétvágta az artériáját.....na ezért van rám ilyen hatással az anime, hogy rémálmaim vannak! -
-
Prof William #9302 Na még 1. Aki ismeri mind a Haruhi-t mind a Higurasit az jót fog most derülni.
Aki a legeslegelső rész első 20 másodpercét látta annak nem Spoiler. :)
-
Prof William #9301 Ez nem nagy spoiler de...
Szóval a anime egy játék végigjátszásait követi. Azt hiszem senkinek sem kelt mondanom, hogy az első volt a legroszabb ending. És így megyünk egyre feljeb...
A manga még raw-ban volt meg de itt egy jó cím...
http://www.higurashi.host.sk/
Ezen jön a fordítás + pár elborult/humoros kép + egy kafa kis Higurasi játék demója is van fen... :)
Megéri megnézni... -
Opening (is) itt
Rémálmaim nem igazán voltak , de eddig 2 rész volt amikor eléggé megijedtem xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!eddig a 4. rész tetszett a leginkább , amikor Rena be akar jutni a sráchoz, este elég ijesztő :) Meg a penalty game , eh nem bírom a tűket , ott majdnem elájultam xD -
Létezik, hogy a blood+ azért nem jön mert 2500an seedelik és +2700an szedik egyszerre?