72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Cuchulainn
    Nekem ilyen kéne e:

• Krezga
    Itt is van pár bábú, de szerintem akkor is drágák:D
  • madfist
    ez a néni melyik anime-ből van nem tudjátok? Vagy nincs ennek a bábus oldalnak valami érthetőbb változata? Egyébként kapásból legalább tizet meg is vennék, ha lenne rá keret
  • Krezga
    Ezekkel csak az a baj, hogy rohadt drágák...
  • RelakS
    [URL=http://sweet-girls.seesaa.net/category/311368.html]Anime bábok [/URL]
  • Jagi
    és így mennek munkába: :)

system all green!
    launch!
  • BEAST #9332
    xD
  • Ahhoj
    képecske 8)
  • Sadun Tryst
    ja. egy egész kis történetet meséltek el 3 videoklippen keresztül. :)
  • RelakS
    Én vlami kék csajszira emléxem egy animés klippből, meg egy gitár alakú űrhajóra. Az lenne az?
  • Nuki
    apropó, lehet hogy 3000üzenettel lejebb már kitárgyaltátok, de Daft Punk klippet ("animéset") láttatok-e már?
  • Nuki
    szerintem tedd föl nyilvánosan gyöngyszemnek :)
    én pl igényt tartanék rá :)
  • Seth
    Nem ,más baki van, már mindent próbáltam. Most úgy sikerült kijavítani, hogy virualdubmod-dal kiiktattam pár felesleges streamet és jó lett. De attól a feliratot még várom:F
  • via_mala
    Benne van az, csak néha, ha beleteker az ember mplayer-rel, akkor elfelejti a feliratot. Mindezt csak MKV formátummal csinálja, de ha nem tekergetsz bele, akkor elvileg jó. Máskülönben szedd le a Matroska Codec Pack-ot és nézd meg Media Player Classic-kal.
  • RelakS
    Előbb legyen valami normális kana! :D

Lehet, hogy kezdhetem előlről, mert túl kicsik... Ha kell, máris fel tudok prototípust rakni (a magánhangzók készek teljesen)
  • Seth
    Girls Bravo Season 1-hez nincs vkinek angol felirata?? Enyém mkv-ban van meg abban ugye benne van alapba a felirat, de egyik pillanatról a másikra bemondta az unalmast és nem jelenik meg (kivéve a 9-10-11.részt nemtom mi a különbség)
    Minden más sorozatnál rendben van,plusz ez is jó volt még amikor megnéztem úgy 2 hónapja. Átvittem haverhoz,mert kölcsönkérte, és ott vettük észre. Mondom nálad van a gond biztos, erre itthol se jó.Nemértem mi történt vele
    Szóval kéne egy angol felirat hozzá
  • berlinboy6329
    Nekem jó sok kanji kellene :)
  • RelakS
    Éppen gyártogatok kana gyakorló kártyákat :) Kell majd a pdf?
  • Bucser
    Blood+ 31-32

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    AZTAROHADTKURVAMINDENIT!!!!! Ez valami írtózatosan jó volt!! Nem gondoltam volna, hogy így fog befejeződni a 32-es rész. Diva pedig dúrván tanújelét adta, hogy mennyire tisztában van az erejével... Mindenkinek látnia kell...
  • Jagi
    JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
    XD
  • Carfanatic
    nem tom hogy az anime e szerintem nem de aki jártas a gundam-ban vagy a transformersben az talán tudja.azt szeretném meg kérdezni hogy tud e valaki olyan helyet ahonan a beast wars részeit lehet letölteni
  • Bucser
    ÉS a régóta várt Berserk Manga 274 megérkezett:)

ezen torrentel szedhető is:)
  • Sadun Tryst
    Újraindult a Biomega manga!
    Részletek itt!
  • Adam5
    Nah a végére értem. Minden jó ha jó a vége :).

Bár amikor Kaname feltűnt ott Hong Kong-ban én azt hittem hogy az a kínai Kaname "klón" csak rávették hogy öltözzön be és csinálja meg.
  • Sadun Tryst
    (hál isten mechás mmorpg nincs európában xD)
  • Adam5
    Na ma elkezdtem Full Metal Panic TSR-et nézni. Most tartok a 6. résznél és hát eddig nagyon bejövős akár csak az előző kettő csak valahogy más. Szvsz sokkal brutálabbra sikerült mint a sima FMP, ami nem feltétlen baj mert nem zárkozom el egy kis vértől csak mégis más :). Mert pl ott vannak a testvér csajok, a zuhanyzós rész fincsi volt de valahogy érezni lehetett hogy ezt már kicsit más stílusban csinálták mint az előző kettőt.

(Csak zárójelben írom mert tudom hogy OFF:
    Pls ha valaki tud olyan mmorpg-t vagy más játékot amiben mechakat kell irányítani/fejleszteni stb az pls feltétlen írja meg akár piriviben is jöhet :D, ez a FMP nagyon meghozta a kedvem egy kis mecházáshoz.)
  • Nuki
    észrevettem, azért is sajnálom hogy még nem kenem vágom az egészet :]
  • Prof William
    Sajna nem. De jól néz ki mi? Sajna ez még nincs lefordítva.

Legyen jó képzelőerőtök.

Shion: -Hagyjátok békén Keichit!
    Motoros Punkok: Úristen! Megint szemcseppet használt!

• RelakS
    Van rajta egy rakás, meg a kanji-k felénél ott van hiraganával a kiejtés :D
  • Ottto
    Vazz :D
  • Ottto
    Had kérdezzek valamit. Te ezt érted is?
  • Nuki
    a szöveget érted is? :D mert én látok hiraganát is rajt' remélem jól ^^
  • Prof William
    Egy másik kedvec képem a Higurashi mangából. Shion bekeményít... A mangában valami hihetlen jó ez a jelenet...

• Prof William
    Legalábbis a jelentésben ez ált... Hogy mi az igazság azt sztem csak a a legvégén tudjuk meg...
  • Ottto
    Köszi az Openinget

Én nem megijedek, inkább csak felszisszenek, aztán izgulok hogy mi lesz. Inkább thriller ez mint horror, amolyan misztikus, titokzatosak a dolgokkal. Ezért gondoltam, hogy belenézek a mangába, ahogy látom ott zombiskodnak is (Kössz Will a linket!!!)
    Áhh igen. Az ajtós rész. Mikor Rena kezét odacsapta, az nekem fájt! Mondjuk szerintem én se engedtem volna Keiichi helyében. Ezért komoly a dolog, ahogy belegondolok, hogy a saját körmeivel szakította fel a torkát, meg hogy egy tű szétvágta az artériáját.....na ezért van rám ilyen hatással az anime, hogy rémálmaim vannak!
  • BEAST #9303
  • Prof William
    Na még 1. Aki ismeri mind a Haruhi-t mind a Higurasit az jót fog most derülni.

Aki a legeslegelső rész első 20 másodpercét látta annak nem Spoiler. :)

• Prof William
    Ez nem nagy spoiler de...

Szóval a anime egy játék végigjátszásait követi. Azt hiszem senkinek sem kelt mondanom, hogy az első volt a legroszabb ending. És így megyünk egyre feljeb...

A manga még raw-ban volt meg de itt egy jó cím...

http://www.higurashi.host.sk/

Ezen jön a fordítás + pár elborult/humoros kép + egy kafa kis Higurasi játék demója is van fen... :)

Megéri megnézni...
  • BEAST #9300
    Opening (is) itt

Rémálmaim nem igazán voltak , de eddig 2 rész volt amikor eléggé megijedtem xD

eddig a 4. rész tetszett a leginkább , amikor Rena be akar jutni a sráchoz, este elég ijesztő :) Meg a penalty game , eh nem bírom a tűket , ott majdnem elájultam xD
  • madfist
    Létezik, hogy a blood+ azért nem jön mert 2500an seedelik és +2700an szedik egyszerre?