72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
codek hiba: matroska letölt, médiaplayer classiccal indít...
nálam ez volt... -
VitualDubMod
De százszor jobban jársz, ha konverzió helyett az mplayer lejátszót használod. Ez egy parancssoros video lejátszó, de kis kereséssel lehet hozzá vagy 2 tucat frontend-et találni, de a legegyszerűbb, ha a TotalCommander-ben a buttonbar-ra teszed az mplayer.exe ikonját, és beállítod futtatási paraméternek a %P%N-et. (path+filename)
Ez a lejátszó külön kódekcsomagok telepítése nélkül lejátszik mindenféle konténerbe csomagolt video állományt, többek között AVI, OGM, MKV, WMV, MOV kiterjesztésűeket, és a sérült, hiányos végű videókkal is elboldogul.
Ha valamit nem tudsz, akkor van remek magyar nyelvű dokumentációja is (bár az angol teljesebb), mivel hogy magyar fejlesztésű ez a népszerű kis progi.
Anno akkor váltottam erre, amikor még Celeron 400MHz-es géppel animéztem, és már az XviD kódolású videóknál kezdett szaggatni a kép, OGM konténernél már durva volt, MKV-t meg nem is lehetett már nézni rajta. Az mplayer viszont annyira minimális processzorigényű, hogy még ezen a gépen is prímán lejátszotta azokat a filmeket, amik a MediaPlayer-rel, a MediaPlayer Classic-kal, a ZoomPlayer-rel és a BSPlayer-rel is csak diavetítésként jelentek meg. -
Prof William #9456 Remek. Ha valki még akar az Pm-ben jelezze. (ne sértsük a fórumon a személyiségi jogokat ugye :)) -
krisztián ádám és tryst néven megtalálsz :) -
oliverspy #9454 Nem tud valaki egy progit, ami mkv-ből avi-t vagy más formátumot tud csinálni?
A gép mindent lejátszik, az ogm-met meg mindent hibátlanul, de ha mkv-t nézek, az akadozik, stb. Szal egy progi kéne mkv-t tud átalakítani. -
De ő szeret mindenkit (: -
passz -
ami u ftp-n van anime4ever-es verzió az vágatlan lehet,nem tudod véletlen???Merthogy van cenzúrázott is belőle, azt meg nem akarom.. -
De Nyu nem vérengz, csak Lucy:) -
Szerintem Nyuu-t akartál írni, mert Lucy.....hát :D
iwiw: Én nem vok ott regisztrálva, de ha lesz belőle valami akkor ez egy jó ok lesz, hogy megtegyem.... -
Én vagyok iwiw-en, és benne is vagyok, fel is vehetsz, ha akarsz:) -
Prof William #9447 Ugyanmár! A szerelem színe a piros! Szóval Lucy egyszerűen csak mindenkit szeret! :)
Más.
Ki van itt IWIW-en? Alakíthatnánk egy IWIW-es animeközösséget. Mármit jó lenne ha ott is ismernénk egymást! Ki van benne? (Más fórumokon is elterjesztem ezt.) -
Jaj paradicsomlézünk már megint. Igen, kicsit véres. De anélkül nem is lenne annyira magávalragadó hangulata mint amilyen. -
nekem nem tetszett , túl sok benne a felesleges paradicsomlé :S -
Az Elfen Lied az nem rossz! Naggyából egy hete néztem újra végig, és még mindig tetszik:) -
hi mindenki
azt szeretném kérni hogy nem tudna valaki olyan oldalt ahol megtudnám hogy mikor jön ki az új része a MAR Heaven-nek meg ha lehet torrentet is megpróbálnám talán ha valaki tud valamit ahonnan gyorsan le lehet szedni -
tokyo godfatherst láttam én is, nagyon jó anime volt :)
millenium actressen is már egy ideje gondolkodom, mert perfect blue-n is, de elég sok elmaradt anime van még -_-
sőt az utóbbi iődben kezd egy olyan érzésem lenni, a régi, hagyományos animék sokkal hangulatosabbak, mint a mostaniak. nagyon kevés új anime van, aminek tényleg magávalragadó atmoszférája van. sajnos a legtöbb anime grafikában már eléggé hasonlít egymásra.
pl anno 1 cowboy bebopot, vagy tenchi muyot, vagy mononoke himet sokkal nagyobb élvezettel néztem a részletgazdagabb animáció és szép terek miatt, mint a mostaniakat. persze mind a 2 korszaknak megvan a maga előnye és hátránya. remélem eljön majd az az idő is, mikor a kézzel rajzolt animék lesznek újra a divatosak. :) -
Köszi, meg fogom lesni őket -
Ha pszicho-thriller animét akarsz: Perfect Blue
80 perc, és vetekszik egyes hálivúdi nagyágyúkkal is, sőt!
Egyébként Satoshi Kon-tól bármit érdemes megnézni, én ezeket láttam és kivétel nélkül tetszettek:
Tokyo Godfathers, Paranoia Agent, Millennium Actress, Magnetic Rose
Egyik sem könnyed kis vidám anime, elgondolkodtató, fajsúlyos művek. -
Közbe belenéztem a 2. fejezetbe. Hát inkább holnapra tartogatom a köv 4-et,mert az intro már meghozta hozzá a kedvem(azért kicsit durva jelenet szvsz), és még végül megint nem bírom abbahagyni, holnap meg meló ^^ -
Prof William #9438 4 részenként jön. Minden 4 rész (fejezet)tulajdonképpen egy végigjátszás. (Mivel ez egy játékból készült.)
Értelemszerűen a legroszabb végtől haladunk a legjobb fele, miközben egyre több infót tudunk meg.
A nyitó zenéje szerintem fergeteges! -
Prof William #9437 4 részenként jön. Minden 4 rész (fejezet)tulajdonképpen egy végigjátszás. (Mivel ez egy játékból készült.)
Értelemszerűen a legroszabb végtől haladunk a legjobb fele, miközben egyre több infót tudunk meg.
A nyitó zenéje szerintem fergeteges! -
Nuki #9436 sry, 'Alucard', csak kicsit összefojtam a Japán szinkronnal :)) -
Nuki #9435 én igy vagyok Alucardo szinkronszinész-hangjával, megkerestem milyen cuccokat szinkronizált, köztük találtam az Elfen Lied-et, többiek elismerően szóltak róla, csak az első négy részen vagyok túl, de egy kicsit akkor is durva, bár nincs benne annyi vér... (és még nem is durva, azt mondják XD ) -
töltelék......a tésztába:D
BTW most néztem meg a higurashi no naku koro ni(huh^^)első fejezetét. Hát ez a sorozat odabasz. Imádom, animében még nem is láttam ilyesmi pszihothriller-t, van még hasonló ?? Soxor a hátamon felállt a szőr, tudja kelteni a feszültséget. Tudni, hogy hány fejezet lesz összesen? OLvastam, hogy minden fejezet után úgymond másképp alakul a történet, marha kiváncsi vagyok lesz e vmiféle összefüggés majdan a végén. Mondjuk enyhe skizofrénia jelei látszódnak mind a lányokon, mint pedig Keiichi-n^^¢, nem igazán tudtam eldönteni az 1 fejezet végén, hogy most ki is volt begőzölve, de hogy Keiichi se normális az biztos -
Nuki #9433 filler? :o -
bleh , a tésztagyártás ninja módra résznél rosszabb nem lehetett xD / azóta nem nézem a fillereket :D / -
188. rész jön ezen a héten, és most nyáron jön a 3. film. :) -
A Narutonak is neki kéne már lassan állnom, mindig csak mondom, hogy most, de soha nem jutok el a letöltés/megnézésig. Amúgy most hányas résznél tart? -
nah majd holnap regelek ide is:) Szóval itt ilyen kevésbé ismert anime-k vannak..hümm..jól hangzik -
FFX #9428 fillerözön, legutóbbi rész volt szerintem eddig a legrosszabb -
Gábor #9427 Naruto kiheverte már a fillereket? Vagy még mindig azok a hulladékok mennek? -
Császtok most találtam egy oldalt gondoltam érdekel titeket:
ANIMESTER
csak regisztrálni kell és pl.:összes YYH(ami egyedülálló legalábbis tuttommal) -
hehe, ennek lehet én is nekiállok :)
de előtt akirát befejezem még 1x, meg a blame-et is elolvasom újra, és utána... :)
blame és akirához meg nem tennék kedvcsinálót, mert normális kép nincs róluk neten :D ezeket el kell olvasni ^^ -
Prof William #9424 Nem nem. :) Az egy másik történet. :) Majd írd meg hogy tetszet... -
De hülye vok.Valamilyért a Hentaiban kerestem.
-
Lehet h pontos de én ilyet nem találok. -
Az a Marilyn Mansonos csávó naon bejön. -
Prof William #9420 Egy kis kedvcsináló. :)
1 Kép: A kis csapat.
2. Kép: Ez annyira RE-s hogy muszály volt beraknom. Hőseink Elérkeznek a Level 4-re.
-
Prof William #9419 Pontos cím. King of Thorns.