72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Jagi
    codek hiba: matroska letölt, médiaplayer classiccal indít...
    nálam ez volt...
  • via_mala
    VitualDubMod

De százszor jobban jársz, ha konverzió helyett az mplayer lejátszót használod. Ez egy parancssoros video lejátszó, de kis kereséssel lehet hozzá vagy 2 tucat frontend-et találni, de a legegyszerűbb, ha a TotalCommander-ben a buttonbar-ra teszed az mplayer.exe ikonját, és beállítod futtatási paraméternek a %P%N-et. (path+filename)
    Ez a lejátszó külön kódekcsomagok telepítése nélkül lejátszik mindenféle konténerbe csomagolt video állományt, többek között AVI, OGM, MKV, WMV, MOV kiterjesztésűeket, és a sérült, hiányos végű videókkal is elboldogul.
    Ha valamit nem tudsz, akkor van remek magyar nyelvű dokumentációja is (bár az angol teljesebb), mivel hogy magyar fejlesztésű ez a népszerű kis progi.
    Anno akkor váltottam erre, amikor még Celeron 400MHz-es géppel animéztem, és már az XviD kódolású videóknál kezdett szaggatni a kép, OGM konténernél már durva volt, MKV-t meg nem is lehetett már nézni rajta. Az mplayer viszont annyira minimális processzorigényű, hogy még ezen a gépen is prímán lejátszotta azokat a filmeket, amik a MediaPlayer-rel, a MediaPlayer Classic-kal, a ZoomPlayer-rel és a BSPlayer-rel is csak diavetítésként jelentek meg.
  • Prof William
    Remek. Ha valki még akar az Pm-ben jelezze. (ne sértsük a fórumon a személyiségi jogokat ugye :))
  • Sadun Tryst
    krisztián ádám és tryst néven megtalálsz :)
  • oliverspy
    Nem tud valaki egy progit, ami mkv-ből avi-t vagy más formátumot tud csinálni?
    A gép mindent lejátszik, az ogm-met meg mindent hibátlanul, de ha mkv-t nézek, az akadozik, stb. Szal egy progi kéne mkv-t tud átalakítani.
  • Ottto
    De ő szeret mindenkit (:
  • via_mala
    passz
  • Seth
    ami u ftp-n van anime4ever-es verzió az vágatlan lehet,nem tudod véletlen???Merthogy van cenzúrázott is belőle, azt meg nem akarom..
  • Krezga
    De Nyu nem vérengz, csak Lucy:)
  • Ottto
    Szerintem Nyuu-t akartál írni, mert Lucy.....hát :D

iwiw: Én nem vok ott regisztrálva, de ha lesz belőle valami akkor ez egy jó ok lesz, hogy megtegyem....
  • Krezga
    Én vagyok iwiw-en, és benne is vagyok, fel is vehetsz, ha akarsz:)
  • Prof William
    Ugyanmár! A szerelem színe a piros! Szóval Lucy egyszerűen csak mindenkit szeret! :)

Más.

Ki van itt IWIW-en? Alakíthatnánk egy IWIW-es animeközösséget. Mármit jó lenne ha ott is ismernénk egymást! Ki van benne? (Más fórumokon is elterjesztem ezt.)
  • Ottto
    Jaj paradicsomlézünk már megint. Igen, kicsit véres. De anélkül nem is lenne annyira magávalragadó hangulata mint amilyen.
  • BEAST #9445
    nekem nem tetszett , túl sok benne a felesleges paradicsomlé :S
  • Krezga
    Az Elfen Lied az nem rossz! Naggyából egy hete néztem újra végig, és még mindig tetszik:)
  • Carfanatic
    hi mindenki
    azt szeretném kérni hogy nem tudna valaki olyan oldalt ahol megtudnám hogy mikor jön ki az új része a MAR Heaven-nek meg ha lehet torrentet is megpróbálnám talán ha valaki tud valamit ahonnan gyorsan le lehet szedni
  • Sadun Tryst
    tokyo godfatherst láttam én is, nagyon jó anime volt :)
    millenium actressen is már egy ideje gondolkodom, mert perfect blue-n is, de elég sok elmaradt anime van még -_-

sőt az utóbbi iődben kezd egy olyan érzésem lenni, a régi, hagyományos animék sokkal hangulatosabbak, mint a mostaniak. nagyon kevés új anime van, aminek tényleg magávalragadó atmoszférája van. sajnos a legtöbb anime grafikában már eléggé hasonlít egymásra.
    pl anno 1 cowboy bebopot, vagy tenchi muyot, vagy mononoke himet sokkal nagyobb élvezettel néztem a részletgazdagabb animáció és szép terek miatt, mint a mostaniakat. persze mind a 2 korszaknak megvan a maga előnye és hátránya. remélem eljön majd az az idő is, mikor a kézzel rajzolt animék lesznek újra a divatosak. :)
  • Seth
    Köszi, meg fogom lesni őket
  • via_mala
    Ha pszicho-thriller animét akarsz: Perfect Blue
    80 perc, és vetekszik egyes hálivúdi nagyágyúkkal is, sőt!
    Egyébként Satoshi Kon-tól bármit érdemes megnézni, én ezeket láttam és kivétel nélkül tetszettek:
    Tokyo Godfathers, Paranoia Agent, Millennium Actress, Magnetic Rose

Egyik sem könnyed kis vidám anime, elgondolkodtató, fajsúlyos művek.
  • Seth
    Közbe belenéztem a 2. fejezetbe. Hát inkább holnapra tartogatom a köv 4-et,mert az intro már meghozta hozzá a kedvem(azért kicsit durva jelenet szvsz), és még végül megint nem bírom abbahagyni, holnap meg meló ^^
  • Prof William
    4 részenként jön. Minden 4 rész (fejezet)tulajdonképpen egy végigjátszás. (Mivel ez egy játékból készült.)

Értelemszerűen a legroszabb végtől haladunk a legjobb fele, miközben egyre több infót tudunk meg.

A nyitó zenéje szerintem fergeteges!
  • Prof William
    4 részenként jön. Minden 4 rész (fejezet)tulajdonképpen egy végigjátszás. (Mivel ez egy játékból készült.)

Értelemszerűen a legroszabb végtől haladunk a legjobb fele, miközben egyre több infót tudunk meg.

A nyitó zenéje szerintem fergeteges!
  • Nuki
    sry, 'Alucard', csak kicsit összefojtam a Japán szinkronnal :))
  • Nuki
    én igy vagyok Alucardo szinkronszinész-hangjával, megkerestem milyen cuccokat szinkronizált, köztük találtam az Elfen Lied-et, többiek elismerően szóltak róla, csak az első négy részen vagyok túl, de egy kicsit akkor is durva, bár nincs benne annyi vér... (és még nem is durva, azt mondják XD )
  • Seth
    töltelék......a tésztába:D

BTW most néztem meg a higurashi no naku koro ni(huh^^)első fejezetét. Hát ez a sorozat odabasz. Imádom, animében még nem is láttam ilyesmi pszihothriller-t, van még hasonló ?? Soxor a hátamon felállt a szőr, tudja kelteni a feszültséget. Tudni, hogy hány fejezet lesz összesen? OLvastam, hogy minden fejezet után úgymond másképp alakul a történet, marha kiváncsi vagyok lesz e vmiféle összefüggés majdan a végén. Mondjuk enyhe skizofrénia jelei látszódnak mind a lányokon, mint pedig Keiichi-n^^¢, nem igazán tudtam eldönteni az 1 fejezet végén, hogy most ki is volt begőzölve, de hogy Keiichi se normális az biztos
  • Nuki
    filler? :o
  • BEAST #9432
    bleh , a tésztagyártás ninja módra résznél rosszabb nem lehetett xD / azóta nem nézem a fillereket :D /
  • Sadun Tryst
    188. rész jön ezen a héten, és most nyáron jön a 3. film. :)
  • Krezga
    A Narutonak is neki kéne már lassan állnom, mindig csak mondom, hogy most, de soha nem jutok el a letöltés/megnézésig. Amúgy most hányas résznél tart?
  • Krezga
    nah majd holnap regelek ide is:) Szóval itt ilyen kevésbé ismert anime-k vannak..hümm..jól hangzik
  • FFX
    fillerözön, legutóbbi rész volt szerintem eddig a legrosszabb
  • Gábor
    Naruto kiheverte már a fillereket? Vagy még mindig azok a hulladékok mennek?
  • Messi6502
    Császtok most találtam egy oldalt gondoltam érdekel titeket:
    ANIMESTER

csak regisztrálni kell és pl.:összes YYH(ami egyedülálló legalábbis tuttommal)
  • Sadun Tryst
    hehe, ennek lehet én is nekiállok :)
    de előtt akirát befejezem még 1x, meg a blame-et is elolvasom újra, és utána... :)

blame és akirához meg nem tennék kedvcsinálót, mert normális kép nincs róluk neten :D ezeket el kell olvasni ^^
  • Prof William
    Nem nem. :) Az egy másik történet. :) Majd írd meg hogy tetszet...
  • berlinboy6329
    De hülye vok.Valamilyért a Hentaiban kerestem.
  • berlinboy6329
    Lehet h pontos de én ilyet nem találok.
  • berlinboy6329
    Az a Marilyn Mansonos csávó naon bejön.
  • Prof William
    Egy kis kedvcsináló. :)

1 Kép: A kis csapat.

2. Kép: Ez annyira RE-s hogy muszály volt beraknom. Hőseink Elérkeznek a Level 4-re.

• Prof William
    Pontos cím. King of Thorns.