72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nuki
    jabocs :D
    abba volt valami nagy fekete szörny vagy paca, az elől mindig elbújtam valami fotel mögé :D
  • RelakS
    Az a Sailor Moon, de ők a Barbapapáról beszélnek
  • Nuki
    fú nem lehetsz fiatal, vagy én voltam túl porbafingó amikor ezek mentek?
  • Nuki
    nem is emlékszem a történetre... :o volt valami rózsás csávó :o

ja meg most reggel kelek föl, látom kaleidó sztárt az RTL-en, aszittem felcserélődtek logók vagy mik
  • Krezga
    Jah, nekem is onnan jutott eszembe, hogy azt is mennyit néztem:)
    (mostanában az AA nagyon sokat frissít, (főleg ismertetők terén) régen azért ennyi frissítés nem volt, de úgy látszik fejlődünk:D:)
  • RelakS
    Mi is középsuli koleszában folyton néztük, amíg kecseg ortt be nem tiltotta :S

Pont addig jutottunk, mikor Goku végre visszaért, és a lilahajú is rendbetett egy-két arcot
  • BEAST #9652
    dede azvolt :D
  • Nuki
    így ennyire nem tudatosult bennem hogy anime meg japán rajzfilm csak az hogy songoku és holnap mejik szuperhős legyek a suliban XDDDDDD
  • RelakS
    Hüpp-hüpp-hüpp, Barba trükk!
  • RelakS
    röplabdás? Nem a Mila Szupersztár? Arról is mostanában volt ismertető :D

(közbn a lentebbi hnozzászólást módosítottam :) )
  • Seth
    Nemá, én imádtam, ahogy átalakultak mindenfélévé, nagyon izgi volt :D persze az kifejezetten kicsiknek készült, csupán tanító célzattal, szóval történet az nemnagyon volt benne
  • Krezga
    Ilyenkor derül ki, hogy mennyi anime-t láttunk már, csak nem is tudunk róla(így belegondolvan, régen még a dragon ball-ról sem tudtam hogy anime:D)
  • BEAST #9646
    jah azt még énis néztem xD
  • Nuki
    meg valami Pája ördögei :D bár az nem lányos de most jutott eszembe :D
  • Nuki
    fúú nem sok minden maradt meg abból, annyi hogy nagyon féltem a rajzfilmtől
  • Krezga
    Volt régen még valami röplabdás is asszem, meg a Sailor Moon, huhh mennyit néztem:)
  • Krezga
    Ja, hogy az is anime?:D Na-nee:D Ez már sok. Amúgy azt is néztem annó:)
  • Nuki
    mert? :D
    nekem az ilyen kereskedelmi csatornások: dragon ball, pokémon (talán egyéb lánysorozatok amik mentek régen ) kicsi voltam
  • Seth
    nekem asszem a Barbapapa ( バーバパパ ) volt az első
  • RelakS
    Az AA-n is ilyeneket írtak :D

(csak aztán nehogy kiderüljon, hogy a Tom és Jerry eredeti címe トムそしてジェッリ )
  • BEAST #9638
    ejj akkor tévedtem , nem a ninja scroll volt az első anime amit láttam
  • Nuki
    ehhh :D ez nekemis újdonság :D
  • BEAST #9636
    eh , ezt énsem tudtam :O
  • Krezga
    Jah, én is nemrég néztem az ismertetőt. Régen még mennyit néztem:) Nem is gondoltam, hogy az is anime..:D
  • RelakS
    őőő... Tudtátopk, hogy Nils Holgersson csodálatos története is japán rajzfilmsorozat? O_O Persze finn néni könyve alapján.
    Az AnimeAddicts-on most van róla egy ismertető.
    Íme az origi cím: ニルスのふしぎな旅
  • BEAST #9633
    igaz ^.^ ... de Hinata személyisége nagyon tetszik , tudom valszeg túl nagyok voltak az elvárásaim a Narutoval szemben , de mindig vártam hogy mikor nőnek már fel és Narutonak mikor nyílnak ki a szemei xD ... bár Sakura jobban illene Narutohoz
  • Sadun Tryst
    :)

én sakurát bírom a legjobban :D
    shannaro! :D
  • Krezga
    Ahh! Én olyant nem tudok csinálni, hogy kihagyjak részeket:D Az nem én lennék:) Amibe belekezdek azt megnézem, lehet hogy lassabban, de meg:D
  • BEAST #9630
    jaja most ezt teszem , megnéztem a filler részekig , még mindig Hinata a legaranyosabb ^_^
  • Sadun Tryst
    vagy megnézed a filler epizódokig, majd pihenteted addig amíg nem jönnek a normális részek. nekem is ezt kéne tennem, de ha már eddig bírtam a kínzást, akkor már nem adom fel :D
  • Krezga
    A filler epizódokat csak kibírom majd valahogy, de addig is van akkor 140 rész:D
    Holnap neki is állok letölteni, addigra lejön a DearS.
  • BEAST #9627
    a 190. résznél tart ha jól emlékszem , de kb az első 140 után már csak filler epizódok vannak , nagyon jó kis sorozat most hogy megint lekell szednem az egészet , megnézem az elejéről :p
  • Krezga
    Erősen elkezdtem gondolkozni azon, hogy neki álljak-e a Naruto-nak. Láttam belőle képeket, és a narutrix AMV-t, és ezek alapján nagyon tetszett.
    Most hányadik résznél tart a sorozat?
    És tényleg olyan jó, mint ahogy kinéz?:)
  • Krezga
    Ma újranéztem a FMP? fumoffu-t. Így másodszori nézésre még többet röhögtem rajta:)
    Nemrég az Excel Saga-ból is megnéztem pár részt, és az is sokkal jobb volt másodszori nézésre, egyszerűen be lehet halni rajta:D:D
  • Gábor
    Az igaz, hogy ritka a rendbontó, de azért mégsem ártana egy hg :/
  • Krezga
    Gondolom, eddig nem volt rá szükség:)
  • Gábor
    Az miért van, hogy nekünk még mindig nincs házigazdánk cca 10k hozzászólás mellett??
  • Bucser
    Szívesen máskor is.
  • madfist
    .l.. képzeld nem, mert ott senki nem bas-zogat ha 30 helyett csak a 22vel töltök fel, ha pedig alig jött le egy torrent akkor akár 5-10x is visszatöltöm, de azért kösz a feltételezést. úgyis vártam ki lesz az első aki majd jól megmondja nekem tutit :) és igen tényleg nem chat, szal bocs hogy idepofátlankodtam panaszkodni...
  • Bucser
    Srácok. Valami normális helyesírásra törekedjünk azért pls.. ez nem a Gumi sem trendi 14 évesek topicja. Mellesleg nem is chat.