72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    itt a világ vége...
  • Krezga
    Én is belenéztem..hát nemtom:)
  • Prof William
    Nem éltünk hiába!

A Povwrpuff Girls(Pindur Pandúrok)animésítve!

Első rész.

http://www.youtube.com/watch?v=rgsIlgoJB_w

Hát elég... érdekes...
  • BEAST #9735
    jaja az első 60 a legjobb :D
  • Krezga
    Wááh nagyon jó ez a Naruto, tetszik! Eddig 60 részen vagyok túl, és holnap is nézni fogom:D(persze egy ki tanulás mellett:()
  • RaZoK
    hy

lehet, hogy nem a legmegfelelőbb topikba írok, de érdekelne, hogy nincs e valakinek eladó Dragon Ball kártyája, inkább a magyarországon forgalmazott kártyák érdekelnének (Power/Lewel, Ezüst szélü , Power/Lewel (Metál), és a sima Dragonballos metál kártyák...Ha valakinek van ilyen gyűjtemény vagy csak néhány darab akkor jelezze..köszönöm! :D
  • Carfanatic
    hepi end lesz de nem úgy ahogy te gondolod
  • berlinboy6329
    Megnéztem az FMA soroztato,és atom nagy volt,csak nem vmi hepi end.A muvit akaromm majdcsak meg akarom kérdezni,hogy Ed visszajön majd v nem lesz hepiend.
  • Carfanatic
    hát és jellemző a legtöbb anime-re legalább is amiket én is merek hogy sok bennük a mondák és legendák-kal kapcsolatos dolgok
  • berlinboy6329
    Lál,én tökre nem tudtam.
  • Seth
    Ez miért olyan nagy dolog? Ez a 7 főbűn, most hadd ne soroljam fel őket magyarul mert nem is tudnám hirtelen ( irigység, harag, fösvénység,lustaság stb....)
  • berlinboy6329
    és a többire?Mert a #9716-ban ott van 1 link.Menj annak a közepére ami bejött oldal,és nézz nagyot.Azért kérdeztem.
  • Carfanatic
    hát írd be és ha mást is kidobb akkor több mint valószínű szerintem envy-re biztos talál valamit
  • berlinboy6329
    Lenne 1 kérdésem: a Fullmeatl Alchemistben lévő Homonculusok nevei 1gyedi nevek vagy sok más helyen is megtalálható?
  • RelakS
    Ja, olyat én is láttam :D

Sok tengelyes autó, olyan, hogy benyomja a kormányt, és plusz légterelők jelennek meg, aztán a csórit elverik egy régebbi járgányával, mert nem érzi a kocsit, meg mittommégmik :D
  • Prof William
    Ja asszem az volt a legvége, hogy végre megnyert valami nagy versenyt.
  • HRaVeN1
    grand prix azt hiszem
  • Nuki
    jaj amikor ilyen 100-200 köröket mentek, és az egyik csávó az uccsó körben lerobbant? :P (valami homájosan emlékeződik, a #9720 nekem is ismerősen hangzik, bár nemcsak a valódi verseny mijatt :D)
  • Seth
    Asszem Le Mans
  • KnightRider

Annak idején, még mikor a Dragon Ball Z-t adta az RTL Klub, sugároztak egy autóversenyes sorozatot is. Tudja valaki annak a címét és azt, hogy esetleg honnan lehet letölteni? Ha esetleg több ilyen témájú animét adtak volna, ez az, amelyikben Niki Lauda volt a csapatfőnök...
  • berlinboy6329
  • berlinboy6329
    Mijez a pangááásss??
  • berlinboy6329
    Látta már vki ezt?

Ez a Devil may cry 3 c. gémhez kapcsolodó oldal.Ne az oldalt nézzétek,hanem menjetek le és keressétek meg a szörnyek neveit,kb középtájon.Aki látta az animét annak ismerősek lesznek a nevek.Kérdezem én véletlen 1beesés ez?

BTW Ja, 1. réaz van,de érdekes én nem találtam,csak keresővel.
  • Seth
    asszem 1 részhez van csak az animeaddicts-on
  • AntiHero
    Higurashi no Naku Koro ni c. Animéhez van már felirat?
    Ha van akkor valaki privátba írjon már.
    Nagyon kellene.
    Köszi.
  • Carfanatic
    volt egy transformershez hasonlo is már nem emlékszem pontosan de arra igen hogy aaz ellenség vezetője valami motorrá változott át meg köztük egy helikopter is az is már nagyon régi ha valaki ismeri a címét ideírhatná mert ezen forgok már egy idelye
  • Prof William
    Ja mi mind teljesen legálisan japánból/amerikából rendelve szerezük be a dolgainkat. Még a most futó sorozatokat is.
  • AntiHero
    HY
    Ha vki mondana pár ftp címet Privátba!(tudom hogy nincs olyan hogy ftp, mert az illegális :D )
  • Jagi
    Jááá ez is megvolt:)
    a magyar huszár a svájci lovon :) meg a robottá változó spészsipp :)
    Nagyon szerettem, meg volt valami Bravestarr is előtte völt egy lova "töri-töri" volt a neve, az is zsír volt :)
    Bravestrarr, He-man, Saber rider és a Transformers :) ez volt akkor a reggeli program
    később jött az X-men meg a pókember is
  • Prof William
    Kösz. :)
  • Seth
    ITT!!! nézz körül
  • Prof William
    Kicsit off, de azért idetartozik. Van valami program, amivel mkv vagy ogm-be beleilleszthetem a letöltött magyar hangsávot?
  • Krezga
    Az tényleg egy műfészfilm! Nagyon szép!
  • FFX
    OMG lol :D
  • Ottto
    Nemtom, de szívesen megnézném vásznon, akármilyen szar szinkronnal is :j
  • Prof William
    Le Portrait de Petit Cossette

Most néztem me az első részt és nagyon ütött...

Azt hiszem ezt hívják művészfilmnek. :)
  • Prof William
    Nagyon jónak igérkezik. Reméllem ez is követi a szokást és bejön először mozi, majd egy szinvonalas DVD fomályában Magyarországra.
  • Sadun Tryst
    váááá :D
    ennél nagyobb reklámot még sose láttam. final fantasy rajongóknak kötelező :D
  • Krezga
    Huhh, megnéztem a DearS-t!:) Nagyon-nagy, ez is egy olyan anime, amit szinte végig lehet röhögni. Minden rész nagyon jó volt, ugyhogy gyorsan egyhuzamban néztem meg:) Most már lassan neki fogok állni a Naruto-nak(még így is 9 anime-t nézek párhuzamosan...)
  • Ottto
    Hirtelen jutott eszembe a Ghibli új művének a Tales of Earthsea-nek a közeljövőben való megjelenése. Kicsit rákerestem és most nézem már három trailert kiadtak. Gyorskeresésssel kettőt meg is találtam:
    Egy trailer
    Mégegy trailer
    Király! Ezek szerint mégis a négy könyvre épül. Legalábbis az utlsó háromra egész biztos ^.^