72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #9818 nemsok aaz. egész elfen liedt+hellsinget úgy néztem végig és megértettem :) bár hellsingt utána magyarul is végignéztem csakazértis :P -
_Vegeta_ #9817 Ense pedig egyket animet angolul kellett vegignezni. :)
(figyelni a japanszovegre meg olvasni angolul+forditani nekem sok) :( -
Jaja:D Nem szeretek még közben magamnak fordítani is:) -
_Vegeta_ #9815 Te is csak magyar subbal nezed inkabb? :) -
Most a 109. részig megnéztem, de addig hanyagolom, amíg nem jön ki a felirat hozzá, aztán majd szépen egyesével...
Lassan neki is állok letölteni a movie-t:) -
_Vegeta_ #9813 En meg csak a 39.resznel jarok.
Mas. A rosszbaj ramjon ezektol a chuck norris szaroktol. Mitol lett olyan erdekes hirtelen? :S -
én is tom de mind1 -
chuck norris anyja egyszer azt mondta, h charles... egyszer.
ezek mind chuck norris viccekből vannak. -
ezt lehet nem ismeritek
chouji-ra egyszer azt mondták hogy kövér.....EGYSZER:D -
Huhh, most néztem meg a Naruto 101. részét. Ez volt eddig a legjobb:D A srácok megpróbálják kideríteni, hogy mi van Kakashi maszkja alatt...:D:D(na kitaláljátok?:D) -
jaja. inuyasás is onnan van, és Krezga második gyűjteménye is :) -
nem mondasz hülyeséget. Vagy ezeket másoltak a Noriszos "viccekről" vagy azokat erről. :) A neveket kivéve ugyanaz -
Nuki #9806 csák norisz szaguk van... :| bár nem akarok hülyeséget mondani :D -
erröl jut eszembe, Naruto-s viccek(Kraivan-tól):
Gaara nem alszik. Ő vár.
Ha látod Neji-t ő is lát téged. De ha te nem látod Neji-t ő akkor is lát téged.
Hakashi maszkja mögött nincs áll. Csak egy másik maszk.
Nincs evulóció, csak olyan élőlények amit a Kyubii életben hagyott.
A Konohai nagy fal azért épült hogy a kígyókat távol tartsa. Mint láthattuk sikertelen próbálkozás volt.
Naruto 47 másodperc alatt fal fel egy vagon rament.
Az idő senkire sem vár. Kivéve persze Orochimaru-t.
Hakashi több mint 1000 technikával képes megölni téged, a sajátját is beleértve.
A Konohai rekordok könyve utolsó oldalán az szerepel, hogy minden rekordot Sarutobi tart, az előbbiekben azt sorolják fel, ki az aki megközelítette őt.
A legrövidebb út a férfi szívéhez Kusanagi kardja.
Shikamaru elszámolt végtelenig...kétszer
Shikamau TUD nullával osztani.
Orochimaru egyszer kihívott egy egész falut egy "kinek van több heréje" versenyre...ő nyert.
Itachi üresen küldi be az adóbevallását a konohai hivataloknak, mellékelve egy képet amin épp mangekyo-sharinganol. Itachinak még SOHA nem kellett adót fizetnie.
Naruto nem konyhában készíti a rament, lerasenganolja lisztet és repül ki a tészta. (ez utólag azért poén mert amikor kitláltuk nem hittük volna h fillerekben meg is csinálják)
Itachi könnyei gyógyítják a rákot. Kár, hogy nem sír...SOHA.
-
hülye animés vicc:
Isten mondá: "Legyen világosság" Sesshomaru mondá: "Mond, hogy kérem" -
_Vegeta_ #9803 Aah ertem mar. :) -
Nuki #9802 inkább ironikus akart lenni, mint 'mese' :) -
_Vegeta_ #9801 En nem talalom viccesnek ezt a meghatarozast. :) -
Nuki #9800
-
_Vegeta_ #9799 Mese? -
Nuki #9798 azért elég kemény lélektani ütője is van a mesének :D -
Pedig az Elfen Liedet nem szabad feladni:) Egy könnyed délután meg lehet nézni az egészet:) -
Én tegnap(azaz ma) kb háromig néztem anime-kat, és el tudtam olvasni a szöveget görcsölés nélkül:) (régebben én is volt hogy befeküdtem az ágyba és tv bekapcs, aztán egy egy kis a+, csak most nem jó az a tv) -
Nuki #9795 szerintem is :) hol hagytad abba? -
Nuki #9794 mindenki ezt mondja o.O
túlontúl hozzászoktatok a japán hangokhoz :] pedig nincs jobb mint leheveredni ágyra, éjfél körül benyomni a tévét nézni a Cowboy Beebopt (vagy már FMP-ot is:) és nem kell azon görcsölni hogy el tudjam időben olvasni az angol feliratot (vagy esetleg magyart) hanem értem is mit mond!!4 :D -
A FMP? fumoffu-ból megnéztem pár részt angolul és egyszerűen borzalmas. De lehet, hogy csak túlságosan hozzászoktam a japánhoz, ha anime-t nézek.( ha A+-t nézek, kiráz a hideg, amikor magyarul megszólalnak a szereplők) -
Nekem sokszor jobban tetszenek az angol szinkronok, szvsz általában karakteresebb hangjaik vannak az amcsi szinkronszínészeknek. -
_Vegeta_ #9791 Hat egy anime angolul az halal. :D
Egyszeruen egy anime karakterhez nem illik az angol szoveg, szvsz.
Amugy csak azert mondtam, mert az anime gyartas olyan mint a filmgyartas. Lehet hogy utalod a romantikus filmet, de az egyiket veletlen megnezed es tetszik. Ue. a helyezet az animekkal is. ;) -
FFX #9790 szerk: angol
késő van *_* -
FFX #9789 viszont egy metal gear-hez inkább az angól szinkron illik :) -
Ízlések és pofonok mert nekem pl Cowboy beboptól hányingerem volt angolul... -
_Vegeta_: én is tudom, de irtam, hogy jópárat végignyálaztam, és néhányba bele is néztem. Szerintem egész jól körbe tudtam irni hogy milyen félére vagyok kiváncsi. :D amit tudni akartam azt itt megkaptam. :D egész jól leszükítettem a keresést (sok tucatból alig néhányra)
Krezga: pl a Cowboy Bebop ezerszer jobb angolul mint japánul vagy magyarul. De láttam már más hasonló példát is anime terén. :) Előfordulnak kivételek. De hát ez is izlés kérdése. -
"inkább eredeti VAGY angol"- ezt írta ^^ -
Ismeri vki a minitokyo c. weboldalt?Mert nem jön be. -
Eredeti angol nyelven?:D Ugye csak a filmekre gondolsz és nem az animek-ra? (az angol szinkron szvsz borzalmas) -
_Vegeta_ #9783 Rengeteg anime review van olvass el egy parat, mert nem lehet valakinek ajanlani. Mindenkinek mas tetszik. -.- -
akkor lehet túl korán feladtam
-
Rendben. Köszönöm szépen a segitséget. :) Így végre nem 10000 anime között kell válogatnom, hanem már vannak ugymond útjelzőim és már címeim is. :)
Bár senkit nem érdekel, de pár nap mulva ugyis beszámolok ha valamelyik megfogott vagy éppen eltaszított :D
Most vissza dolgozni. További szép napot! -
Elfen Lied elején engem is zavart a rengeteg kéz láb de nem végig ilyen. egy idő után van értelme hogy miért volt olyan amilyen az eleje. -
_Vegeta_ #9779 One piece-re szavazok! :D