72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Én meg indavideón nézek szinte mindent
mert lusta vagyok keresgélni és töltögetni.
-
én nem szoktam tárolni, csak nagyon jó dolgokat max. Egyrész nincs hozzá tárhelyem, másrészt meg nincs is értelme. Ha újra megnézném, akkor ott a net.... -
Egy darabig tároltam az animéket (közel 3 TB), de aztán elkezdtem törölni őket megnézés után.
Viszont, megnézés közben így is sok képlopást készítek [néha még teljes képeket is kirakok - amikor a filmekben a karaktereket egészben pásztázzák, illetve gifeket is gyártok], és elteszem a credits nélküli openingeket és endingeket is, vagy a jobb extrákat.
Nézd csak a mappa méreteket (ez most 2014.10.23-i állapot - csak 119 könyvtár):
Magyarázat:
A mappákban a fentebb felsoroltak vannak már csak - tehát: képlopások, összerakott képek, opening-endingek, néha kisebb extrák.
A megnézésre váró sorozatok másik mappában vannak.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.02.14. 12:34:01 -
Ez szerintem már közelít a warezhez egyrészt, másrészt azért ne őrüljél meg, elég ha örülsz :) -
Régóta nézem de igazán 2013 eleje óta gyűjtőm az animéket, mind újakat mind régebbieket, így visszatekintve tudom a jó minőségű nem cenzurázot ez általában a Dvd,Bd változat és nem égetett feliratú, egyes esetekben már nem beszerezhető.
Ez az új anime megszállottakat hátrányosan érintheti amennyiben nem csak a mostani megjelenésűek érdeklik.
Nem tudom ez itt így firthatható-e.
Ezért őrülnék egy olyan anime megszállott tagoknak akik szintén olyan gyűjtők mint én, hogy nem törlik a megszerzett animéket. És az ilyeneket esetleg postafordultás adathordozón való megosztással segítenék.
Én is szívesen felajánlom ebben a lehetőségeimet azokból amik valóban nem beszerezhetők.
Mivel nekem is van ilyen anime amit keresnék ilyen módon. -
Szeretném megvárni amíg mind kijön mert nagyon jókat hallottam róla és akkor nem eshetek abba a hibába hogy teljes lázban fogok égni mint a Highschool DxD esetén.
-
Nézheted akár most is az eddig kijötteket. Időrendileg a Hanamonogatari az utolsó, azt meg már feldolgozta a SHAFT. -
Értem , akkor még jó sokat kell várnom mire megnézem. :) -
Fel lesz dolgozva minden, ami a Monogatari sorozat része. -
Ja, úgy simán jó. -
amennyire tudom az a legjobb, ha a kiadás szerinti sorrendben nézed őket. De nem biztos, majd Lelouch segít... -
Valaki segítene hogy a Monogatari széria miként épül fel?
Tsukimonogatari az legújabb viszont a novellák közül még van utána nem is kevés, viszont azt olvastam hogy ezzel le lesz zárva az egész sorozat. -
serintem inkább lányoknak, gyerekeknek szól. Bár nem láttam, de szerintem a vicces részek sem lehetnek olyan kiemelkedőek. De ha érdekel, nézd meg -
Hello
Látta valaki a Pretty Rhythm sorozatokat?
Ez inkább lányoknak való? Vagy elég humoros anime?
Érdekel letöltsem-e egyáltalán.
kösziu -
Az űrnégerek már a mozivásznon is támadnak majd. :D -
amúgy is már egyszer leadott sorozatok voltak csak. nem vesztettünk túl sokat -
Megvette a Sony a Viasat csatornákat. Mostmár akkor tuti nem lesz újabb anime a Viasat6-on se. -
varoom papapapapa varooom
-
Uhh tényleg ?:! Még jó hogy nincs üldözésimániám T_T
#66547 re:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondod ezt úgy hogy armageddon666 a nicked LOOOOOL
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.11. 17:44:32 -
Nindzsák léteznek. Mindennap ott mész el mellettük, csak nem láthatod őket... -
"Háttérhatalom" 
inkább tényleg ne -
Budapesttől tömegközlekedéssel 30 percre lakom.
Kár azért a szamurájokat megnézném :/ -
A lényeg az hogy a magyar kultúra is nagyon színes és érdekes volt (leg). Csak mindent elvettek tőlünk, sok mindent mi is átvettünk a körülöttünk lévőktől.
Ha szétnézel azért még találsz itt is ilyesmiket többnyire már csak feledésben lévő vidéki szubkulturális dolgok. Csángó, Matyó, meg ezek még őriznek ezt azt. Erdély meg Magyarország történelmi közepe régebb óta mint ezt képzelnéd.
Amennyiben Budapesten laksz teljesen megértem hogy unalmasnak tartod Magyarországot.
A rendíthetetlen japánoknak meg akik kb 250 éve érintkeznek a külvilággal nem volt még csak idejük sem bármit is elveszíteni a kultúrájukból azon a kis szigeten. Na jó! már nincsenek szamurájok és nindzsák.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.11. 01:17:49 -
Na ebbe tényleg nem akarok belemenni de mindenképp le akarom írni mivel ez a téma is eléggé érdekel :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha csak a hazug magyar történelmet nézzük akkor 1000 az az ezer. Amúgy inkább 10000 vagy 20x, de ezt úgy sem fogadja el senki mert vígan butítjuk a "honfoglalással" meg a "finnugor rokonsággal" úgy 200 éve. Ha már itt tartunk akkor a legősibb írásos tárgyakat is az ékírásunkal tudták megfejteni. amit szintén nem ismer el a világ :P da abba meg mnár végképp ne menjünk bele hogy a "szkít" népet meg kellet fosztani a háttérhatalomnak az erős történelmétől és vallásától :P
Annyit lehetne erről vitatkozni. De inkább ne.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.11. 00:54:17 -
Én is ezért szeretem a Slice of Life animéket. Mert magát japánt jobban csodálom mint az animéket. Azokból meg elég sokat meg lehet tudni. 
Jááá 10 óra japán Trap
-
A Nanatsu no Taizai-t lehet hogy dobni fogom...
-
Sajnos sosem volt az én világom. :/ -
badarság. Ezer éves történelemmel már hogy lenne unalmas kultúránk. Ezer meg egy érdekes dolgot találhatsz az országot járva... -
Na a Golden Timeal is végeztem , bár lenne még . Aludnom kéne mert holnap suli de nem tudtam megállni hogy végignézzem.
Felkészül Joshiraku csak mert Nippontradamus
Így egyre több animét látva elég sokat meg lehet tanulni a kultúráról meg a fesztiválokról és azon gondolkozom hogy nekünk milyen unalmas kultúránk van semmi nincs csak sziget meg társai... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Haizaki képességére gondoltam. Hogyha lemásol valami mozdulatsort, akkor azt más már nem tudja többé hatékonyan használni... :D -
pedig ferlkészülhettek hogy innen már csak túlzás túlzása lesz.... -
a túlzás mértéket érezzük tulzásnak sztem:DD -
Így van és ez a harmadik évadban sem változott. Ezért sem értettem, miért most esik le valakinek a sok "bullshit". :) -
a trükikök többsége létező dolgokra épül, csak túl vannak húzva... -
-
Tessék, itt az Emperor's eye. :D
-
Jó persze ilyen volt, csak nekem eddig valahogy ellavírozott a valóság és a fantasy határán ahogy a szuperképességeket próbálták valós dolgokkal magyarázni, de a harmadik éved kissé elszállt 100% fantasyba:D Akashi amit művel meg amit Lelouch irt soknak éreztem még a soroazt keretein belül is:) -
De azért így a harmadik évad környékén meglepődni, hogy ilyesmikkel van tele a sorozat is eléggé bullshit, nem? :p -
Akashi a legnagyobb badass a sorozatban -
akashi még nagyobb bullshit:D