72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Mindössze az első 3 részt láttam, nekem nem jött be. De már a 2.-3. részben is úgy vagdosták meg hogy néhol semmi értelme nem volt a jelenetnek(előbb láttam a cenzúrázottat,akkor nem is tűnt fel annyira), mi lesz így később. Szóval ha egyszer meggondolod magad és megnézed,akkor mindenképp a vágatlant szerezd meg -
No a pontos cimét meg is adhatnád nekünk :) -
Nuki: Hellsing? nem tudom, eléggé kényes vagyok a vámpir témára. Ha már csak egy kis apró dolog nem ugy van benne, mint ahogy én szeretném, nem tetszik.
Seth: ez bizony akkor a cenzúrázott verzió. Csávó arca és fénykíséretben megjelenő asszonyállat. Pedig úgy a 4. -5. részbe is beletekertem, azt fröcsögött ott minden. Egyik arc mintha a szemét vesztette volna el, némi betekintést hagyva a nézőnek koponyája mélyére
No de egyelőre ez is csak futó kaland volt e animéval. És majd ha komolyan meg akarom nézni, akkor akármilyen brutális is, az eredeti verziót fogom beszerezni. A reagodból ítélve te már mindkét féle képpen végignézted :) Benyomás? -
Az a lilium, vagy mi is a szám címe, ugye? Mert az nekem megvan:) Tényleg olyan "bennt marad az ember fejében ez a dallam" típusú. -
gantz anime egy szar. ugyanis elbaszták a készítők. az első és a második évad sem hozza azt a hangulatot amit a manga.
amúgy a gantz egy beteges világban játszódik, ami kritizálja közben erősen a japán társadalmat is. ugyanis az összes jellegzetes sztereotípia megtalálható. de sajna a gantz is addig votl jó, amíg a vámpírok meg nem jelentek -_- -
Egyszerűen kiderítheted: első epizód:
mikor futnak a vonat elől és elcsapja őket, mindegyiknek leszakad a feje, a főhősünké végiggurul a peronon szép vércsíkot húzva maga után. Na ez cenzúrázottban csak annyi hogy a csávó arcát mutatják közelről, azt már nem hogy nincs alatta a teste ^^
Vagy amikor a csaj megjelenik cenzúrázottban ugye ilyen fényeffekt kíséretében jelenik meg, vágatlanba muttaják a belső szerveit is, ahogy felépül -
Nuki #9972 jó az aláírásod
ja most olvasom a hszed rendesen teljesen végig :D
a dallama nekem is marha sokáig a fejemben volt, alig tudok tőle megszabadulni >:D ....egészen odáig eljutottam vele hogy rákeressek valahol décén, fenn van e zenében, mint a Hellsingnek, de sikertelen egyenlőre...
tényleg, Hellsing? -
hát nekem nem úgy tünt mint egy cenzúrázott film. Ha ez cenzúrázott volt, akkor az eredetinek tényleg nem fogok nekiállni.
Haver hozta át még tegnap, majd ha visszatért balcsiról, megkérdezem, hogy melyik is. De most azokat az animokat nézem végig, amik elsőnek megfognak. aztán majd szeptembertől koleszban, mikor ráér az ember, sort kerítek az összes többire :) Most az innyencek kora jött el. :P
(Elfen Lied, Cowboy Bebop elsőre nyert.. Gundam Seed, Gantz egyelőre kibukott.. Lain szünetelve, várakozó listán a Wolf's Rain és Samurai Champloo.)
Egyelőre még az Elfen sokk alatt leledzem. Az aláírásom onnan van, egész nap a zenéjét dudolom, a hátteremet átalakítottam a kezdő képek mintájára... :) lehet megnézem mégegyszer. -
Gantz-ból melyik verziót nézed? Mert van belőle cenzúrázott is (ami steam-en van pl cenzurázott-legalábbis az első évad, többire még nem került sor) -
majd meglesem.. de a Gantz eddig feleslegesen durva.. nem tetszik. most inkább a farkasok -
Akkor esetleg még Berserk neked való lehet:) -
Elfen lied kivégezve, jöhet a Gantz. Ha nem birom gyomorral max átpártolok wolfe rainre. :) Esti mesés könyveimet felnőt koromra felválltja a horrorisztikusabb esti mesés animék. -
kb 1 hónapja vége a sorozatnak, csak én voltam lusta nézni xD
blood+ -nak is tegnap álltam neki megint, most jöna 29es rész... és tényleg. a sorozat 1re jobb! aki eddig nem állt neki, hát azonnal tegye meg :)
trinity blood-ot nem néztem végig, de ahhoz biztos nem hasonlít a fate. crono crusade-t meg nem láttam, szal ahhoz meg nincs viszonyítási alapom.
Shamo
Az első 2 köteten túl vagyok, és azt kell mondjam, ennél betegebb mangát még nem nagyon olvastam. Az alapsztori az, h egy 16 éves fiút börtönbe küldenek (inkább nevelőintzet, bár felnőttek is vannak), mert megölte a szüleit. Ryo azonban a tette ellenére nem az a ránézésre tömeggyilkos típus. Inkább egy szerencsétlen, visszahúzódó gyerek.
Aki szereti az elvont és kemény mangákat (pl gantz, zetman), akkor ezt se hagyja ki. Igaz a manga még nem fejeződött be. De a Manga-Sketchbook nagyjából heti rendszerességgel fordítja az új részeket. -
Bleach Dattebayo 88 -
Na végre vége, akkor el tudom kezdeni....Hangulatilag inkább Trtinity blood, vagy Chrono crusade, vagy egy harmadik? -
Nuki #9963 akkor írja azt inkább hogy népes-ország?! XD -
Nuki #9962 kijukecki! :D
[felírja a listára a címt:D ] -
Karin
Egy vámpírtörténet megspékelve egy kis iskolai élettel, szerelemmel, és egy kicsi ecchivel. Nagyon aranyos történet Karinról a vámpírlányról, aki nem teljes értékű vámpír, nem olyan, mint az igaziak, őt nem zavarja a napfény, és nem vért szív, hanem termel:). Nem egy nagy újító, vagy egy kihagyhatatlan darab, de nagyon aranyos:) -
Fate / Stay Night
Hát, kis szomorúsággal és vegyes érzelmekkel, de végre befejeztem ezt a sorozatot is. Ugyanis az alaptörténet szerintem remek volt és érdekes. Ámbár a kidolgozása kicsit kezdetleges és kiforratlan. Ugyan a legfontosabb dolgokon kívűl, mind1ik részlet felett csak átskilottak.
Ami viszont így az utolsó rész utána kicsit megint lelombozott, az az volt, hogy a harcok ebben az apizódban szépek voltak és kidolgozottak, akárcsak a grafika is jóval átlagon felül volt ebben az epizódban. Ha vizuálisan ilyen gazdag lett volna a többi 23 rész is, mint az utolsó, a sorozat plusz 1 pontot kaphatott volna. Az alap megfelelő kidolgozottság hiánya, és sajnos az átlagos levezetés miatt, a sorozat nálam csak erősen átlagos.
Így 10/6 pontot kap a skálámon, ami nem feltétlen rossz, de nem is jó. -
japánok imádják az ilyet. magaasság, mellbőség, vércsoport, születési hely és idő. ez minden női anime ill. manga szereplő leírásában benne van :) -
Ma tébláboltunk a városban, és az egyik kínai bolton ezt láttam:
中国 DISZKONT
Gondoltam, kiderítem, mi ez, hátha japánban is megvannak a jelek. Meg is voltak, és így együtt kínát jelentenek, de külön-külön közép-ország. Ezekszerint Kína lenne Középfölde?
-
Meg az is, hogy mi történt vele gyerek korában... úgy nagyvonalakban -
ownt :DDDDDdd -
Benne van
-
igen, engem főleg a vértípusa érdekel, mert az olyan izgi... -_-* -
szokható :) -
Chidori Kaname adatai érdekelnek-e itt valakit? :D
Csak mert volt egy vita az A+ fórumán, hogy mikor játszódik a FMP, és az alapján belőhető :) -
Hónapok óta változatlan (desktop) (pár winreinstallon átesett már :))
Jagi: Ez a skin nekem is megvan, és szép meg minden de engem zavart hogy sose találtam a play/stop/stb gombokat :D -
megnéztem a blood+ 33-34 és tényleg érdemes volt rá várni. Ez a lelketlen gyilkos style nagyon bejön Saya-nál. Meg ahogy Diva feltűnik... lesz itt még izgalom bőven :)
a higurashi-t én is elkezdtem, és tényleg para... az első fejezet után bekészítettem egy félméteres husángot az ágyam alá :D
Egyébként oké, hogy gyilkos lolik, de szerintem a sztori felét Keichi haluzza, vagy legalábbis néha nagyon úgy tűnik. Mondjuk az arcok amiket vágni tud... -
Most megint eszembe juttattad, hogy már igazán neki kéne állnom a Bleach-nak is, csak már nincs hely sem a gépemen, viszont a dvd-k már megjönnek a héten, és akkor talán lesz időm neki állni:)
#9945 Igen, sokat gondolkoztam már a Higurasi-n is, de most még arra sincs időm, így is jópár anime-t nézek egyhuzamban:) -
blícs mi? XDD -
Az ilyeneket szeressem :) -
Saját asztalom amíg le nem kellett váltanom az astont a 64 bites windows miatt:/ -
Prof William #9945 Akkor nézd meg a Higurasi no naku koro ni-t. Ott is mikre nem képesek az aranyos kis kislányok, bár röhögés helyett inkább parázni fogsz. :) -
Tegnap este megnéztem a Dokurao-chan-t, hát ilyent még nem láttam:) Az az aranyos kislány mikre nem képes:) Az egészet végig lehet röhögni, bár elég morbif humor van benne:)) -
Erementar Gerad-ban van - egész jó, olyan kalandos, speckókkal harcolós, vicces, aztán picit romantikusba is hajló darab -
Prof William #9942 Renevie Methelence az Eremental Geard-ból.
Eltaláltam? -
jaja tisztára megörültzam neki, mikor mrgtaláltam :)
Ren-t nem ismerem :( de szép a kép -
nalám most Ren van a (desk)toppon
Jagi: ez a champloo-s winamp skin nagyon ott van :) -
htx, tiéd is jó :D