72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • via_mala
    Ne feledkezz meg a később OAV-ként kiadott utolsó 4 részről, amivel már kerek 30 epizódossá vált a sorozat, drámai befejezéssel.
  • Krezga
    Áhh, az első részről sohasem szabad ítélni!!
    (bár én úgy vagyok vele, ha valamit elkezdek, akkor azt végig is nézem:D)
  • BEAST #10536
    láttam már egy pár anime-t és mindig az első rész alapján döntöttem , lehet hogy nem helyes , pl Elfen lied biztos jobb a 2. résztől de inkább kerestem mást ami az első résztől lekötött =)
  • Shadow_THH
    a wolfs rain jó (szintén első rész után tetszett meg) de a vége valami kegyetlen szar

nem csoda asszem 50 napjuk volt a 26 részre cakkundpakk hogy megcsinálják :/
  • Kmarha
    én a Gundamot hagytam ott 1 rész után.. de majd Wolfs Rain után bepótlom :)
  • Bucser
    Javaslom átolvasásra

Hayao Miyazaki WEB
  • Bucser
    #10520: hány anime sorozatot néztél már végig? Mert a nagy többségnél az első rész alapján baromira nem lehet tudni, hogy hova lyukadnak ki a végén. lásd Gundam Seed lásd Berserk, vagy lásd GunGrave, vagy lásd Bebop vagy lásd Noir vagy sorolhatnám még...
  • FFX
    :D lol
  • Shadow_THH
    Miyazaki -> azt hittem ez egy kérdés :C
  • Ottto
    Miyazaki nem csinál sorozatokat :j
  • Shadow_THH
    aszittem sorozat de thx
  • Krezga
    Mononoke Hime-t fogsz nézni? Én még régen láttam. Nem rossz kis fantasy.
    Talán néz körül torrenteken, ott fennt szoktak lenni az ilyen dolgok. És mivel ez csak egy movie, hamar le fog jönni.
  • FFX
    én is pont így vagyok vele, bár nem tudom hogy valaha is belekezdek-e más mangába
  • Shadow_THH
    Asszem megvan mit nézek de nem találtam meg usteamen

Princess Monoke-t honnan lehet leszedni?

bocs a nagy képért
  • via_mala
    Olvastad/olvasod a mangát is? Az anime meghozza hozzá az étvágyat, főleg mivel teljesen nyitott a vége. Soha nem hittem volna, hogy mangákat fogok olvasni, de a Berserk-nek sikerült rávennie erre is.
  • Jagi
    voltunk ezzel íg, én nagyon soláig halogattam aztán 5 perc után "I love you Gatsu" táblával rohangáltam :)
  • FFX
    én a Berserk-et hagytam abba az első rész után mert nem jött be a sötét középkoros hangulat, csak több hónap mulva jöttem rá hogy mekkora hibát követtem el.
  • Kmarha
    tudom, én is ilyen vagyok. De Elfen Lied első része csak az anime bizonyos részeiről mutat egy mintát. Ezzel homlokegyenest más stilusú a többi része. Az egész animét a kettőség jellemzi. A véres brutalitás, és az ecchis, humoros jelenetek. Na meg persze a kettőt összekötő, borongós részek.

Legalábbis ha jól emlékszem az első részre. Azt tudom, hogy főleg a zene miatt néztem csak tovább :) Na meg érdekelt hogy mi a fene is ez az izé, fején a tökfödővel. :)

De hát nem akarlak rábeszélni, mert lehet nem a te stilusod lesz. :)
  • Shadow_THH
    elhiszem de megszoktam hogy az első rész után döntök. a legtöbb animuban ugy van hogy az első részbe zsufolnak bele minden jót hogy megfogja a nézőket. legjobb példa erre az FMA ahol az első 2 rész után kb 20 részen át nem történik semmi olyan komolyabb akció vagy harci jelenet ami feledtetné az elsőket
  • Kmarha
    egy rész alapján nem lehet azt az animet belönni. Ajánlom mindenképpen legalább 3 rész megnézését. Elég vihart kavaró anime, érdemes azért rendesen belenézni.

Én egyszerüen imádtam. Főleg a vége felé, ahol már kezdett kiderülni hogy miről is van szó
  • Shadow_THH

végignéztem ajánljatok következőt plz :C

elfen lied nem tetszett bár csak egy részt láttam
  • Krezga
    bazze...
  • Prof William
    Mert Kenshin egy szuperharcos SS4-es.

Vagy mert kiskorában verték as szülei.

Esetleg Oyashiro-sama van a dologban.

De az is lehet hogy az egész a Zblorgog cselszövése.

Vagy hiba a Mátrixban.
  • BEAST #10515
    kinek a kicsodája?
  • via_mala
    Én a mondat közepetáján feladtam.
  • Bucser
    Hmmm Rorouni Kenshin-ről kérdések spoilerekkel

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én érzem baromságnak a végét??? Kenshin minden számolgatás szerint 28-29 év körüli. a mestere kb 40 éves lehet. Mégis az előző majdnem mester (Hyouei) aki Kenshin mestere előtti mester tanítványa volt (de nem volt képes megtanulni a hiten Mitsurugi Style ultimate attackját) és Shougo-t is tanította és legalább 20 év differencia van a 2 mester között szóval az öreg mikor kenshin találkozik vele a 68-adik részben lehgalább 60 vagy 70 éves) tudott Kenshinről legalább 15 évvel azelőtt, hogy Kenshin találkozik vele tehát A körül, hogyKenshin elmegy a háborúba. Szóval nekem kicsit időzavar van elég keményen itten...

Remélem nem kavarodtatok bele és értettétek mit írok:D
  • Jagi
    én nemtom miért baj, hogy hamis egy kicsit :) nekem tetszik úgy is^^
    sztem csak simán beteg volt
  • _Vegeta_
    Azert hozza kell tenni nagyon faraszto, aki nemszereti az ilyesmit az inkabb hanyagolja. :)
  • Krezga
    Azumanga Daioh
    Egy kis iskolai élet, a felnőtté vállás rögös útjait mutatja be a gimnázium 4 éve alatt jó sok humorral megfűszerezve:) A történetnek 6 fő szereplője van, de ezenkívül megismerhetjük tanáraikat is. Mindenkinek megvannak a saját érdekességei, hibái, és ezeket járja körül a sorozat.
    Ajánlom mindenkinek aki jó kis humorra vágyik, vagy szereti az iskolai történeteket!
  • Prof William
    Biza... Szénnévernek minket de eszünke but mit mondott a mesterünk és máris Power up!
  • FFX
    ja, és a lelkizés = power up :D
  • Prof William
    Hát ez egy Fighting anime... Ez a lényeg... Megyünk-erősödünk-lelkizünk-ölünk-majd missön ekákámplisd. :)
  • Sadun Tryst
    ja igen, azt kifelejtettem :D
  • Bucser

nem előtte még powerleveling lesz a többi félig shinigami félig arrancar csavoval:D Aztán velük együtt mennek majd Inoue-ért:D
  • Sadun Tryst
    váááá

ichigo megint, *majd én megmentem akár az életem árán is ha kell* hőst jácca. kár h ez 1x már rukiával lejátszódott. bár kivánics vok h mi sül ki ebből. mert ha megint *megyünk 6an, átverekedjük magunkat egy hadseregen, majd misön ekámplisd*, akkor úgy hajítóm ki a bleach manga dvd-met az ablakon, h a horvát tengerpartig meg sem áll...
  • Nuki
    :D
    nagyon ritkán játszottunk mi ilyenekkel :D de jó ötlet megcsinálni, biztos néznék :)))
  • Black Hawk
    ÉN is azt néztem. Eszembe jutott mikor minden spórolt pénzem erre költöttem és a játékterembe püfföltem a népet kingel és paulal
  • Nuki
    hehe Tekken rajzfilm :) mik nincsenek!
  • Black Hawk
    tippet kérek hogy ezt honnan tudnám leszedni.
  • Bucser
    Bleach manga 238 HQ