72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
mikusmate #10618 Na akkor még van hátra néhány
Csak legyek képes kivárni...
-
Anno a készítők 2 évadot ewmlegetttek szóval 50 valamennyi (52 54 vagy 56 attól függ) -
mikusmate #10616 Na megnéztem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cseppet meglepődtem, mikor kiderült Diváról, hogy gyereke lesz... na meg hogy pont Rikutól...
Amúgy azt lehet tudni, hogy kb hány részes lesz a sorozat? -
hát a női szereplők igen gömbölyűre sikeredtek benne:D -
Akkor esetleg (:
Nálam az OVA favoritok közt van. De lehet csak a szép megrajzolás miatt (Szvsz Murata féle megrajzolás, Abe után a best!) -
FFX #10613 nem is sorozat volt amit néztem anno hanem egy movie
-
Ha nem is ez az, a Blue Submarine No. 6-ot akkoris megéri megnézned mert igenjó történeténet.
Most hogy belegondolok valszeg nem ezt keresed, mert ez mindössze 4 OVA, nem sorozat. -
FFX #10611 igen, képek alapján talán ez az de sajna már csak nagyon halványan emlékszek rá -
Blue Submarine No. 6 ? az tudom volt a Vox-on vagy 5x -
FFX #10609 egyszer régen valamelyik német adón adtak egy tengeralattjárós animét, valaki nem tudja mi lehet a film címe ? (sry de csak ennyire emlékszem) -
Hát, a spoilerben említett résszel nem is lenne gond, csak a kigyógyulása, meg mittomén. Az A+ fórumán még említettek valamit a magyarázatokkal kapcsolatban. Meg az uccsó két részt sem nagyon értem, pl miért kellett a Föld2-nek pusztulnia? :) -
mikusmate #10607 nézem, csak töltenék fel többen :S mármint van elég seeder, de kb 10k-val sem jön :/ mindegy kivárom türelmesen
-
A blue Gender jó lett volna ha a második felét nem basszák el és a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szegény feltámadt fiúból nem csinálnak egy gyilkológépet aki meg sem ismeri a csajt akiért anno úgy odavolt...
Szal szar:D az movie meg tényleg ennyi erővel el se készült volna:D -
Asszem láttam az első animét, amire azt mondom, inkább el se készült volna...
Ez a Blue Gender - The Warrior
Hihetetlenül zavaros az egész, meg úgy ahogy van, xar :/ Még a sorozathoz képest is, pedig az is kissé fura lett, mikortól a Föld2-n elkezdtek kiderülni dolgok... -
nézd tovább:D -
mikusmate #10603 Most néztem meg a 39est... nagyon jó... már nagyon hiányzott ^^ sztem 3-4 hete nem néztem bloodot, de most jól jött...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!arra gondolsz hogy miért hasonlít (na jó... egy az egyben olyan :D) Rikura? hát ha azért hogy így Saya ne tudja legyőzni a benne vívódó lelki harc miatt, akkor tudom :D ha nem amiatt, akkor nem :P -
Hát akkor ami a mostani 4 részben kiderül szépen ki fog akasztani:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt ugye tudod, hogy diva miért változtatott fazont? -
ne is mond. új windows kéne, mert beszart a gépem. 1 bizonyos FTP-n kívűl, nem enged fel sehová a gép :D -
mikusmate #10600 Télleg nagyon jó sorozat ^^ egyenlőre 38-ig láttam de így is nagyon király.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár én nagyo sajnáltam mikor Riku meghalt...
Amúgy az első film az a Blood the last vampire? Szerintem nem volt az rossz, de nekem nagyon szúrta a szemem a másfajta rajzolás (sokkal jobb lett vona ha nem viszik túlzásba)... Várható belőle amúgy több film is? (esetleg van is?) -
Blood+ 39-42:
Mit lehet mondani??? ez a sorozat egyre jobb:) ahhoz képest, hogy szerintem mennyire gáz volt az első film belőle:) -
Csak néha kicsit elalszik az üzemeltető
-
mikusmate #10597 Köszi a válaszokat ^^ -
itt minden rész letöltése megvan egészen 42ig. és amint kijön egy új rész, hamar értesülni fogsz róla :) -
42-ig van tudtommal. Hamarosan vége és akkor végre elkezdhetem ill. folytathatom... -
mikusmate #10594 Blood-ból csak 39 rész van egyenlőre? Na meg miylen gyakran jönnek ki újabb epizódok... mert 38ig vanaz usteamen, torreten a 39-et megtaláltam, de infot nem találtam, hogy milyen gyakran jönnek ki az újak. -
Viszont az ending még mindig überállatul ki van találva:) -
Jujj.. az új Blood opening borzalmas.... az előzőt mindig végighallgattam de ez katasztrófális... -
mikusmate #10591 Az nem gond ^^ sztem az animek 3/4 részét angol felirattal nézem (legalább nem felejtek el angolul) :) de köszi, akkor szedem majd :) -
Nem feliratos. Amit alább adtam linket, azon viszont találsz hozzá feliratot.
szerk.:vagyis van alatta felirat, csak angol:) -
mikusmate #10589 Hali! Nem tudod, hogy ami az usteamen van, az feliratos-e? Mindegy hogy angol vagy magyar...ha nem, akkor használom majd az általad addott korábbi linkeket (ha ott van:P)^^ -
Prof William #10588 Nem baj a következő utolsó "végigjátszásban" ő lessz a főhős. :) -
Mostanában Renát sem látni komolyabb szerepben,mint pl,az 1 v Setleg a 2 chapterben,csak néha feltűnik,1-2 percre kis mellékszereplőként. -
Prof William #10586 Nekem sem de azér az már valamenyire közelíti a para szintet. A legtöbember akik szerint ez csak egy "mese" ezt el sem tudja képzelni.
Azért Rena pár megynilvánulásán jött a lúdbörzés rendesen. -
igen gondoltam hogy abból idézek egy részletet ... de végiggondolva nem féltem vagy megijdedtem ... csak egyfajta "hubazdmegeztinkábne" érzés fogott el :D:D -
ha tudsz ilyetr akkor nyugodtan megmondhatod ^o^. Mostanában a higurashi 1-2 részén futott végig a hátamon a hideg, de nem para szinten -
eddig még nem nagyon találtam ilyen anime-t =) -
Ghost in the Shell 2: INNOCENCE
A grafikán sokat turbóztak az első részhez képest. A zene maradt ugyanolyan jó:), és azért benne van az első rész hangulata is, de nemigazán ugyanaz.
-
Nekem még nem volt szerencsém ilyen anime-hoz, amin beparáztam volna. -
Prof William #10580 Kösz.
Topiclendítő kérdés...
Ki parázott már be animén? És melyiken? -
Prof William #10579 Kösz.
Ki parázott már be animén? És melyiken?