72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • mikusmate
    Na akkor még van hátra néhány Csak legyek képes kivárni...
  • Bucser
    Anno a készítők 2 évadot ewmlegetttek szóval 50 valamennyi (52 54 vagy 56 attól függ)
  • mikusmate
    Na megnéztem...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Cseppet meglepődtem, mikor kiderült Diváról, hogy gyereke lesz... na meg hogy pont Rikutól...

Amúgy azt lehet tudni, hogy kb hány részes lesz a sorozat?
  • Bucser
    hát a női szereplők igen gömbölyűre sikeredtek benne:D
  • Ottto
    Akkor esetleg (:
    Nálam az OVA favoritok közt van. De lehet csak a szép megrajzolás miatt (Szvsz Murata féle megrajzolás, Abe után a best!)
  • FFX
    nem is sorozat volt amit néztem anno hanem egy movie
  • Ottto
    Ha nem is ez az, a Blue Submarine No. 6-ot akkoris megéri megnézned mert igenjó történeténet.
    Most hogy belegondolok valszeg nem ezt keresed, mert ez mindössze 4 OVA, nem sorozat.
  • FFX
    igen, képek alapján talán ez az de sajna már csak nagyon halványan emlékszek rá
  • Seth
    Blue Submarine No. 6 ? az tudom volt a Vox-on vagy 5x
  • FFX
    egyszer régen valamelyik német adón adtak egy tengeralattjárós animét, valaki nem tudja mi lehet a film címe ? (sry de csak ennyire emlékszem)
  • RelakS
    Hát, a spoilerben említett résszel nem is lenne gond, csak a kigyógyulása, meg mittomén. Az A+ fórumán még említettek valamit a magyarázatokkal kapcsolatban. Meg az uccsó két részt sem nagyon értem, pl miért kellett a Föld2-nek pusztulnia? :)
  • mikusmate
    nézem, csak töltenék fel többen :S mármint van elég seeder, de kb 10k-val sem jön :/ mindegy kivárom türelmesen
  • Bucser
    A blue Gender jó lett volna ha a második felét nem basszák el és a

szegény feltámadt fiúból nem csinálnak egy gyilkológépet aki meg sem ismeri a csajt akiért anno úgy odavolt...

Szal szar:D az movie meg tényleg ennyi erővel el se készült volna:D
  • RelakS
    Asszem láttam az első animét, amire azt mondom, inkább el se készült volna...

Ez a Blue Gender - The Warrior

Hihetetlenül zavaros az egész, meg úgy ahogy van, xar :/ Még a sorozathoz képest is, pedig az is kissé fura lett, mikortól a Föld2-n elkezdtek kiderülni dolgok...
  • Bucser
    nézd tovább:D
  • mikusmate
    Most néztem meg a 39est... nagyon jó... már nagyon hiányzott ^^ sztem 3-4 hete nem néztem bloodot, de most jól jött...
    arra gondolsz hogy miért hasonlít (na jó... egy az egyben olyan :D) Rikura? hát ha azért hogy így Saya ne tudja legyőzni a benne vívódó lelki harc miatt, akkor tudom :D ha nem amiatt, akkor nem :P
  • Bucser
    Hát akkor ami a mostani 4 részben kiderül szépen ki fog akasztani:)

Azt ugye tudod, hogy diva miért változtatott fazont?
  • Sadun Tryst
    ne is mond. új windows kéne, mert beszart a gépem. 1 bizonyos FTP-n kívűl, nem enged fel sehová a gép :D
  • mikusmate
    Télleg nagyon jó sorozat ^^ egyenlőre 38-ig láttam de így is nagyon király.
    Bár én nagyo sajnáltam mikor Riku meghalt...

Amúgy az első film az a Blood the last vampire? Szerintem nem volt az rossz, de nekem nagyon szúrta a szemem a másfajta rajzolás (sokkal jobb lett vona ha nem viszik túlzásba)... Várható belőle amúgy több film is? (esetleg van is?)
  • Bucser
    Blood+ 39-42:

Mit lehet mondani??? ez a sorozat egyre jobb:) ahhoz képest, hogy szerintem mennyire gáz volt az első film belőle:)
  • Bucser
    Csak néha kicsit elalszik az üzemeltető
  • mikusmate
    Köszi a válaszokat ^^
  • Sadun Tryst
    itt minden rész letöltése megvan egészen 42ig. és amint kijön egy új rész, hamar értesülni fogsz róla :)
  • Ottto
    42-ig van tudtommal. Hamarosan vége és akkor végre elkezdhetem ill. folytathatom...
  • mikusmate
    Blood-ból csak 39 rész van egyenlőre? Na meg miylen gyakran jönnek ki újabb epizódok... mert 38ig vanaz usteamen, torreten a 39-et megtaláltam, de infot nem találtam, hogy milyen gyakran jönnek ki az újak.
  • Bucser
    Viszont az ending még mindig überállatul ki van találva:)
  • Bucser
    Jujj.. az új Blood opening borzalmas.... az előzőt mindig végighallgattam de ez katasztrófális...
  • mikusmate
    Az nem gond ^^ sztem az animek 3/4 részét angol felirattal nézem (legalább nem felejtek el angolul) :) de köszi, akkor szedem majd :)
  • Krezga
    Nem feliratos. Amit alább adtam linket, azon viszont találsz hozzá feliratot.
    szerk.:vagyis van alatta felirat, csak angol:)
  • mikusmate
    Hali! Nem tudod, hogy ami az usteamen van, az feliratos-e? Mindegy hogy angol vagy magyar...ha nem, akkor használom majd az általad addott korábbi linkeket (ha ott van:P)^^
  • Prof William
    Nem baj a következő utolsó "végigjátszásban" ő lessz a főhős. :)
  • berlinboy6329
    Mostanában Renát sem látni komolyabb szerepben,mint pl,az 1 v Setleg a 2 chapterben,csak néha feltűnik,1-2 percre kis mellékszereplőként.
  • Prof William
    Nekem sem de azér az már valamenyire közelíti a para szintet. A legtöbember akik szerint ez csak egy "mese" ezt el sem tudja képzelni.

Azért Rena pár megynilvánulásán jött a lúdbörzés rendesen.
  • BEAST #10585
    igen gondoltam hogy abból idézek egy részletet ... de végiggondolva nem féltem vagy megijdedtem ... csak egyfajta "hubazdmegeztinkábne" érzés fogott el :D:D
  • Seth
    ha tudsz ilyetr akkor nyugodtan megmondhatod ^o^. Mostanában a higurashi 1-2 részén futott végig a hátamon a hideg, de nem para szinten
  • BEAST #10583
    eddig még nem nagyon találtam ilyen anime-t =)
  • Krezga
    Ghost in the Shell 2: INNOCENCE
    A grafikán sokat turbóztak az első részhez képest. A zene maradt ugyanolyan jó:), és azért benne van az első rész hangulata is, de nemigazán ugyanaz.
  • Krezga
    Nekem még nem volt szerencsém ilyen anime-hoz, amin beparáztam volna.
  • Prof William
    Kösz.

Topiclendítő kérdés...

Ki parázott már be animén? És melyiken?
  • Prof William
    Kösz.

Ki parázott már be animén? És melyiken?